VASKOUK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, Omnio3 είπε Ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνει να ενεργοποιηθεί η νέα σύνδεση (VDSL50 ->100); Σε εμένα έγινε σε λίγες ώρες . Μιλήσαμε Παρασκευή 10 το βράδυ και το πρωί είχε γίνει η αλλαγή 2
stcp Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Εμενα εκανε 3 μερες. Ηρθε sms οτι ενεργοποιηθηκε. Χρειαστηκε να κανω επανεκκινηση το ρουτερ. 1
XghosT7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 100άρα σε 200άρα έχουν περάσει 2 ημέρες και τίποτα ακόμα. Προφανώς αργεί η διαδικασία επειδή χρειάζεται να παρέμβει ο ΟΤΕ στην καμπίνα για να με αλλάξει σε κάρτα που υποστήριζει 35B / παίζει μόνο 35Β. Μπορεί να κάνω λάθος και να καθυστερεί κάτι άλλο. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από XghosT7
stcp Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Εμενα μου ηρθε σημερα ο πρωτος λογαριασμος: 11,5Ε! Ειναι 15 μερες το παλιο προγραμμα που ηταν ακριβοτερο και 15 μερες το καινουργιο. Απο τον επομενο μηνα θα ειναι στην τιμη του.
Βαγγ3λης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 23 ώρες πριν, petrost8 είπε Μετα απο διαφορα τηλεφωνηματα οπου επεμενα για την δωρεαν αναβαθμιση γραμμης και την αρνηση μου να δεχτω την προσφορα τους, απευθυνθηκα στο 2104276304 , το οποιο εδωσε την λυση τελικα και ως δια μαγειας πηρα τη δωρεαν αναβαθμιση (ADSL σε VDSL 50) Σε πόσες ήμερες έγινε η ενεργοποίηση από adsl σε vdsl;Σου έβαλαν voip;
petrost8 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Βαγγ3λης, κατσε να μου ερθει πρωτα o VDSL εξοπλισμος... Δεν ξερω ακομα για voip
akaloith Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 ναι απο adsl σε vdsl θεωρω σχεδον δεδομενο οτι θα βαλουν voip οποτε παιζει μονο το ρουτερ τους δινουν voip κωδικους;
Giama Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Στις 3/8/2022 στις 9:19 ΜΜ, Βαγγ3λης είπε Σε πόσες ήμερες έγινε η ενεργοποίηση από adsl σε vdsl;Σου έβαλαν voip; Είχα επικοινωνήσει για διπλασιασμό από 24 -> 50 και μου είπαν ότι στην περίπτωση αυτή γίνεται voip η τηλεφωνία, ήταν και ο λόγος που δεν το προχώρησα.
stcp Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, Giama είπε Είχα επικοινωνήσει για διπλασιασμό από 24 -> 50 και μου είπαν ότι στην περίπτωση αυτή γίνεται voip η τηλεφωνία, ήταν και ο λόγος που δεν το προχώρησα. Μια χαρα λειτουργει η Voip.
Giama Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, stcp είπε Μια χαρα λειτουργει η Voip. Ναι, δεν αμφιβάλλω. Για την ώρα μόνο δεν το προχώρησα, θα το κάνω κάποια στιγμή. Ο βασικός λόγος είναι ότι θα χρειαστεί νέο ρούτερ και η αλλαγή στην καλωδίωση για να έχουν τηλεφωνικό σήμα όλες οι πρίζες του σπιτιού. Μου έστειλαν και ένα βιντεάκι για το πώς γίνεται η συνδεσμολογία και φαίνεται πολύ απλό αλλά οι ένοικοι του σπιτιού έχουν μεγάλη δυσκολία ακόμα κι ένα καλώδιο να συνδέσουν, οπότε δεν το ρισκάρω για την ώρα να μείνουν χωρίς τηλέφωνο. Θα πρέπει να το κάνω κάποια στιγμή που θα μπορώ να πάω να τους το συνδέσω εγώ. (Αν και πάντα σκέφτομαι να το κάνω μια και καλή FTTH εκεί πέρα και να ησυχάσω, μια και έχει κάλυψη, αλλά από όλους εκτός της Vodafone...)
johnny_b13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 1/8/2022 στις 10:49 ΠΜ, XghosT7 είπε Τους κάλεσα και εγώ επειδή τόσο καιρό δεν μου έχει έρθει προσφορά στο MyVodafone. Η Κοπέλα που μίλησα μετά από λίγο μου έβγαλε μια τιμή στα 21,81 ευρώ για 200Mbps. Την ρώτησα "Μα καλά, δωρεάν δεν είναι ο διπλασιασμός? γιατί δεν μπορείτε να μου βγάλετε στα 19,51 όπως πληρώνω τώρα την 100άρα" και μου απαντάει "Μα κύριε, πληρώνετε πάρα πολύ λίγα, το σύστημα δεν με αφήνει να σας βάλω 200άρα σε αυτή την τιμή" και της λέω "Αν περιμένω να βγει προσφορά στο MyVodafone θα είναι στα 19,51?" και απαντάει "Με τίποτα, είστε πελάτης με εξαιρετική προσφορά και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι τα 21,81". Δεν με πειράζουν τα 2,3 ευρώ παραπάνω (η 55,2 ευρώ 24μήνο) αλλά όταν λέμε δωρεάν να είναι κιόλας! χωρίς να έχει σημασία τι προσφορά έχει ο πελάτης ήδη. Ας το βάζαν στους όρους τους "Πελάτες που έχουν εξαιρετικές προσφορές ΔΕΝ μπορούν να διπλασιαστούν στην ίδια ακριβώς τιμή". Εσείς θα το κυνηγάτε η απλά θα δεχόσασταν την προσφορά μιας και είναι 200άρα για 21,81? Φίλε μου για μενα έχεις καλή τιμή για 100ρι. Μην κουνιέσαι καθόλου άστο ετσι. 200ρες συνδέσεις παίζουν καλα μόνο αυτες που έχουν την καμπινα λιγα μετρα απο το σπιτι. Χοντρικά 50 μετρα το πολυ και πολλα λεω. Να τσεκαρεις και απο το ρουτερ σου τι μέγιστα συγχρονισμού βγάζει. Εννοω το attenable. Πχ εσυ μπορεί να συγχρονιζεις τωρα στα 100 ακριβως αλλα απο κατω μπορεί να γράφει attenable 120ΜΒρς οποτε δεν σηκωνει 200αρα. Αν υποθέσουμε οτι εισαι αυτη η περίπτωση και σου βάλουν προφίλ 200Mbit τοτε δεν θα τα πιασει και θα συγχρονισει λιγο παμω απο τα 100. Αυτο σημαίνει οτι θα εχεις αποσυγχρονισμους και θα βλαστημισεις την ωρα και την στιγμη. Υστερα θα καλατηξεις με υποβάθμιση της ταχύτητας στα 100Mbit. Εκει που ησουν δλδ. Α και εννοείται με άλλη τιμή προς τα πάνω. Οταν θα τους πεις "μα εγω πριν στην 100ρα ειχα τιμη 18 ευρώ" δεν πιανει. Θα σου πουν οτι εγκατέλειψες την προσφορα με την αλλαγή. Η Β περίπτωση είναι το ρουτερακι σου να έχει μεγιστα πάνω απο 200 Mbit. τοτε εχεις πολλές πιθανότητες να πάνε όλα καλά. Ειδικά αν η καμπίνα είναι εξω απο το σπιτι σου 🙂 Η δικιά μου σύνδεση έχει μέγιστα 71516 δλδ 71.5Μbit αρα αν μου το κάνουν 100ρι θα φαω φολα.  Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από johnny_b13
electropolis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Στις 31/7/2022 στις 2:02 ΜΜ, sstav είπε εχοντας 50αρα VDSL με απεριόριστα σταθερα και 360 λεπτά κινητά πληρώνω τώρα 28.73€. Αυτόματα που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να γίνει η διαδικασία , μάλλον δεν... Τι πρέπει να κανω; τι να περιμένω από τιμές ; γενικά τι έχει παιχτεί σε εσάς ; Προσωπικά τηλεφώνησα στη Vodafone και έκανα το σχετικό αίτημα. Μάλιστα η γραμμή μου τωρα που είναι σε φοιτητικό VDSL 50€με 20,70€ θα γίνει εντός 15 ημερών, 100 με την ίδια τιμή ή και 19,70€ ενεργοποιώντας το eBill. Θεωρώ την Vodafone την πιο τίμια και άριστη στην συμπεριφορά της εταιρία. Η σχέση μου μαζί της επί 12 χρόνια, με όποια προβλήματα και αντιμετώπισα, ήταν άριστη, τηρουμένων των λογικών προβλημάτων του δικτύου χαλκού.
akaloith Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) adsl 24 -> vdsl 50 κομμενο τηλεφωνο απο σημερα.... μεχρι 11/8 και βλεπουμε τα σκατωσαν παλι ρουτερ ακομα δεν εχει φτασει και "ο αριθμος που καλεσατε δεν αντιστοιχει σε συνδρομητη..." και ουτε εκτροπη λεει μπορει να γινει.... Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2022 από akaloith
comfuzio Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, akaloith είπε adsl 24 -> vdsl 50 κομμενο τηλεφωνο απο σημερα.... μεχρι 11/8 και βλεπουμε τα σκατωσαν παλι ρουτερ ακομα δεν εχει φτασει και "ο αριθμος που καλεσατε δεν αντιστοιχει σε συνδρομητη..." και ουτε εκτροπη λεει μπορει να γινει.... Εύχομαι μόνο μην έχεις πέσει πάνω στο συστημικό όπου θα πάει σε ένα εσωτερικό τμήμα για να περαστούν ΟΛΑ χεράτα και θα είσαι κάνα μήνα χωρίς σταθερό.....
stcp Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, akaloith είπε adsl 24 -> vdsl 50 κομμενο τηλεφωνο απο σημερα.... μεχρι 11/8 και βλεπουμε τα σκατωσαν παλι ρουτερ ακομα δεν εχει φτασει και "ο αριθμος που καλεσατε δεν αντιστοιχει σε συνδρομητη..." και ουτε εκτροπη λεει μπορει να γινει.... Κι εμενα στη συγκεκριμενη μεταβαση πριν 2 χρονια με αφησαν 1 βδομαδα χωρις σταθερο, μεσα στην καραντινα. Εδωσαν επιπλεον internet στο κινητο και καποια εκπτωση στον πρωτο λογαριασμο, αλλα ναι...τραγικοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα