Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και κερατάς και δαρμένος... έλεος! Φίλε εύχομαι να βρεις την άκρη σου και  ελπιζω οι υπάλληλοι που θα ερθουν να κανουντ την επανασυνδεση καταλάβουν τι έγινε και δεν γίνει τίποτα...  πάντως και γαμω τις φάσεις δεν το χωράει το μυαλο μου κανονικά πρπεει να τους τρέξεις όλους

• Like 2
  • Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 ώρες πριν, ekrepali είπε

Ζήτα 5-10 χιλιάρικα αποζημίωση για αρχή...

λίγα είναι , παίζουν νέα δεδομένα:

1 ώρα πριν, somt είπε

Το καλύτερο δεν σας το είπα, είμαι σε καραντίνα λόγω COVID και θα βγω την Τετάρτη από το σπίτι.

Με καταδίκασαν λοιπόν σε μια βδομάδα χωρίς ρεύμα, κουζίνα, ψυγείο, air-condition με πυρετούς, δυσφορία και κορωνοϊούς και δεν θα με δικαιώσουν στο όποιο δικαστήριο;

βάλε και το ένστικτο της επιβίωσης που τον ώθησε να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του για να επαναφέρει τη σύνδεση μόνος του

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vali είπε

Εγώ δεν νομίζω ότι είναι ρευματοκλοπή από την στιγμή που η κατανάλωσή καταγράφεται στον μετρητή. Το ρεύμα που καταναλώνει θα το πληρώσει. Σε σπίτι που είχαμε κάνει διακοπή στο ρεύμα, μετά από 2 χρόνια αποφασίσαμε να το ανακαινίσουμε. Δεν κάναμε επανασύνδεση, αλλά απλώς σηκώσαμε την ασφάλεια από το ρολόι για ένα μήνα περίπου, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες. Αργότερα που κάναμε σύνδεση στη ΔΕΗ κανείς δεν μας κατηγόρησε για ρευματοκλοπή. Οι κιλοβατώρες που έγραψε το ρολόι κατά την διάρκεια της ανακαίνισης πληρώθηκαν στον πρώτο λογαριασμό. Νομίζω ότι ρευματοκλοπή θεωρείται μόνο όταν παρακάμψεις το ρολόι ή αλλοιώσεις την μέτρηση.

Πρακτικά δεν είχε συμβόλαιο πουθενά (άσχετα ποιος φταει) και αυτός πήγε και σύνδεσε τι καλώδιο που βγάλαν της δεδηε και σήκωσε την ασφάλεια για το δικαστήριο και την δεδηε θεωρείτε ρευματοκλοπη

Δημοσ.

Το σφάλμα ειναι του παροχου οπου έκανε λάθος στην αλλαγή ονόματος. Το κατάλαβαν το λάθος τους και αντί να το διορθώσουν το χειροτέρευσαν.

Επρεπε να σε φωνάξουν στα γραφεια τους και να σε ρωτήσουν αν θες να μείνεις στην εταιρία τους ή να αλλαξεις πάροχο και να σου κάνουν και ενα μήνα δώρο για την ταλαιπωρία. Αντ' αυτού σου κόψανε και το ρεύμα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

και αυτός πήγε και σύνδεσε τι καλώδιο που βγάλαν της δεδηε και σήκωσε την ασφάλεια για το δικαστήριο και την δεδηε θεωρείτε ρευματοκλοπη

Δεν το σήκωσε αυτός. Ο γείτονας το έκανε γιατί είχε ενοχές που άφησε τον ts χωρίς ρεύμα. O ts θεώρησε ότι το έκανε ο δεδδηε γιατί κατάλαβαν το λάθος τους και το επανασύνδεσαν. 

Αν με πιαν'ς 😉

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

για το δικαστήριο και την δεδηε θεωρείτε ρευματοκλοπη

κανένας δεν είπε το αντίθετο

απλά σε κάποιες περιπτώσεις (εργασίες σε σπίτι που είχε γίνει διακοπή) πάει ο ηλεκτρολόγος και συνδέει , γίνονται δουλειές μετά ξεσυνδέει

η κατανάλωση άρα η διαφορά kw όταν γίνει ξανα σύνδεση είναι μικρή και ο ΔΕΔΔΗΕ δεν ασχολείται συνήθως ,

αν έρθουν για επανασύνδεση , ίσως αν έχει όρεξη μπορεί να τους εξηγήσει , να δούνε και οι ίδιοι την κατανάλωση που είναι μικρή και ίιισως δεν ασχοληθούν . Αν πέσει σε κανα τυπικούρα δε χρειάζεται να επιμείνει , πληρώνει κανονικά το πρόστιμο .

έτσι και αλλιώς αν φάει πρόστιμο στον πάροχο θα το φεσώσει και αυτό μαζί με όλα τα υπόλοιπα (δικαστικώς)

Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Δεν το σήκωσε αυτός. Ο γείτονας το έκανε γιατί είχε ενοχές που άφησε τον ts χωρίς ρεύμα. O ts θεώρησε ότι το έκανε ο δεδδηε γιατί κατάλαβαν το λάθος τους και το επανασύνδεσαν. 

Αν με πιαν'ς 😉

χαχαχαχαχααχαχ

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Αν με πιαν'ς 😉

Στη καταγγελία που θα γράψει ο υπάλληλος της δεδηε (πλέον τα αναφέρουν όλα αυτά) γράφει μετρητής τάδε βρέθηκε συνδεμένος παράνομα μετά από προηγούμενη διακοπή και επειδή στης διακοπές γράφουν κατέβηκε ασφάλεια /ξεσυνδεθηκε καλώδιο από ασφάλεια ο υπαίτιος είναι ο ιδιοκτήτης του ρολογιού αν ήταν έτσι όσοι σύνδεσαν το ρεύμα παράνομα θα έλεγαν ήρθε ο Αι Γιάννης και το σύνδεσε, εγώ δεν ξέρω τίποτα

3 λεπτά πριν, korakios είπε

κανένας δεν είπε το αντίθετο

απλά σε κάποιες περιπτώσεις (εργασίες σε σπίτι που είχε γίνει διακοπή) πάει ο ηλεκτρολόγος και συνδέει , γίνονται δουλειές μετά ξεσυνδέει

η κατανάλωση άρα η διαφορά kw όταν γίνει ξανα σύνδεση είναι μικρή και ο ΔΕΔΔΗΕ δεν ασχολείται συνήθως ,

αν έρθουν για επανασύνδεση , ίσως αν έχει όρεξη μπορεί να τους εξηγήσει , να δούνε και οι ίδιοι την κατανάλωση που είναι μικρή και ίιισως δεν ασχοληθούν . Αν πέσει σε κανα τυπικούρα δε χρειάζεται να επιμείνει , πληρώνει κανονικά το πρόστιμο .

έτσι και αλλιώς αν φάει πρόστιμο στον πάροχο θα το φεσώσει και αυτό μαζί με όλα τα υπόλοιπα (δικαστικώς)

Στην αναφορά τους όπως έγραψα και πάνω γράφουν τάδε μετρητής βρέθηκε παράνομα συνδεμένος μετά από προηγούμενη διακοπή βλέπουν νούμερο μετρητή και σε ποιον ανοίξει, οποίος έρθει για καταμέτρηση αυτά γράφει στην αναφορά ότι άλλο και να του πεις αν τον πετύχεις, δεν κάνει διάφορα γιατί αυτός θα γράψει το παραπάνω και τίποτα άλλο, ναι μεν θα την πληρώσει την διαφορά παρόλα αυτά είναι παράνομη επανασύνδεση και θεωρείται ρευματοκλοπη

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

παρόλα αυτά είναι παράνομη επανασύνδεση και θεωρείται ρευματοκλοπη

αυτό το λύσαμε και το εμπεδώσαμε

τώρα αν το γράψει ή όχι ο υπάλληλος είναι άλλο θέμα

Δημοσ.
23 ώρες πριν, somt είπε

Γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν θα τακτοποιήσουμε την μεταξύ μας οφειλή; Δεν τα έχει ζητήσει αλλά εγώ έχω κάνει κίνηση να μου στείλει τους λογαριασμούς του να βγάλουμε άκρη.

Επίσης όχι, προσωπικά δεν ανταλλάζω τις οφειλές μου με 5 μέρες χωρίς ρεύμα.

Απο την στιγμή που ο γείτονας πλήρωνε το ρευμα σου, εσύ τι πλήρωνες? Πληρώνατε 2 φορές τον ίδιο λογαριασμό?

• Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

αυτό το λύσαμε και το εμπεδώσαμε

τώρα αν το γράψει ή όχι ο υπάλληλος είναι άλλο θέμα

Επειδή πλέον κυκλοφορούν και επόπτες για να ελέγχουν κάνεις δεν "ξεχνάει" να γράψει σωστά την αναφορά του

Σε "γνωστό" από την γειτονιά γνωστό πιστόλι του κοψαν πρωί ρεύμα, κλασικά το σύνδεσε 2 ώρες μετά ξανά κόψιμο από τον επόπτη, κλασικά σύνδεση πριν καλά καλά φύγουν, την επόμενη μέρα του σήκωσαν ρολόι, με θράσος ο τύπος σύνδεσε απευθείας τα καλώδια, 3 μέρες μετά ήρθε συνεργείο δεδηε με αστυνομία και τον μάζεψαν

Δεν θα ρισκάρει κάποιος υπάλληλος στο πατώ της αλυσίδας να μπλέκει επειδή δεν έγραψε σωστά την αναφορά για περιστατικά παράνομης σύνδεσης

1 λεπτό πριν, sinikos είπε

Απο την στιγμή που ο γείτονας πλήρωνε το ρευμα σου, εσύ τι πλήρωνες? Πληρώνατε 2 φορές τον ίδιο λογαριασμό?

Είδε ότι δεν έρχεται λογαριασμός μάλλον και δεν πλήρωσε τίποτα μάλλον

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Inuyasha είπε

Είδε ότι δεν έρχεται λογαριασμός μάλλον και δεν πλήρωσε τίποτα μάλλον

Και από τον Σεπτέμβριο δεν αναρωτήθηκε κάτι? Σε 2 μήνες κλείνει χρόνος

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

λίγα είναι , παίζουν νέα δεδομένα:

βάλε και το ένστικτο της επιβίωσης που τον ώθησε να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του για να επαναφέρει τη σύνδεση μόνος του

Κανε και ενα ευχελαιο.

Ετσι οπως το πας εσυ θα πεσει κανενας κομητης πανω σου και σε βλεπω να κανεις μυνηση στον πλανητη νουμπιρου Χ.

2310... καμερα σε εμενα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Συγνώμη γιατί εσείς θα με τρελάνετε ειλικρινά

Αν και υπάρχουν συνομιλητές που ξέρουν/γνωρίζουν περισσότερα από μένα σε ότι αφορά την ηλεκτρική ενέργεια.

Ας πούμε ότι είμαι ο ένοικος Α και θέλω να βάλω την παροχή ρεύματος που τροφοδοτεί το σπίτι που πρόσφατα ενοικίασα στο όνομα μου ωραία μέχρι εδώ.?

έχω το μισθωτήριο (που έχει ανεβάσει στην εφορία ο ιδιοκτήτης και έχω κάνει αποδοχή εγώ ο ένοικος)του σπιτιού που αναγράφει την διάρκεια του συμβολαίου μίσθωσης , ΑΦΜ , ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΟΧΗΣ

πάω στον πάροχο που επιθυμώ για να κάνω την σύνδεση με την παροχή ρεύματος

ο πάροχος με την σειρά του θα ζητήσει την ταυτότητα μου και ένα μισθωτήριο (ιδιοκτήτη/ενοίκου) από αυτό θα δει το ΑΦΜ και τον ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΟΧΗΣ και ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ για το οποίο θα κάνει την σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας

πως γίνεται λοιπόν ο πάροχος να βάλει λάθος στοιχεία δεν το καταλαβαίνω

για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού να έχει κάνει μεγάλη πατάτα με το μισθωτήριο και να έχει γράψει λάθος αριθμό παροχής για το σπίτι του που να αντιστοιχεί σε άλλο σπίτι

δεν βρίσκω να έχει κάνει λάθος ο πάροχος και να έχει συμπληρώσει λάθος αριθμό παροχής ρεύματος

βέβαια εγώ αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο και με άφηναν χωρίς ρεύμα θα είχα κινηθεί νομικά εναντίων του ιδιοκτήτη - του ενοικιαστή και του παρόχου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Bullrich είπε

Κανε και ενα ευχελαιο.

Ετσι οπως το πας εσυ θα πεσει κανενας κομητης πανω σου και σε βλεπω να κανεις μυνηση στον πλανητη νουμπιρου Χ.

αν εργάζεστε στον πάροχο μην ανησυχείτε δε θα κλείσει σαν εταιρία

αν είστε ο ίδιος ο υπάλληλος που ανέλαβε την αίτηση ίσως να κοιτούσατε για ταμείο και εύρεση νέας εργασίας απο τώρα 😁

7 λεπτά πριν, ikorolis είπε

πως γίνεται λοιπόν ο πάροχος να βάλει λάθος στοιχεία δεν το καταλαβαίνω

το έχω ξανααναφέρει , μπορείς σε μια αίτηση να συμπληρώσεις ο ίδιος τον αριθμό παροχής

φυσικά την πατάτα την έκανε ο υπάλληλος της εταιρίας που δεν επαλήθευσε τα στοιχεία απο τα συνοδευτικά έγγραφα

edit βέβαια ο ίδιος ο υπάλληλος μπορει να έκανε λάθος εξαρχής (χωρίς να έχει συμπληρώσει ο ενοικιαστής μόνος του τον αριθμό παροχής)

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

Εμένα ένα κατάστημα λίγο πιο κάτω είχε αλλάξει πάροχο και ο υπάλληλος στη ΔΕΗ είχε βάλει τον αριθμό της παροχής μου αντί για το δικό του. (1 ψηφίο διαφορά)

Προσπαθούσα να αποδείξω 3 μήνες στον Δήμο και στη ΔΕΔΔΗΕ ότι το διαμέρισμα μου δεν είναι κατάστημα για να μην πληρώνω τριπλάσια Δημοτικά Τέλη, τραγικά πράγματα.

Πιο παλιά που δεν κατέβαζες από το taxis το ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης κατοικίας και ήταν χειρόγραφο, ότι αριθμό παροχής και να έβαζες το άλλαζαν στο όνομα σου, δεν το έλεγχαν καν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...