Προς το περιεχόμενο

Διπλασιασμός ταχυτήτων σταθερής στο δίκτυο της Vodafone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Thresh είπε

η Nova/Wind είχε πει το Αύγουστο/Σεπτέμβριο στην εκδήλωση που έκανε, ότι δεν την συμφέρει να κάνει διπλασιασμούς λόγω τιμών χονδρικής

Το να χάνει πελάτες προς τους άλλους παρόχους τη συμφέρει;

Πιο πολύ ρητορικό το ερώτημα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αιτηση για "Δωρεάν διπλασιασμό ταχυτητας", μεσα απο το site, με προσφορα..."μονο για μενα!!!"...στις 12/12/2022.

Δυο (2) μηνες μετα......"συστημικό προβλημα".....το οποιο ειναι μαλλον επιμονο, δεν τους επιτρεπει τη διεκπεραιωση.

.....τους @@@ ή δεν τους @@@  κυριε προεδρε???

Screenshot 2023-02-15 at 11-17-47 Vodafone Τηλεόραση Internet Σταθερή & Κινητή.png

Επεξ/σία από 1600
  • Like 2

52 minutes ago, 1600 said:

Αιτηση για "Δωρεάν διπλασιασμό ταχυτητας", μεσα απο το site, με προσφορα..."μονο για μενα!!!"...στις 12/12/2022.

Δυο (2) μηνες μετα......"συστημικό προβλημα".....το οποιο ειναι μαλλον επιμονο, δεν τους επιτρεπει τη διεκπεραιωση.

.....τους @@@ ή δεν τους @@@  κυριε προεδρε???

Screenshot 2023-02-15 at 11-17-47 Vodafone Τηλεόραση Internet Σταθερή & Κινητή.png

Είμαι σίγουρος πως αν ζητήσεις να βάλεις την ταχύτητα που θες, πληρώνοντας και κανένα ευρώ παραπάνω το συστημικό πρόβλημα θα λυθεί δια μαγείας.....

Κ εμενα εκει έχει κολλησει η δωρεάν αναβάθμιση σε 50αρα..

Μηηηνες τωρα...Πηγα στο κατάστημα να ρωτησω τι προσφορα εχω για να κάνω ανανεωση γτ ληγει τρ σε κανα 2 μηνο κ μου είχε προσφορα χωμα στο 50αρι..Αλλα....Δεν την αφήνει να το προχωρησει!!!Ειναι λιγο μπ....λακι η Vodafone στα δικτυα της!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...