akaloith Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 γιατι δεν εχουν στανταρ αυτο το 35b και σε βαζουν στο 17a ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Για λόγους οικονομίας φαντάζομαι. Πιο ακριβές οπότε έχουν περισσότερες 17a κάρτες στο DSLAM από ότι 35b, τις οποίες κρατάνε για 200Mbps συμβόλαια που τις χρειάζονται απαραιτήτως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaloith Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 ααα ειναι αλλη καρτα νομιζα απλα ενα προφιλ αλλαζει λογικα αυτο το 35b δεν υπαρχει στο δικο μου dslam στη δαφνη και παρολο που το χω κοντα μου δεν δινει 200αρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Από την στιγμή που η διαθεσιμότητα άλλων παρόχων δίνει 200αρα, τότε μάλλον υπάρχει 35b κάρτα και κάτι πάει στραβά με το σύστημα της Cosmote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaloith Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) δαφνη σπιτι μου εχω dslam διπλα αλλα δινουν ως 100αρα μαλλον θα λειπει αυτη η 35b καρτα νεασμυρνη, μανα μου, εγινε η αναβαθμιση 24->50 και εκει voda δηλωνει ως 200 ενω οτε ως 50 εκει θα υπαρχει ο οτε εχω παρατηρησει σε περιοχες που σιγουρα εχουν καλυψη βγαζει "παρτε μας τηλεφωνο" Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2022 από akaloith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, akaloith είπε δαφνη σπιτι μου εχω dslam διπλα αλλα δινουν ως 100αρα μαλλον θα λειπει αυτη η 35b καρτα νεασμυρνη, μανα μου, εγινε η αναβαθμιση 24->50 και εκει voda δηλωνει ως 200 ενω οτε ως 50 εκει θα υπαρχει ο οτε εχω παρατηρησει σε περιοχες που σιγουρα εχουν καλυψη βγαζει "παρτε μας τηλεφωνο" - Ναι, βγάζει το αναδυόμενο παράθυρο που είδαμε στις προηγούμενες αναρτήσεις και γράφει: είτε «Επικοινωνία» είτε «Μάθε περισσότερα». - Και στις δύο περιπτώσεις αυτό που θα μάθεις, είναι πως θα πρέπει να πληρώσεις παραπάνω από τον πελάτη που θα κάνει αίτημα για αναβάθμιση ή ανανέωση συμβολαίου μέσω ιστοσελίδας. Και η κομψότερη και λιγότερο αγενής τελική απάντηση (με την έννοια ότι δεν θίγει τη νοημοσύνη σου) που θα λάβεις στην τηλεφωνική επικοινωνία θα είναι η παρακάτω: «Από αυτό το κανάλι επικοινωνίας δεν μπορείτε να έχετε χαμηλότερη τιμή». Το άλλο κανάλι βέβαια, είναι «κλειστό λόγω εργασιών»… Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2022 από filipN 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 3 hours ago, filipN said: - Ναι, βγάζει το αναδυόμενο παράθυρο που είδαμε στις προηγούμενες αναρτήσεις και γράφει: είτε «Επικοινωνία» είτε «Μάθε περισσότερα». - Και στις δύο περιπτώσεις αυτό που θα μάθεις, είναι πως θα πρέπει να πληρώσεις παραπάνω από τον πελάτη που θα κάνει αίτημα για αναβάθμιση ή ανανέωση συμβολαίου μέσω ιστοσελίδας. Και η κομψότερη και λιγότερο αγενής τελική απάντηση (με την έννοια ότι δεν θίγει τη νοημοσύνη σου) που θα λάβεις στην τηλεφωνική επικοινωνία θα είναι η παρακάτω: «Από αυτό το κανάλι επικοινωνίας δεν μπορείτε να έχετε χαμηλότερη τιμή». Το άλλο κανάλι βέβαια, είναι «κλειστό λόγω εργασιών»… Άπό το 2013-2019 είχα 50αρα με Wind Έβγαζε κανονικά διαθεσιμότητα κι η Cosmote για 50 κι αργότερα για 100 και 200 όπως κι οι υπόλοιποι. Ξαφνικά κάτι ξεσκίστηκε στην Cosmote κι έδειχνε μονο 24, μετά τίποτα, ούτε 24... Πήγα σε 100αρα χωρίς θέμα Vodafone από το 2019-2021 και τώρα Wind 2021-2023. Πλέον η Cosmote δείχνει μονο 24 και 50 και στην επιλογή για 100 μονο με συνδυασμό 4G. Όταν ήταν να φύγω από από 50 Wind για να παω 100 Vodafone είχα πάρει τηλέφωνο Cosmote και μου είπαν μονο 24 δίνουμε, θα το διερευνήσουμε παραπάνω όταν έρθετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inci624 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 2/8/2022 στις 2:18 ΜΜ, _Biohazard_ είπε Βλακείες, μια χαρά εμένα μου άλλαξαν το Η300 σε ΖΤΕ όταν κάηκε το τροφοδοτικό του Η300 και δεν λειτουργουσε. Και σε σύνδεση από 24 σε 50 μια χαρά έστειλαν το ΖΤΕ. Αλλά στην αλλαγή 2 συνδέσεων από 50 σε 100 μου είπαν κι εμένα πως αυτά τα ρούτερ καλύπτουν μέχρι 200, οπότε είναι μια χαρά, δεν έστειλαν άλλο. Τελικά αυτό το ρούτερ Η300s είναι ασφαλές ή μήπως όχι; Και σ' ένα βίντεο στο youtube, με θέμα την αναβάθμιση από ADSL σε VDSL στη Vodafone, διάβασα στα σχόλια ότι το μόντεμ πήγε να πάρει φωτιά καθώς μύριζε έντονα και τους έστειλαν καινούργιο. Το παλιό έγραψε ότι χάλασε σε 3-4 μήνες. Εσένα πόσο καιρό σου κράτησε; Αυτός ήταν και ο λόγος που ενώ είχα προχωρήσει για ανανέωση του συμβολαίου μου σε 50άρα την ακύρωσα. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν ήξερα πόσες ημέρες θα κρατήσει η αναβάθμιση. Παρόλο που με ενημέρωσαν ότι θα είχα "προσωρινή απώλεια της υπηρεσίας". Οπότε είμαι με το ZTE για 24 άρα γραμμή και το H300s το έχω βάλει στην άκρη, μιας και το παρέλαβα. Στις 1/8/2022 στις 4:10 ΜΜ, XghosT7 είπε Συμφωνό απόλυτα με αυτά που γράφεις. Εγώ πιστέυω η καταγγελίες θα έχουν και βάση. Επειδή είχα ελεύθερο χρόνο να ασχοληθώ με το ζήτημα, κατάφερα και μίλησα με έναν άλλον εκπρόσωπο ο οποίος ήταν πρόθυμος να βοηθήσει στο μέγιστο. Με έβαλε σε αναμονή και πήρε έγκριση από προϊστάμενο για να μου δώσει 200Mbps στην τιμή των 19,51€ (το πόσο που πληρώνω τώρα στην 100άρα).Ο τύπος ήταν σίγουρος ότι με την έγκριση του προϊσταμένου τίποτα δεν θα τον σταματούσε από το να μου δώσει αυτή την προσφορά αλλά όταν έφτασε στον συστημικό έλεγχο εκεί όσο και να προσπάθησε δεν μπόρεσε να μου δώσει μια έκπτωση μεγαλύτερη από 70% στην αρχική τιμή της 200άρας (83,01€) που μαζί με το συνδιαστικό που έχω και ebill μειώνετε στα 21,81€. Το πρόβλημα είναι το εξής, Η Vodafone ανακοίνωσε τον διπλασιασμό χωρίς να "αναβαθμίσει" τα συστήματα της για να υποστηρίξουν την άμεση μετάβαση στο επόμενο διαθέσιμο πρόγραμμα χωρίς αλλαγή στην χρέωση παγίου.Ο λόγος που το κάναν αυτό? για να μην βάλουν χέρι στο τσεπάκι εφόσον θα επηρεάσει μόνο πελάτες που έχουν εξαιρετική προσφορά στο πρόγραμμα τους και όχι αυτούς που έχουν κανονικές τιμές (πχ 100άρα με 28€, η 50άρα με 23,90€). Αίσχος πραγματικά, γιαυτό και θα έχουν βάση η καταγγελίες αλλά δεν ξέρω πόσο αξίζει να ασχοληθούμε (επείγουν πολλά ζητήματα τελευταία). Πάντως εγώ την απόφαση μου την πήρα, δεν υπάρχει περίπτωση να "νικήσω" το σύστημα, οπότε θα αποδεχτώ την 200άρα με 21,81€. Δηλαδή πληρώνεις 21.81€ για 200άρα; Εγώ πληρώνω 21.81€ για 24άρα. Με τι το έχεις συνδυάσει το πρόγραμμά σου; Μήπως με καρτοσυμβόλαιο; Στις 1/8/2022 στις 1:41 ΜΜ, apostolos_36 είπε Βλέπεις και εγώ τώρα πληρώνω πολύ λίγα - τα 20 € για ADSL με τα 5 (πέντε) Mbps και τα 200 λεπτά (ούτε καν 240' lol) προς κινητά - και για αυτό και σε μένα προτείνουν ακριβότερη τιμή για το «δωρεάν» το διπλασιασμό. Απλά είναι αστείοι ξανά και ξανά. Κι αν σε παρηγορεί καθόλου, την τιμή που σου προτείνουν για 200άρα, εμένα μου την προτείνουν για 50άρα... Κι εν ολίγοις, ο «εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!» διπλασιασμός στην ορολογία VF σημαίνει ανανέωση της 24μηνης δέσμευσης - ή με αύξηση της τιμής - ή με την ίδια τιμή - ή με μειωμένη τιμή. Είναι καινούρια αυτά τα ελληνικά, αυτό φταίει, ούτε η κάποια προσφορά παλιότερη που ξέμεινε στο app, ούτε κάτι άλλο. Και κανονικά θέλουν καταγγελίες για παραπλάνηση και εμπαιγμό. Το έγραψα και προηγουμένως που κάποιοι καλοθελητές έκαναν τους άπιστους Θωμάδες: Και εγώ 21.82€ δίνω για 24άρα ADSL με 240' προς κινητά αλλά η ανώτερη ταχύτητα είναι στα 4 Mbps... Ρώτησα αν υπάρχει κάποιο οικονομικό πρόγραμμα και λένε πως όχι. Αναρωτιέμαι αν αξίζουν αυτά τα χρήματα ενώ οι ταχύτητες είναι τόσο χαμηλές. Ενώ όταν πρωτοέγινα συνδρομήτρια πλήρωνα 19.46€/μήνα. Εσύ πόσο πληρώνεις; Μιας και έγραψες ότι δίνεις λίγα. Στις 30/7/2022 στις 9:37 ΠΜ, stcp είπε Επειδη εγω το ξεκινησα, σας ανεβαζω την προσφορα που αποδεχτηκα, με διπλασιασμο και μειωση ~3Ε (απο 18,5Εστα 50mbps στα 15,7Ε στα 100mbps). Η προσφορα εμφανιστηκε πριν 15 μερες στο app, δεν ηταν παλια. Περιλαμβανει εκπτωση ebill και σταθερου/κινητου vodafone (μαζι πρεπει να ειναι γυρω στα 3Ε, και υπηρχαν και στο προηγουμενο συμβολαιο στα 50). Πάντως και το προηγούμενο πρόγραμμά σου ήταν ήδη πολύ οικονομικό πόσω μάλλον το καινούργιο, την προσφορά του οποίου αποδέχτηκες. 18.50€ για 50 Mbps, πώς και είχες ένα τέτοιο πρόγραμμα σε τόσο καλή τιμούλα ; Τηλεφωνικά ή μέσω chat είχες βρει αυτήν την προσφορά; Θέλω να ανανεώσω το συμβόλαιό μου αλλά δεν μου έχει εμφανίσει κάποια τόσο οικονομική προσφορά στο app της Vodafone. Στις 29/7/2022 στις 11:32 ΜΜ, _Biohazard_ είπε Αναβάθμισα εχθές 3 νούμερα: Εξοχικό από 24 adsl (από 12mbps είχα φτάσει τελευταία να κλειδώνει στα 9.5) σε 50 vdsl (με ελάχιστο εγγυημένο 37.81) με τελική τιμη 15.22€ (αφαιρώντας το 1€ του ebill). Το πακέτο έχει εννοείται και απεριόριστα αστικά/υπεραστικά και 360' προς εθνικά κινητά/διεθνή σταθερά. Πατρικό από 50 vdsl στα 100 vdsl με τελική 22.3€ με το ebill (ελάχιστο εγγυημένο κάπου στα 65mbps αλλά κλειδώνει στα 110, σύμφωνα με τον τεχνικό μπορεί να φτάσει ως 136). Το πακέτο εννοείται έχει και απεριόριστα αστικά/υπεραστικά, 360' προς εθνικά κινητά/διεθνή σταθερά και άλλα 120' προς εθνικά κινητά. Στο σπίτι που μένω. Εδώ ανέβασα πριν μια βδομαδα από 24 adsl (κλείδωνε κάπου στα 15mbps) με τιμή 17.9€ με το ebill σε 50 vdsl (κλείδωνε στα 51) με 22.3 με το ebill και χτες έκανα τον δωρεάν διπλασιασμό σε 100 vdsl (ελάχιστο εγγυημένο στα 59, κλειδώνει στα 110, ο τεχνικός τους είχε πει η γραμμή μπορεί να φτάσει ως 129 αλλά στο ρούτερ λέει attainable 139) και πάλι στα 22.3 με το ebill. Το πακέτο εννοείται έχει και απεριόριστα αστικά/υπεραστικά, 360' προς εθνικά κινητά/διεθνή σταθερά και άλλα 240' προς εθνικά κινητά. Στο τελευταίο νούμερο, επειδή είχα αναβαθμίσει πρόσφατα από μόνος μου τη γραμμή, μου έλεγαν ότι δεν υπάρχει δωρεάν αναβάθμιση και θα είναι ίσως μετά από κάποιο καιρό και ίσως με μια μικρή αύξηση κτλ. Τους πίεσα ότι η ανακοίνωση δεν λέει τίποτα για αύξηση και πως είναι για όλους. Επίσης είπα ότι ή μου κάνουν προσφορά και για αυτό το νούμερο ή παίρνω και τα 4 νούμερα (ανανέωσα με την ευκαιρία και ένα απλό σταθερό, σκέτο τηλέφωνο χωρίς ίντερνετ) και φεύγω. Ως δια μαγείας μετά από 5-10' είχα στο email μου προσφορά δωρεάν διπλασιασμού και για αυτό το νούμερο την οποία αποδέχτηκα. PS. Στο εξοχικό μάλλον θα πάω την άλλη εβδομάδα να βάλω το νέο ρούτερ που θα έρθει από Δευτέρα, για να δω που κλειδώνει. Αφού σου κλείδωνε στα 15 mbps πάλι καλά. Εμένα που δεν ξεπερνά τα 4 mbps και θέλουν και 21.82€/μήνα, τι να πω η δύστυχη. Αρκετοί δηλαδή βλέπω ότι είχατε 24 άρα γραμμή με κάτω από 20.00€ και αναρωτιέμαι για ποιο λόγο δεν μου έχουν προτείνει ούτε μέσω του app ούτε μέσω του chat κάτι αντίστοιχο. Μόνο αναβάθμιση στα 21.63€ για 50 mbps, έχω βρει. Αλλά προτιμώ να μείνω στην 24άρα. Στις 28/7/2022 στις 1:32 ΜΜ, petrost8 είπε μα μολις παταω στο app στην επιλογη για δωρεαν αναβαθμιση, "Το θελω" , μου δειχνει 24,33€ για VDSL 50 , ενω πληρωνω 16€ για ADSL. Μιλησα παντως με εκπροσωπο και μου εκαναν προταση για 22,73€ για 100Mbps. Στην επιμονη μου ερωτηση γιατι δεν μου δινουν την δωρεαν αναβαθμιση σε VDSL 50, μου λενε "μας σας την δινουμε, 24,33€ κοστιζει" 😄🤦♂️ Μόνο 16€ για ADSL; Έχεις και διαθέσιμα λεπτά προς κινητά; Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2022 από Inci624 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Inci624 είπε Πάντως και το προηγούμενο πρόγραμμά σου ήταν ήδη πολύ οικονομικό πόσω μάλλον το καινούργιο, την προσφορά του οποίου αποδέχτηκες. 18.50€ για 50 Mbps, πώς και είχες ένα τέτοιο πρόγραμμα σε τόσο καλή τιμούλα ; Τηλεφωνικά ή μέσω chat είχες βρει αυτήν την προσφορά; Θέλω να ανανεώσω το συμβόλαιό μου αλλά δεν μου έχει εμφανίσει κάποια τόσο οικονομική προσφορά στο app της Vodafone. Ναι ηταν ηδη καλη η τιμη, διοτι ημουν απο αυτους που ειχαν το sport πακετο του vodafone TV με τα novasports (σε normal τιμη). Μια ωραια μερα λαμβανουμε ενα email οτι η συνεργασια με τη nova εληξε και τα novasports σταματανε. Ζητησα διακοπη συμβολαιου αζημιως και για να παραμεινω μου εκαναν αυτη την προσφορα (με εκπτωση κινητου-σταθερου και ebill παντα). By the way να ενημερωσω οτι ενω η τιμη που εκλεισα στα 100Mbps, με απεριοριστα σταθερα+300'κινητα ηταν 15,7Ε για καποιο λογο ο λογαριασμος μου ερχεται 14,8Ε πλεον! Καθολου ασχημα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inci624 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, stcp είπε Ναι ηταν ηδη καλη η τιμη, διοτι ημουν απο αυτους που ειχαν το sport πακετο του vodafone TV με τα novasports (σε normal τιμη). Μια ωραια μερα λαμβανουμε ενα email οτι η συνεργασια με τη nova εληξε και τα novasports σταματανε. Ζητησα διακοπη συμβολαιου αζημιως και για να παραμεινω μου εκαναν αυτη την προσφορα (με εκπτωση κινητου-σταθερου και ebill παντα). By the way να ενημερωσω οτι ενω η τιμη που εκλεισα στα 100Mbps, με απεριοριστα σταθερα+300'κινητα ηταν 15,7Ε για καποιο λογο ο λογαριασμος μου ερχεται 14,8Ε πλεον! Καθολου ασχημα! Α, μάλιστα. Οπότε για μην τύχει και αναχωρήσεις αφού έληξε η συνεργασία της Vodafone TV με τη Nova σκέφτηκαν να σου κάνουν μια τόσο δελεαστική προσφορά. Μεγάλη τύχη. Θα είσαι ξέγνοιαστος για 2 χρονάκια ! 🙂 Λογικά σου έρχεται 14.80Ε λόγω της έκπτωσης e-bill. Αυτό υποθέτω θα είναι. Μπορείς να τους ρωτήσεις και μέσω chat. Καθόλου άσχημα, ειδικά τώρα με τις δύσκολες οικονομικές περιόδους που διανύουμε. Είσαι ευχαριστημένος με την ταχύτητα; Αγγίζει τα 100Mbps; Έχεις επιχειρήσει μήπως κάποια μέτρηση της ταχύτητάς σου; Και σε πόσες ημέρες σου έκαναν την αναβάθμιση από 50 Mbps σε 100 Mbps; Ελπίζω να μην σε ταλαιπώρησαν. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2022 από Inci624 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, Inci624 είπε Α, μάλιστα. Οπότε για μην τύχει και αναχωρήσεις αφού έληξε η συνεργασία της Vodafone TV με τη Nova σκέφτηκαν να σου κάνουν μια τόσο δελεαστική προσφορά. Μεγάλη τύχη. Θα είσαι ξέγνοιαστος για 2 χρονάκια ! 🙂 Λογικά σου έρχεται 14.80Ε λόγω της έκπτωσης e-bill. Αυτό υποθέτω θα είναι. Μπορείς να τους ρωτήσεις και μέσω chat. Καθόλου άσχημα, ειδικά τώρα με τις δύσκολες οικονομικές περιόδους που διανύουμε. Είσαι ευχαριστημένος με την ταχύτητα; Αγγίζει τα 100Mbps; Έχεις επιχειρήσει μήπως κάποια μέτρηση της ταχύτητάς σου; Και σε πόσες ημέρες σου έκαναν την αναβάθμιση από 50 Mbps σε 100 Mbps; Ελπίζω να μην σε ταλαιπώρησαν. Σχεδον 100/10 πιανει, αλλα αυτα ειναι σχετικα. Η καμπινα ειναι εξω απο το σπιτι του διπλανου μου, στα 5μ. Πηρε 3 ή 4 μερες, δεν θυμαμαι. Το μονο που εκανα οταν ελαβα μηνυμα οτι εγινε η αναβαθμιση μια επανεκκινηση στο ρουτερ. Εκει που με ταλαιπωρησαν και εμεινα 10μερες χωρις τηλεφωνο κ internet, εν μεσω καραντινας κ τηλεεκπαιδευσης ηταν οταν πηγα απο Adsl 24 σε Vdsl 50, πριν 2 χρονια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inci624 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, stcp είπε Σχεδον 100/10 πιανει, αλλα αυτα ειναι σχετικα. Η καμπινα ειναι εξω απο το σπιτι του διπλανου μου, στα 5μ. Πηρε 3 ή 4 μερες, δεν θυμαμαι. Το μονο που εκανα οταν ελαβα μηνυμα οτι εγινε η αναβαθμιση μια επανεκκινηση στο ρουτερ. Εκει που με ταλαιπωρησαν και εμεινα 10μερες χωρις τηλεφωνο κ internet, εν μεσω καραντινας κ τηλεεκπαιδευσης ηταν οταν πηγα απο Adsl 24 σε Vdsl 50, πριν 2 χρονια. Τελικά η αρχική μετάβαση από ADSL σε VDSL είναι η δύσκολη , δηλαδή από 24 σε 50, μετά επειδή είναι ήδη VDSL, είναι πιο εύκολα μου φαίνεται τα πράγματα. Ό,τι χειρότερο να είσαι 10 ημέρες αποκομμένος, χωρίς τηλεφωνία και χωρίς ίντερνετ, και είχαμε και την τηλεκπαίδευση. Κάνει και κάποιες αποσυνδέσεις σε εμένα τα μεσημέρια. Ευτυχώς δεν μου έτυχε κάποια αποσύνδεση εν ώρα διαδικτυακής/ εξ αποστάσεως εξέτασης. Εσένα σου κάνει αποσυνδέσεις ή γενικά είναι σταθερή η γραμμή; Επανεκκίνηση στο ρούτερ έκανες πατώντας το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης; Τελικά παίζει πολύ ρόλο τι απόσταση έχει το ΚΑΦΑΟ από το σπίτι; Πώς υπολόγισες την απόσταση από την καμπίνα μέχρι το σπίτι; Θα ήθελα να την υπολογίσω και εγώ για να ξέρω χονδρικά πόση είναι η απόσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 43 λεπτά πριν, Inci624 είπε Πώς υπολόγισες την απόσταση από την καμπίνα μέχρι το σπίτι; Θα ήθελα να την υπολογίσω και εγώ για να ξέρω χονδρικά πόση είναι η απόσταση. Με το ματι...Βγαινω στο μπαλκονι και την κοιταζω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Την προηγούμενη Δευτέρα έφυγα και πήγα στη Nova με 100αρα γραμμή στα 26 ευρώ, ενώ στα ίδια χρήματα έδινα στην Vodafone 26 ευρώ για 50αρα. Μας παίρνουν Τρίτη, κι μας λένε για ποιο λόγο θέλετε να φύγετε; τους λέω έχω προσφορά από τη Nova με 26 ευρώ 100αρα αν έχετε κάποια καλύτερη προσφορά. Μου λέει σας δίνουμε 100αρα γραμμή, με 22,70 το μήνα και 3 μήνες δώρο συμβόλαιο γιατί ταλαιπωρηθήκατε. Οκ τους λέω, προχωρήστε στην φορητότητα για να έρθουμε πάλι σε εσάς. Φυσικά θα έχει πλάκα αν δεν πιάνουμε ούτε 70mbps με καμπίνα στα 50 μέτρα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaloith Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AngelOfDeath7_GR είπε Την προηγούμενη Δευτέρα έφυγα και πήγα στη Nova με 100αρα γραμμή στα 26 ευρώ, ενώ στα ίδια χρήματα έδινα στην Vodafone 26 ευρώ για 50αρα. Μας παίρνουν Τρίτη, κι μας λένε για ποιο λόγο θέλετε να φύγετε; τους λέω έχω προσφορά από τη Nova με 26 ευρώ 100αρα αν έχετε κάποια καλύτερη προσφορά. Μου λέει σας δίνουμε 100αρα γραμμή, με 22,70 το μήνα και 3 μήνες δώρο συμβόλαιο γιατί ταλαιπωρηθήκατε. Οκ τους λέω, προχωρήστε στην φορητότητα για να έρθουμε πάλι σε εσάς. Φυσικά θα έχει πλάκα αν δεν πιάνουμε ούτε 70mbps με καμπίνα στα 50 μέτρα..... αλλαξες εταιρεια προλαβες να πας στη νοβα;;; εφοσον αλλαξες δε θα πληρωσεις ρητρα για να ξανααλλαξεις;; ετσι κ αλλιως δε δικαιοσουν δωρεαν διπλασιασμο απο τα 50 σε 100 στα 26? Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από akaloith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα