Προς το περιεχόμενο

Διπλασιασμός ταχυτήτων σταθερής στο δίκτυο της Vodafone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 19/7/2022 στις 9:34 ΜΜ, nikosaek2121 είπε

Ίδιο ακριβώς και εγώ. Ακριβης την ίδια διαδικασία έκανα και μου είπε δεν βλέπω κάτι για δωρεάν αναβάθμιση αλλά έχουμε μια προσφορά 29.05 και με το Ebill 28.05 για 200 mbps, χωρίς όμως το Vodafone tv με το Disney+.

Το αποδέχθηκε γιατί και για τα 100 έδινα 28.60

ενεργοποιηθηκες; στο τσατ μου ειχαν πει 15 εργασιμες αλλα μεσα σε 1 μερα ειχε ερθει το νεο ρουτερ κ το απογευμα της ιδιας μερας μου ηρθε μηνυμα οτι ενεργοποιηθηκε η γραμμη. σε τεστ που εκανα χθες που γυρισα, επιανα μεχρι 24MB/s ταχυτητα κατεβασματος.

Μόνο "μελανο" σημειο μεχρι τωρα, ΙΣΩΣ ειναι το ρουτερ που δινουν για τις 200αρες, για το οποιο διαβαζω κακες κριτικες για το wifi του οτι ειναι οτι να'ναι(ευτυχως εγω κλεινω το wifi και χρησιμοποιω τα deco m4 mesh wifi) και οτι ειναι κλειδωμενο για αλλαγη DNS. εβαλα σε ενα σημειο που βρηκα, το 8.8.8.8 και δεν ξερω αν φταιει αυτο, iptv και torrent sites ανοιγουν προς το παρων κανονικα. δεν τρωνε μπλοκ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμενα αυτο που με ανησυχει ειναι μια προσφατη ανακοινωση τους περι διαχειρισης-προτεραιοποιησης κυκλοφοριας στο δικτυο τους προκειμενου να λειτουργουν απροσκοπτα οι παρεχομενες δικες τους υπηρεσιες, με ιδιαιτερη αναφορα στο vodafone tv. Σκεφτομαι μη φαμε καμμια ηττα οσοι παιζουμε οτεtv κ nova απο το δικτυο τους.

Οσο για τις τιμες πραγματι ειναι σουπερ, αλλα δεν ειναι και δεσμευτικες, υπο την εννοια μπορουν σε 6 μηνες να σου πουν αυξηση τοσο, θες μενεις δεν θες φευγεις.

3 ώρες πριν, kallair είπε

ενεργοποιηθηκες; στο τσατ μου ειχαν πει 15 εργασιμες αλλα μεσα σε 1 μερα ειχε ερθει το νεο ρουτερ κ το απογευμα της ιδιας μερας μου ηρθε μηνυμα οτι ενεργοποιηθηκε η γραμμη. σε τεστ που εκανα χθες που γυρισα, επιανα μεχρι 24MB/s ταχυτητα κατεβασματος.

Μόνο "μελανο" σημειο μεχρι τωρα, ΙΣΩΣ ειναι το ρουτερ που δινουν για τις 200αρες, για το οποιο διαβαζω κακες κριτικες για το wifi του οτι ειναι οτι να'ναι(ευτυχως εγω κλεινω το wifi και χρησιμοποιω τα deco m4 mesh wifi) και οτι ειναι κλειδωμενο για αλλαγη DNS. εβαλα σε ενα σημειο που βρηκα, το 8.8.8.8 και δεν ξερω αν φταιει αυτο, iptv και torrent sites ανοιγουν προς το παρων κανονικα. δεν τρωνε μπλοκ. 

Ναι σε 3 ώρες, είχα είδη το Router H300. Οποίοι έχουν το H268q είναι καλύτερο τόσο σε wifi όσο και σε συγχρονισμό για κάποιο λόγο σε καμπίνες Wind 35b δεν πάει μέχρι 219999 το H300 αλλά μέχρι 213000. Για wifi έχω το Ε4 deco τώρα πρέπει να το αλλάξω και είναι μεταξύ του X20 και του X50, πιστεύεται αξίζει το x50 τα παραπάνω λεφτά ? Έχω αρκετές συσκευές και θέλω να έχει ισχύ να μην κολλάει. 

1 λεπτό πριν, nikosaek2121 είπε

Ναι σε 3 ώρες, είχα είδη το Router H300. Οποίοι έχουν το H268q είναι καλύτερο τόσο σε wifi όσο και σε συγχρονισμό για κάποιο λόγο σε καμπίνες Wind 35b δεν πάει μέχρι 219999 το H300 αλλά μέχρι 213000. Για wifi έχω το Ε4 deco τώρα πρέπει να το αλλάξω και είναι μεταξύ του X20 και του X50, πιστεύεται αξίζει το x50 τα παραπάνω λεφτά ? Έχω αρκετές συσκευές και θέλω να έχει ισχύ να μην κολλάει. 

το e4 deco εχει 100αρι ethernet ε; εγω ειμαι με τα Μ4 τα οποια εχουν 2 1000αρες. νομιζω θα εισαι καλα και με αυτα. με 15~ συσκευες συνδεμενες στο δικτυο σε 3 οροφους (1 deco ανα οροφο), δεν εχω το παραμικρο θεμα.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, kallair είπε

το e4 deco εχει 100αρι ethernet ε; εγω ειμαι με τα Μ4 τα οποια εχουν 2 1000αρες. νομιζω θα εισαι καλα και με αυτα. με 15~ συσκευες συνδεμενες στο δικτυο σε 3 οροφους (1 deco ανα οροφο), δεν εχω το παραμικρο θεμα.

Σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω απλά ένα M4 για main για να μπορέσουν να πάρουν και τα E4 πάνω από 100 mbps, αλλά παρατηρώ κολλήματα στο streaming από το κινητό στην Tv έχεις παρόμοια προβλήματα ; τα deco τα έχεις με Ethernet backhaul ;

14 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε

Σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω απλά ένα M4 για main για να μπορέσουν να πάρουν και τα E4 πάνω από 100 mbps, αλλά παρατηρώ κολλήματα στο streaming από το κινητό στην Tv έχεις παρόμοια προβλήματα ; τα deco τα έχεις με Ethernet backhaul ;

Spoiler

Mε καλωδιο εχω μονο το κεντρικό deco. όλα τα υπολοιπα ειναι ασυρματα συνδεμενα μεταξυ τους.

"Προβλημα" εχω αντιμετωπισει μόνο καποιες φορες, οταν streamαρω 4k high bitrate, με το Plex, απο τον υπολογιστη στην εφαρμογη plex της τηλεορασης. αλλα και παλι δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι φταιει η ασυρματη μεταφορα δεδομενων για τα κολληματα που βλεπω γιατι δεν το κανει παντα.

βαζω σποιλερ επειδη εχουμε βγει εκτος θεματος.

• Thanks 1

• Super Moderators
On 20/07/2022 at 16:16, VonLoutsos said:

Γιατί θέλουν να τους πάνε ολους σε voip για να γλυτώσουν τις έξτρα υποδομες που έχει η adsl τηλεφωνία.

Λογικό μιας κι ο εξοπλισμός δεν παράγεται πλέον κι υπάρχει θέμα μέχρι και με ανταλλακτικά.

ειναι κοροιδια 😠

Πηγα να κανω χρηση της προσφορας για ανανεωση συμβολαιου με δωρεαν αναβαθμιση σε VDSL 50 (ειμαι σε ADSL) και ενω μου εδειχνε αρχικα την ενδειξη "δωρεαν" , στο επομενο βημα μου ζητανε 23€ / μηνα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, petrost8 είπε

ειναι κοροιδια 😠

Πηγα να κανω χρηση της προσφορας για ανανεωση συμβολαιου με δωρεαν αναβαθμιση σε VDSL 50 (ειμαι σε ADSL) και ενω μου εδειχνε αρχικα την ενδειξη "δωρεαν" , στο επομενο βημα μου ζητανε 23€ / μηνα

Τώρα πόσο πληρώνεις για τα εως 24Mbps;

Επεξ/σία από Giama

31 λεπτά πριν, petrost8 είπε

16€ τον μηνα για τα εως 24Mbps (κατοπιν προσφορας και εφαρμογη εκπτωσεων στην αρχικη τιμη)

TΡΑΓΙΚΟΙ!!! Αλλα μηπως ειναι προσφορα μαζι με πχ disney+; καλυτερα επικοινωνησε μαζι τους μεσα απο το chat της vodafone. 

Σήμερα, σε τηλεφωνική επικοινωνία, μια υπάλληλος της Vodafone ξεκίνησε το "ποίημα" και μου ανακοίνωσε ότι δικαιούμαι ΔΩΡΕΑΝ αναβάθμιση ταχύτητας (διπλασιασμό των 50 που είναι τώρα), τονίζοντάς μου ότι είναι εντελώς δωρεάν, αλλά (!!) ΚΑΙ πως θα αυξηθεί αυτόματα ο λογαριασμός μου (!!!) κατά 7 ευρώ μηνιαίως, παρακαλώ...

Σε εκατό ερωτήσείς μου, σχετικά με το πού άραγε είναι το "δωρεάν" της αναβάθμισης στην περίπτωση αυτή, προσπάθησε να μου εξηγήσει ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ (επειδή μάλλον είμαι ηλίθιος) ότι αυτό ακριβώς δικαιούμαι: Δωρεάν (!!) διπλασιασμό ταχύτητας αλλά αύξηση λογαριασμού (!!!) κατά 7 ευρώ το μήνα, και πως μάλιστα άλλοι (!!) πληρώνουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (σώπα!)... 

Φυσικά, τελικά απλώς αρνήθηκα την... τρομερή αυτή προσφορά και την σούπερ ευκαιρία της """δωρεάν""" αναβάθμισης. 

• Like 2

• Super Moderators
1 hour ago, Gulik said:

προσπάθησε να μου εξηγήσει ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ

Όταν βάζουν την κασέτα, απλά κλείνεις το τηλέφωνο.

• Like 3

Εγω παντως πηρα το διπλασιασμο με 3Ε μειον στο σταθερο του σπιτιου. Σε 2ο σταθερο που εχω μου βγαζει προσφορα με διπλασιασμο στα ιδια χρηματα. Ολα μεσα απο το Vodafone app, μην ασχολειστε με την εξυπηρετηση, οι περισσοτεροι δεν ξερουν τι τους γινεται! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...