theoda Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Στις 23/11/2022 στις 2:46 ΜΜ, Thresh είπε H 100αρα σου είναι FTTH ή VDSL? Vdsl είναι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 1 minute ago, theoda said: Vdsl είναι. H προσφορά που έχουν αυτό τον καιρό για 28.κατι ευρώ είναι για την FTTH μόνο. Τώρα για τον διπλασιασμό, ίσως δεν τον κάνουν γιατί είσαι αρκετά νέος συνδρομητής.
theoda Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Εφόσον δεν υπάρχει υποδομή για ftth στην περιοχή μου όμως υποθετικά δεν δικαιούμαι την αναβάθμιση σύμφωνα με την εξαγγελία τους;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 1 hour ago, theoda said: Εφόσον δεν υπάρχει υποδομή για ftth στην περιοχή μου όμως υποθετικά δεν δικαιούμαι την αναβάθμιση σύμφωνα με την εξαγγελία τους; Ναι, αλλά δεν ξέρω αν πιάνει τους νέους συνδρομητές μετά την εξαγγελία ή μόνο τους παλιούς πριν.
PedroG Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Είμαι πελάτης χρονιαααα της Vodafone από HOL που ενσωματώθηκε σε Vodafone. Έχω adsl ταχύτητα 24αρα και μου πρότεινε η εταιρεία 50αρι vdsl. Έχει έρθει νέο ρούτερ το συνέδεσα αλλά η ταχύτητα είναι ακόμη η παλιά τέσσερις μέρες τώρα..... 12 MBs για την ακρίβεια ουτε καν 24 που ήταν η παλιά... Στην ουσία ποτέ δεν είχα 24 .... Θα περιμένω να γίνει αυτόματα η αλλαγή του πακέτου; Στο συμβόλαιο δε βλέπω αλλαγή χρέωσης και το παλιό πακέτο μέσω app
Doubt Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, PedroG είπε Είμαι πελάτης χρονιαααα της Vodafone από HOL που ενσωματώθηκε σε Vodafone. Έχω adsl ταχύτητα 24αρα και μου πρότεινε η εταιρεία 50αρι vdsl. Έχει έρθει νέο ρούτερ το συνέδεσα αλλά η ταχύτητα είναι ακόμη η παλιά τέσσερις μέρες τώρα..... 12 MBs για την ακρίβεια ουτε καν 24 που ήταν η παλιά... Στην ουσία ποτέ δεν είχα 24 .... Θα περιμένω να γίνει αυτόματα η αλλαγή του πακέτου; Στο συμβόλαιο δε βλέπω αλλαγή χρέωσης και το παλιό πακέτο μέσω app Δεν σου έχουν στείλει την αναμενόμενη ημερομηνία ενεργοποίησης; Συνήθως ενημερώνουν με SMS. 1
PedroG Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Doubt είπε Δεν σου έχουν στείλει την αναμενόμενη ημερομηνία ενεργοποίησης; Συνήθως ενημερώνουν με SMS. Τίποτα απολύτως περιμένω δεύτερη βδομάδα...και το πακέτο στο app της voda βλέπω είναι ακόμη το παλιό πακέτο
pavloa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, PedroG είπε Είμαι πελάτης χρονιαααα της Vodafone από HOL που ενσωματώθηκε σε Vodafone. Έχω adsl ταχύτητα 24αρα και μου πρότεινε η εταιρεία 50αρι vdsl. Έχει έρθει νέο ρούτερ το συνέδεσα αλλά η ταχύτητα είναι ακόμη η παλιά τέσσερις μέρες τώρα..... 12 MBs για την ακρίβεια ουτε καν 24 που ήταν η παλιά... Στην ουσία ποτέ δεν είχα 24 .... Θα περιμένω να γίνει αυτόματα η αλλαγή του πακέτου; Στο συμβόλαιο δε βλέπω αλλαγή χρέωσης και το παλιό πακέτο μέσω app Εμένα όταν έγινε αλλαγή σε 50αρα περίμενα περίπου 3 βδομάδες.. Είχε έρθει το ρούτερ το είχα συνδέσει και περίμενα ποτέ θα γίνει η αλλαγή.. την ημέρα που έγινε η αλλαγή δεν είχα τηλ και ίντερνετ από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το βράδυ .. μετά από 3 μέρες μου ήρθε μήνυμα ότι η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε. 1
PedroG Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 57 λεπτά πριν, pavloa είπε Εμένα όταν έγινε αλλαγή σε 50αρα περίμενα περίπου 3 βδομάδες.. Είχε έρθει το ρούτερ το είχα συνδέσει και περίμενα ποτέ θα γίνει η αλλαγή.. την ημέρα που έγινε η αλλαγή δεν είχα τηλ και ίντερνετ από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το βράδυ .. μετά από 3 μέρες μου ήρθε μήνυμα ότι η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε. Είχες 24@ρα και τώρα έχεις πραγματικά 50@ρι???? Η είναι ότι λένε ακριβώς τα μισά; Όπως ισχύει πάντα στην Ελλάδα;
Doubt Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, PedroG είπε Τίποτα απολύτως περιμένω δεύτερη βδομάδα...και το πακέτο στο app της voda βλέπω είναι ακόμη το παλιό πακέτο Αν έχεις κινητό vodafone κάνε μια ερώτηση στην εφαρμογή, στο chat που έχει. 1
pavloa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, PedroG είπε Είχες 24@ρα και τώρα έχεις πραγματικά 50@ρι???? Η είναι ότι λένε ακριβώς τα μισά; Όπως ισχύει πάντα στην Ελλάδα; Είχα 24 άρα και κλείδωνα στα 15-16. Μετά την αναβάθμιση σε 50αρα τα χαρακτηριστικά της γραμμής είναι αυτά Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2022 από pavloa 1
PedroG Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Άρα ....πάλι στο 60% αυτού που διαφημίζει είσαι.....θα σου απαντήσω όταν έρθει το δικό μου 50αρικο πόσο 50 ειναι!!!! 1
pavloa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, PedroG είπε Άρα ....πάλι στο 60% αυτού που διαφημίζει είσαι.....θα σου απαντήσω όταν έρθει το δικό μου 50αρικο πόσο 50 ειναι!!!! Μα 50 άρα είμαι και όχι 100αρα.. οπότε πιάνω τα μέγιστα.. 1
Doubt Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, pavloa είπε πιάνω τα μέγιστα.. Και παραπάνω..
pavloa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Doubt είπε Και παραπάνω.. αυτό... και λίγο παραπάνω πιάνω απο τα 50.. Μέχρι τώρα ούτε μια αποσύνδεση δεν έχω.. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα