Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Ε τότε το 08 δεν θα υπήρχε έλεγχος. Εγώ το 13-14 το προσπάθησα που έγινε υποχρεωτική η αναγραφή αριθμού παροχής ηλεκτρικού στα έντυπα Ε9, Ε1 κτλ. Τέλος πάντων, σιγά τα αυγά δεν θα τσακωθούμε για αυτό. 

Το θεμα του ts όντως είναι διαφορετικής φύσεως από αυτό που συζητάμε. 

Βρε η αναγραφή αριθμού παροχής υποχρεωτική ήταν, έλεγχος όμως αν η διεύθυνση ταιριάζει δεν υπήρχε ποτέ, η άντληση στοιχείων από ΔΕΔΔΗΕ γινόταν και γίνεται για δική σου διευκόλυνση και μόνο.

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Βρε η αναγραφή αριθμού παροχής υποχρεωτική ήταν, έλεγχος όμως αν η διεύθυνση ταιριάζει δεν υπήρχε ποτέ, η άντληση στοιχείων από ΔΕΔΔΗΕ γινόταν και γίνεται για δική σου διευκόλυνση και μόνο.

OK. 

Υποχρεωτική από ποτε ήταν; Εγώ θυμάμαι κάπου το 13 ότι προστέθηκε επιπλέον κουτάκι στο Ε9 και μετά Ε1 στον πίνακα των αντικειμενικων δαπανών από τα ακίνητα. 

Δημοσ.

Υπάρχουν γενικά κι άλλες υπηρεσίες που δεν κοιτάνε επίσημα δικαιολογητικά; Παίζει καμιά μέρα να μου λείπει κάνας τοίχος επειδή σκέφτηκε ο γείτονας να μου κάνει ανακαίνιση;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

OK. 

Υποχρεωτική από ποτε ήταν; Εγώ θυμάμαι κάπου το 13 ότι προστέθηκε επιπλέον κουτάκι στο Ε9 και μετά Ε1 στον πίνακα των αντικειμενικων δαπανών από τα ακίνητα. 

Αρχές 2014 μπήκε το πεδίο με τον αριθμό παροχής στο Ε9 για να δηλώσουμε την κατάσταση ακινήτων όπως ίσχυε στις 01/01/2014.

28 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Υπάρχουν γενικά κι άλλες υπηρεσίες που δεν κοιτάνε επίσημα δικαιολογητικά; Παίζει καμιά μέρα να μου λείπει κάνας τοίχος επειδή σκέφτηκε ο γείτονας να μου κάνει ανακαίνιση;

Τίποτα δεν είναι απίθανο αν ζεις στην Ελλάδα και εσύ όπως και εμείς.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση πάντως από ότι φαίνεται το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για λάθος του σπιτονοικοκύρη, και όχι κάποιας υπηρεσίας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ημέρα 11η, ακόμα... χωρίς ρεύμα!

Βρέχουμε τα φανελάκια μας στη βρύση και τα φοράμε για να δροσιστούμε.
Σας αφήνω τώρα γιατί έχω να πλύνω και κάτι κάλτσες στη σκάφη.

Επεξ/σία από somt
Δημοσ.
1 ώρα πριν, somt είπε

Ημέρα 11η, ακόμα... χωρίς ρεύμα!

Βρέχουμε τα φανελάκια μας στη βρύση και τα φοράμε για να δροσιστούμε.
Σας αφήνω τώρα γιατί έχω να πλύνω και κάτι κάλτσες στη σκάφη.

Το καλώδιο που είχες ξαναβάλει για να έχεις ρεύμα το ξαναέβγαλες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/7/2022 στις 3:40 ΜΜ, somt είπε

Πέρσι τον Σεπτέμβριο ήρθε καινούργιος ένοικος στην πολυκατοικία όπου δήλωσε καταλάθος το δικό μας ρολόι ρεύματος στο όνομα του. Εμείς ενώ ήμασταν στην ΔΕΗ ξαφνικά βρέθηκε το ρολόι μας στην NRG και σε άλλον άνθρωπο (ο οποίος το πλήρωνε κανονικά).

Ο καινούργιος ένοικος βλέποντας το λάθος του έκανε διακοπή από την NRG προκειμένου να μείνει ελεύθερο το ρολόι και να το δηλώσουμε ξανά στο όνομα και στον πάροχο που επιθυμούμε.

Σήμερα ολοκληρώθηκε η διακοπή από την NRG και ήρθαν και μας έκοψαν το ρεύμα! Το ρολόι είναι στον "αέρα", δηλαδή σε κανέναν πάροχο. Το εξωφρενικό είναι ότι μας λένε πως για να πάρουμε ρεύμα από κάποιον πάροχο έχει διαδικαστικά που κρατάνε 4-7 μέρες!!!

Επειδή προσπαθώ να το χωνέψω, όντως το 2022 θα μείνω μια εβδομάδα χωρίς ρεύμα; Είναι δυνατόν να μην αναλαμβάνει κάνεις την ευθύνη στην μ€/&/@ία που μου δημιούργησαν και με κάποιον τρόπο να έρθουν να μου συνδέσουν το ρεύμα σήμερα;!;!;!

Αν δεν κάνεις mining και δεν έχεις τρόφιμα στο ψυγείο καλό σου κάνει. Διάβασε κάνα βιβλίο πήγαινε εξω σε jym park κανε γυμναστική, θα κάνεις internet detox καλό θα σου κάνει.

Επεξ/σία από Dereki2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dereki2 είπε

Αν δεν κάνεις mining και δεν έχεις τρόφιμα στο ψυγείο καλό σου κάνει. Διάβασε κάνα βιβλίο πήγαινε εξω σε jym park κανε γυμναστική, θα κάνεις internet detox καλό θα σου κάνει.

Καλά δεν το συζητώ...
Από την πρώτη μέρα έχω ξεκινήσει τη συγγραφή της ευχαριστήριας επιστολής

Δημοσ.
16 ώρες πριν, somt είπε

Καλά δεν το συζητώ...
Από την πρώτη μέρα έχω ξεκινήσει τη συγγραφή της ευχαριστήριας επιστολής

Comfort will ruin you life. Youtube it

Στις 17/7/2022 στις 7:41 ΜΜ, SabotazNic είπε

@somt κανα update επειδη ειναι Κυριακη και δεν εχουμε και τι να διαβασουμε εδω μεσα?

Μίκυ Μάους δεν έχεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...