PerfectParanoia Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ψάχνω εδω και λίγες μερες να βρώ σε ένα soic8 (ή και 16) clip και δεν έχω πετύχει σε κάποιο ελληνικό μαγαζι που ξερω σε κάποια λογικη τιμη. Τα φθηνότερα που έχω βρει είναι στα 19-20€ που το βρίσκω πολύ ακραίο. Απο aliexpress για σημείο αναφοράς οι τιμές για τα κλιπ μόνο αρχίζουν απο 80λ + μεταφορικά ενώ στο ebay μπορώ να το φερω απο γερμανία με κάτω απο 10€. Ξερει κανείς κανένα σαϊτ ή και μαγαζί που μπορώ να ρωτήσω (στην Αθήνα) που ίσως μου διαφέυγει και έχει σε τιμή κάτω του 100x του κόστους; Δεν το βιαζομαι είναι η αληθεια αλλα προσπαθώ να μην αγοράζω τέτοια ψιλοπράγματα απο κινα γιατί μου φαίνεται απίστευτη σπαταλη πόρων Ε: Μέτα από λίγο ακόμα ψάξιμο βρήκα στη hellasdigital με 13€. Ευελπίστω για κάτι καλύτερο αλλα στο χωρίο των τυφλών ο μονοφθαλμος... Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από PerfectParanoia νεο λινκ
Crybal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Πήγαινε στον Φανο στην Σολωμου. Με καποια επιφυλαξη νομιζω οτι πριν κανενα 2μηνο που ηταν διαθεσιμο ηταν ~9€
vagelis2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Εγω ειχα παρει τα clips αλλα δεν εκαναν καλή επαφή με το chip και πήρα το adapter.. Καλύτερα δοκιμασε το adapter.
PerfectParanoia Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 2 hours ago, Crybal said: Πήγαινε στον Φανο στην Σολωμου. Με καποια επιφυλαξη νομιζω οτι πριν κανενα 2μηνο που ηταν διαθεσιμο ηταν ~9€ Νομίζω είχα τσεκάρει στο σαιτ και δεν το είχα δει αλλα θα πάρω ένα τηλέφωνο (ή μπορεί και να περάσω γιατί παίζει να είμαι κέντρο ένα από αυτα τα πρωινά) Σ'ευχαριστώ πολύ. 30 minutes ago, vagelis2019 said: Εγω ειχα παρει τα clips αλλα δεν εκαναν καλή επαφή με το chip και πήρα το adapter.. Καλύτερα δοκιμασε το adapter. Ευχαριστώ για την πρόταση αλλα για την συγκεκριμένη δουλεία δεν εξυπηρετεί το adapter. Το clip το ψάχνω για να μείνει το chip πανω στη motherboard και να μην κολλήσω τα καλώδια απευθείας. Ελπίζω να βρώ κάποιο σχετικά αξιολογο κλιπ (ενας λόγος ακόμα που δεν θελω να περιμένω 1 μηνα το aliexpress) , έχω στο νου μου πάντως να τσεκάρω επαφή διαβάζοντας 2-3 φορές το υπάρχων bios και συγκρίνοντας τα hash.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα