Doubt Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, akaloith είπε αυτος ειναι ο "κατανεμητης" της μονοκατοικιας που δεν τον εχει αγγιξει κανεις και δεν βλεπω κανενα διατεθιμενο να τον αγγιξει αλλα εγω δε φταιω γι αυτο 😛 Όταν ήμουνα πιτσιρικάς στο χωριό, είχαν 2-3 σπίτια (μονοκατοικίες) συνακρόαση στα τηλέφωνα τους. Μιλάμε για ΟΤΕ και συσκευές με δίσκο επιλογής, για να το προσδιορίσουμε λίγο χρονικά. Μόνιμο φαινόμενο λοιπόν η συνακρόαση για πολύ καιρό και με διάφορα ευτράπελα, ώσπου ήρθε μια μέρα ο τεχνικός και σκαρφάλωσε στην κολώνα με το κουτί που γινόταν η διακλάδωση, παλιό σαν αυτό της φωτογραφίας. Το άνοιξε λοιπόν και πετάχτηκαν από μέσα νυχτερίδες που είχαν κάνει εκεί τη φωλιά τους, άγνωστο πώς. Το πρόβλημα πάντως λύθηκε και η συνακρόαση σταμάτησε. Υ.Γ. Βλέπω σβήστηκε. Αν υπάρχει πρόβλημα σβήνω κι εγώ.
akaloith Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) κανενα θεμα απο αυτον λοιπον ξεκιναει 5μετρο καλωδιο που μπαινει στο ρουτερ οχι εχει ανοιξει πριν κανα 10χρονο δε βγηκε τιποτα απο μεσα και μπηκε νεο καλωδιο για το 1ο οροφο που ειναι σχεδον συριζα του, μιας που ειναι ψηλααααα τουλαχιστον μπαινει συρταρωτο ολο το καπακι απο πανω και δεν επιτρεπει να παει βροχη κτλ ειναι και ακριβως κατω απο το μπαλκονι του 1ου ποιος ευθυνεται να τον αλλαξει; συνακροασεις δεν ειχαμε ποτε πολυ πιο ευκολα κλεβεις σε πολυκατοικια μπαινοβγαζεις 2 καλωδιακια, αυτο δε το ανοιγει φτανει κανεις και μενουμε στην ανω νεα σμυρνη οχι στο κολοκοτρωνίτσι αλλα ναι ειμαστε παλιοι εκει και οχι νεοι που ηρθαν απο κολοκοτρωνίτσι εγω δεν μενω εκει. τελος υποτιθεται δινει ως 200 η διευθυνση η γραμμη κλασικα πεφτει... και μαζευει λαθη αν αλλαξε κατι τελος να υπενθυμισω οτι ο μεσος κατανεμητης πολυκατοικίας του 70 ειναι ετσι και ορθανοιχτος και οχι ετσι που ειναι "υποδειγμα" απλοτητας - ασφαλειας (δε το φτανει κανεις) και με ΧΟΝΤΡΑ καλωδια με μονωση γυρω τους γενικα το θεμα των κατανεμητων δε βλεπω κανεις να ασχολειται και θα λυθει μονο με ftth αν και οταν Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από akaloith
akaloith Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ηταν σημερα να περασει τεχνικος 9-1 δεν περασε κανεις και κλεισαν τη μανα μου σπιτι να περιμενει... edit: υποτιθεται περασε καποιος... δεν βρηκε κανενα.... δε πηρε κανενα τηλ... και εφυγε Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από akaloith
akaloith Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) delete Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2022 από akaloith
comfuzio Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, akaloith είπε ηταν σημερα να περασει τεχνικος 9-1 δεν περασε κανεις και κλεισαν τη μανα μου σπιτι να περιμενει... edit: υποτιθεται περασε καποιος... δεν βρηκε κανενα.... δε πηρε κανενα τηλ... και εφυγε Κλασικά και εικονογραφημένα του ΟΤΕ...χθες είχα το 50% των κλήσεων αυτό το πράγμα και δεν είναι και κάτι που μπορούμε να κάνουμε από το Τ/Κ ρε γμτ! Στέλνει SMS ο (π)ΟΤΕ μέσω του παρόχου ότι θα είναι τάδε μέρα σε αυτό το παράθυρο των 4ώρων εκεί. Δεν πάει ποτέ, ανεβάζει απάντηση "δεν είχα πρόσβαση στο Σ/Ο του περάτη" και μια φωτογραφία από το τίποτα, κάποιον κάδο με σκουπίδια ή κάποιο χωράφι ή τα τάσια του αμαξιού του και γράφει ότι έβαλε χαρτί με ειδοποίηση. Τραγικά πράγματα και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι με αυτό παρά μόνον σε 2η συνεχόμενη ίδια απάντηση να γίνει αίτημα για Συνδυαστικό Ραντεβού. Akaloith εσύ ενημέρωσε από την πλευρά σου ότι υπάρχει το επίθετο στο κουδούνι και ότι ήταν κάποιος εντός χώρου, να το κάνουν καταγραφή
comfuzio Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, Doubt είπε Ξεφεύγουμε από το θέμα. Καθόλου, το να μην πάει καλά ένας διπλασιασμός είναι μέσα στο πρόγραμμα και το πως θα το διαχειριστή ο πελάτης και ο πάροχος και φυσικά και ο ίδιος ο ΟΤΕ ως ιδιοκτήτης του δικτύου χαλκού είναι επίσεις μέσα στο πρόγραμμα. Η περιπέτεια του Akaloith είναι κάτι καλά κάνει και μοιράζει μαζί μας για να ξέρει και ο επόμενος ότι αν κάτι δεν πάει καλά με τον διπλασιασμό τι -πιθανά- να ακολουθήσει
akaloith Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) vodafone τεχνικος υποτιθεται ηρθε, δε πηρε τηλεφωνο και εφυγε. ενω ανεφερα ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ & φερτε σκαλα αν θελετε να αγγιξετε τον κατανεμητη προφανως για τους αλλους τα γραφω για να μαθουν οτι το κακο σεναριο ειναι 15 μερες χωρις τηλεφωνο, 25 με προβληματικο ιντερνετ κλεισαμε και το 40ημερο, παμε για τα 3μηνα σε περιοχη που βγαζει ως 200 και παλευουμε για μια 50αρα μετα την αλλαγη του ζευγους, αν εγινε απο τον οτε, η γραμμη σταθεροποιειται καπου εδω τριγυρω (το original της ειναι 140 max download, τωρα ειναι 24...) προβλεπω να λενε αντε καλα εισαι μεγεια τη γραμμη.... πως γινεται ο τρεχον ρυθμος να ειναι διπλασιος του μεγιστου;;; Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2022 από akaloith
DionGR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Εγω τον εξης προβληματισμο εχω - Χαιρομαι που το κανουν αυτο, σε εμας καρακεντρο γιατι δεν εχουν σκαψει ακομα και ειμαστε με 24ρες γραμμες χωρις δυνατοτητα αναβαθμισης και καθονται και δινουν αναβαθμισεις σε ηδη καλες συνδεσεις;
bikey77 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στο συνημμένο, η ταχύτητα στο attainable rate τι σημαίνει; Οτι έχει αναβαθμιστει η γραμμη μου στο διπλασιο; Αν ναι, τι πρεπει να κάνω για να παει και το actual rate στα 100; Vodafone VDSL 50αρα Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2022 από bikey77
Gulik Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 @bikey77 το "attainable" δείχνει απλά το μέχρι πού μπορεί αυτή η γραμμή να φτάσει.
akaloith Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bikey77 είπε Στο συνημμένο, η ταχύτητα στο attainable rate τι σημαίνει; Οτι έχει αναβαθμιστει η γραμμη μου στο διπλασιο; Αν ναι, τι πρεπει να κάνω για να παει και το actual rate στα 100; Vodafone VDSL 50αρα εισαι καραμπινατος 50αρης και καλος candidate για 100αρης και η μανα μου 140 επιανε max.... attainable και τελικα πεδευομαστε για τα 40.... Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2022 από akaloith
akaloith Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) καταφεραμε να δουμε το τεχνικο, η μανα μου βρηκε τη γραμμη θεσπεσια (μετα απο restart προφανως) τσεκαρε τι τσεκαρε, καθαρισε τι καθαρισε και ΑΝ η γραμμη παραμεινει οπως πρεπει και δε ξεπεσει οπως εκανε 1 μηνα τωρα η βλαβη θα κλεισει. δεν εκανε παραπονα ουτε για εσωτερικη καλωδιωση (αλλοστε το καλωδιο απο το κατανεμητη εμπαινε απευθειας στο ρουτερ) ουτε για το παλιο κατανεμητη της κατοικιας υποτιθεται τον ανοιξε κιολας αν και δεν ημουν εκει να τον δω πεταξε μια ιδεα μηπως φταιει το ρουτερ, του πα ειναι καινουριο και αν κανει παλι τα ιδια προφανως θα αλλαξει και αυτο ΥΓ η γραμμη παντα μετα απο restart ηταν θεσπεσια, μετα αρχιζαν τα παρατραγουδα οποτε κραταω μικρο καλαθι εκτος αν αυτα που πειραξε καναν τη διαφορα οποτε ΚΡΑΤΑΤΕ screenshots να τους δειχνετε οποτε 20/9 η γραμμη ειναι ετσι, στη πορεια βλεπουμε Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από akaloith
NMaverick Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 30/7/2022 στις 9:45 ΜΜ, Zergoulini είπε Τι διπλασιασμο ρε παιδια εδω 100αρα εχουμε και ειναι ολο packet lost και κολληματα. Να σημειωσω 100 μετρα απο την καμπινα. Ας φτιαξουν πρωτα τις γραμμες που εχουν και μετα βλεπουμε. Δε φταίνε οι γραμμές, η συνδεσμολογία που προτείνουν φταίει για τα λάθη του router και τις επανεκκινήσεις. Κοινώς, επιστρέφει το σήμα στην καμπίνα αντί να διαχωρίζεται στο router. Στις 30/7/2022 στις 8:54 ΜΜ, vorlon68 είπε Διπλασιασμό κάνουν μόνο οταν δεν υπάρχει fiber. Αν υπάρχει την πάτησες, οπως εγω. Φυσικά και δεν ισχύει αυτό. Αν δεν είναι εικασία δική σου, απλά έπεσες σε άνθρωπο που δεν ξέρει τι του γίνεται (ή θέλει να πουλήσει κάτι συγκεκριμένο, μην ξεχνάμε παίζουν και ποσοστά επί των πωλήσεων).
stcp Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, NMaverick είπε Φυσικά και δεν ισχύει αυτό. Αν δεν είναι εικασία δική σου, απλά έπεσες σε άνθρωπο που δεν ξέρει τι του γίνεται (ή θέλει να πουλήσει κάτι συγκεκριμένο, μην ξεχνάμε παίζουν και ποσοστά επί των πωλήσεων). Αυτο που λεει ο vorlon68 αναφεροταν στο δελτιο τυπου της Vodafone για το διπλασιασμο ταχυτητων. Παρ' ολ' αυτα και σε εμενα ο διπλασιασμος εγινε κανονικα, παρολο που η περιοχη μου εχει καλυψη FTTH.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα