Boubis1411 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Εγώ πάντως αν δεν ήξερα τι σημαίνει VIN θα ρωτούσα τι σημαίνει VIN, και όχι που το βρίσκω. Και όχι, το VIN(ή αριθμός πλαισίου) ΔΕΝ είναι πουθενά στον κινητήρα. Το θέμα είναι ποιος δεν φεύγει τρέχοντας όταν ο πωλητής αρνείται να δώσει πληροφορίες. Πληροφορίες μπορεί να σου δώσει όμως τα πραγματικά χιλιομέτρα δεν τα βρίσκεις. Είναι πολύ μπερδεμένο το κόλπο με γερές βάσεις και έχει πολύ κέρδος. Αφού πέρυσι πουλούσαν τα ίδια αυτοκίνητα στην μισή τιμή σχεδόν φαντάσου πόσα κερδίζουν όταν φέτος τα πουλάνε με 150.000 στα 15-20 χιλιάρικα 🤣🤣🤣🤣 Περάστε μια βόλτα από το γνωστό γερμανικό site και δείτε τιμές χώμα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Πληροφορίες μπορεί να σου δώσει όμως τα πραγματικά χιλιομέτρα δεν τα βρίσκεις. Είναι πολύ μπερδεμένο το κόλπο με γερές βάσεις και έχει πολύ κέρδος. Αφού πέρυσι πουλούσαν τα ίδια αυτοκίνητα στην μισή τιμή σχεδόν φαντάσου πόσα κερδίζουν όταν φέτος τα πουλάνε με 150.000 στα 15-20 χιλιάρικα 🤣🤣🤣🤣 Περάστε μια βόλτα από το γνωστό γερμανικό site και δείτε τιμές χώμα!! Αυτά που γράφεις είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας, ούτε πέρσι πουλούσαν τα ίδια αυτοκίνητα στη μισή τιμή, ούτε στο γνωστό γερμανικό site βρίσκεις τιμές χώμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Αυτά που γράφεις είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας, ούτε πέρσι πουλούσαν τα ίδια αυτοκίνητα στη μισή τιμή, ούτε στο γνωστό γερμανικό site βρίσκεις τιμές χώμα. Άντε καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Εγώ πάντως που πέρασα μια βόλτα από το γνωστό γερμανικό site είδα φυσιολογικές τιμές. Από 9500 ξεκινούν τα Yaris του 2018 πχ εκεί, από 11000 εδώ. Από 16500 τα T-Roc του 2018 εκεί, από 19000 εδώ. Αν βρεις κάτι σε τιμή χώμα πες μας κι εμάς να πάμε να το πάρουμε. Και μη συνεχίζεις να λες αυτό που σου είπαν, ΚΑΝΕΝΑ αυτοκίνητο δεν πωλείται φέτος στη διπλή τιμή σχεδόν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Burgos είπε Εγώ πάντως που πέρασα μια βόλτα από το γνωστό γερμανικό site είδα φυσιολογικές τιμές. Από 9500 ξεκινούν τα Yaris του 2018 πχ εκεί, από 11000 εδώ. Από 16500 τα T-Roc του 2018 εκεί, από 19000 εδώ. Αν βρεις κάτι σε τιμή χώμα πες μας κι εμάς να πάμε να το πάρουμε. Και μη συνεχίζεις να λες αυτό που σου είπαν, ΚΑΝΕΝΑ αυτοκίνητο δεν πωλείται φέτος στη διπλή τιμή σχεδόν. Βασικά πωλούνται στην διπλή τιμή όλα τα 20ετίας. Απλά όχι από πέρυσι, αλλά από το 18-19. Το ξέρω γιατί τότε έψαχνα συγκεκριμένα οχήματα και έβλεπα τις τιμες με τις τώρα τιμές. Επίσης Τα οχήματα 10ετίας έχουν την μεγαλύτερη άνοδο σε χρήματα παρά σε ποσοστό. Πάλι σε συγκεκριμένα μοντέλα που κοιτούσα το 19, τώρα τα βλέπω 3-4 χιλιάδες πάνω. (Και ειδικότερα τα γερμανικά diesel, τα δίνουν σχεδόν 80% που είχαν τότε καινούργια. Και φυσικά βασικές εκδόσεις όλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Burgos είπε Εγώ πάντως που πέρασα μια βόλτα από το γνωστό γερμανικό site είδα φυσιολογικές τιμές. Από 9500 ξεκινούν τα Yaris του 2018 πχ εκεί, από 11000 εδώ. Από 16500 τα T-Roc του 2018 εκεί, από 19000 εδώ. Αν βρεις κάτι σε τιμή χώμα πες μας κι εμάς να πάμε να το πάρουμε. Και μη συνεχίζεις να λες αυτό που σου είπαν, ΚΑΝΕΝΑ αυτοκίνητο δεν πωλείται φέτος στη διπλή τιμή σχεδόν. Την άλλη φορά έγραφε οτι του είπαν οτι τα diesel βγάζουν μόνο προβλήματα και θέλουν συμπλήρωμα adblue με 2000€! Τι ψάχνεις να βρεις... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Sakiz105 είπε Βασικά πωλούνται στην διπλή τιμή όλα τα 20ετίας. Απλά όχι από πέρυσι, αλλά από το 18-19. Το ξέρω γιατί τότε έψαχνα συγκεκριμένα οχήματα και έβλεπα τις τιμες με τις τώρα τιμές. Επίσης Τα οχήματα 10ετίας έχουν την μεγαλύτερη άνοδο σε χρήματα παρά σε ποσοστό. Πάλι σε συγκεκριμένα μοντέλα που κοιτούσα το 19, τώρα τα βλέπω 3-4 χιλιάδες πάνω. (Και ειδικότερα τα γερμανικά diesel, τα δίνουν σχεδόν 80% που είχαν τότε καινούργια. Και φυσικά βασικές εκδόσεις όλα) Άλλο ένα αυτοκίνητο που πριν 2-3 χρόνια ζητούσαν 2000 και τώρα 3500 (τόσα ζητούν, το αν τα παίρνουν είναι άλλο θέμα), και άλλο ένα που πέρσι πωλούνταν 15000 σήμερα να πωλείται 27000. Αυτό δεν παίζει με τίποτα. Γενικά κι εγώ ψήνομαι, όταν βλέπω τι ζητάνε για βασικές εκδόσεις στα μεταχειρισμένα, να πουλήσω το δικό μου και να βγάλω και 7-8% κέρδος από την τιμή που το αγόρασα πέρσι. Αλλά μετά θα μείνω χωρίς αμάξι και κάνω πίσω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 6/8/2022 στις 9:57 ΠΜ, G.bar είπε Πλέον όμως τα γυρίζουν πριν εισαχθούν, σε συνεννόηση με την μάντρα φυσικά. Οπότε για τον απλό καταναλωτή δεν υπάρχει καμία ελπίδα.. Και τα ντόπια μεταχειρισμένα τα "πειράζουν" και υποτίθεται με την αναγραφή της ένδειξης οδόμετρου θα έμπαινε ένα φρένο. Βρήκαν λύση και για αυτό τα λαμόγια; Στις 6/8/2022 στις 9:57 ΠΜ, G.bar είπε Πλέον όμως τα γυρίζουν πριν εισαχθούν, σε συνεννόηση με την μάντρα φυσικά. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από Doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Στις 6/8/2022 στις 7:59 ΜΜ, Sakiz105 είπε Βασικά πωλούνται στην διπλή τιμή όλα τα 20ετίας. Απλά όχι από πέρυσι, αλλά από το 18-19. Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο, τα πρώτα Yaris πχ 3 - 3.5k€ έπιαναν (εννοώ αυτά της προκοπής, όχι τπτ χρέπια), και τώρα σίγουρα δεν πιάνουν 6-7k, άντε να έχουν ανέβει 500€ το πολύ. 30 λεπτά πριν, Doubt είπε Οπότε για τον απλό καταναλωτή δεν υπάρχει καμία ελπίδα.. Και τα ντόπια μεταχειρισμένα τα "πειράζουν" και υποτίθεται με την αναγραφή της ένδειξης οδόμετρου θα έμπαινε ένα φρένο. Βρήκαν λύση και για αυτό τα λαμόγια; Όσο συνεχίζει να ψωνίζει σαν μοσχάρι όχι, δεν υπάρχει καμία ελπίδα, δεν θα τον σώσει καμία νομοθεσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα