petrost8 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 μα μολις παταω στο app στην επιλογη για δωρεαν αναβαθμιση, "Το θελω" , μου δειχνει 24,33€ για VDSL 50 , ενω πληρωνω 16€ για ADSL. Μιλησα παντως με εκπροσωπο και μου εκαναν προταση για 22,73€ για 100Mbps. Στην επιμονη μου ερωτηση γιατι δεν μου δινουν την δωρεαν αναβαθμιση σε VDSL 50, μου λενε "μας σας την δινουμε, 24,33€ κοστιζει" 😄🤦♂️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 24,33€ για 50αρα, 22,73€ για 100αρα... τρομερο marketing κ επιχειρηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Οταν μου εβγαλε την 100αρα στα 15,7 ενω για 50αρα εδινα 18,5, πηρα τηλ. την εξυπηρετηση και λεω μπλα μπλα, μηπως εχει γινει καποιο λαθος??? Η απαντηση ηταν δεν το γνωριζω αυτο κυριε, θα σας καλεσει ομως ο υπευθυνος... Και επειδη το συμβολαιο μου ηρθε προς αποδοχη με τα σωστα νουμερα, δεν το σκεφτηκα και πολυ! Αποδοχη! Α, ο υπευθυνος ακομα να με παρει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimwalker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 στο "app" που ακριβως δειχνει για αναβαθμιση?γιατι δεν βρισκω κατι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 1 hour ago, kallair said: 24,33€ για 50αρα, 22,73€ για 100αρα... τρομερο marketing κ επιχειρηματα. Άλλοι πλήρωναν 23 για 100αρα και παίρνουν με τα ίδια 200αρα τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 15 ώρες πριν, jimwalker είπε στο "app" που ακριβως δειχνει για αναβαθμιση?γιατι δεν βρισκω κατι.. Πας στις προσφορες. Αν δεν σου βγαζει σημαινει οτι δεν υπαρχει (ακομα) για τη γραμμη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα Προσφόρα και μέσα στην εφαρμογή έχω και όταν του καλώ ακόμα καλύτερη αλλά δεν έχει διαθεσιμότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolos_36 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) O δωρεάν διπλασιασμός της Vodafone πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία όπου το «ΔΩΡΕΑΝ» (με κεφαλαία παρακαλώ, όπως το λέει στο app) σημαίνει αύξηση τιμής. Αυτή η αθέμιτη πρακτική συνιστά ξεκάθαρη παραπλάνηση τόσο των νυν πελατών της Vodafone όσο και γενικότερα του καταναλωτικού κοινού. Υπ''όψιν η αγορά είναι ρυθμιζόμενη, με άδειες τηλεπικοινωνιακών παρόχων και επιβλέπουσες πολιτικές-διοικητικές αρχές. Οι αρμόδιες αρχές (από ΕΕΤΤ και Επιτροπή Ανταγωνισμού μέχρι Συνήγορο του καταναλωτή) και οι πολιτικές ηγεσίες (από Υπουργείο Ανάπτυξης μέχρι Υπουργείο Μεταφορών-Επικοινωνιών) όφειλαν να ασχοληθούν έστω και για λόγους δημοσίου συμφέροντος, αλλά σε προεκλογική χρονιά οι ιθύνοντες είναι έτι εξαφανισμένοι, άσε που μάλλον το παραμυθάκι της VF βοηθά και το γενικό αφήγημα... Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από apostolos_36 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μάλλον αυτοί λένε δωρεάν αναβάθμιση ότι δεν θα πληρώσει κάποιος την αλλαγή πακέτου αλλά όχι ότι δεν θα πληρώσει την διαφορά στο πάγιο από την μια ταχύτητα στην άλλη. Δεν ξέρω πως το έχουν ερμηνεύσει. θα μπορούσαν πάντως να λέγαν ΟΚ έχεις sync δωρεάν διπλό από ότι πληρώνεις από την ενέργεια του οτε αλλά πάρε halved profile στα data. Αυτό θα βοηθούσε μόνο όσοι είναι με ADSL μιας που θα είχαν για πρώτη φορά τα full 24mbps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 4 minutes ago, comfuzio said: Μάλλον αυτοί λένε δωρεάν αναβάθμιση ότι δεν θα πληρώσει κάποιος την αλλαγή πακέτου αλλά όχι ότι δεν θα πληρώσει την διαφορά στο πάγιο από την μια ταχύτητα στην άλλη. Δεν ξέρω πως το έχουν ερμηνεύσει. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μια χαρά έχουν αρκετοί μεγαλύτερο πακέτο στα ίδια χρήματα με αυτά που έδιναν για το κατώτερο. Αν δεν εμφανίζεται στο app, υπομονή είτε θα εμφανιστεί είτε θα επικοινωνήσει αλλιώς η Vodafone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Thresh είπε Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μια χαρά έχουν αρκετοί μεγαλύτερο πακέτο στα ίδια χρήματα με αυτά που έδιναν για το κατώτερο. Αν δεν εμφανίζεται στο app, υπομονή είτε θα εμφανιστεί είτε θα επικοινωνήσει αλλιώς η Vodafone. γι'αυτό και είπα μάλλον γιατί δεν είμαι σίγουρος, άλλωστε στο τεχνικό που ήμουν δεν έχω ιδέα από τα συμβόλαια. αυτό που όμως ξέρω και ίσως να μην το λένε τα παιδιά εδώ που όντως πήραν κάποιο πιο μεγάλο πρόγραμμα σε καλύτερη τιμή είναι το τι εκπτώσεις είχαν/έχουν από άλλα προγράμματα-πράγματα που είχαν-έχουν στην εταιρία. Καλό είναι όποιος λέει πήρα τα 200mbps σε τιμή σήματος καπνού να βάζει και αναλυτικά τον λογαριασμό -χωρίς να δώσει προσωπικά info- για να μην δημιουργούνται ψεύτικες ελπίδες στους υπόλοιπους. άλλωστε η αλήθεια είναι ότι είναι τα δεδομένα και δεν πρέπει να είναι δύσκολο να γίνει αυτό που λέω. Σκοπός άλλωστε είναι όλοι να μπορέσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε όσο καλύτερη τιμή γίνεται. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από comfuzio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisvele Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 O δωρεάν διπλασιασμός της Vodafone πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία όπου το «ΔΩΡΕΑΝ» (με κεφαλαία παρακαλώ, όπως το λέει στο app) σημαίνει αύξηση τιμής. Αυτή η αθέμιτη πρακτική συνιστά ξεκάθαρη παραπλάνηση τόσο των νυν πελατών της Vodafone όσο και γενικότερα του καταναλωτικού κοινού. 24mbs 28,20 TΩΡΑ ΙΔΙΩΤΗ΅Σ > σε 50mbs 28,80 META ΓΙΑΤΙ ετσι τους κα@υλωσε με 2 γραμμες πανω απο 20+χρονια ο ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ΅ ΛΕΝΕ το μαγαζι που το εχω ρε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, sakisvele είπε O δωρεάν διπλασιασμός της Vodafone πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία όπου το «ΔΩΡΕΑΝ» (με κεφαλαία παρακαλώ, όπως το λέει στο app) σημαίνει αύξηση τιμής. Αυτή η αθέμιτη πρακτική συνιστά ξεκάθαρη παραπλάνηση τόσο των νυν πελατών της Vodafone όσο και γενικότερα του καταναλωτικού κοινού. 24mbs 28,20 TΩΡΑ ΙΔΙΩΤΗ΅Σ > σε 50mbs 28,80 META ΓΙΑΤΙ ετσι τους κα@υλωσε με 2 γραμμες πανω απο 20+χρονια ο ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ΅ ΛΕΝΕ το μαγαζι που το εχω ρε ? να'ξέρες πόσες βλάβες είδα στο οικιακό και ήταν σε μαγαζιά και πόσα σπίτια με πήραν τηλέφωνο και είχαν επαγγελματικό... πρέπει να κοιτάτε τι υπογράφετε... 13830 ή κατάστημα για να αλλάξει το συμβόλαιο μου ήθελε ταβέρνα στο peak από κόσμο με οικιακό να στείλω τεχνικό ΑΜΕΣΑ...φιλάκια μεγάλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolos_36 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπόν οι άνθρωποι είναι αστειάτορες. Ανακοινώνουν δημόσια το «δωρεάν διπλασιασμό», βγάζουν για αυτό το λόγο και δελτία τύπου. Στο app: Βγάζει banner σχετικό, πετάει ειδοποίηση εκεί που πάω να δω το λογαριασμό, το έχει και μέσα στις προσφορές του app. Κάνω να το δω λοιπόν: . 1η οθόνη: « Οι προσφορές μου Για το ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ » Αναφορά σε κείμενο Δωρεάν Διπλασίασε την ταχύτητα του Internet σου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Αναφορά σε κείμενο Αναβάθμισε το πρόγραμμά σου σε Fiber 100 26.69/μήνα. Επιλέγω το πρώτο, το «ΔΩΡΕΑΝ!» το «εντελώς»... . 2η οθόνη: Αναφορά σε κείμενο Αναβάθμισε σε VDSL 50 Double Play εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Επιλέγω Αναφορά σε κείμενο Το θέλω . 3η οθόνη: Αναφορά σε κείμενο Απόκτησε ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα θα ήθελες με επιπλέον 5,95€/μήνα να αποκτήσεις 100Mbps; Αναφορά σε κείμενο Ναι, με ενδιαφέρει Αναφορά σε κείμενο Όχι, δε θέλω Επιλέγω Αναφορά σε κείμενο Όχι, δε θέλω . 4η οθόνη: Αναφορά σε κείμενο VDSL 50 Double Play 21.62€/μήνα για 24 μήνες 😀😃😄😁😆😅🤣😂 Αύξηση το «ΔΩΡΕΑΝ» από τα 20€ που rώρα πληρώνω για τα 5 (πέντε) Μbps του ADSL . Κι η πλάκα είναι η 5η οθόνη: όταν το κλείνω γιατί δεν ενδιαφέρομαι: Αναφορά σε κείμενο Η γνώμη σου μετράει ? 1. Ποιός είναι ο λόγος που δεν προχώρησες στα επόμενα βήματα/στην αναβάθμιση της υπηρεσίας σου; -Θέλω να το ψάξω λίγο ακόμα -Έχω απορίες σχετικά με την υπηρεσία -Άλλαξα γνώμη (λόγω τιμής, δεν το χρειάζομαι) -Άλλος λόγος 2. Γράψε μαςτην πρότασή σου για να βελτιωθούμε Τί ακριβώς περιμένουν δηλαδή να ακούσουν; Ε; Ας όψεται που δεν παίζουν σοβαρές αντιπροσφορές τελευταία, αλλιώς θα είχα ήδη φύγει (και έπρεπε εδώ και χρόνια να το είχα κάνει). Να καταλάβουν όμως στη VF πως όταν θα είναι αργά και το πουλάκι θα έχει πετάξει να μην κυνηγάνε πελάτη να γυρίσει πίσω γιατί θα είναι μάταιο. Δεν έχουν ιδέα για το τί σημαίνει η έννοια του να έχουν ικανοποιημένους πελάτες. Προτιμούν να εμπαίζουν τους πελάτες τους. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από apostolos_36 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 5 hours ago, apostolos_36 said: O δωρεάν διπλασιασμός της Vodafone πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία όπου το «ΔΩΡΕΑΝ» (με κεφαλαία παρακαλώ, όπως το λέει στο app) σημαίνει αύξηση τιμής. Αυτή η αθέμιτη πρακτική συνιστά ξεκάθαρη παραπλάνηση τόσο των νυν πελατών της Vodafone όσο και γενικότερα του καταναλωτικού κοινού. 1 hour ago, sakisvele said: O δωρεάν διπλασιασμός της Vodafone πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία όπου το «ΔΩΡΕΑΝ» (με κεφαλαία παρακαλώ, όπως το λέει στο app) σημαίνει αύξηση τιμής. Αυτή η αθέμιτη πρακτική συνιστά ξεκάθαρη παραπλάνηση τόσο των νυν πελατών της Vodafone όσο και γενικότερα του καταναλωτικού κοινού. Τι φάση? 😛 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα