Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν διπλασιασμός ταχυτήτων Internet και από τη Vodafone

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ας υποθέσουμε ότι πληρώ όλες τις προϋποθέσεις της αναβάθμισης, έχω σύνδεση στα 50 Μbs και μου κάνουν αύξηση στα 100 Mbs. Σύμφωνα με την προ τριών-τεσσάρων εβδομάδων ανακοίνωση της Vodafone, όποιος έχει 100 ή 200 Mbs σύνδεση, δικαιούται αυτόματα και το Disney+. Με απλά λόγια, το δικαιούμαι κι εγώ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
11 minutes ago, vagstef said:

Θα τρέξω να ανανεώσω για 24 μήνες... την ώρα που περιμένω να γίνει εκγατάσταση οπτικής στην πολυκατοικία απ τη Wind και να φύγω από αυτούς...

Δεν προσφέρει διπλασιασμό στις περιοχές με FTTH έτσι κι αλλιώς.

• Like 2

12 λεπτά πριν, vagstef είπε

Θα τρέξω να ανανεώσω για 24 μήνες... την ώρα που περιμένω να γίνει εκγατάσταση οπτικής στην πολυκατοικία απ τη Wind και να φύγω από αυτούς...

Don't worry. Δεν πληρείς τις προϋποθέσεις έτσι κι αλλιώς. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά εγώ πριν κάτι μέρες πήρα την αναβάθμιση από ΟΤΕ. Από VDSL 50αρα πήγα 100 και τα πιάνει όλα. Βέβαια το box είναι λίγα μέτρα από το σπίτι μου οπότε ίσως παίζει ρόλο στην ταχύτητα. Το συμβόλαιο μου αν θυμάμαι καλά θέλει τουλάχιστον 1 χρόνο ακόμα για να λήξει.

Είμαι πολλά χρόνια στον ΟΤΕ, είχα δοκιμάσει να πάω Vod πέρσι αλλά παίχτηκε μλκία. Πολύ μπινέδες, έχω πολύ άσχημη εμπειρία. Όχι ότι στον ΟΤΕ είναι Άγιοι. Αλλά τουλάχιστον έχει καλύτερη εξυπηρέτηση και service αν τυχόν χρειαστεί και το ίντερνετ πάει σφαίρα.

Δεν ξέρω τι πακέτα/ταχύτητες θα έχουν στην ανανέωση συμβολαίου. Ελπίζω να μην φάμε κανα αγγούρι.

Επεξ/σία από Glikos
  • Like 2

1 ώρα πριν, BadIronTree είπε

lol δωρεάν εάν αποδεχθούν την αναβάθμιση ταχύτητας με ανανέωση της σύμβασής τους για 24 μήνες 

Νεο τοπιο στη  σταθερη τηλεφωνια μετα την ανακοινωση της vodafone για δωρεαν διπλασιασμο των ταχυτητων  για τους υφισταμενους πελατες  με τις εξης προυποθεσεις :

α) Να μην βρισκετε το τηλεφωνο σε περιοχη που περνα η οπτικη ινα εξω απο το σπιτι ftth

β) Να ειναι εφικτος ο δυπλασιασμος ταχυτητας στη γραμμη (αποκλειονται περιοχες που εχουν μονο adsl και αυτοι που εχουν το οριο που επιτρεπει η καμπινα στην οποια ανηκουν)

γ) Δεσμευεσαι με 24μηνο συμβολαιο στην ιδια τιμη με την χαμηλοτερη ταχυτητα που ειχες (ετσι για τα  δυο επομενα χρονια κρατας τους πελατες σου "δεσμευμενους" με συμβολαιο να μην πανε σε αλλους παροχους )

Η απαντηση του σχηματος wind/ nova θα πρεπει να ειναι αμεση για τους εξης λογους :

α) θα ειναι οι μονοι παροχοι που δεν θα εχουν κανει δωρεαν δυπλασιασμο στους υφισταμενους πελατες (αρα δυσαρεστημενοι υφισταμενοι πελατες )και

β) δεν θα μπορει να παρει καινουργιους πελατες μετα την δωρεαν αναθαθμιση ταχυτητων των ανταγωνιστων.

Μονο να χασει υφησταμενους πελατες απο εδω κι περα μπορει να πετυχει αν δεν δωσει το σχημα(nova/wind)  στους υφισταμενους πελατες του, δωρεαν αναβαθμιση .

Ιδιος τωρα που η επικοιμενη συνχωνευση  υλοποιητει κι θα πρεπει να δελεασει τους νεους κι υφισταμενους πελατες για να ερθουν η να μεινουν  αντιστοιχα ,στη Nova/wind .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση. Έχω γραμμή Vodafone 24άρα και συγχρονίζω γύρω στα 16mbps. Η Vodafone σε 24αρες γραμμές έδινε ένα απλό ρουτεράκι της πλάκας το οποίο έπρεπε κιόλας να το πληρώσεις ένα 20ευρω. Αυτό πριν 6 χρόνια περίπου που πήγα στην Vodafone, τώρα δεν ξέρω τι δίνει σε απλές ADSL γραμμές. Από την στιγμή που ήταν επι πληρωμή όμως, εγώ προτίμησα ένα ρούτερ του εμπορίου, ένα TP-Link συγκεκριμένα, το οποίο υποστηρίζει μόνο ADSL. Αν εντελώς τυχαία με αναβαθμίσουν σε 50άρα, VDSL προφανώς, σε τι ταχύτητα θα συγχρονίζω με το ADSL router;

Επεξ/σία από gokuthelegend

2 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Έχω γραμμή 24άρα και συγχρονίζω γύρω στα 16mbps. Ερώτηση. Η Vodafone σε 24αρες γραμμές έδινε ένα απλό ρουτεράκι της πλάκας το οποίο έπρεπε κιόλας να το πληρώσεις ένα 20ευρω. Αυτό πριν 6 χρόνια περίπου που πήγα στην Vodafone, τώρα δεν ξέρω τι δίνει σε απλές ADSL γραμμές. Από την στιγμή που ήταν επι πληρωμή όμως, εγώ προτίμησα ένα ρούτερ του εμπορίου, ένα TP-Link συγκεκριμένα, το οποίο υποστηρίζει μόνο ADSL. Αν εντελώς τυχαία με αναβαθμίσουν σε 50άρα, VDSL προφανώς, σε τι ταχύτητα θα συγχρονίζω με το ADSL router;

θες αλλο ρούτερ από την στιγμή που θα σε βάλουν στην καμπίνα ως VDSL

H Vodafone ειναι η πρωταθλητρια στις ανακοινωσεις !!!!
Τα εργα της πανε με ρυθμους χελωνας.
Εκει που μυξοκλεγανε και στέλνανε στα δικαστήρια τον ΟΤΕ για αναβάθμιση Δωρεάν Των συνδέσεων τους τώρα καμαρώνουν..

Ρίξτε ΆΚΥΡΟ στην εταιρεια της ..δινει δουλεια στους φαρμακοποιούς

• Like 1

35 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Don't worry. Δεν πληρείς τις προϋποθέσεις έτσι κι αλλιώς. 

39 λεπτά πριν, Thresh είπε

Δεν προσφέρει διπλασιασμό στις περιοχές με FTTH έτσι κι αλλιώς.

Δεν εννοεί εκεί που προσφέρει η ίδια?? Στο sfbb.gr βγάζει Nova, Wind, OTE προς το παρόν

4 λεπτά πριν, Zergoulini είπε

Κατσε δηλαδη εγω που εχω 100αρα θα παμε 200αρα?

Μονο αν  υποστηριζει η καμπυνα στην οποια εισαι 200αρα (εστω κι θεωρητικα) κι δεν περνα οπτικη ινα απο το σπιτι σου

2 ώρες πριν, BadIronTree είπε

lol δωρεάν εάν αποδεχθούν την αναβάθμιση ταχύτητας με ανανέωση της σύμβασής τους για 24 μήνες 

Εσυ οταν φτιαξεις δικη σου εταιρια να δινεις μονο χωρις να ζητας.Εκλεισες χθες.

• Confused 2

29 λεπτά πριν, dreamerchris είπε

θες αλλο ρούτερ από την στιγμή που θα σε βάλουν στην καμπίνα ως VDSL

Προφανώς θα χρειαστώ VDSL router για να εκμεταλευτώ καλύτερα την γραμμή, αλλά δεν ξέρω πότε και αν θα γίνει διπλασιασμός οπότε δεν έχει νόημα να αγοράσω από τώρα κάποιο VDSL router. Προφανώς αν γίνει ο διπλασιασμός θα αγοράσω αλλά μέχρι να το παρόν στα χέρια μου, το απλό ADSL router δεν θα συγχρονίζει καν; ούτε καν έστω στα 24mbps;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Προφανώς θα χρειαστώ VDSL router για να εκμεταλευτώ καλύτερα την γραμμή, αλλά δεν ξέρω πότε και αν θα γίνει διπλασιασμός οπότε δεν έχει νόημα να αγοράσω από τώρα κάποιο VDSL router. Προφανώς αν γίνει ο διπλασιασμός θα αγοράσω αλλά μέχρι να το παρόν στα χέρια μου, το απλό ADSL router δεν θα συγχρονίζει καν; ούτε καν έστω στα 24mbps;

Aν και οταν γινει ο διπλασιασμος, δεν θα γινει απο την μια στιγμη στην αλλη. πρωτα θα σε παρουν τηλεφωνο για να συμφωνησεις και θα σου δωσουν/στειλουν/πας να παραλαβεις νεο ρουτερ-μοντεμ. οποτε μεχρι να παρεις το δικο σου μοντεμ, θα εχεις αυτο της vodafone.

Επεξ/σία από kallair

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...