Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν διπλασιασμός ταχυτήτων Internet και από τη Vodafone

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 λεπτά πριν, kallair είπε

Εγω παντως, στο μαγαζι που δινω 15,40€ για απλη adsl με 300 λεπτά ομιλιας προς ολους τον μηνα, και με υπερκαλυπτει για την χρηση που κάνω, δεν παιζει να δεχθω αναβαθμιση και νεο συμβολαιο. 

1ον. δεν ξερω αν ο εξοπλισμος μου (παλιος συναγερμος) ειναι συμβατος με voip.
2oν. oταν τελειωσει το "νεο" συμβολαιο που θα μου κανουν, προφανως δεν θα μου το ξαναδωσουν με 15,40€ αλλα θα μου ζητανε 20-22€. δεν βλεπω τον λογο να τα δωσω οταν δεν κανω παραπανω χρηση και με υπερκαλυπτει το προγραμμα που ειμαι.

Θεωρώ ότι και όταν τελειώσει το υπάρχων πρόγραμμα σου δεν θα σου δώσουν ίδια τιμή αλλά θα ζητήσουν κάτι παραπάνω. 

• Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το τραγικο ειναι οτι εχω υπαλληλικο vodafone 100 με 18€ το μηνα, αλλα για εμας δεν γινεται δωρεαν αναβαθμιση. Μηπως να παω cosmote?

Aν και κακα τα ψεματα δεν εχω κανενα προβλημα vdsl 100 απο το 2017 και παει τρενο.

5 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Θεωρώ ότι και όταν τελειώσει το υπάρχων πρόγραμμα σου δεν θα σου δώσουν ίδια τιμή αλλά θα ζητήσουν κάτι παραπάνω. 

Eιμαι ηδη στην 2η ή 3η ανανεωση της συνδρομης που εχω και η πιο φθηνη (adsl παλι) που εχουν αυτη την στιγμη ειναι στα 19€ περιπου. μεχρι τοτε βλεπουμε. δεν θα δω το παραμικρο κερδος στο να κανω αναβαθμιση γραμμης, ισα ισα που παιζει να μου δημιουργησει και προβλημα ασυμβατοτητας εξοπλισμου μου, οπως προανεφερα.

• Like 1

χαχαχαχα, και μέχρι προχθές με είχαν ταράξει στα τηλ. για προσφορά αναβάθμισης απο 50 (που είμαι) στα 100 με μια πολύ χαμηλή χρέωση, αποκλειστικά για μένα, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και άλλες τέτοιες μούφες 😂😂😂

Μόλις τώρα, kirmis είπε

χαχαχαχα, και μέχρι προχθές με είχαν ταράξει στα τηλ. για προσφορά αναβάθμισης απο 50 (που είμαι) στα 100 με μια πολύ χαμηλή χρέωση, αποκλειστικά για μένα, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και άλλες τέτοιες μούφες 😂😂😂

Γατάκι,εμένα με κάλεσαν για προσφορά-ανανέωση συμβολαίου έως 24mbps, στην προνομιακή τιμή των 21,40 ευρώ.

Φάν φάκτ, τοσο πληρώνω εδώ και 2 χρόνια με το συμβόλαιό να έχει λήξει.

• Like 1

Θα τρέξω να ανανεώσω για 24 μήνες... την ώρα που περιμένω να γίνει εκγατάσταση οπτικής στην πολυκατοικία απ τη Wind και να φύγω από αυτούς...

ισως κατι μου διαφευγει αλλα δεν εχω καταλαβει το σκεπτικο με το οποιο ο διπλασιασμος δινεται μονο σε οσους δεν εχουν ftth δυνατοτητα..μπορει καποιος να εξηγησει γιατι?

• Thanks 1

χαχαχα σε εμένα που είμαι Θεσσαλονίκη ζήτημα να έχουν 15 οδοί σε όλη την πόλη "πραγματική" οπτική ίνα 

έχω κάνει αίτηση 9 φορές και δεν γίνεται τίποτα ενώ βρίσκομαι στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της θεσσαλονίκης 

15 λεπτά πριν, inetien12 είπε

Η InaLan εχει καιρο τωρα αυτες τις ταχυτητες μεχρι 200... Αναρωτιεμαι ποσο θα τις παει αν οι αλλοι πανε στα 200 ...

Η Inalan παρεχει ηδη εδω και μια εβδομαδα και για οικιακους πελατες ταχυτητες 500/500 και 1.000/1.000...

Εκανε και δωρεαν αναβαθμιση σε οσους ηταν στα 100Mbps χωρις δεσμευση σε 200Mbps χωρις δεσμευση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...