_Biohazard_ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Δες εδώ κάποια από τα αυτοκίνητα που θα δεις σε λίγο καιρό στο car.gr σε αγγελίες μαντράδων. Διάλεξα τυχαία opel, τσέκαρε και άλλες μάρκες πχ αυτό εδώ με 6χιλιάρικα και 150.000 χλμ, όταν έρθει Ελλάδα σε τι τιμή θα πωλείται και πόσα χλμ θα γράφει στο κοντέρ? 😅 1 ώρα πριν, mechpanos είπε Το βλέπω στα 10χιλ. με κοντέρ στα 70-80χιλ χλμ Λογικη η τιμή και τα χιλιόμετρα που λες...κλέφτης να γίνει ρε παιδιά ο έμπορος που θα το φέρει;! Pun intended! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nkonto Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, Tsino είπε αυτη η εταιρική εφαρμογή που αναφέρειςπου βάζεις στο κινητό και συνδέεται με bluetooth που τη βρίσκεις? Στο App store ή sto Google Play, ανάλογα το κινητο που έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, bill999r είπε την αγγελία έγραφα τα πραγματικά του χλμ τα οποία ήταν 280.000. Όσοι ήρθαν να το δούνε έκαναν το γνωστό παζάρι ακόμα κ για 50 ευρώ χωρίς κάποιο ουσιαστικό λόγο. Δηλαδή δεν υπήρχε κάποιο ελάττωμα ώστε να του έκοβα για να διορθώσει τη βλάβη. Τεσπά τελικά αφού στο τέλος βιαζομουν να το διώξω μιας κ είδη είχα πάρει καινούριο και μετακόμιζα επαρχία το έδωσα σε έναν έμπορο που ήρθε φουριοζος για 1000 ευρώ. Το σκότωσα αλλά από την άλλη είχα βαρεθεί την όλη φάση. Πως όλοι καταλήγουν να απορρίπτουν το παζάρι των 50 ευρών ως κοροϊδία και να το δίνουν στη μισή τιμή σε έμπορα και να λένε ξέγνοιασα. Κλασική Ελληνική τακτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sta Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, bjj-p είπε Πως όλοι καταλήγουν να απορρίπτουν το παζάρι των 50 ευρών ως κοροϊδία και να το δίνουν στη μισή τιμή σε έμπορα και να λένε ξέγνοιασα. Κλασική Ελληνική τακτική. Αυτή είναι η άλλη πλευρά του νομίσματος σωστα. Αλλά αυτός που σε αρχίζει στα παζάρια στα 100ευρα από τηλέφωνο συνήθως δεν είναι σοβαρός αγοραστής αλλα χομπιστας. Οπότε καταλήγεις στον επαγγελματία απατεώνα τελικά και είσαι ήσυχος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Στις 8/7/2022 στις 3:07 ΜΜ, spooker είπε και το κράτος μέσα στο κόλπο είναι. Αν αύριο το γύρισμα km ήταν κακούργημα θα σου έλεγα εγώ αν θα τα γύριζε κανείς. Μην αγοράζετε αυτοκίνητα από μάντρες. Αν αγορασει καποιος 15000 αμαξι δεν μπορει να δωσει κασερι τα παντα μρποστα,για αυτο παιρνουν οι περισσοτεροι απο μαντρα ,να βαλουν καποια δοσεις κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sta Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 32 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Αν αγορασει καποιος 15000 αμαξι δεν μπορει να δωσει κασερι τα παντα μρποστα,για αυτο παιρνουν οι περισσοτεροι απο μαντρα ,να βαλουν καποια δοσεις κτλ Και ξαναρωταω αν ξέρει κάποιος. Πως κάνει δόσεις ο έμπορος; μόνος του ή μέσω τραπεζας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο και ο παράγοντας τύχη παίζει σημαντικό ρόλο. Εγώ πούλησα αμάξι 20 ετών με 268.000 με ζημιές αρκετές, τις ανέφερα όλες στην αγγελία, 1400 σε λιγότερο από μια ώρα. Τώρα τα εισαγωγής είναι κίνδυνος θάνατος συμφωνώ απόλυτα προτιμήστε ιδιώτη και όχι μάντρα, όσον αφορά την χρηματοδότηση μπορείς να πάρεις δάνειο μόνος σου από την τράπεζα δεν χρειάζεσαι κανέναν μαντρά για βοήθεια. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από tost12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spooker Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 34 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Αν αγορασει καποιος 15000 αμαξι δεν μπορει να δωσει κασερι τα παντα μρποστα,για αυτο παιρνουν οι περισσοτεροι απο μαντρα ,να βαλουν καποια δοσεις κτλ φοβερή δικαιολογία. Αν δεν έχεις δεν παίρνεις. Κάτι τέτοιες συμπεριφορές έφεραν τη χώρα στα γόνατα αφού κάτι τέτοιοι τύποι έμειναν με τα κόκκινα δάνεια που ποτέ δεν ξεπλήρωσε κανείς. Μετά δεν φταίει ο μαντράς και το κράτος αλλά η ανεπαρκής παιδεία ενός ολόκληρου λαού. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 16 λεπτά πριν, Sta είπε Και ξαναρωταω αν ξέρει κάποιος. Πως κάνει δόσεις ο έμπορος; μόνος του ή μέσω τραπεζας; θα είναι εξαιρετικά απίθανο να υπάρχει στην Ελλάδα μάντρα που να μπορεί να κάνει δόσεις μόνος του, μέσω τράπεζας γίνεται, ίσως να παρέχουν στην τράπεζα κάποιου είδους εγγύηση προκειμένου να σου χορηγηθεί το δάνειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sta Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 30 λεπτά πριν, tost12 είπε Παιδιά δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο και ο παράγοντας τύχη παίζει σημαντικό ρόλο. Εγώ πούλησα αμάξι 20 ετών με 268.000 με ζημιές αρκετές, τις ανέφερα όλες στην αγγελία, 1400 σε λιγότερο από μια ώρα. Τώρα τα εισαγωγής είναι κίνδυνος θάνατος συμφωνώ απόλυτα προτιμήστε ιδιώτη και όχι μάντρα, όσον αφορά την χρηματοδότηση μπορείς να πάρεις δάνειο μόνος σου από την τράπεζα δεν χρειάζεσαι κανέναν μαντρά για βοήθεια. Σε αυτά τα λεφτά αν δεν είναι διλιτρο και τσουλαει πωλείται σχετικά εύκολα. Το θέμα είναι πάνω από 6-8κ. Ρε μαγκες ψηνεται κάνεις να φτιάξουμε το cardirect.gr, να βάλουμε και καμιά τράπεζα μέσα και να πουλάνε ιδιώτες σε ιδιώτες μόνο. Έχω απηυδήσει με τους ενδιάμεσους. Να αφήσουμε παρακαταθήκη στην κοινωνία μια χώρα χωρίς μαντραδες μεσίτες και ασφαλιστές. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hk2004gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Sta είπε Και ξαναρωταω αν ξέρει κάποιος. Πως κάνει δόσεις ο έμπορος; μόνος του ή μέσω τραπεζας; Υπάρχουν κάποιοι που το κάνουν μόνοι τους με γραμμάτια & άλλοι έμποροι μέσω τραπέζης. 41 λεπτά πριν, tost12 είπε Παιδιά δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο και ο παράγοντας τύχη παίζει σημαντικό ρόλο. Εγώ πούλησα αμάξι 20 ετών με 268.000 με ζημιές αρκετές, τις ανέφερα όλες στην αγγελία, 1400 σε λιγότερο από μια ώρα. Τώρα τα εισαγωγής είναι κίνδυνος θάνατος συμφωνώ απόλυτα προτιμήστε ιδιώτη και όχι μάντρα, όσον αφορά την χρηματοδότηση μπορείς να πάρεις δάνειο μόνος σου από την τράπεζα δεν χρειάζεσαι κανέναν μαντρά για βοήθεια. Όλα σχετικά είναι. Το ζήτημα είναι να ξέρεις τι πουλάς & να είσαι σίγουρος πως αγοραστής θα υπάρξει. Αρκετοί δεν έχουν ιδέα τι πουλάνε και τι πάει να πει κακό, μέτριο, καλό & άριστο αυτοκίνητο. Βάζουν τιμή ανάλογα με τις τιμές που θα δουν. Γι αυτό και καταλήγουν ή να τα πουλάνε μήνες ή χρόνια. Αν ξέρεις τι πουλάς, η αγγελία είναι πλήρης & σωστή (όπως πχ ανέφερες εσύ για όλες τις βλάβες), αυτός που θα σε καλέσει θα ενδιαφέρεται. Δεν καταλαβαίνω αρκετούς που δεν γράφουν τίποτα ή αστείες κουβέντες του τύπου "το αυτοκίνητο είναι άριστο. Περισσότερα από τηλ". Να τους ζαλίζουν θέλουν; Εγώ είχα γράψει έκθεση με κάθε λεπτομέρεια, ανέβασα ένα σκασμό φωτογραφίες & βίντεο για να αποφύγω τηλεφωνήματα με τις τυπικές ερωτήσεις. Όσοι μου τηλεφώνησαν ενδιαφέρονταν & ήρθαν να το δουν. Προσωπικά, 3 αυτοκίνητα έχω πουλήσει στη ζωή μου και τα 3 ήταν παλτά. Κι όμως δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να τα δώσω! Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από Hk2004gr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sta Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Hk2004gr είπε Υπάρχουν κάποιοι που το κάνουν μόνοι τους με γραμμάτια & άλλοι έμποροι μέσω τραπέζης. Όλα σχετικά είναι. Το ζήτημα είναι να ξέρεις τι πουλάς & να είσαι σίγουρος πως αγοραστής θα υπάρξει. Αρκετοί δεν έχουν ιδέα τι πουλάνε και τι πάει να πει κακό, μέτριο, καλό & άριστο αυτοκίνητο. Βάζουν τιμή ανάλογα με τις τιμές που θα δουν. Γι αυτό και καταλήγουν ή να τα πουλάνε μήνες ή χρόνια. Αν ξέρεις τι πουλάς, η αγγελία είναι πλήρης & σωστή (όπως πχ ανέφερες εσύ για όλες τις βλάβες), αυτός που θα σε καλέσει θα ενδιαφέρεται. Δεν καταλαβαίνω αρκετούς που δεν γράφουν τίποτα ή αστείες κουβέντες του τύπου "το αυτοκίνητο είναι άριστο. Περισσότερα από τηλ". Να τους ζαλίζουν θέλουν; Εγώ είχα γράψει έκθεση με κάθε λεπτομέρεια, ανέβασα ένα σκασμό φωτογραφίες & βίντεο για να αποφύγω τηλεφωνήματα με τις τυπικές ερωτήσεις. Όσοι μου τηλεφώνησαν ενδιαφέρονταν & ήρθαν να το δουν. Προσωπικά, 3 αυτοκίνητα έχω πουλήσει στη ζωή μου και τα 3 ήταν παλτά. Κι όμως δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να τα δώσω! Επειδή ήταν φτηνά τα έδωσες. Εγώ έχω πουλήσει 5 αυτοκίνητα πιο φρέσκα από δεκαετία, τα είχα στην πρώτη σελίδα του car με αυξουσα τιμή και με είχαν πρήξει. Επίσης με έπαιρναν εμπορες και με είχαν ταράξει στο τρολ. Συνήθως μου έλεγαν να το πάω στη μαντρα τους να το αφήσω εκεί και όποτε πουληθεί να μου δώσουν κάπου 20% κάτω από αυτό που ήθελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hk2004gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Sta είπε Επειδή ήταν φτηνά τα έδωσες. Εγώ έχω πουλήσει 5 αυτοκίνητα πιο φρέσκα από δεκαετία, τα είχα στην πρώτη σελίδα του car με αυξουσα τιμή και με είχαν πρήξει. Επίσης με έπαιρναν εμπορες και με είχαν ταράξει στο τρολ. Συνήθως μου έλεγαν να το πάω στη μαντρα τους να το αφήσω εκεί και όποτε πουληθεί να μου δώσουν κάπου 20% κάτω από αυτό που ήθελα. Φθηνά όχι, προσιτά ναι. Πριν 3 μήνες έδωσα το 3ο και μάλιστα σε 15 μέρες. Υπήρχαν κι άλλα σε ανάλογη τιμή το οποία παραμένουν προς πώληση. Γιατί; Γιατί όσοι τα πουλάνε δεν ξέρουν τι πουλάνε. Αν ένα αυτοκινητο θέλει πχ λεφτά για να μαζευτεί δεν μπορείς να το δώσεις στην ίδια τιμή με κάποιο που είναι οκ. Κι όμως, αυτό κάνουν. Σχετικά με τους εμπόρους, δίκιο έχεις. Κι εμένα με ενόχλησαν κάποιοι λέγοντας πως δήθεν έχουν πελάτη έτοιμο και να κόψω από την τιμή για να βγάλει κι αυτός. Τη δουλειά τους κάνουν, κι εμείς τη δικιά μας. Όλα επιλογές είναι φίλε μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaXmaD Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Το αυτοκινητο του ts τι μαρκα ηταν? Σε λίγα αυτοκινητα μπορείς να γυρίσεις τα χιλιόμετρα σε τόσες πολλες ηλεκτρονικες μοναδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, bjj-p είπε Πως όλοι καταλήγουν να απορρίπτουν το παζάρι των 50 ευρών ως κοροϊδία και να το δίνουν στη μισή τιμή σε έμπορα και να λένε ξέγνοιασα. Κλασική Ελληνική τακτική. Φιλε δεν είχα καμία αντίρρηση να κόψω το 50αρικο. Έτσι κ αλλιώς δεν μου λείπει όπως κ και δεν μου λείπουν τα 400 που τελικά έκοψα στον έμπορο. Το θέμα είναι ότι οι υποψήφιοι αγοραστές είναι τουλάχιστον απαράδεκτοι κ τζαμπατζηδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα