Προς το περιεχόμενο

Μια ιστορία με πολύ..... γυρισμένο χιλιόμετρο

Nkonto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μερικοί δεν ψάχνουν να πάρουν το πιο φθηνό η να κάνουν παζάρι ψάχνουν καλό αυτοκίνητο.. πούλησα cayenne με 62.000 πραγματικά χλμ ελληνικης αντιπροσωπείας  και με τιμή κοντά στο ταβάνι των πιο ακριβών αγγελιων και ειχα τηλ από σοβαρά άτομα (και εντάξει από κάποιους μαντραδες που το έπαιζαν ιδιώτες και με ζάλισαν στο παζαρι εν τω μεταξυ αυτο το εμαθα απο τον τελικο αγοραστη  που ετυχε να ειναι απο ιδιο μερος) και ήρθε ο άνθρωπος απο εκει που ήταν δεν θυμάμαι τώρα απο που  μέσα σε 2 μέρες και έφυγε..  εγώ φυσικά χωρίς να του το πω εξ αρχής του έδωσα πίσω τα αεροπορικά συν τα μεταφορικά για το αυτοκίνητο

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προσοχή ακόμα και σε αντιπροσωπείες. Γνωστός μου πήρε ένα opel corsa opc. Πριν το πάρει το πήγε στην Opel για έλεγχο. Του είπαν όλα οκ, το αμάξι το τσεκάραμε και δεν έχει κάτι. Μετά την αγορά το πήγε σε γνωστό μάστορα tuning και εκεί αποδείχτηκε ότι το αμάξι ήταν κλεμμένο και είχε χτυπημένα άλλα νούμερα. Δλδ η αντιπροσωπεία δεν έκανε καν τον κόπο να τσεκάρει αριθμό πλαισίου με vin από τους εγκεφάλους! και φυσικά μετά ο γνωστός έτρεχε και δεν προλάβαινε.

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, infidel είπε

Προσοχή ακόμα και σε αντιπροσωπείες. Γνωστός μου πήρε ένα opel corsa opc. Πριν το πάρει το πήγε στην Opel για έλεγχο. Του είπαν όλα οκ, το αμάξι το τσεκάραμε και δεν έχει κάτι. Μετά την αγορά το πήγε σε γνωστό μάστορα tuning και εκεί αποδείχτηκε ότι το αμάξι ήταν κλεμμένο και είχε χτυπημένα άλλα νούμερα. Δλδ η αντιπροσωπεία δεν έκανε καν τον κόπο να τσεκάρει αριθμό πλαισίου με vin από τους εγκεφάλους! και φυσικά μετά ο γνωστός έτρεχε και δεν προλάβαινε.

Πώς αποδείχθηκε από τον μάστορα ότι ήταν κλεμμένο?

Μπορεί να άλλαξε εγκέφαλο για κάποιο λόγο και να μην συμβαδίζει με τον vin.

Ο γνωστός σου δεν έχει κάποια ευθύνη αλλά αυτός που του το πούλησε.τελικα τι απέγινε?

Επεξ/σία από davarisx

Ο μάστορας το ήξερε το αμάξι. Το είχε φτιάξει στο παρελθόν. Ακόμα και εγκέφαλο να αλλάξεις κανονικά πρέπει να τον προγραμματίσεις στο vin του αυτοκινήτου. Το αμάξι είχε άλλο αριθμό πλαισίου στο σασί και άλλον αριθμό σε όλους τους εγκεφάλους. Η αγορά έγινε από ιδιώτη ο οποίος αποδείχτηκε ότι ήταν μέσα στο κόλπο. Ευθύνη μπορεί να μην είχε ο φίλος μου αλλά έχασε το αμάξι που είχε πληρώσει.

• Sad 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση.. τα report του autodna ειναι αξιόπιστα? Από που μπορο΄πυν και λαμβάνουν αυτά τα δεδομένα που παρουσιάζουν?

Ας πουμε αν αναφερει οτι σε ενα εισαγωγης ( βαση vin ) εχει υπαρξει αναφορα κλοπης στη γαλλια η ατυχηματος το θεωρουμε δεδομενο?

Επεξ/σία από NTC Labs

3 ώρες πριν, Ducatista είπε

Μερικοί δεν ψάχνουν να πάρουν το πιο φθηνό η να κάνουν παζάρι ψάχνουν καλό αυτοκίνητο.. πούλησα cayenne με 62.000 πραγματικά χλμ ελληνικης αντιπροσωπείας  και με τιμή κοντά στο ταβάνι των πιο ακριβών αγγελιων και ειχα τηλ από σοβαρά άτομα (και εντάξει από κάποιους μαντραδες που το έπαιζαν ιδιώτες και με ζάλισαν στο παζαρι εν τω μεταξυ αυτο το εμαθα απο τον τελικο αγοραστη  που ετυχε να ειναι απο ιδιο μερος) και ήρθε ο άνθρωπος απο εκει που ήταν δεν θυμάμαι τώρα απο που  μέσα σε 2 μέρες και έφυγε..  εγώ φυσικά χωρίς να του το πω εξ αρχής του έδωσα πίσω τα αεροπορικά συν τα μεταφορικά για το αυτοκίνητο

Σώπα ρε.. Εγώ οπότε είναι να πουλήσω Porsche συνήθως κάτι τζαμπατζήδες με παίρνουν και ζητάνε να κατέβω 40 χιλιάρικα κατω.. Μάλλον έπεσες στη περίπτωση.

1 ώρα πριν, ideal09 είπε

Σώπα ρε.. Εγώ οπότε είναι να πουλήσω Porsche συνήθως κάτι τζαμπατζήδες με παίρνουν και ζητάνε να κατέβω 40 χιλιάρικα κατω.. Μάλλον έπεσες στη περίπτωση.

περιπτωση δεν ηταν σιγουρα γιατι ειχα σοβαρες προτασεις απο 5 ατομα... τωρα η καθε μια αγγελια ειναι και κατι διαφορετικο... και τζαμπατζηδες να σου δινουν 90.000 λιγο δυσκολο

15 ώρες πριν, NTC Labs είπε

Ερώτηση.. τα report του autodna ειναι αξιόπιστα? Από που μπορο΄πυν και λαμβάνουν αυτά τα δεδομένα που παρουσιάζουν?

Ας πουμε αν αναφερει οτι σε ενα εισαγωγης ( βαση vin ) εχει υπαρξει αναφορα κλοπης στη γαλλια η ατυχηματος το θεωρούμε δεδομένο?

Στην περίπτωση μου, ψάχνοντας τα πραγματικά χιλιόμετρα του αυτοκινήτου, είχα χρησιμοποιήσει το autodna καθώς και κάποια αλλά ανάλογα site. Δεν μου έδωσαν τα πραγματικά χιλιόμετρα αλλά βάση ενός αλγορίθμου όπως λέει, μου έδωσε έναν μέσο όρο χιλιομέτρων που ήταν κατά πολύ λιγότερα τελικά. Ωστόσο έχω ακούσει περιπτώσεις που όντως το report δίνει πληροφορίες σωστές τόσο για χιλιόμετρα όσο και για αναφορές κλοπής κλπ.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Nkonto είπε

Στην περίπτωση μου, ψάχνοντας τα πραγματικά χιλιόμετρα του αυτοκινήτου, είχα χρησιμοποιήσει το autodna καθώς και κάποια αλλά ανάλογα site. Δεν μου έδωσαν τα πραγματικά χιλιόμετρα αλλά βάση ενός αλγορίθμου όπως λέει, μου έδωσε έναν μέσο όρο χιλιομέτρων που ήταν κατά πολύ λιγότερα τελικά. Ωστόσο έχω ακούσει περιπτώσεις που όντως το report δίνει πληροφορίες σωστές τόσο για χιλιόμετρα όσο και για αναφορές κλοπής κλπ.  

Στην δικιά μου περιπτωση δινει για το αμαξι που εψαξα συγκεκριμενες ημερομηνιες ( 2 κιολας με διαφορα 2 ετων )αναφορας χιλιομετρων ( ως εδω οκ) , το θεμα ειναι οτι δινει και αναφορα κλοπης και μετα απο μερικους μηνες αναφορα εμπλοκης σε ατυχημα ( αυτο με ενδιαφερει αν ειναι αξιοπιστο)

Επεξ/σία από NTC Labs

9 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Στην δικιά μου περιπτωση δινει για το αμαξι που εψαξα συγκεκριμενες ημερομηνιες ( 2 κιολας με διαφορα μερικων μηνων )αναφορας χιλιομετρων ( ως εδω οκ) , το θεμα ειναι οτι δινει και αναφορα κλοπης και μετα απο μερικους μηνες αναφορα εμπλοκης σε ατυχημα ( αυτο με ενδιαφερει αν ειναι αξιοπιστο)

Εμένα θα με προβλημάτιζε και η αναφορά κλοπής. Κλάπηκε και βρέθηκε? Ή κλάπηκε και άλλαξε χώρα? Τρέχα γύρευε..  Για την εμπλοκή σε ατύχημα, είναι σχετικό νομίζω. Φαντάζομαι πώς αν είναι είχε σοβαρό τροχαίο και επισκευάστηκε θα το έβλεπε το έμπειρο μάτι ενός μηχανικού, αλλά και μόνο προφυλαχτήρα να ακούμπησε θα μπορούσε να είναι και αυτό αναφορά σε ατύχημα αν δηλώθηκε  

5 λεπτά πριν, Nkonto είπε

Εμένα θα με προβλημάτιζε και η αναφορά κλοπής. Κλάπηκε και βρέθηκε? Ή κλάπηκε και άλλαξε χώρα? Τρέχα γύρευε..  Για την εμπλοκή σε ατύχημα, είναι σχετικό νομίζω. Φαντάζομαι πώς αν είναι είχε σοβαρό τροχαίο και επισκευάστηκε θα το έβλεπε το έμπειρο μάτι ενός μηχανικού, αλλά και μόνο προφυλαχτήρα να ακούμπησε θα μπορούσε να είναι και αυτό αναφορά σε ατύχημα αν δηλώθηκε  

λογικα κλαπηκε και βρεθηκε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/7/2022 στις 12:34 ΜΜ, 1988panos2171 είπε

6 χρονών αυτοκίνητο με 70.000χλμ αντιστοιχεί σε λιγότερα από 12.000χλμ/έτος. Για ένα εμπορικό αυτοκίνητο αυτά τα χιλιόμετρα στο εξωτερικό δεν παίζουν ειδικά δε αν είναι και diesel, στην καλύτερη 25.000χλμ/ετος. Οπότε πρέπει εξ αρχής να είμαστε υποψιασμένοι και αν το πάρουμε να αποδεχθούμε ότι τα χιλιόμετρα μπορεί να είναι κατά πολύ κατεβασμένα. 

Εισαγωγης και diesel προσθετεις 40.000 χλμ ανα ετος για να εισαι μεσα στα σιγουρα.

Οποτε το οχημα θα ξερεις οτι πρεπει να εχει 260.000 χλμ

Επεξ/σία από SeriesX

Στις 8/7/2022 στις 4:35 ΜΜ, Mansora είπε

Επικαλέστηκαν προσωπικά δεδομένα για κάτι που είναι στη κατοχή σου 😂 Ακόμα θα άκουγε για τη μανούλα του ευχές 

Ποια είναι τα προσωπικά δεδομένα; Τα χλμ που έχει κάνει το αμάξι; Αυτο είναι ότι πιο γελοίο μπορεί να ακουστεί ποτέ γενικώς και ειδικώς. 

• Like 1

9 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Ποια είναι τα προσωπικά δεδομένα; Τα χλμ που έχει κάνει το αμάξι; Αυτο είναι ότι πιο γελοίο μπορεί να ακουστεί ποτέ γενικώς και ειδικώς. 

Λες και του ζητησε report αν έκανε τα χλμ με τη γυναίκα του ή τη γκομενα του 🤣

Στις 11/7/2022 στις 12:52 ΠΜ, bill999r είπε

Έτσι ακριβώς...

Πουλούσα επί 2 μήνες περίπου  αυτοκίνητο στα 1400 ευρώ... Πεντακαθαρο με όλα τα σέρβις, αλλαγμένο ιμάντα και λαστιχακια που είχαν ακόμα 2 έτη. Γενικά το αυτοκίνητο ήταν σούπερ από όλες τις απόψεις. Έβαζες βενζίνη κ σε πήγαινε όπου ήθελες. 

Ωστόσο στην αγγελία έγραφα τα πραγματικά του χλμ τα οποία ήταν 280.000.

Όσοι ήρθαν να το δούνε έκαναν το γνωστό παζάρι ακόμα κ για 50 ευρώ χωρίς κάποιο ουσιαστικό λόγο. Δηλαδή δεν υπήρχε κάποιο ελάττωμα ώστε να του έκοβα για να διορθώσει τη βλάβη.

Τεσπά τελικά αφού στο τέλος βιαζομουν να το διώξω μιας κ είδη είχα πάρει καινούριο και μετακόμιζα επαρχία το έδωσα σε έναν έμπορο που ήρθε φουριοζος για 1000 ευρώ. Το σκότωσα αλλά από την άλλη είχα βαρεθεί την όλη φάση.

Την επόμενη μέρα ο έμπορος το έβαλε αγγελία στα 1800 και το πούλησε σε μια μέρα.

Δεν ξέρω πως το έκανε, αλλά στην αγγελία δεν αναφέρονταν καθόλου τα Χλμ.

Αν έβαζες 1600 τιμή πώλησης και όταν σου ζήταγαν έκπτωση το πήγαινες 1500 στρογγυλά νοικοκυρεμένα θα το έδινες πατ κιουτ. :rolleyes: Κουτόχορτο θέλουν κουτόχορτο τους δίνεις. :lol:

Στις 11/7/2022 στις 3:35 ΜΜ, spooker είπε

φοβερή δικαιολογία.
Αν δεν έχεις δεν παίρνεις. Κάτι τέτοιες συμπεριφορές έφεραν τη χώρα στα γόνατα αφού κάτι τέτοιοι τύποι έμειναν με τα κόκκινα δάνεια που ποτέ δεν ξεπλήρωσε κανείς. Μετά δεν φταίει ο μαντράς και το κράτος αλλά η ανεπαρκής παιδεία ενός ολόκληρου λαού.

Δεν ξέρω αν γνωρίζεις αλλά η αγορά με finance γίνεται παντού. Και σε χώρες με υψηλο βιοτικό επίπεδο πχ ΗΠΑ, ΗΒ κτλ.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...