Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλά...

Αν θες να δώσεις περισσότερα στοιχεία ίσως βοηθήσουμε..

έτσι γενικά και αόριστα δε μπορεί κανείς να σου δώσει καλή απάντηση...

• Like 2
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, GeorgeMastro96 είπε

Αμα σου πω τι μητρικη εχω, τι επεξεργαστη και τι ram θα βοηθησει?

Ναι. Επίσης μοντέλο τροφοδοτικού και πόσο χρονών είναι.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε

Ναι. Επίσης μοντέλο τροφοδοτικού και πόσο χρονών είναι.

Spoiler

Κάνε τα εισαγωγικά γιατί τα παίρνουμε με το τσιγγέλι του φίλου :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδατε τι γίνετε για να μην δίνετε πληροφορίες; ...

/ Σύμφωνα με το βίντεο χωράει κανονικά. Έστω ότι έχει i5 3ης γενιάς το σύστημά σας, η πιο δυνατή κάρτα είναι η 4η με διαφορά: 

https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=10554817%2C21128667%2C20986910%2C24072343

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι οντως εχω εναν i5-3330 και 8gb ram. Συγνωμη απλα ειναι η πρωτη μου φορα που κανω καποια ερωτηση σε αυτη την πλατιφορμα και δεν ηξερα τι ακριβως χρειαζοταν. Αρα συμφωνα με το βιντεο μπορω να βαλω μια gtx1650 4gb και θα τρεχει κανονικα. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.

Επεξ/σία από GeorgeMastro96
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, GeorgeMastro96 είπε

Εχω μητρικη πλακετα hewlett-packard 3397 και τροφοδοτικο δεν ξερω

Πως λέγεται το PC σου ξέρεις;  

Θέλω να πω βάσει μητρικής νομίζω ότι έχεις ένα all-in-one γραφείου οπότε παίζει να έχεις μικρό κουτί. 

Τέλος πρέπει να ξέρουμε εκτός απο πόσα watt ειναι το τροφοδοτικό και αν έχεις καλώδια για να μπορέσουν να τροφοδοτήσουν μια πιο μεγάλη κάρτα 

Αναγκαστικάδηλαδή θα πρέπει να ανοίξεις το κουτί και να δεις τι γράφει το τροφοδοτικό + να δεις πόσα PCIe καλώδια τροφοδοσίας έχει

Θα ειναι είτε 6 πιν (6 πινάκια/κουτάκια) ή 8 Pin που αμφιβάλω αλλά δεν το αποκλείω να έχει 

Power Cable Extension 6pin to 6pin PCIe Power Cable for Video Card <--6 pin

PCIe 6 pin to 8 pin Power Adapter Cable - Computer Power Cables - Internal  | Denmark 8 pin

Εννοείται δεν ξεκουμπώνεις κάτι που ειναι ήδη συνδεδεμένο πχ στην μητρική ή σε άλλο υποσύστημα εκτός απο αυτά που ειναι στην κάρτα σου ήδη (αν δεν ξέρεις τι ειναι δηλαδή να τα βγάλεις για λίγο και να τα δείς και μετά να τα ξαναβάλεις) ή καλώδια που δεν ειναι κουμπωμένα πουθενά και κρέμονται ή ειναι δεμένα κάπου στο PC χωρίς να συνδέονται κάπου. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

βάσει μητρικής νομίζω ότι έχεις ένα all-in-one γραφείου οπότε παίζει να έχεις μικρό κουτί. 

Συμφώνησε με το βίντεο που του έδειξα, άρα λογικά έχει το sff κουτί. Οι LP κάρτες δεν έχουν εξωτερική τροφοδοσία.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Συμφώνησε με το βίντεο που του έδειξα, άρα λογικά έχει το sff κουτί. Οι LP κάρτες δεν έχουν εξωτερική τροφοδοσία.

Ναι απλά έριξα μια ματιά στα ποστ δεν τα πρόσεξα λεπτομερώς νόμιζα έχει μια 1650 οπότε η μόνη του αναβάθμιση θα ήταν μια πιο μεγάλη κάρτα αλλά κοιτώντας ξανά τα ποστ είδα πως σκέφτεται να βάλει μια 1650 και πως έχει μια 1030. :P  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...