Προς το περιεχόμενο

Διπλασιασμός ταχυτήτων σταθερής στο δίκτυο της Vodafone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, akaloith είπε

για να εισαι σε 24αρα ως ιουλη μαλλον δεν καιγοσουν για "τεραστιες" ταχυτητες
οποτε αν οντως ειναι ετσι και η 100αρα μια χαρα ειναι εκτος αν καιγεσαι για το 20 upload
η γραμμη οντως μπορει να γινει λιγοτερο σταθερη
τι αλλαξε αραγε και δινουν και 200αρα και με λιγοτερα λεφτα;
να πεις οτι θελαν να σου ξανανανεωσουν το συμβολαιο εγινε προσφατα φανταζομαι με τον "διπλασιασμο"

Η αλήθεια είναι πως ήθελα τουλαχιστον 50αρα αλλά δεν ήθελα να πληρώνω τα λεφτά που κόστιζε η 50αρα, με βάση προσφορές που έβλεπα σε διάφορα fora. Η 100αρα σε αυτήν την τιμή είναι μια χαρα, η 200αρα σε ακόμα χαμηλότερη τιμή είναι τέλεια. Η τεχνολογία και άρα οι ανάγκες πάνε μπροστά. Το ότι είχα ξεμείνει σε 24αρα, δεν σημαίνει ούτε ότι με καλυπτε, ούτε ότι θα εμένα εκεί για πάντα. 

Το συμβόλαιο έχεις δίκιο, τελευταία ανανέωση είναι κάπου Ιουλη-Αυγουστο με την 100αρα, ούτε εγω καταλαβαίνω πως βγήκε τέτοια προσφορά, αλλά δεν με χαλάει. Ή μάλλον...εικάζω κάτι, που ήδη με ψιλοπροβληματιζει και με την 100αρα...δηλαδή οι αρχικές τους τιμές και τι θα γίνει όταν τελειώσει η περίοδος της προσφοράς.

Αλλά 1) μετά από 2 χρόνια βλέπουμε και 2) μέχρι τώρα μια χαρά τη χειρίζομαι τη vodafone στο λογιστικό κομμάτι τα τελευταία 14+ χρόνια. Απλά να πω πως στο εξοχικό (διπλασιασμός επίσης από 24 σε 50 τον Αύγουστο) ημουν στα 15€ και μου το κατέβασαν στα 12 επειδή κάποιες στιγμές δεν πιάνει το ελάχιστο εγγυημένο 38 (κυμαίνεται από 35 έως 44, ενώ όταν έγινε η αναβάθμιση κλείδωνα στα 49κατι, αφού εκανα και όλη την καλωδιωση από την αρχή με cat5e ftp από το κουτί του ΟΤΕ και σε κάθε πρίζα - έχω πάει το cat5e ο το κουτί του ΟΤΕ στην πρώτη πρίζα, εκεί έβαλα διπλή πρίζα, οπότε από το ένα παίρνει το ρούτερ και στο άλλο δίνει το ρούτερ την έξοδο του τηλεφώνου και από εκεί πάει σειριακά σε άλλες δύο πρίζες πάλι με το cat5e). Δεν ξέρουν να εξηγήσουν τι φταίει, ξαφνικά το ρίχνουν στην απόσταση...λες και ξαφνικά ξεμακρυνε το σπίτι και έπεσε ο συγχρονισμός. Τέλος πάντων, δεν με χαλάει 12€ το μήνα για να έχω 40ρια στο εξοχικό.

Το θέμα είναι τι κάνω στο σπίτι....η σκέψη του value for money λέει να πάω στη 200αρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν εχεις περιθωριο να τη βαλεις, και να τη "βγαλεις" αν κανει θεματα 
προφανως βαλτη
ο διπλασιασμος της μανας μου δημιουργησε βλαβη 50 ημερων παντως
ηταν στα 24 ομως οποτε αλλαξαν πολλα

Ρε παιδιά θέλω και εγώ να προχωρήσω στην αλλαγή. Από 50αρα σε 100 με ότι έδινα και πριν (26€). Το συμβόλαιο μου λήγει όμως 6/23, οπότε αν το βάλω τώρα θα λήγει 10/24. εγώ ομως12/23 θα αφήσω το σπίτι λόγω στρατού. Οπότε φαντάζομαι θα μου τα φάνε όλα μετά με ποινή πρόωρης αποχώρησης?

1 ώρα πριν, tzagaritos είπε

Ρε παιδιά θέλω και εγώ να προχωρήσω στην αλλαγή. Από 50αρα σε 100 με ότι έδινα και πριν (26€). Το συμβόλαιο μου λήγει όμως 6/23, οπότε αν το βάλω τώρα θα λήγει 10/24. εγώ ομως12/23 θα αφήσω το σπίτι λόγω στρατού. Οπότε φαντάζομαι θα μου τα φάνε όλα μετά με ποινή πρόωρης αποχώρησης?

Ρώτα το στο εμπορικό αυτό γιατί είτε θα έχει αυτό με την ποινή είτε θα πληρώνεις μερικούς μήνες χωρίς εκπτώσεις αφού λήγει το συμβόλαιο 6/23. Να σου πουν τι παίζει και στα 2 σενάρια ή αν υπάρχει και 3ο σενάριο 

• Like 1

παντα στους διπλασιασμους να μετρατε και την αυτοματη ανανεωση συμβολαιου για αλλα 2 χρονια
εγω στη μανα μου το κανα γιατι ειχαμε μπει στην εταιρεια πριν 2 μηνες οποτε μικρο το κακο
αν κοντευεις να τελειωσεις θα πρεπει να το σκεφτεις πολυ παραπανω

τα καλα παζαρια γινονται οταν τελειωνει το συμβολαιο και οχι οταν σε καβατζωσουν για αλλα 2 χρονια

• Like 2

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά θέλω και εγώ να προχωρήσω στην αλλαγή. Από 100αρα σε 200αρα  με αυτά τα στατιστικά γραμμής μπορώ ?

Είμαι σε 17a προφιλ  ρούτερ Η300s  και 50 μέτρα από καμπίνα !     

Ανώνυμο-1.jpg

Επεξ/σία από stavaister

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η βοντα τι σου λεει;;;

σημερα εκλεισε και ολοκληρωτικα ο διπλασισμος - βλαβη της μανας μου
με την εκδοση του λογαριασμου
που σωστα μετρησαν τις 50 μερες βλαβης (ωσπου να κλεισει)

η vodafone ειναι τυπικοτατη στους λογαριασμους της και απο τις ελαχιστες που τους βγαζει ακριβως τη μερα εκδοσης τους.
οσο για τη βλαβη υποτιθεται εφταιγε το ζευγος της κοσμοτε απο το καφαο

τουλαχιστον απο τις 50 μερες οι μισες ηταν ΜΕ τηλεφωνο αλλα προβληματικο ιντερνετ
η γραμμη πλεον παραμενει υποδειγματικη
image.jpeg.a8ecb9235ee8edfab1f3f32db4a91fb0.jpeg

image.jpeg.65c11a55c1bd706c2bbf5d6593ad3805.jpeg

Επεξ/σία από akaloith

3 ώρες πριν, akaloith είπε

για 50αρης η γραμμη σε υπερκαλυπτει, μεγεια
ποσο δινεις παγιο;;;

ευχαριστώ.

Τελική πληρώνω 23,40 τον μήνα... είχα 24αρι  και αφού επικοινώνησα μαζί τους μου το άλλαξαν σε 50αρι με τα ίδιο πάγιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, akaloith είπε

πολλα εδινες για 24αρα, παρα πολλα
δεν υπηρχε κινητο συνδιαστικο ε;

Στην αρχή έδινα 20,50 αν θυμάμαι καλά και όταν έληξε το συμβόλαιο μου το άλλαξαν σε 23,40 με την έκπτωση  για τον λογαριασμό που έρχεται στο μαιλ.

Τώρα που μου είπαν για αναβάθμιση μου είπαν 26 και κάτι αλλά όταν τους είπα ότι η αναβάθμιση είναι δωρεάν με έβαλε σε αναμονή και μου είπε ότι θα ισχύει το πάγιο που είχα μεχρι τώρα 23,40.

όχι δεν έχουμε κινητό vodafone ώστε να έχουμε συνδιαστικό.

Επεξ/σία από pavloa

4 λεπτά πριν, pavloa είπε

Στην αρχή έδινα 20,50 αν θυμάμαι καλά και όταν έληξε το συμβόλαιο μου το άλλαξαν σε 23,40 με την έκπτωση  για τον λογαριασμό που έρχεται στο μαιλ.

όχι δεν έχουμε κινητό vodafone ώστε να έχουμε συνδιαστικό.

εγω για την 50αρα εδινα 20,6Ε και μετα που εκανα το νεο συμβόλαιο για τον διπλασιασμο μου ηρθε 19,2Ε !

4 λεπτά πριν, Votritis είπε

εγω για την 50αρα εδινα 20,6Ε και μετα που εκανα το νεο συμβόλαιο για τον διπλασιασμο μου ηρθε 19,2Ε !

Δεν ξέρω τι κάνουν με τις προσφορές

Όταν πήρα για την αναβάθμιση μου είπαν 26 και κάτι αλλά όταν τους είπα ότι η αναβάθμιση είναι δωρεάν, με έβαλε για λίγο σε αναμονή και μετά μου είπε ότι θα ισχύει το πάγιο που είχα μέχρι τώρα 23,40.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η μανα μου εδινε 18,60 για την 24αρα
και δινει 15,80 για την 50αρα
αλλα εχουν και το unlimited ultra κινητο μου με εξτρα σιμ + mifi δωρο στα 28,30

να τους πατε τα κινητα σας και να παζαρεψετε ενα ωραιο συνδιαστικο
καθε παροχος γλυκαινεται οσο παραπανω γραμμες παιρνει

Επεξ/σία από akaloith

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...