Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, insoholic είπε

Μόλις έκανα σύνδεση για 50άρα στην Αίγινα με cosmote.
Κανένας δεν μου είπε οτι θα γίνει 100αρα.

Γίνεται αυτόματα ή θα μείνω στα 50 ?

Ευχαριστώ

Η δωρεαν αναβαθιση ταχυτητων στον ΟΤΕ αφορα παλαια συμβολαια κι μεχρι τη ληξη τους κι οχι νεα συμβολαια (αυτα που εχουν 500' ομιλιας σε κινητα )που υπαρχουν απο το Μαρτιο του 22 κι μετα.

Επεξ/σία από power_1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, insoholic said:

Μόλις έκανα σύνδεση για 50άρα στην Αίγινα με cosmote.
Κανένας δεν μου είπε οτι θα γίνει 100αρα.

Γίνεται αυτόματα ή θα μείνω στα 50 ?

Ευχαριστώ

Μένεις στα 50.

Btw εδώ είναι για Vodafone, για Cosmote υπάρχει άλλο topic. 😛

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, XghosT7 είπε

Τους κάλεσα και εγώ επειδή τόσο καιρό δεν μου έχει έρθει προσφορά στο MyVodafone. Η Κοπέλα που μίλησα μετά από λίγο μου έβγαλε μια τιμή στα 21,81 ευρώ για 200Mbps. Την ρώτησα "Μα καλά, δωρεάν δεν είναι ο διπλασιασμός? γιατί δεν μπορείτε να μου βγάλετε στα 19,51 όπως πληρώνω τώρα την 100άρα" και μου απαντάει "Μα κύριε, πληρώνετε πάρα πολύ λίγα, το σύστημα δεν με αφήνει να σας βάλω 200άρα σε αυτή την τιμή" και της λέω "Αν περιμένω να βγει προσφορά στο MyVodafone θα είναι στα 19,51?" και απαντάει "Με τίποτα, είστε πελάτης με εξαιρετική προσφορά και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι τα 21,81". 

Δεν με πειράζουν τα 2,3 ευρώ παραπάνω (η 55,2 ευρώ 24μήνο) αλλά όταν λέμε δωρεάν να είναι κιόλας! χωρίς να έχει σημασία τι προσφορά έχει ο πελάτης ήδη. Ας το βάζαν στους όρους τους "Πελάτες που έχουν εξαιρετικές προσφορές ΔΕΝ μπορούν να διπλασιαστούν στην ίδια ακριβώς τιμή".

Εσείς θα το κυνηγάτε η απλά θα δεχόσασταν την προσφορά μιας και είναι 200άρα για 21,81?

Δεν θα δεχομουν αύξηση. Το δελτίο τύπου λέει δωρεάν. Οτιδήποτε άλλο είναι για καταγγελία στην ΕΕΤΤ και θα της το έλεγα.

20 λεπτά πριν, XghosT7 είπε

Τους κάλεσα και εγώ επειδή τόσο καιρό δεν μου έχει έρθει προσφορά στο MyVodafone. Η Κοπέλα που μίλησα μετά από λίγο μου έβγαλε μια τιμή στα 21,81 ευρώ για 200Mbps. Την ρώτησα "Μα καλά, δωρεάν δεν είναι ο διπλασιασμός? γιατί δεν μπορείτε να μου βγάλετε στα 19,51 όπως πληρώνω τώρα την 100άρα" και μου απαντάει "Μα κύριε, πληρώνετε πάρα πολύ λίγα, το σύστημα δεν με αφήνει να σας βάλω 200άρα σε αυτή την τιμή" και της λέω "Αν περιμένω να βγει προσφορά στο MyVodafone θα είναι στα 19,51?" και απαντάει "Με τίποτα, είστε πελάτης με εξαιρετική προσφορά και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι τα 21,81". 

Δεν με πειράζουν τα 2,3 ευρώ παραπάνω (η 55,2 ευρώ 24μήνο) αλλά όταν λέμε δωρεάν να είναι κιόλας! χωρίς να έχει σημασία τι προσφορά έχει ο πελάτης ήδη. Ας το βάζαν στους όρους τους "Πελάτες που έχουν εξαιρετικές προσφορές ΔΕΝ μπορούν να διπλασιαστούν στην ίδια ακριβώς τιμή".

Εσείς θα το κυνηγάτε η απλά θα δεχόσασταν την προσφορά μιας και είναι 200άρα για 21,81?

Double post

Επεξ/σία από _Biohazard_
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, XghosT7 είπε

com' on έχεις 2 λύσεις :
ή μένεις ως έχει ή πληρωνεις τη διαφορά
Εγω θα πλήρωνα , εσύ μπορείς να προσπαθήσεις να αλλάξεις τον κόσμο για ΟΛΟΥΣ μας ...

• Like 1
Δημοσ.

Απορια (ασχετο), επειδη το γραφετε και το ξαναγραφετε:

Οι VDSL συνδεσεις πανε 200mbps?

Ειχα την εντυπωση οτι για πανω απο 100 θες FTTH.🤔

• Super Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, stcp said:

Απορια (ασχετο), επειδη το γραφετε και το ξαναγραφετε:

Οι VDSL συνδεσεις πανε 200mbps?

Ειχα την εντυπωση οτι για πανω απο 100 θες FTTH.🤔

Ναι, αρκεί να είσαι κοντά στην καμπίνα και να υποστηρίζει 35b profile.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, XghosT7 είπε

Βλέπεις και εγώ τώρα πληρώνω πολύ λίγα
- τα 20 € για ADSL με τα 5 (πέντε) Mbps και τα 200 λεπτά (ούτε καν 240' lol) προς κινητά -
και για αυτό και σε μένα προτείνουν ακριβότερη τιμή για το «δωρεάν» το διπλασιασμό.
Απλά είναι αστείοι ξανά και ξανά.

Κι αν σε παρηγορεί καθόλου,
την τιμή που σου προτείνουν για 200άρα, εμένα μου την προτείνουν για 50άρα...

Κι εν ολίγοις, ο «εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!» διπλασιασμός στην ορολογία VF σημαίνει ανανέωση της 24μηνης δέσμευσης
- ή με αύξηση της τιμής
- ή με την ίδια τιμή
- ή με μειωμένη τιμή.
Είναι καινούρια αυτά τα ελληνικά, αυτό φταίει, ούτε η κάποια προσφορά παλιότερη που ξέμεινε στο app, ούτε κάτι άλλο.
Και κανονικά θέλουν καταγγελίες για παραπλάνηση και εμπαιγμό.

Το έγραψα και προηγουμένως που κάποιοι καλοθελητές έκαναν τους άπιστους Θωμάδες:

Αναφορά σε κείμενο

O δωρεάν διπλασιασμός της Vodafone πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία
όπου το «ΔΩΡΕΑΝ» (με κεφαλαία παρακαλώ, όπως το λέει στο app)
σημαίνει αύξηση τιμής.

Αυτή η αθέμιτη πρακτική συνιστά ξεκάθαρη παραπλάνηση
τόσο των νυν πελατών της Vodafone όσο και γενικότερα του καταναλωτικού κοινού. 

Υπ''όψιν η αγορά είναι ρυθμιζόμενη, με άδειες τηλεπικοινωνιακών παρόχων και επιβλέπουσες πολιτικές-διοικητικές αρχές.
Οι αρμόδιες αρχές (από ΕΕΤΤ και Επιτροπή Ανταγωνισμού μέχρι Συνήγορο του καταναλωτή) και οι πολιτικές ηγεσίες (από Υπουργείο Ανάπτυξης μέχρι Υπουργείο Μεταφορών-Επικοινωνιών) όφειλαν να ασχοληθούν έστω και για λόγους δημοσίου συμφέροντος,
αλλά σε προεκλογική χρονιά οι ιθύνοντες είναι έτι εξαφανισμένοι, άσε που μάλλον το παραμυθάκι της VF βοηθά και το γενικό αφήγημα...

Επεξ/σία από apostolos_36
Δημοσ.
2 ώρες πριν, apostolos_36 είπε

Βλέπεις και εγώ τώρα πληρώνω πολύ λίγα
- τα 20 € για ADSL με τα 5 (πέντε) Mbps και τα 200 λεπτά (ούτε καν 240' lol) προς κινητά -
και για αυτό και σε μένα προτείνουν ακριβότερη τιμή για το «δωρεάν» το διπλασιασμό.
Απλά είναι αστείοι ξανά και ξανά.

Κι αν σε παρηγορεί καθόλου,
την τιμή που σου προτείνουν για 200άρα, εμένα μου την προτείνουν για 50άρα...

Κι εν ολίγοις, ο «εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!» διπλασιασμός στην ορολογία VF σημαίνει ανανέωση της 24μηνης δέσμευσης
- ή με αύξηση της τιμής
- ή με την ίδια τιμή
- ή με μειωμένη τιμή.
Είναι καινούρια αυτά τα ελληνικά, αυτό φταίει, ούτε η κάποια προσφορά παλιότερη που ξέμεινε στο app, ούτε κάτι άλλο.
Και κανονικά θέλουν καταγγελίες για παραπλάνηση και εμπαιγμό.

Το έγραψα και προηγουμένως που κάποιοι καλοθελητές έκαναν τους άπιστους Θωμάδες:

Συμφωνό απόλυτα με αυτά που γράφεις. Εγώ πιστέυω η καταγγελίες θα έχουν και βάση. 

Επειδή είχα ελεύθερο χρόνο να ασχοληθώ με το ζήτημα, κατάφερα και μίλησα με έναν άλλον εκπρόσωπο ο οποίος ήταν πρόθυμος να βοηθήσει στο μέγιστο. Με έβαλε σε αναμονή και πήρε έγκριση από προϊστάμενο για να μου δώσει 200Mbps στην τιμή των 19,51€ (το πόσο που πληρώνω τώρα στην 100άρα).Ο τύπος ήταν σίγουρος ότι με την έγκριση του προϊσταμένου τίποτα δεν θα τον σταματούσε από το να μου δώσει αυτή την προσφορά αλλά όταν έφτασε στον συστημικό έλεγχο εκεί όσο και να προσπάθησε δεν μπόρεσε να μου δώσει μια έκπτωση μεγαλύτερη από 70% στην αρχική τιμή της 200άρας (83,01€) που μαζί με το συνδιαστικό που έχω και ebill μειώνετε στα 21,81€. 

Το πρόβλημα είναι το εξής, Η Vodafone ανακοίνωσε τον διπλασιασμό χωρίς να "αναβαθμίσει" τα συστήματα της για να υποστηρίξουν την άμεση μετάβαση στο επόμενο διαθέσιμο πρόγραμμα χωρίς αλλαγή στην χρέωση παγίου.Ο λόγος που το κάναν αυτό? για να μην βάλουν χέρι στο τσεπάκι εφόσον θα επηρεάσει μόνο πελάτες που έχουν εξαιρετική προσφορά στο πρόγραμμα τους και όχι αυτούς που έχουν κανονικές τιμές (πχ 100άρα με 28€, η 50άρα με 23,90€). Αίσχος πραγματικά, γιαυτό και θα έχουν βάση η καταγγελίες αλλά δεν ξέρω πόσο αξίζει να ασχοληθούμε (επείγουν πολλά ζητήματα τελευταία).

Πάντως εγώ την απόφαση μου την πήρα, δεν υπάρχει περίπτωση να "νικήσω" το σύστημα, οπότε θα αποδεχτώ την 200άρα με 21,81€.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το app δεν εδινε τιποτα
στα τηλεφωνα μου πε οτι δε ξερει αν γινεται στην 24αρα να γινει 50αρα & θα με ξαναπαρει....
σε ξανα τηλεφωνο σε αλλη υπαλληλο
μου δωσε 15,84 euro 50αρα + 360' κινητα
100 αρα δε μου δινε με αυτα τα λεφτα :(

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, XghosT7 είπε

Συμφωνό απόλυτα με αυτά που γράφεις. Εγώ πιστέυω η καταγγελίες θα έχουν και βάση. 

Επειδή είχα ελεύθερο χρόνο να ασχοληθώ με το ζήτημα, κατάφερα και μίλησα με έναν άλλον εκπρόσωπο ο οποίος ήταν πρόθυμος να βοηθήσει στο μέγιστο. Με έβαλε σε αναμονή και πήρε έγκριση από προϊστάμενο για να μου δώσει 200Mbps στην τιμή των 19,51€ (το πόσο που πληρώνω τώρα στην 100άρα).Ο τύπος ήταν σίγουρος ότι με την έγκριση του προϊσταμένου τίποτα δεν θα τον σταματούσε από το να μου δώσει αυτή την προσφορά αλλά όταν έφτασε στον συστημικό έλεγχο εκεί όσο και να προσπάθησε δεν μπόρεσε να μου δώσει μια έκπτωση μεγαλύτερη από 70% στην αρχική τιμή της 200άρας (83,01€) που μαζί με το συνδιαστικό που έχω και ebill μειώνετε στα 21,81€. 

Το πρόβλημα είναι το εξής, Η Vodafone ανακοίνωσε τον διπλασιασμό χωρίς να "αναβαθμίσει" τα συστήματα της για να υποστηρίξουν την άμεση μετάβαση στο επόμενο διαθέσιμο πρόγραμμα χωρίς αλλαγή στην χρέωση παγίου.Ο λόγος που το κάναν αυτό? για να μην βάλουν χέρι στο τσεπάκι εφόσον θα επηρεάσει μόνο πελάτες που έχουν εξαιρετική προσφορά στο πρόγραμμα τους και όχι αυτούς που έχουν κανονικές τιμές (πχ 100άρα με 28€, η 50άρα με 23,90€). Αίσχος πραγματικά, γιαυτό και θα έχουν βάση η καταγγελίες αλλά δεν ξέρω πόσο αξίζει να ασχοληθούμε (επείγουν πολλά ζητήματα τελευταία).

Πάντως εγώ την απόφαση μου την πήρα, δεν υπάρχει περίπτωση να "νικήσω" το σύστημα, οπότε θα αποδεχτώ την 200άρα με 21,81€.

ΣεβαΣΜοΣ ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά δεν έστειλαν μόντεμ για αναβάθμιση από 50 σε 100 VDSL. Ρώτησα σήμερα στο chat της εφαρμογής και η απάντηση ήταν πως δεν χρειάζεται και με καλύπτει το υπάρχον, H300s 35b κλπ κλπ

Έκανα και μια ερώτηση ακόμα για το ΖΤΕ, η απάντηση ήταν πως για κατοστάρες στέλνουν το H300s κι αν μου το άλλαζαν, πάλι το ίδιο θα μου έστελναν.

Spoiler

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Doubt είπε

Τελικά δεν έστειλαν μόντεμ για αναβάθμιση από 50 σε 100 VDSL. Ρώτησα σήμερα στο chat της εφαρμογής και η απάντηση ήταν πως δεν χρειάζεται και με καλύπτει το υπάρχον, H300s 35b κλπ κλπ

Έκανα και μια ερώτηση ακόμα για το ΖΤΕ, η απάντηση ήταν πως για κατοστάρες στέλνουν το H300s κι αν μου το άλλαζαν, πάλι το ίδιο θα μου έστελναν.

Απόκρυψη περιεχομένων

Βλακείες, μια χαρά εμένα μου άλλαξαν το Η300 σε ΖΤΕ όταν κάηκε το τροφοδοτικό του Η300 και δεν λειτουργουσε.

Και σε σύνδεση από 24 σε 50 μια χαρά έστειλαν το ΖΤΕ.

Αλλά στην αλλαγή 2 συνδέσεων από 50 σε 100 μου είπαν κι εμένα πως αυτά τα ρούτερ καλύπτουν μέχρι 200, οπότε είναι μια χαρά, δεν έστειλαν άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Μετα απο διαφορα τηλεφωνηματα οπου επεμενα για την δωρεαν αναβαθμιση γραμμης και την αρνηση μου να δεχτω την προσφορα τους, απευθυνθηκα στο 2104276304 , το οποιο εδωσε την λυση τελικα και ως δια μαγειας πηρα τη δωρεαν αναβαθμιση (ADSL σε VDSL 50)

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνει να ενεργοποιηθεί η νέα σύνδεση (VDSL50 ->100);

Επεξ/σία από Omnio3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Omnio3 είπε

Ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνει να ενεργοποιηθεί η νέα σύνδεση (VDSL50 ->100);

Αν θυμάμαι καλά οι πιο πολλοί χρήστες εδώ ανέφεραν ότι η αναβάθμιση έγινε την επόμενη εργάσιμη ημέρα ή ακόμη και μετά από λίγες ώρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...