pavloa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, akaloith είπε η μανα μου εδινε 18,60 για την 24αρα και δινει 15,80 για την 50αρα αλλα εχουν και το unlimited ultra κινητο μου με εξτρα σιμ + mifi δωρο στα 28,30 να τους πατε τα κινητα σας και να παζαρεψετε ενα ωραιο συνδιαστικο καθε παροχος γλυκαινεται οσο παραπανω γραμμες παιρνει Θα πάρω τηλ και θα τους ρωτήσω και αν μου κάνουν καλή προσφορά θα πάω όλα τα κινητά εκεί και από τους συναγερμούς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaloith Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) και ξανα προς τη δοξα τραβα πριν κατι μερες εκανε παλι αποσυνδεσεις απανωτες και παλι δηλωθηκε βλαβη.... κανα μηνα κρατησε η γραμμη στα καλα της Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από akaloith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, akaloith είπε και ξανα προς τη δοξα τραβα πριν κατι μερες εκανε παλι αποσυνδεσεις απανωτες και παλι δηλωθηκε βλαβη.... κανα μηνα κρατησε η γραμμη στα καλα της καλο θα ηταν να φτιαξεις νεο τοπικ με το θεμα σου. πλεον δεν εχει καμια σχεση με τον διπλασιασμο κ εχεις κανει hijack το τοπικ με το προβλημα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaloith Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 πληροφορω το κοσμο πως μπορει να παει ο δωρεαν διπλασιασμος και οτι 1 μηνα μετα τα προβληματα επανηλθαν με το καλο να δω και νεους διπλασιασμους οι οποιοι τα πηγαν καλυτερα απο το δικο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, akaloith είπε πληροφορω το κοσμο πως μπορει να παει ο δωρεαν διπλασιασμος και οτι 1 μηνα μετα τα προβληματα επανηλθαν με το καλο να δω και νεους διπλασιασμους οι οποιοι τα πηγαν καλυτερα απο το δικο μου ενα topic με τιτλο "προβληματα μετα τον διπλασιασμο vodafone" ειναι πιο κατατοπιστικο απο το να γινεται highjack το τοπικ αυτο που ειναι γενικης αναφορας. παιζει τα μισα μηνυματα απο την μεση κ μετα να ειναι μονο δικα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costachri Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα, Είμαι στην Vodafone με 50άρα στα 23,94€ και είδα απο το My Vodafone στο κινητό ότι μπορώ να ζητήσω δωρεάν διπλασιασμό. Τα ερωτήματα είναι, Αν το επιλέξω απο την εφαρμογή, θα γίνει έτσι απλά ή θα με πάρουν τηλέφωνο για τίποτα έξτα? Υπάρχει περίπτωση να έχω προβήματα ή αστάθειες μετά τον διαπλασιασμό? Αυτή τη στιγμή πάνωτως δεν έχω θέματα. Κάποια στιγμή πρίν κανά εξάμηνο με είχαν καλέσει για διαπλασιασμό με 3€ έξτρα και δεν τον δέχτηκα. Τώρα είναι όντως δωρεάν? Συμβόλαιο ανανέωσα το καλοκαίρι και πιο κάτω είναι η κατάσταση της σύνδεσης μου. Αξίζει τον κόπο η μετάβαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, costachri είπε Καλημέρα, Είμαι στην Vodafone με 50άρα στα 23,94€ και είδα απο το My Vodafone στο κινητό ότι μπορώ να ζητήσω δωρεάν διπλασιασμό. Τα ερωτήματα είναι, Αν το επιλέξω απο την εφαρμογή, θα γίνει έτσι απλά ή θα με πάρουν τηλέφωνο για τίποτα έξτα? Υπάρχει περίπτωση να έχω προβήματα ή αστάθειες μετά τον διαπλασιασμό? Αυτή τη στιγμή πάνωτως δεν έχω θέματα. Κάποια στιγμή πρίν κανά εξάμηνο με είχαν καλέσει για διαπλασιασμό με 3€ έξτρα και δεν τον δέχτηκα. Τώρα είναι όντως δωρεάν? Συμβόλαιο ανανέωσα το καλοκαίρι και πιο κάτω είναι η κατάσταση της σύνδεσης μου. Αξίζει τον κόπο η μετάβαση? εγω και στην αναβαθμιση μου απο 50αρα σε 100, και σε 200αρα μετα, ολα εγιναν μεσα στην ιδια μερα, αντε στην επομενη, στην περιπτωση της 200αρας γιατι επρεπε να μου στειλουν νεο ρουτερ. η 50αρα ειναι πολυ πιο ανεκτικη σε θεματα αποσυνδεσεων. οσο ειχα 50αρα, χωρις να πειραξω την εσωτερικη καλωδιωση, δεν ειχα το παραμικρο θεμα. ειχα κανει περσι την αναβαθμιση σε 100αρα κ μετα απο λιγο καιρο αρχισαν τα προβληματα. τελικα επρεπε να διορθωσω την εσωτερικη καλωδιωση για να σταματησουν τα προβληματα. γενικα στον χαλκο οσο ανεβαινεις ταχυτητα, τοσο πιο πιθανο ειναι να παρουσιαστουν θεματα. Στην θεση σου, πρωτα θα τσεκαρα την εσωτερικη καλωδιωση να ειναι σωστη, πριν προβω σε διπλασιασμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costachri Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, kallair είπε ειχα κανει περσι την αναβαθμιση σε 100αρα κ μετα απο λιγο καιρο αρχισαν τα προβληματα. τελικα επρεπε να διορθωσω την εσωτερικη καλωδιωση για να σταματησουν τα προβληματα. γενικα στον χαλκο οσο ανεβαινεις ταχυτητα, τοσο πιο πιθανο ειναι να παρουσιαστουν θεματα. Μάλλον θα το ξανά σκευτώ γιατί αυτή τη περίοδο δεν θέλω να μπλέξω με προβλήματα!! Μια και το ανέφερες αυτό με τον χαλκό, να πω την εμπειρία μου για όποιον ενδιαφέρετε όταν έκανα την αναβάθμιση απο την 24αρα σε 50άρα. Ενώ με τα 24 έπιανα γυρω στα 9 μέσα στο σπίτι, έχοντας βάλει ένα τηλεφωνικό καλόδιο 15m περίπου, απο το πρώτο μπριζάκι στον τοίχο μέχρι το router και κατά τα άλλα δεν είχα κανένα πρόβλημα, (παρόμοια ταχύτητα έπιανα και με κοντό καλόδιο κοντά στο μπριζάκι), με το που γύρισα σε 50άρα είχα συνεχόμενες αποσυνδέσεις απο την πρώτη στιγμή. Όχι χαμηλή ταχύτητα αλλά κατευθείαν αποσυνδέσεις. Αφού γύρισα τηλεφωνικά με αρκετούς τεχνικούς της Vodafone, ο τελευταίος επέμενα να βάλω το router κοντά στο μπριζάκι με το δικό τους κοντό καλόδιο. Απο εκείνη την στιγμή και μετά μηδενίστηκαν τα προβλήματα, παρότι εγω αρχικά είχα τις αμφινβολίες μου μια και έπαιζα σταθερά με την 24άρα. Εμπειρικά για εμένα το συμπέρασμα είναι οτι έχει μεγάλη διαφορά στις ανοχές των καλοδίων το ADSL με το VDSL. Αυτός είναι και ο λόγως που ρώτησα για την μεταβολή απο τα 50 στα 100. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaloith Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, kallair είπε ενα topic με τιτλο "προβληματα μετα τον διπλασιασμο vodafone" ειναι πιο κατατοπιστικο απο το να γινεται highjack το τοπικ αυτο που ειναι γενικης αναφορας. παιζει τα μισα μηνυματα απο την μεση κ μετα να ειναι μονο δικα σου. δε νομιζω να εμποδισα κανενα να γραψει αν δε γραφει κανεις ειναι αλλο θεμα anyway 1 μηνα μετα λοιπον ξανα θεμα και αυτη τη φορα ο τεχνικος θα περασει αμεσα και οχι 1 μηνα μετα Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από akaloith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, costachri είπε Μάλλον θα το ξανά σκευτώ γιατί αυτή τη περίοδο δεν θέλω να μπλέξω με προβλήματα!! Μια και το ανέφερες αυτό με τον χαλκό, να πω την εμπειρία μου για όποιον ενδιαφέρετε όταν έκανα την αναβάθμιση απο την 24αρα σε 50άρα. Ενώ με τα 24 έπιανα γυρω στα 9 μέσα στο σπίτι, έχοντας βάλει ένα τηλεφωνικό καλόδιο 15m περίπου, απο το πρώτο μπριζάκι στον τοίχο μέχρι το router και κατά τα άλλα δεν είχα κανένα πρόβλημα, (παρόμοια ταχύτητα έπιανα και με κοντό καλόδιο κοντά στο μπριζάκι), με το που γύρισα σε 50άρα είχα συνεχόμενες αποσυνδέσεις απο την πρώτη στιγμή. Όχι χαμηλή ταχύτητα αλλά κατευθείαν αποσυνδέσεις. Αφού γύρισα τηλεφωνικά με αρκετούς τεχνικούς της Vodafone, ο τελευταίος επέμενα να βάλω το router κοντά στο μπριζάκι με το δικό τους κοντό καλόδιο. Απο εκείνη την στιγμή και μετά μηδενίστηκαν τα προβλήματα, παρότι εγω αρχικά είχα τις αμφινβολίες μου μια και έπαιζα σταθερά με την 24άρα. Εμπειρικά για εμένα το συμπέρασμα είναι οτι έχει μεγάλη διαφορά στις ανοχές των καλοδίων το ADSL με το VDSL. Αυτός είναι και ο λόγως που ρώτησα για την μεταβολή απο τα 50 στα 100. Ευχαριστώ Είναι βασικός κανόνας αυτός, όσο πιο μικρό γίνεται το τηλεφωνικό καλώδιο. Από το router και μετά τράβα όσο ethernet θες (ως 110Μ). Αυτό το ότι "έπαιζε μια χαρά", "το καλώδιο δεν το έχω ακουμπήσει και φαίνεται οπτικά μια χαρά εδώ και 15 χρόνια" να'ξέρες πόσες φορές την μέρα το ακούγαμε/ακούμε στις βλάβες...και σε αρκετές περιπτώσεις -φυσικά και όχι σε όλες- αλλάζεις καλώδιο με πιο μικρό ή φρέσκο και όλα καλά! Για μένα όπως για να πάρεις ένα αμάξι πρέπει να έχεις και ένα δίπλωμα οδήγησης, θα έπρεπε το ίδιο και για το internet πριν δοθεί μια γραμμή να δείχνουν κάποιο video με βασικές αρχές δικτύων, δεν λέω να βγάζει ο κόσμος subnets & να περνάνε δομημένη αλλά να ξέρει ο πελάτης ποιο μέρος του δικτύου ανήκει που και μια υποτυπώδη συνδεσμολογία. Θέλω να πιστεύω πως οι πιο πολλοί θα καταλαβαίναν 2-3 πράγματα και θα υπήρχαν γενικά λιγότερα παράπονα αλλά και κλήσεις για βλάβη με νόημα πχ εμένα ποτέ δεν μου έλεγε τίποτα το "δεν έχω internet" που ήταν η πρώτη κουβέντα μετά την υποδοχή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoda Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Εγώ ξεκίνησα συμβόλαιο 100αρα με vf tv και Disney+ στα 28€ πριν 2 μήνες και χθες είδα πως στην ίδια τιμή πλέον προσφέρουν 200αρα. Πήρα τηλέφωνο και ζήτησα να αναβαθμιστώ και γω λοιπόν στα 200mbps αλλά προφανώς μου είπαν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί η προσφορά "αφορά νέους πελάτες" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 3 hours ago, theoda said: Εγώ ξεκίνησα συμβόλαιο 100αρα με vf tv και Disney+ στα 28€ πριν 2 μήνες και χθες είδα πως στην ίδια τιμή πλέον προσφέρουν 200αρα. Πήρα τηλέφωνο και ζήτησα να αναβαθμιστώ και γω λοιπόν στα 200mbps αλλά προφανώς μου είπαν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί η προσφορά "αφορά νέους πελάτες" H 100αρα σου είναι FTTH ή VDSL? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaloith Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) δευτερα ηρθε τεχνικος οτε τα βρηκε οκ (δεν εμφανιστηκε σπιτι) τριτη ηρθε τεχνικος voda βρηκε γραμμη κτλ ενταξει & αλλαξε ρουτερ σε 4 μερες κλεινει η βλαβη και βλεπουμε Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από akaloith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Εχω συμβολαιο που ληγει 4/23 και ειναι ADSL 24αρα με 300 λεπτα σε σταθερα και κινητα! με ενεργοποιημενο το e-bill δινω 15,98 ευρω το μηνα! Το σταθερο ουτε καν το δουλευω!!! μονο για το ιντερνετ το εχω το σταθερο και σε καμια εκτακτη να με βρουνε! Μολις εκανα αποδοχη νεου συμβολαιου 2πλασιασμος ταχυτητας Η προσφορά περιλαμβάνει την υπηρεσία Vodafone Home double play 50Mbps με Απεριόριστα εθνικά σταθερά, 360 λεπτά προς εθνικά κινητά και διεθνή σταθερά , Internet 50 Mbps για 24μήνες, με τελική τιμή (με όλα τα επιπρόσθετα) 16.22 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ και φόρος σταθερής τηλεφωνίας......εγω δινω 15,98 με ebill ενεργοποιημενο 24αρα ταχυτητα και 300 λεπτα σε σταθερα! ξερετε αν εχω κανενα ειδικο τελος χρεωσης διακοπης συμβολαιου χαρατσι? εληγε τον Απριλιο του 23!!!!!! κανενα εξτρα εξοδο που δεν φαινεται στα χοντρα γραμματα αλλα μονο στα ψιλα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaloith Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) δωρεαν διπλασιασμος απο 24 σε 50 φυσικα κανενα κοστος ισα ισα μειωσε τη τιμη! δεν κοβεις συμβολαιο ανανεωνεις για αλλα 2 χρονια & αυτο να το σκεφτει οποιος τελειωνει το συμβολαιο του Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από akaloith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα