Joshua21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 13 λεπτά πριν, davarisx είπε Κάνε έναν κόπο κάποια ποστ πιο πάνω και διάβασε τι έγραψα. Όταν βγάζει ο μαντράς την τελωνειακή διασαφηση την βγάζει με πολλά(τα αληθινά) χλμ και όχι με λίγα γιατί έτσι πληρώνει πολύ λιγότερο τελωνείο,δεν τον συμφέρει. Μετά στο πουλάει εσένα -200.000 χλμ. Είσαι σίγουρος για αυτό? Εγώ ήξερα περίπτωση εμπόρου που έβγαζε τη διασάφηση με λίγα (όσα ακριβώς είχε σκοπό να το γυρίσει πριν το βάλει για πούλημα) χλμ γιατί έτσι ναι μεν πλήρωνε παραπάνω τελωνείο, αλλά είχε το κεφάλι του ήσυχο στην περίπτωση που γίνει οποιοσδήποτε έλεγχος, πχ αντιπαράθεση των διανυθέντων χλμ τη στιγμή που ο ίδιος το πέρασε από κτεο και των δηλωθέντων χλμ στο τελωνείο. Λες να ήταν ο μόνος που το έκανε έτσι? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 17 ώρες πριν, kalmik είπε Σας έχει πάει το μυαλό ότι ΟΚ φταίνε οι μαντράδες αλλά το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Τόσες κυβερνήσεις, τόσοι Υπουργοί Συγκοινωνιών και τόσα δημοσιεύματα, παράπονα και δεν έχουν πάρει πρέφα; Γκουχ γκουχ δεν ψηφίζονται μόνοι τους γκουχ γκουχ. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjTony Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Πες μας με PM τον έμπορο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
davarisx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, Joshua21 είπε Είσαι σίγουρος για αυτό? Εγώ ήξερα περίπτωση εμπόρου που έβγαζε τη διασάφηση με λίγα (όσα ακριβώς είχε σκοπό να το γυρίσει πριν το βάλει για πούλημα) χλμ γιατί έτσι ναι μεν πλήρωνε παραπάνω τελωνείο, αλλά είχε το κεφάλι του ήσυχο στην περίπτωση που γίνει οποιοσδήποτε έλεγχος, πχ αντιπαράθεση των διανυθέντων χλμ τη στιγμή που ο ίδιος το πέρασε από κτεο και των δηλωθέντων χλμ στο τελωνείο. Λες να ήταν ο μόνος που το έκανε έτσι? Ήξερες έμπορο? Δηλαδή ήρθε και σου είπε εγώ το κάνω έτσι? Συγνώμη που στο λέω αλλά αυτά είναι πράγματα που δεν στα λέει κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 23 λεπτά πριν, davarisx είπε Ήξερες έμπορο? Δηλαδή ήρθε και σου είπε εγώ το κάνω έτσι? Συγνώμη που στο λέω αλλά αυτά είναι πράγματα που δεν στα λέει κανείς. Συγνώμη που στο λέω αλλά υπεκφεύγεις, δεν απάντησες αν είσαι σίγουρος ή αν απλά έτσι φαντάζεσαι πως γίνεται. Ο έμπορος μια και ρωτάς δεν ήταν απλά γνωστός, ήταν και ακόμα είναι κολλητός, παρατατικό χρησιμοποίησα επειδή από τότε που μπήκε περιβαντολλογικό τέλος 1-3.000€ στα euro 5-4 σταμάτησε τις εισαγωγές. Επίσης δεν το έδεσα κόμπο επειδή έτσι μου είπε αυτός, κάθισα και σκέφτηκα ότι αυτό που μου είπε έχει λογική, σε αντίθεση με αυτό που έγραψες εσύ το οποίο δεν έχει λογική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
davarisx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Συγνώμη που στο λέω αλλά υπεκφεύγεις, δεν απάντησες αν είσαι σίγουρος ή αν απλά έτσι φαντάζεσαι πως γίνεται. Ο έμπορος μια και ρωτάς δεν ήταν απλά γνωστός, ήταν και ακόμα είναι κολλητός, παρατατικό χρησιμοποίησα επειδή από τότε που μπήκε περιβαντολλογικό τέλος 1-3.000€ στα euro 5-4 σταμάτησε τις εισαγωγές. Επίσης δεν το έδεσα κόμπο επειδή έτσι μου είπε αυτός, κάθισα και σκέφτηκα ότι αυτό που μου είπε έχει λογική, σε αντίθεση με αυτό που έγραψες εσύ το οποίο δεν έχει λογική. Μην παίζουμε με τις λέξεις φίλε μου. Υπάρχουν τρόποι να δεις αν ένα μεταχειρισμένο έχει γυρισμένα χλμ έχω φέρει από Γερμανία από το 2002 μέχρι τώρα 4 αυτοκίνητα. Όταν το πάρεις και στην απόδειξη σου γράψει ο λαθρε-μπορος παραδόθηκε με 60.000χλμ και εσύ βρεις στην διασαφηση ότι είχε 260κ τον πας γ@μιοντας και έχει αυτός την ευθύνη. Αν ζητήσεις αντίγραφο η το γνήσιο από το ΚΤΕΟ της Γερμανίας ισχύει πάλι το ίδιο. Και μην αναφέρεις το euro 4-5 μια χαρά ευρώ 6 σαπακια πουλάνε οι Τούρκοι και οι Ρώσοι στην Γερμανία. Και μιλάω για Γερμανία γιατί την ξέρω απέξω. Υ.Γ ωραίους φίλους έχεις αν και κάτι μου λέει ότι άλλος είναι ο έμπορος τελικά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_zaf Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, davarisx είπε Κάνε έναν κόπο κάποια ποστ πιο πάνω και διάβασε τι έγραψα. Όταν βγάζει ο μαντράς την τελωνειακή διασαφηση την βγάζει με πολλά(τα αληθινά) χλμ και όχι με λίγα γιατί έτσι πληρώνει πολύ λιγότερο τελωνείο,δεν τον συμφέρει. Μετά στο πουλάει εσένα -200.000 χλμ. Δεν ισχυει εδω κ χρονια αυτο που λες, δεν υπαρχει σοβαρος συντελεστης μειωσης με τα διανυθεντα χλμ. Αν ενα οχημα πληρωνει τελωνειο 800€ με 70.000κμ τοτε με 300.000κμ θα πληρωσει 720€. Επισης να ξερεις οτι το αμαξι δεν το ελεγχει κανείς, οτι νουμερο πεις στον εκτελωνιστη, αυτο θα βαλει στα πιστοποιητικά, ο ελεγχος γινεται στο κτεο που σου ζηταν το ξενο δελτιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, davarisx είπε Μην παίζουμε με τις λέξεις φίλε μου. ... είπε αυτός που υπεκφεύγει και δεν απαντά σε μια απλή ερώτηση. Μάθε πρώτα λίγο καλύτερα τη διαδικασία, και έλα μετά να μας δώσεις συμβουλές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
davarisx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 23 λεπτά πριν, bill_zaf είπε Δεν ισχυει εδω κ χρονια αυτο που λες, δεν υπαρχει σοβαρος συντελεστης μειωσης με τα διανυθεντα χλμ. Αν ενα οχημα πληρωνει τελωνειο 800€ με 70.000κμ τοτε με 300.000κμ θα πληρωσει 720€. Επισης να ξερεις οτι το αμαξι δεν το ελεγχει κανείς, οτι νουμερο πεις στον εκτελωνιστη, αυτο θα βαλει στα πιστοποιητικά, ο ελεγχος γινεται στο κτεο που σου ζηταν το ξενο δελτιο Ίσως να έχει αλλάξει το σύστημα όπως λες έχω κάπου 4-5 χρόνια που έφερα το τελευταίο αμάξι απέξω για τον πατέρα μου. Η ουσία της υπόθεσης είναι ότι ο μαντράς βρίσκει 2 ίδια αμάξια στο εξωτερικό το ένα με 80.000 χλμ και 12.000ευρω και ένα με 280.000χλμ και 6000 ευρώ εσύ ποιο πιστεύεις ότι θα φέρει στην Ελλάδα? Είχα παραδειγμα γνωστού πήγαμε πριν 5 χρόνια περίπου σε ένα λαμόγιο στο Χαϊδάρι και έψαχνε για ένα συγκεκριμένο αμάξι.οταν πήγανε και το είδαμε του λέω όπως είμαστε φεύγουμε. Μα μου λέει είναι αστέρι και μόνο 80.000χλμ. Από τα πολλά μετά από κάνα μήνα μου στέλνει αγγελία με φωτό του ίδιου εμπόρου στο car.gr από άλλο αμάξι ίδιο με αυτό που έψαχνε full extra αλλά για κακή του τύχη του εμπόρου είχε βάλει σύντομα κοντά σας και η φωτό ήταν με τις γαλλικές η ισπανικές πινακίδες δεν θυμάμαι. Ψαχνωντας την φωτό στο google ηταν αγγελία στο mobile το ίδιο αμάξι με τις ίδιες πινακίδες με 260.000χλμ και αξια 6000 ευρώ. Ο εδώ εμποράκος το πουλαγε με 86.000χλμ και 14000 ευρω. είναι να τραβάς τα μαλλιά σου με αυτή την αλητεία 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nkonto Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 19 ώρες πριν, StamTheMan είπε Μου τα βγαζει μαυρα fonts με σκουρο γκρι φοντο,πολυ δυσκολο στην αναγνωση. Τα εχεις γραψει με Bold? Ναι ήταν bold. Νομίζω τώρα είναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
davarisx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε ... είπε αυτός που υπεκφεύγει και δεν απαντά σε μια απλή ερώτηση. Μάθε πρώτα λίγο καλύτερα τη διαδικασία, και έλα μετά να μας δώσεις συμβουλές. Στην μπανανία του βαλκανικού νότου που ζούμε για τίποτα δεν είμαι σίγουρος. Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι ότι η πλειοψηφία των εμπόρων είναι λαμόγια. Εγώ προσωπικά όταν θα χρειαστώ αμάξι θα πάω ο ίδιος Γερμανία σε σοβαρή μάντρα που όσα χλμ μου πει αυτά θα είναι,θα το φέρω Ελλάδα και τέλος. Είναι αμαρτία εν έτη 2022 να διαβάζουμε για απάτες με γυρισμένα χλμ και πολλοί από εμάς να ξανά ψωνίζουν από τους ίδιους απατεώνες λες και δεν ξέρουν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, davarisx είπε Στην μπανανία του βαλκανικού νότου που ζούμε για τίποτα δεν είμαι σίγουρος. Αυτό όμως από ότι διαπίστωσα δεν σε εμποδίζει από το να δίνεις συμβουλές... Άστο καλύτερα γιατί έτσι το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι επικίνδυνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 35 λεπτά πριν, Nkonto είπε Ναι ήταν bold. Νομίζω τώρα είναι οκ. Οχι,ακομα μαυρα ολα 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nkonto Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Οχι,ακομα μαυρα ολα Δυστυχως δεν γνωρίζω τι θα μπορουσε να φταίει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
davarisx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Αυτό όμως από ότι διαπίστωσα δεν σε εμποδίζει από το να δίνεις συμβουλές... Άστο καλύτερα γιατί έτσι το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι επικίνδυνος. Χίλια συγνώμη την επόμενη φορά θα ζητήσω την άδεια σου για να γράψω. Επί του θέματος έχεις κάτι να πεις για να βοηθήσεις κόσμο από τα κοράκια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα