Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, theoda said:

Vdsl είναι. 

H προσφορά που έχουν αυτό τον καιρό για 28.κατι ευρώ είναι για την FTTH μόνο.

Τώρα για τον διπλασιασμό, ίσως δεν τον κάνουν γιατί είσαι αρκετά νέος συνδρομητής.

Δημοσ.

Εφόσον δεν υπάρχει υποδομή για ftth στην περιοχή μου όμως υποθετικά δεν δικαιούμαι την αναβάθμιση σύμφωνα με την εξαγγελία τους; 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, theoda said:

Εφόσον δεν υπάρχει υποδομή για ftth στην περιοχή μου όμως υποθετικά δεν δικαιούμαι την αναβάθμιση σύμφωνα με την εξαγγελία τους; 

Ναι, αλλά δεν ξέρω αν πιάνει τους νέους συνδρομητές μετά την εξαγγελία ή μόνο τους παλιούς πριν.

Δημοσ.

Είμαι πελάτης χρονιαααα  της Vodafone από HOL που ενσωματώθηκε σε Vodafone.

Έχω adsl ταχύτητα 24αρα  και μου πρότεινε η εταιρεία 50αρι vdsl. Έχει έρθει νέο ρούτερ το συνέδεσα αλλά η ταχύτητα είναι ακόμη η παλιά τέσσερις μέρες τώρα.....

12 MBs για την ακρίβεια ουτε καν 24 που ήταν η παλιά... Στην ουσία ποτέ δεν είχα 24 ....

Θα περιμένω να γίνει αυτόματα η αλλαγή του πακέτου; Στο συμβόλαιο δε βλέπω αλλαγή χρέωσης και το παλιό πακέτο μέσω app

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, PedroG είπε

Έχω adsl ταχύτητα 24αρα  και μου πρότεινε η εταιρεία 50αρι vdsl. Έχει έρθει νέο ρούτερ το συνέδεσα αλλά η ταχύτητα είναι ακόμη η παλιά τέσσερις μέρες τώρα.....

12 MBs για την ακρίβεια ουτε καν 24 που ήταν η παλιά... Στην ουσία ποτέ δεν είχα 24 ....

Θα περιμένω να γίνει αυτόματα η αλλαγή του πακέτου; Στο συμβόλαιο δε βλέπω αλλαγή χρέωσης και το παλιό πακέτο μέσω app

Δεν σου έχουν στείλει την αναμενόμενη ημερομηνία ενεργοποίησης; Συνήθως ενημερώνουν με SMS.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Doubt είπε

Δεν σου έχουν στείλει την αναμενόμενη ημερομηνία ενεργοποίησης; Συνήθως ενημερώνουν με SMS.

Τίποτα απολύτως περιμένω δεύτερη βδομάδα...και το πακέτο στο app της voda βλέπω είναι ακόμη το παλιό πακέτο 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, PedroG είπε

Εμένα όταν έγινε αλλαγή σε 50αρα περίμενα περίπου 3 βδομάδες..

Είχε έρθει το ρούτερ το είχα συνδέσει και περίμενα ποτέ θα γίνει η αλλαγή.. την ημέρα που έγινε η αλλαγή δεν είχα τηλ και ίντερνετ από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το βράδυ .. μετά από 3 μέρες μου ήρθε μήνυμα ότι η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε. 

• Thanks 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, pavloa είπε

Εμένα όταν έγινε αλλαγή σε 50αρα περίμενα περίπου 3 βδομάδες..

Είχε έρθει το ρούτερ το είχα συνδέσει και περίμενα ποτέ θα γίνει η αλλαγή.. την ημέρα που έγινε η αλλαγή δεν είχα τηλ και ίντερνετ από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το βράδυ .. μετά από 3 μέρες μου ήρθε μήνυμα ότι η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε. 

Είχες 24@ρα και τώρα έχεις πραγματικά 50@ρι???? Η είναι ότι λένε ακριβώς τα μισά; Όπως ισχύει πάντα στην Ελλάδα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PedroG είπε

Τίποτα απολύτως περιμένω δεύτερη βδομάδα...και το πακέτο στο app της voda βλέπω είναι ακόμη το παλιό πακέτο 

Αν έχεις κινητό vodafone κάνε μια ερώτηση στην εφαρμογή, στο chat που έχει.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, PedroG είπε

Είχες 24@ρα και τώρα έχεις πραγματικά 50@ρι???? Η είναι ότι λένε ακριβώς τα μισά; Όπως ισχύει πάντα στην Ελλάδα;

Είχα 24 άρα και κλείδωνα στα 15-16.

Μετά την αναβάθμιση σε 50αρα τα χαρακτηριστικά της γραμμής είναι αυτά 

7.jpg.81d89f74f6098a3e9b1c818dad61495d.jpg

Επεξ/σία από pavloa
  • Sad 1
Δημοσ.

Άρα ....πάλι στο 60% αυτού που διαφημίζει είσαι.....θα σου απαντήσω όταν έρθει το δικό μου 50αρικο πόσο 50 ειναι!!!!

• Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, PedroG είπε

Άρα ....πάλι στο 60% αυτού που διαφημίζει είσαι.....θα σου απαντήσω όταν έρθει το δικό μου 50αρικο πόσο 50 ειναι!!!!

Μα 50 άρα είμαι και όχι 100αρα..  οπότε πιάνω τα μέγιστα.. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Doubt είπε

Και παραπάνω..

αυτό... και λίγο παραπάνω πιάνω απο τα 50..

Μέχρι τώρα ούτε μια αποσύνδεση δεν έχω..

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...