Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 11/7/2022 στις 12:57 ΜΜ, μπαρμπαγιωργος είπε

"Έπαιζα" εχθές το βράδυ με το vcds αλλά δεν ξέρω, δεν δουλεύει πλέον. Είχα καιρό να το χρησιμοποιήσω. Λέει can not ready. και όταν πηγαίνω στα applications ή auto scan ή σε κάποιο κομμάτι εφαρμογών πχ engine, δεν κάνει τίποτα

Δύο τα σενάρια για αυτό που λες......η έκδοση του vcds είναι πιο παλιά του VW που πας να δοκιμάσεις. Σενάριο δεύτερο να κλείδωσε ο κλώνος. Δεν θέλουν σύνδεση στο ίντερνετ αυτά και χρειάζεται ρύθμιση ημερομηνίας κατά την εγκατάσταση στην ημερομηνία έκδοσης του καλωδίου.

Αν έχεις π.χ την 12.12 πρέπει να βάλεις ημερομηνία 2013 και ύστερα setup. Επίσης αν πας με την 12.12 ή παλιότερη, σε αμάξι του '18 δεν θα παίζει. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, atrigane είπε

Εμένα ο μακάκας κλείδωσε λόγω internet. Ποιος δίνει τώρα 250+ να πάρει το γνήσιο της rosstech

Δεν δινεις, απλα εχεις ενα αρχαιο λαπτοπ μονο για αυτη την δουλεια, εγω αυτο κανω αν και πλεον οτι αλλαγές ηταν να κάνω τις έκανα, τώρα κανενα διαγνωστικο αλλα και αυτο το βαριέμαι και πάω συνεργείο για έλεγχο αν στραβωσει κατι

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/7/2022 στις 2:59 ΠΜ, atrigane είπε

Εμένα ο μακάκας κλείδωσε λόγω internet. Ποιος δίνει τώρα 250+ να πάρει το γνήσιο της rosstech

Κλείδωσε κλείδωσε;

Ή απλά πρέπει να βγεις από το WiFi;

Στις 13/7/2022 στις 9:55 ΠΜ, Greektrooper είπε

Δύο τα σενάρια για αυτό που λες......η έκδοση του vcds είναι πιο παλιά του VW που πας να δοκιμάσεις. Σενάριο δεύτερο να κλείδωσε ο κλώνος. Δεν θέλουν σύνδεση στο ίντερνετ αυτά και χρειάζεται ρύθμιση ημερομηνίας κατά την εγκατάσταση στην ημερομηνία έκδοσης του καλωδίου.

Αν έχεις π.χ την 12.12 πρέπει να βάλεις ημερομηνία 2013 και ύστερα setup. Επίσης αν πας με την 12.12 ή παλιότερη, σε αμάξι του '18 δεν θα παίζει. 

Του 2009 και 2005 είναι τα αμάξια

Για πες τι να κάνω; Απεγκατάσταση; Και ξανά εγκατάσταση χωρίς WiFi και με τι ημερομηνίες;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Κλείδωσε κλείδωσε;

Ή απλά πρέπει να βγεις από το WiFi;

Του 2009 και 2005 είναι τα αμάξια

Για πες τι να κάνω; Απεγκατάσταση; Και ξανά εγκατάσταση χωρίς WiFi και με τι ημερομηνίες;

Δυστυχώς κλείδωσε τελείως

Δημοσ.

"Έπαιζα" εχθές το βράδυ με το vcds αλλά δεν ξέρω, δεν δουλεύει πλέον. Είχα καιρό να το χρησιμοποιήσω. Λέει can not ready. και όταν πηγαίνω στα applications ή auto scan ή σε κάποιο κομμάτι εφαρμογών πχ engine, δεν κάνει τίποτα 

Το χω δοκιμάσει σε πάνω απο 20 αμάξια vw  group σε 1-2 δουλεψε αυτη η επιλογή.

το χω δοκιμάσει σε εκδοσεις πριν 7-8 χρονια πχ vcds 11 και σε καινούριες σχετικά πχ 19.χχ 

για αυτους που εχουν παλια εκδοση και κλείδωσε δεν γίνεται κάτι , καινούριο απο το ali ,

για οσους εχουν με atmega κτλ δεν κλειδώνει 

Το χω δοκιμάσει σε πάνω απο 20 αμάξια vw  group σε 1-2 δουλεψε αυτη η επιλογή.

το χω δοκιμάσει σε εκδοσεις πριν 7-8 χρονια πχ vcds 11 και σε καινούριες σχετικά πχ 19.χχ 

για αυτους που εχουν παλια εκδοση και κλείδωσε δεν γίνεται κάτι , καινούριο απο το ali ,

Δημοσ.
4 ώρες πριν, aGka8l είπε

το δω δοκιμάσει σε εκδοσεις πριν 7-8 χρονια πχ vcds 11 και σε καινούριες σχετικά πχ 19.χχ 

Δεν κατάλαβα. Ποια έχουν έκδοση 11 και ποια έκδοση 19

Τι είναι το atmega

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Δεν κατάλαβα. Ποια έχουν έκδοση 11 και ποια έκδοση 19

Τι είναι το atmega

εκδόσεις vcds 11.XX , vcds 19.XX κτλ τωρα νομιζω ειναι καπου στο vcds 21.60 ισως και παραπάνω

atmega ειναι μικροεπεξεργαστής που χρησημοποιούν κάποιες φύσσες κλώνοι

Δημοσ.

Να πάμε και λιγο στο θεμα;

Σε ποια διεύθυνση διαβάζετε τα χλμ του αβς, αν το εχει κανει κανει ας ανεβάσει ενα screenshot ή ας μας πει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...