Προς το περιεχόμενο

Διπλασιασμός ταχυτήτων σταθερής στο δίκτυο της Vodafone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Thresh είπε

Τι φάση? 😛

Η φάση είναι ότι κόπιαρε αυτό που έγραψα εκεί που έπρεπε να κάνει quote,
και αν υπάρχει αμφιβολία στέλνω αναφορά στο mod (το Thresh) να τσεκάρει.
Πάμε παρακάτω.

Για το κατεβατό που πόσταρα πριν τη λήξη συναγερμού, έχεις κάτι;
Γιατί έλεγες παραπάνω να περιμένουμε το app και άνθρακες ο θησαυρός...

Επεξ/σία από apostolos_36
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
3 minutes ago, apostolos_36 said:

Για το κατεβατό που πόσταρα πριν τη λήξη συναγερμού, έχεις κάτι;

Η τιμή που λέει νομίζω ότι είναι χωρίς την έκπτωση (-1) του e-bill.

4 minutes ago, apostolos_36 said:

Γιατί έλεγες παραπάνω να περιμένουμε το app και άνθρακες ο θησαυρός...

Αυτό να το πεις σε εκείνους που γράφουν ότι πήραν διπλάσια ταχύτητα στα ίδια ή κι ελαφρώς λιγότερα χρήματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Thresh είπε

Η τιμή που λέει νομίζω ότι είναι χωρίς την έκπτωση (-1) του e-bill.

Συμπεριλαμβάνοντας αντίστοιχα την έκπτωση ή μη του e-bill στην καθεμιά περίπτωση,
η τιμή για την ακρίβεια του πράγματος βγαίνει 0,80€/μήνα επιπλέον το «ΔΩΡΕΑΝ!» το «εντελώς»...

Κι επειδή είναι και τόσο ωραίοι τύποι,
αν ήθελα το 100Mbps
στην 1η οθόνη το προσφέρουν έναντι 26,69€/μηνα
ενώ στην 3η-4η οθόνη κάνουν άλλη προσφορά για 100Mbps έναντι 21,69+5,95€/μήνα...

Επεξ/σία από apostolos_36

• Super Moderators
Just now, apostolos_36 said:

Συμπεριλαμβάνοντας αντίστοιχα την έκπτωση ή μη του e-bill στην καθεμιά περίπτωση,
η τιμή για την ακρίβεια του πράγματος βγαίνει 0,80€/μήνα επιπλέον το «ΔΩΡΕΑΝ!» το «εντελώς»...

Τότε υπάρχει κι η πιθανότητα να είναι παλιότερη προσφορά που έχει ξεμείνει στο app κι όχι αυτή του διπλασιασμού.

Γνωστός μου είχε στο πατρικό του διπλασιασμό από 50 σε 100 με τα ίδια χρήματα, ενώ στο δικό του  είχε ακόμα απλά για ανανέωση 100αρας αντί για προσφορά 200αρας.

12 λεπτά πριν, Thresh είπε

Αυτό να το πεις σε εκείνους που γράφουν ότι πήραν διπλάσια ταχύτητα στα ίδια ή κι ελαφρώς λιγότερα χρήματα.

3 λεπτά πριν, Thresh είπε

Γνωστός μου είχε στο πατρικό του διπλασιασμό από 50 σε 100 με τα ίδια χρήματα

Χμ.
Και στη δική μου περίπτωση, ανανέωση προσεχώς δεν επίκειται.

Τέλος πάντων, αναμένω κι άλλες μαρτυρίες.
Το app πετάει τώρα την προσφορά για το «εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!» κι εκεί που τσέκαρα τον τελευταίο λογαριασμό εκεί που παλιότερα δεν το έκανε.
Με μια μικρή αυξησούλα το «δωρεάν»...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναβάθμισα εχθές 3 νούμερα:

Εξοχικό από 24 adsl (από 12mbps είχα φτάσει τελευταία να κλειδώνει στα 9.5) σε 50 vdsl (με ελάχιστο εγγυημένο 37.81) με τελική τιμη 15.22€ (αφαιρώντας το 1€ του ebill). Το πακέτο έχει εννοείται και απεριόριστα αστικά/υπεραστικά και 360' προς εθνικά κινητά/διεθνή σταθερά.

Πατρικό από 50 vdsl στα 100 vdsl με τελική 22.3€ με το ebill (ελάχιστο εγγυημένο κάπου στα 65mbps αλλά κλειδώνει στα 110, σύμφωνα με τον τεχνικό μπορεί να φτάσει ως 136). Το πακέτο εννοείται έχει και απεριόριστα αστικά/υπεραστικά, 360' προς εθνικά κινητά/διεθνή σταθερά και άλλα 120' προς εθνικά κινητά.

Στο σπίτι που μένω. Εδώ ανέβασα πριν μια βδομαδα από 24 adsl (κλείδωνε κάπου στα 15mbps) με τιμή 17.9€ με το ebill σε 50 vdsl (κλείδωνε στα 51) με 22.3 με το ebill και χτες έκανα τον δωρεάν διπλασιασμό σε 100 vdsl (ελάχιστο εγγυημένο στα 59, κλειδώνει στα 110, ο τεχνικός τους είχε πει η γραμμή μπορεί να φτάσει ως 129 αλλά στο ρούτερ λέει attainable 139) και πάλι στα 22.3 με το ebill. Το πακέτο εννοείται έχει και απεριόριστα αστικά/υπεραστικά, 360' προς εθνικά κινητά/διεθνή σταθερά και άλλα 240' προς εθνικά κινητά.

Στο τελευταίο νούμερο, επειδή είχα αναβαθμίσει πρόσφατα από μόνος μου τη γραμμή, μου έλεγαν ότι δεν υπάρχει δωρεάν αναβάθμιση και θα είναι ίσως μετά από κάποιο καιρό και ίσως με μια μικρή αύξηση κτλ. Τους πίεσα ότι η ανακοίνωση δεν λέει τίποτα για αύξηση και πως είναι για όλους. Επίσης είπα ότι ή μου κάνουν προσφορά και για αυτό το νούμερο ή παίρνω και τα 4 νούμερα (ανανέωσα με την ευκαιρία και ένα απλό σταθερό, σκέτο τηλέφωνο χωρίς ίντερνετ) και φεύγω. Ως δια μαγείας μετά από 5-10' είχα στο email μου προσφορά δωρεάν διπλασιασμού και για αυτό το νούμερο την οποία αποδέχτηκα.

PS. Στο εξοχικό μάλλον θα πάω την άλλη εβδομάδα να βάλω το νέο ρούτερ που θα έρθει από Δευτέρα, για να δω που κλειδώνει.

Επεξ/σία από _Biohazard_

Επειδη εγω το ξεκινησα, σας ανεβαζω την προσφορα που αποδεχτηκα, με διπλασιασμο και μειωση ~3Ε (απο 18,5Εστα 50mbps στα 15,7Ε στα 100mbps). Η προσφορα εμφανιστηκε πριν 15 μερες στο app, δεν ηταν παλια. Περιλαμβανει εκπτωση ebill και σταθερου/κινητου vodafone (μαζι πρεπει να ειναι γυρω στα 3Ε, και υπηρχαν και στο προηγουμενο συμβολαιο στα 50).

Screenshot_20220712-203730_My Vodafone.jpg

• Like 2

1 ώρα πριν, stcp είπε

Επειδη εγω το ξεκινησα, σας ανεβαζω την προσφορα που αποδεχτηκα, με διπλασιασμο και μειωση ~3Ε (απο 18,5Εστα 50mbps στα 15,7Ε στα 100mbps). Η προσφορα εμφανιστηκε πριν 15 μερες στο app, δεν ηταν παλια. Περιλαμβανει εκπτωση ebill και σταθερου/κινητου vodafone (μαζι πρεπει να ειναι γυρω στα 3Ε, και υπηρχαν και στο προηγουμενο συμβολαιο στα 50).

Screenshot_20220712-203730_My Vodafone.jpg

εσυ ληστεψες εκλησια... χαχαχα

επειδη ζητηθηκε, ανεβαζω κ εγω την προσφορα που μου εστειλαν κ συμφωνησα (με επιπλεον 1€ εκπτωση λογω ebill).

Nα επαναλαβω οτι απο την εφαρμογη μου εβγαζε μονο το πακετο στα 29,90€ με το vodafoneTV+Disneyplus.

Επρεπε να καλεσω εγω, να επιβεβαιωσω αρχικα οτι στην περιοχη μου υποστηριζεται η 200αρα γραμμη, πριν ρωτησω για ποιον λογο δεν μου εχει σταλθει προσφορα για 200αρα, την οποια εν τελει μου την εστειλαν εκεινη την ωρα αφου τσεκαρε το συστημα ο εκπροσωπος.

1659169903296.jpg

12 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε

Αναβάθμισα εχθές 3 νούμερα:

Με ποιο τροπο εγινε η επικονωνια με την Vodafone (τους καλεσες, σε καλεσαν) και με ποιο νουμερο; Ή μηπως ολα εγιναν μεσω της δωρεαν αναβαθμισης του app;

12 λεπτά πριν, petrost8 είπε

Με ποιο τροπο εγινε η επικονωνια με την Vodafone (τους καλεσες, σε καλεσαν) και με ποιο νουμερο; Ή μηπως ολα εγιναν μεσω της δωρεαν αναβαθμισης του app;

Τους κάλεσα εδώ: 2104276304 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβάστε τους όρους στη δεύτερη σελίδα του συμβολαίου πριν συμφωνήσετε και ζητήσετε τροποποίηση πριν την αποδοχή. Μοιράζουν τα προσωπικά δεδομένα σας σε τρίτους για διαφημιστικούς σκοπούς με τη συναίνεση σας , μέχρι και τις συνήθειές σας στο σερφαρισμα ...

Screenshot_20220730-172656.jpg

Επεξ/σία από dispi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέποντας τα παραπάνω νιώθω ότι με.κλεβουν τόσο καιρο.

Δίνω 26,03€ (με ebil) για 50αρα. Τώρα μου βγάζει "προσφορά" 26,69€ για 100αρα. Με την τιμή που έχω τώρα θεωρητικά αξίζει, αλλά 6 χρόνια πελάτης είμαι. Είναι κάτι σαν τις δουλειές: για να πάρεις μεγάλη αύξηση πρέπει να αλλάξεις εταιρία

Μια ερώτηση: επειδή το Σεπτεμβρη του 23 λογικά θα αφήσω το σπίτι, και θα κάνω διακοπή χωρίς να αλλάξω πάροχο, αν κάνω τώρα αλλαγή και συνεπώς ανανέωση 24 μήνες, θα χρειαστεί να πληρώσω πρόστιμο?

Επεξ/σία από tzagaritos

Σε εμένα δεν έχει έρθει ακόμα η δωρεάν αναβάθμιση για 200Mbps (έχω ελέγξει αν υπάρχει διαθεσιμότητα και αν μπορώ να το σηκώσω καλωδιακά, δεν υπάρχει πρόβλημα). Λέτε να υπάρχει περίπτωση να μην έρθει καν επειδή πληρώνω 19,50 ευρώ για την 100άρα που έχω τώρα? να δώσουν 200άρα με ~19,50 δύσκολο μου φένεται. Πιστέυω θα βρουν κάποια δικαιολογία για να με βγάλουν εκτός...

1 ώρα πριν, XghosT7 είπε

Σε εμένα δεν έχει έρθει ακόμα η δωρεάν αναβάθμιση για 200Mbps (έχω ελέγξει αν υπάρχει διαθεσιμότητα και αν μπορώ να το σηκώσω καλωδιακά, δεν υπάρχει πρόβλημα). Λέτε να υπάρχει περίπτωση να μην έρθει καν επειδή πληρώνω 19,50 ευρώ για την 100άρα που έχω τώρα? να δώσουν 200άρα με ~19,50 δύσκολο μου φένεται. Πιστέυω θα βρουν κάποια δικαιολογία για να με βγάλουν εκτός...

ουτε σε εμενα ερχοταν προσφορα στην εφαρμογη. μιλησα μαζι τους στο τσατ κ αφου τους εβαλα να μου επιβεβαιωσουν οτι εχει 200αρα στην περιοχη μου, μετα τους ρωτησα τον λογο που δεν μου εχει ερθει προσφορα για δωρεαν διπλασιασμο της γραμμης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...