Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν διπλασιασμός ταχυτήτων Internet και από τη Vodafone

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Jason13 είπε

Τόσο καιρο επαιρναν τηλέφωνο απο κάποιο τμήμα για αναβαθμιση ταχυτητων με χρέωση πάντα, με προσχημα Ευρωπαϊκης οδηγίας που θα υποχρεωσει την αύξηση ταχυτητων και θα την χρεωθεί ο πελατης τους ή την υποχρεωτική αλλαγη adsl σε vdsl και άλλες κοτσανες. Όποιος δε λύγισε απλα δεν θα πληρωνει παραπάνω πάγιο.

Η απλά θα πάρει διπλασιασμό στο πρόγραμμα που είναι ήδη αν δεν έχει μεταβεί στα 200 mbps.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
28 minutes ago, vagstef said:

Δεν εννοεί εκεί που προσφέρει η ίδια?? Στο sfbb.gr βγάζει Nova, Wind, OTE προς το παρόν

Όχι, συμπεριλαμβάνει και των άλλων 2.

• Like 1

Δεν ξερω αν θα παρει ποτε κανεις δωρεαν, εμένα παντως με πηραν χθες τηλ επειδη είμαι ειδικος πελατης(γελια) για να μου κανουν αναβαθμιση σε 100αρα μονο με 29€....!!!!Απο 16,50€ που πληρωνω τωρα!!

3 εβδομαδες χωρις σταθερο.4 ημερες χωρις καθολου ιντερνετ,και επρεπε να τους κυνηγησω εγω,ωστε να λυσουμε μαζι το προβλημα που ουτε οι ιδιοι δε γνωριζαν απο που προερχεται,και κοροιδευαν τους γονεις μου οτι ειναι θεμα του ΟΤΕ.

46 λεπτά πριν, vagstef είπε

Δεν εννοεί εκεί που προσφέρει η ίδια?? Στο sfbb.gr βγάζει Nova, Wind, OTE προς το παρόν

Με ελάχιστες εξαιρέσεις όπου προσφέρεται ftth δεν υπάρχει VDSL,οποτε... 

4 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

Αν δεν το έκανε ο ΟΤΕ οι υπόλοιποι δεν θα το έκαναν ποτέ, γι' αυτό από την πρώτη στιγμή έλεγα ΜΠΡΑΒΟ στον ΟΤΕ

Την τελευταια πραξη του "εργου" (3η πραξη) θα την ανεβασει η nova/wind  κι μαλιστα θα πρεπει να το κανει συντομα συντομα αν θελει να συνεχισει να εχει τους υφισταμενους πελατες της (που εχουν ζηλεψει την δωρεαν αναβαθμιση ΟΤΕ vodafon ) και να "τσιμπησει" αλλους πελατες απο ote και vodafon .

35 λεπτά πριν, floba είπε

Εσυ οταν φτιαξεις δικη σου εταιρια να δινεις μονο χωρις να ζητας.Εκλεισες χθες.

οι απατεώνες από 2009 λένε ότι θα βάζαμε FTTH (και το καθυστερούν να μας αρμέξουνε) και στην καραντίνα φανήκαν πόσο ξυπόλυτοι στα αγγούρια είναι Πορτογαλία 110ΜΒ 18 θέση παγκόσμια Μέσος όρος, και  Ελλάδα 38 ΜΒ 90 θέση παγκόσμια

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, hammerd είπε

αντε και μας πηγαν πχ απο 100 στα 200...για το upload γνωριζει καποιος τι ισχυει ??

Αρα απο 24αρη adsl  σε 50αρη vdsl (50/5)

απο 50αρη vdsl σε 100αρι vdsl (100/10)

απο 100αρη vdsl σε 200αρη vdsl (200/20)

Μονο αν το υποστηριζει η καμπινα της γραμμης σας κι δεν περνα ftth απο το σπιτι σας

Επεξ/σία από power_1

23 λεπτά πριν, power_1 είπε

Αρα απο 24αρη adsl  σε 50αρη vdsl (50/5)

απο 50αρη vdsl σε 100αρι vdsl (100/10)

απο 100αρη vdsl σε 200αρη vdsl (200/20)

Μονο αν το υποστηριζει η καμπινα της γραμμης σας κι δεν περνα ftth απο το σπιτι σας

μακαρι να παει 20...ενας φιλος μολδαβια οσο πανω εχει τοσο κατω...εδω εμεις 100 χρονια πισω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Προφανώς θα χρειαστώ VDSL router για να εκμεταλευτώ καλύτερα την γραμμή, αλλά δεν ξέρω πότε και αν θα γίνει διπλασιασμός οπότε δεν έχει νόημα να αγοράσω από τώρα κάποιο VDSL router. Προφανώς αν γίνει ο διπλασιασμός θα αγοράσω αλλά μέχρι να το παρόν στα χέρια μου, το απλό ADSL router δεν θα συγχρονίζει καν; ούτε καν έστω στα 24mbps;

η adsl γραμμή κόβεται και μπαίνει VDSL οπότε θα σε έχουν ενημερώσει πότε θα γίνει για να είσαι έτοιμος με το router σου είτε αν σου δώσουν ένα δωρεάν

Επεξ/σία από dreamerchris

23 λεπτά πριν, Agony είπε

Βασικα εγω Εντος Αττικής εχω την ημερα 6-8 αποσυνδεσεις ...ας φτιαξουν αυτο πρωτα. 

τα μοντεμ που δινουν ειναι για κλωτσιες...εγω εχω βαλει απο wind και απο cosmote, ειμαι 25 μερες μεσα, αν δεν σε ενδιαφερει το τηλεφωνο βεβαια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...