Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Πήγα είδσ για καινούριο και θέλει 30 χιλιάρικα για ένα που πέρυσι είχε 15-18

Και η βενζίνη πέρσι είχε 1,40 και πριν 2 μήνες ήθελαν 2,40.

Σαν δεν ντρέπονται...

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Και η βενζίνη πέρσι είχε 1,40 και πριν 2 μήνες ήθελαν 2,40.

Σαν δεν ντρέπονται...

Ακριβώς αλλά εμένα δεν με νοιάζει παίρνω επιδόματα από τον καλλιτέχνη. Οπότε όλα καλά!!

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Σιγά μη με αφήσει. Προχτές πήγα σε έναν του 2017 και καλά και έλειπαν χαρτιά. Χσμος. 

Και στο παρμπριζ το γράφει  συνήθως

https://www.google.com/search?q=vin+number+on+a+car&rlz=1CAHNBM_enGB898&sxsrf=ALiCzsbG3POQpZQtmokwMHmk158cG8Pjrw:1659736447122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjWzeeK2LD5AhWEScAKHQjNC5UQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1300&bih=580&dpr=1.05

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αυτό ναι το ξέρω οκ. Πιο πολύ θέμα είναι τα χιλιόμετρα βασικά. Είχε βιβλίο από Γερμανία αλλα έλειπαν τα  σέρβις του μέχρι τις 65 χιλιάδες. Μέχρι εκεί δηλαδή τι έκαναν; 

Επεξ/σία από Boubis1411
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Scottas είπε

Αυτο που λες ισχυε πριν 4 -5 χρονια 

Πλεον αναγραφεται στην αδεια τα χιλιομετρα που εχουν δηλωθει κατα την εισαγωγη ;)

Πλέον όμως τα γυρίζουν πριν εισαχθούν, σε συνεννόηση με την μάντρα φυσικά.

• Sad 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Σε ποιο αμάξι διπλασιάστηκε η τιμή σε 1 χρόνο;;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Burgos είπε

Σε ποιο αμάξι διπλασιάστηκε η τιμή σε 1 χρόνο;;

Σχεδόν διπλασιασμός. Πεζό 308 από 15500 πήγε 27500. Χτες ήμουν στον φίλο μου στην αντιπροσωπεία της Citroen. 

Όλα ανέβηκαν βασικά και επίσης δεν ξέρουν τιμές από τώρα πάρα μόνο όταν έρθει το αυτοκίνητο. 

Επίσης παράδοση από 6 έως 24 μήνες. 

Ειδικά Toyota μου έδωσε έως και 12 μήνες παράδοση. 

Και τέλος ο φίλος μου είπε ότι υπάρχει περίπτωση να ανέβουν και αλλο οι τιμές τον επόμενο μήνα. 

Οπότε η μένω με το παλιό όσο πάει η παίρνω σε τιμή +30% τώρα δεύτερο χεράκι μοντέλο 2016-2018 αγνώστων χιλιομέτρων και κατάστασης γενικής. 

Κοινώς την έκατσα. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Αυτό ναι το ξέρω οκ.

Εφόσον ξέρεις που μπορείς να βρεις τον αριθμό πλαισίου, ποιος ο λόγος που ρώτησες που μπορείς να βρεις τον αριθμό πλαισίου?

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εφόσον ξέρεις που μπορείς να βρεις τον αριθμό πλαισίου, ποιος ο λόγος που ρώτησες που μπορείς να βρεις τον αριθμό πλαισίου?

Ναι Ρε δεν ήξερα ότι λέγεται VIN. 

ΣΤΑ παράθυρα είναι και στι πλαίσιο του κινητήρα. Το θεμα ειναι ποιος δίνει πληροφορίες δωρεάν 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Σχεδόν διπλασιασμός. Πεζό 308 από 15500 πήγε 27500. Χτες ήμουν στον φίλο μου στην αντιπροσωπεία της Citroen. 

Όλα ανέβηκαν βασικά και επίσης δεν ξέρουν τιμές από τώρα πάρα μόνο όταν έρθει το αυτοκίνητο. 

Επίσης παράδοση από 6 έως 24 μήνες. 

Ειδικά Toyota μου έδωσε έως και 12 μήνες παράδοση. 

Και τέλος ο φίλος μου είπε ότι υπάρχει περίπτωση να ανέβουν και αλλο οι τιμές τον επόμενο μήνα. 

Οπότε η μένω με το παλιό όσο πάει η παίρνω σε τιμή +30% τώρα δεύτερο χεράκι μοντέλο 2016-2018 αγνώστων χιλιομέτρων και κατάστασης γενικής. 

Κοινώς την έκατσα. 

Σορρυ που συνεχίζω το off topic αλλά κάτι μπερδεύεις. Ούτε το 307 πριν 20 χρόνια δεν είχε 15500. Το 208 στα 15500 ναι, το 308 με τίποτα. Ξεκινούσε με το λανσάρισμα του πέρσι από 24800

https://autoagora.gr/news/data/nea-montela/Apo-24-800-eyrw-to-neo-Peugeot-308_218159.asp

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Burgos είπε

Σορρυ που συνεχίζω το off topic αλλά κάτι μπερδεύεις. Ούτε το 307 πριν 20 χρόνια δεν είχε 15500. Το 208 στα 15500 ναι, το 308 με τίποτα. Ξεκινούσε με το λανσάρισμα του πέρσι από 24800

https://autoagora.gr/news/data/nea-montela/Apo-24-800-eyrw-to-neo-Peugeot-308_218159.asp

Ότι μου είπαν σου λέω φίλε. 

Λοιπόν για χιλιόμετρα τώρα, πήρα μόλις τηλέφωνο στην nissan, δεν μπορείς να βρεις τίποτα από αυτοκίνητο του εξωτερικού τέλος αυτό. Κοιτάς μου λέει μόνο τα κτεο αν συμπίπτουν τα νούμερα. 

Μεγάλη μπιζνα στη μέση!! 

Δευτέρα θα πάρω ένα φιλαράκι μου τον Σταύρο που έχει nissan προς Μουδανιά αλλά χλωμό να βρεθεί άκρη. 

Επίσης μου μίλησε ο μάστορας για οξείδωση μεγάλη σε αυτοκίνητα από έξω λόγο αλατιού μπορεί να λιώσουν τα πάντα από ψυγείο μέχρι ότι μπορείς να σκεφτείς. 

Θέλει ψάξιμο μην κάνετε γρήγορες κινήσεις εγώ ήδη ψάχνω 1 μήνα και κάτι. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Ότι μου είπαν σου λέω φίλε. 

Λοιπόν για χιλιόμετρα τώρα, πήρα μόλις τηλέφωνο στην nissan, δεν μπορείς να βρεις τίποτα από αυτοκίνητο του εξωτερικού τέλος αυτό. Κοιτάς μου λέει μόνο τα κτεο αν συμπίπτουν τα νούμερα. 

Μεγάλη μπιζνα στη μέση!! 

Δευτέρα θα πάρω ένα φιλαράκι μου τον Σταύρο που έχει nissan προς Μουδανιά αλλά χλωμό να βρεθεί άκρη. 

Επίσης μου μίλησε ο μάστορας για οξείδωση μεγάλη σε αυτοκίνητα από έξω λόγο αλατιού μπορεί να λιώσουν τα πάντα από ψυγείο μέχρι ότι μπορείς να σκεφτείς. 

Θέλει ψάξιμο μην κάνετε γρήγορες κινήσεις εγώ ήδη ψάχνω 1 μήνα και κάτι. 

Ολα τα κλισέ μαζεμένα.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ολα τα κλισέ μαζεμένα.

Εσύ πες τα μας αλλιώς. Εμείς λέμε αλήθειες γιαυτό μας εμπιστεύονται. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Ναι Ρε δεν ήξερα ότι λέγεται VIN. 

ΣΤΑ παράθυρα είναι και στι πλαίσιο του κινητήρα. Το θεμα ειναι ποιος δίνει πληροφορίες δωρεάν 

Εγώ πάντως αν δεν ήξερα τι σημαίνει VIN θα ρωτούσα τι σημαίνει VIN, και όχι που το βρίσκω.

Και όχι, το VIN(ή αριθμός πλαισίου) ΔΕΝ είναι πουθενά στον κινητήρα. Το θέμα είναι ποιος δεν φεύγει τρέχοντας όταν ο πωλητής αρνείται να δώσει πληροφορίες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...