Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, korakios είπε αν εργάζεστε στον πάροχο μην ανησυχείτε δε θα κλείσει σαν εταιρία αν είστε ο ίδιος ο υπάλληλος που ανέλαβε την αίτηση ίσως να κοιτούσατε για ταμείο και εύρεση νέας εργασίας απο τώρα 😁 Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από Bullrich
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, korakios είπε αν εργάζεστε στον πάροχο μην ανησυχείτε δε θα κλείσει σαν εταιρία αν είστε ο ίδιος ο υπάλληλος που ανέλαβε την αίτηση ίσως να κοιτούσατε για ταμείο και εύρεση νέας εργασίας απο τώρα 😁 το έχω ξανααναφέρει , μπορείς σε μια αίτηση να συμπληρώσεις ο ίδιος τον αριθμό παροχής φυσικά την πατάτα την έκανε ο υπάλληλος της εταιρίας που δεν επαλήθευσε τα στοιχεία απο τα συνοδευτικά έγγραφα Ναι έχεις δίκιο αν έγινε ηλεκτρονικά η αίτηση για σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας τότε το λάθος είναι στον υπάλληλο που δεν τσέκαρε τα απαραίτητα δικαιολογητικά αν ταιριάζει ΑΦΜ - ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ με αυτά που συμπληρώθηκαν από τον πελάτη. αν έγινε με φυσική παρουσία τότε το λάθος είναι το ιδιοκτήτη που έγραψε άλλα στοιχεία στο μισθωτήριο.
The_Other_One Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, Bullrich είπε REBUS? Μαντεύω "τρικυμία εν κρανίω". 1
korakios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, ikorolis είπε αν έγινε με φυσική παρουσία τότε το λάθος είναι το ιδιοκτήτη που έγραψε άλλα στοιχεία στο μισθωτήριο. σωστό αυτό , δεν το είχα σκεφτεί καν , το είχες αναφέρει "κατά ιδιοκτήτη" και έλεγα να σε ρωτήσω
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, The_Other_One είπε REBUS? Μαντεύω "τρικυμία εν κρανίω". E, ναι.
korakios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Spoiler 1 λεπτό πριν, The_Other_One είπε REBUS? Μαντεύω "τρικυμία εν κρανίω". κάτι τέτοιο κατάλαβα , αν και με μπερδεύει η εικόνα του κρανίου που έχει τις επεξηγήσεις 1
somt Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν θέλετε μην τσακωθείτε, θενκ γιου. New data: Σε μια κουβέντα που είχα με τον ένοικο μου είπε ότι στον πάροχο δήλωσαν ότι έγραφε το μισθωτήριο Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από somt
korakios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, somt είπε Αν θέλετε μην τσακωθείτε, θενκ γιου. δε δίνω συνέχεια , μην αγχώνεσαι 3 λεπτά πριν, somt είπε New data: Σε μια κουβέντα που είχα με τον ένοικο μου είπε ότι στον πάροχο δήλωσαν ότι έγραφε το μισθωτήριο μίλα με δικηγόρο , θα σου τα πει καλύτερα . Λογικά θα ζητήσει να σου δώσουν οικειοθελώς αντίγραφο απο το μισθωτήριο που έδωσε στην εταιρία , μπορεί να έχει κάνει πατάτα ο ιδιοκτήτης . Το αν ο ενοικιαστής έκανε (αν έκανε) λάθος και συμπλήρωσε άλλο νούμερο ,οκ , φταίει εν μέρη ,αλλά την ευθύνη την έχει η εταιρία σε αυτή την περίπτωση Ελπίζω να μην είχες κλείσει και κανα καλό πρόγραμμα και να το έχασες και αυτό
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 είδες που είχα δίκιο τελικά... προβλέπω δικαστήριο για παράνομη σύνδεση/ρευματοκλοπή ενάντια στον ιδιοκτήτη/ένοικο Α επίσης δικαστήριο από τον ιδιοκτήτη/ένοικο Α εναντία του ιδιοκτήτη/ένοικο Β κατά παρόχων ΔΕΗ/NRG και κατά διαχειριστή ΔΕΔΔΗΕ κοινώς ... την ευθύνη έχει ο ιδιοκτήτης/ένοικος Β του ακινήτου Β έχει που συμπλήρωσε λάθος αριθμό παροχής που αντιστοιχεί στο ακίνητο Α του ιδιοκτήτη/ενοίκου Α σε αυτή την περίπτωση ο (όποιος) πάροχος που θα κάνει σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας δεν φταίει εφόσον ελέγχει μόνο το μισθωτήριο που γίνεται κατάθεση στην εφορία από τον ιδιοκτήτη/ένοικο αν ο πάροχος ζητήσει επιπλέον φωτογραφία και τελευταίο λογαριασμό τότε θα βρεθεί η ασυμφωνία των στοιχείων 23 λεπτά πριν, korakios είπε σωστό αυτό , δεν το είχα σκεφτεί καν , το είχες αναφέρει "κατά ιδιοκτήτη" και έλεγα να σε ρωτήσω καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση σου (απλά το υποψιάστηκα) Αν έχει γίνει ηλεκτρονικά και σε αφήνει το σύστημα να γράψεις ότι αριθμό παροχής να ναι τότε έχει ευθύνη ο υπάλληλος του παρόχου και κατά συνέπεια ο πάροχος που δεν τσέκαρε τα δικαιολογητικά. στην ιστοσελίδα επίσης του ΔΕΔΔΗΕ αν βάλεις τον αριθμό παροχής σου βγάζει ποιος είναι ο κάτοχος βάση της ΥΔΕ Αν τώρα γίνει με φυσική παρουσία τότε ισχύει ότι γράφει το μισθωτήριο/φωτογραφία/τελευταίος λογαριασμός απλά η εμπειρία στις 1.000+ συμβάσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας σε όλους τους παρόχους (φυσική παρουσία λόγω ότι είμαστε εταιρεία και δεν επιτρέπουν το εξ αποστάσεως/ηλεκτρονικά) με έχει πονηρέψει γιατί πάρα πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων δεν γνωρίζουν τον αριθμό παροχής του ακινήτου που ενοικιάζουν έτσι γίνεται ο χαμός σε πάρα πολλές περιπτώσεις ευτυχώς το 21-22 που εφάρμοσαν στην εταιρεία που εργάζομαι για κάθε ακίνητο που ενοικιάζουμε ζητάμε να μας προσκομίσει ο ιδιοκτήτης εκτός το Ε9 που δείχνει ποιος-οι είναι οι ιδιοκτήτες + μισθωτήριο προς κατάθεση για αποδοχή από εμάς ως ενοίκου στην εφορία + φωτογραφία του μετρητή + τελευταίο τελικό λογαριασμό έτσι έχουν ελαχιστοποιηθεί τα λάθη.
somt Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, korakios είπε μίλα με δικηγόρο , θα σου τα πει καλύτερα . Λογικά θα ζητήσει να σου δώσουν οικειοθελώς αντίγραφο απο το μισθωτήριο που έδωσε στην εταιρία , μπορεί να έχει κάνει πατάτα ο ιδιοκτήτης . Το αν ο ενοικιαστής έκανε (αν έκανε) λάθος και συμπλήρωσε άλλο νούμερο ,οκ , φταίει εν μέρη ,αλλά την ευθύνη την έχει η εταιρία σε αυτή την περίπτωση Ελπίζω να μην είχες κλείσει και κανα καλό πρόγραμμα και να το έχασες και αυτό Έτσι όπως γίναμε το τελευταίο που με απασχολεί είναι το πρόγραμμα που ήμουν. Έχω στείλει όλα τα στοιχεία στον δικηγόρο μου και περιμένω και από αυτόν μια εκτίμηση, πως πρέπει να κινηθούμε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, korakios είπε Απόκρυψη περιεχομένων κάτι τέτοιο κατάλαβα , αν και με μπερδεύει η εικόνα του κρανίου που έχει τις επεξηγήσεις Δεν βρηκα αλλη εικονα στα γρηγορα.
ekrepali Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 57 λεπτά πριν, somt είπε Αν θέλετε μην τσακωθείτε, θενκ γιου. New data: Σε μια κουβέντα που είχα με τον ένοικο μου είπε ότι στον πάροχο δήλωσαν ότι έγραφε το μισθωτήριο To δικό σου σπίτι είναι ιδιόκτητο ή μένεις σε ενοίκιο; Υπάρχει περίπτωση δηλαδή ο άλλος να είχε μισθωτηριο απ'το δικό σου σπίτι;
somt Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε To δικό σου σπίτι είναι ιδιόκτητο ή μένεις σε ενοίκιο; Υπάρχει περίπτωση δηλαδή ο άλλος να είχε μισθωτηριο απ'το δικό σου σπίτι; Και εγώ ένοικος είμαι, με τον άλλον όμως έχουμε τον ίδιο ιδιοκτήτη. Τώρα σε ποιο σημείο της αλυσίδας έγινε το λάθος φαντάζομαι αν το κυνηγήσουμε νομικά θα βρεθεί η ακρή. Αλλά το πρόβλημα μου δεν είναι αυτό ρε παιδιά, εντάξει λάθη γίνονται. Το ρεύμα που ήρθαν και έκοψαν δεν μπορώ να χωνέψω σε σπίτι που μένουν άνθρωποι. Αυτό δεν είναι λάθος κανενός υπαλλήλου, είναι πολιτική των εμπλεκόμενων εταιρειών. Εκεί είναι που νομικά θα τους σκίσω αν πάρω το οκ.
iordanis78 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, somt είπε Και εγώ ένοικος είμαι, με τον άλλον όμως έχουμε τον ίδιο ιδιοκτήτη. Τώρα σε ποιο σημείο της αλυσίδας έγινε το λάθος φαντάζομαι αν το κυνηγήσουμε νομικά θα βρεθεί η ακρή. Αλλά το πρόβλημα μου δεν είναι αυτό ρε παιδιά, εντάξει λάθη γίνονται. Το ρεύμα που ήρθαν και έκοψαν δεν μπορώ να χωνέψω σε σπίτι που μένουν άνθρωποι. Αυτό δεν είναι λάθος κανενός υπαλλήλου, είναι πολιτική των εμπλεκόμενων εταιρειών. Εκεί είναι που νομικά θα τους σκίσω αν πάρω το οκ. Αφου ανήκουν και τα δυο στον ίδιο ο λογιστής του έκανε πατάτα και μπέρδεψε τους αριθμούς παροχης σίγουρα μου έχει συμβεί και έτρεχα να τα ξεμπερδεψω
ekrepali Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Δεν το σήκωσε αυτός. Ο γείτονας το έκανε γιατί είχε ενοχές που άφησε τον ts χωρίς ρεύμα. O ts θεώρησε ότι το έκανε ο δεδδηε γιατί κατάλαβαν το λάθος τους και το επανασύνδεσαν. Αν με πιαν'ς 😉 Αυτό ακριβώς. "Δε ξέρω πώς κόπηκε το ρεύμα, δε ξέρω πως ξανασυνδέθηκε". Ας μην ασχοληθούμε άλλο με το θέμα της παράνομης επανασύνδεσης κι ας εστιάζουμε στο πώς έγινε εξαρχής η πατάτα. 1 ώρα πριν, somt είπε Σε μια κουβέντα που είχα με τον ένοικο μου είπε ότι στον πάροχο δήλωσαν ότι έγραφε το μισθωτήριο 8 λεπτά πριν, somt είπε Και εγώ ένοικος είμαι, με τον άλλον όμως έχουμε τον ίδιο ιδιοκτήτη.Τώρα σε ποιο σημείο της αλυσίδας έγινε το λάθος φαντάζομαι αν το κυνηγήσουμε νομικά θα βρεθεί η ακρή. Δε γίνεται το ίδιο ακίνητο να μισθωθεί σε 2 άτομα. Ή σου λέει ο άλλος μαλακίες, ή ο ιδιοκτήτης μίσθωσε το σπίτι που μένεις στον άλλον ένοικο και διέκοψε το δικό σου μισθωτήριο. Για μπες εδώ https://www.aade.gr/polites/eisodima/misthotiria-akiniton και δες τις μισθώσεις ανά έτος. Ισχύει κανονικά το μισθωτήριο απ'την ημερομηνία που το αποδέχτηκες ή όχι; Μόλις τώρα, iordanis78 είπε Αφου ανήκουν και τα δυο στον ίδιο ο λογιστής του έκανε πατάτα και μπέρδεψε τους αριθμούς παροχης σίγουρα μου έχει συμβεί και έτρεχα να τα ξεμπερδεψω Τι είχε γίνει τελικά; Είχε διακοπεί το μισθωτήριο σου κατά λάθος; Μετά τα διόρθωσαν αυτόματα ή έπρεπε να γίνει νέο μισθωτήριο και να κάνεις αποδοχή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα