Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, akaloith είπε

στην αναβαθμιση ταχυτητας απο 50 σε 100 πιο δυσκολο να τα σκατωσουν και δε πληρωνουν και ρουτερ κτλ

Έστειλαν και ρούτερ H 300s ,μάλλον τα έχουν για πέταμα,

• Super Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, akaloith said:

τελικα μπηκε και η 50αρα
υπαρχει τροπος να δω το μεγιστο που μπορει να πιασει η γραμμη ασχετο αν τωρα ειναι κλειδωμενη στα 50;;;
image.jpeg.a5e8eca7835c3ce938700d59e8c971f6.jpeg

Στα line stats δείχνει κανονικά το attainable rate το H300s.

Δημοσ.

αααα το βρηκα, επρεπε να πατησω την εικονα του ρουτερ
και κατασταση xDSL

image.jpeg.a63df4afe7cca53f37ce240d66106e4f.jpeg

image.jpeg.a26d673d6a54da070e854010cafbd99e.jpeg

πως τη βλεπετε;;;; τι ειναι καλο; τι ειναι κακο;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και φανταζομαι θα ειναι κατι σε 140/20 η 200αρα σωστα;
150/50 θα ηταν μαγευτικο :P

αρα τωρα πρεπει να αλλαξω σε wind με τα ιδια λεφτα και να περιμενω το δωρεαν διπλασιασμο :P
not gonna happen :P

Επεξ/σία από akaloith
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, akaloith said:

και φανταζομαι θα ειναι κατι σε 140/20 η 200αρα σωστα;

Είσαι σε 17a προφιλ. Αν πας μελλοντικά σε 200αρα σε γυρνάνε σε 35b κι εκεί το attainable 140 θα πάει 250+

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

που το βλεπεις αυτο;;;
να ανεβασω αλλη info?

Λειτουργία xDSL    VDSL2-17A

Επεξ/σία από akaloith
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, akaloith said:

που το βλεπεις αυτο;;;
να ανεβασω αλλη info?

Δεν μπορείς να το δεις, γιατί πρέπει να αλλάξει ρύθμιση ο πάροχος στην καμπίνα. Είναι υποθετικό διότι συνήθως το μέγιστο attainable με το 17a είναι στα 150Mbps. 

Δημοσ.

η cosmote γιατι γραφει αυτες τις μπουρδες?image.jpeg.4687c259fea18eb7262b5258c1d68d42.jpeg

και υποτιθεται ειναι δικο τους καφαο ανω νεασμυρνη

η vodafone λεει ως 200αρα...

• Super Moderators
Δημοσ.
24 minutes ago, akaloith said:

η cosmote γιατι γραφει αυτες τις μπουρδες?

Δεν ξέρω γμτ κι εγώ ίδια φάση είμαι, ενώ έχω περάσει από 100αρι Vodafone και πλέον Wind.

Cosmote μου λέει έως 50, Wind έως 200, Vodafone έως 200, Nova έως 100 (δεν δίνει γενικότερα 200 VDSL).

Με την καμπίνα να είναι στη απέναντι γωνία του τετραγώνου, κοινώς εγγυημένο 200αρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, akaloith είπε

η cosmote γιατι γραφει αυτες τις μπουρδες?image.jpeg.4687c259fea18eb7262b5258c1d68d42.jpeg

και υποτιθεται ειναι δικο τους καφαο ανω νεασμυρνη

η vodafone λεει ως 200αρα...

- Τις γράφει για να αναγκαστείς να τους πάρεις τηλέφωνο,

για να σου πουν ότι υπάρχουν προβλήματα αλλά θα μελετήσουν την περίπτωσή σου και θα προσπαθήσουν να τα ξεπεράσουν και να σε εξυπηρετήσουν. Θα σε καλέσουν σε λίγες ώρες ή μέρες και θα σου ζητήσουν 7-10 ευρώ παραπάνω από την μηνιαία τιμή (με έκπτωση) της ιστοσελίδας τους. Δεν είναι υποθετικό σενάριο, το έχω ακούσει από πολλά στόματα τα δύο τελευταία χρόνια στην περιοχή της κατοικίας μου που είναι στην αντίθετη-από σένα-πλευρά της ευρύτερης Αθήνας (Δυτικός Τομέας).

- Αυτή την εικόνα που ανέβασες, τη βλέπουν οι γείτονές μου κάθε 2-3 μήνες. Eνώ έχουμε FTTH και ταχύτητες έως 200Mbps εδώ και δύο χρόνια. Πριν μερικούς μήνες πρότειναν σε όσους ήθελαν έως 100, στην ίδια ιστοσελίδα που ανέβασες τη φωτογραφία της, να πάρουν σύνδεση VDSL2+ έως 50 και Speed Booster. Δηλαδή να έχουν ταχύτητες έως 100 και να πληρώνουν παραπάνω από FTTH 200…

Spoiler

646417297_Cosmote15.6_2022.png.f0977bba0f2e8eb4e41b5ae436f4c183.png

Αυτό το έβλεπες στις 15/6/2022. Άν έκανες κλικ στο "Μάθε περισσότερα" έβλεπες σε αναδυόμενο παράθυρο την πρόταση για έως 50 και Speed Booster.

Επεξ/σία από filipN
  • Sad 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Thresh είπε

Δεν ξέρω γμτ κι εγώ ίδια φάση είμαι, ενώ έχω περάσει από 100αρι Vodafone και πλέον Wind.

Cosmote μου λέει έως 50, Wind έως 200, Vodafone έως 200, Nova έως 100 (δεν δίνει γενικότερα 200 VDSL).

Με την καμπίνα να είναι στη απέναντι γωνία του τετραγώνου, κοινώς εγγυημένο 200αρι.

τι φαση με την νοβα και δεν δινει 200αρι;

αναβαθμισε ο πεθερος μου απο απλη adsl σε 50αρα κ στο τηλεφωνο μου ειπε οτι του ειπαν, πως μελλοντικα θα αρχισουν στην περιοχη δοκιμες σε 100αρες.. ουτε καν 200αρες.

εν τω μεταξυ τον εχουν σε 35b και η γραμμη φτανει τα 280... λολ.

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, kallair said:

τι φαση με την νοβα και δεν δινει 200αρι;

αναβαθμισε ο πεθερος μου απο απλη adsl σε 50αρα κ στο τηλεφωνο μου ειπε οτι του ειπαν, πως μελλοντικα θα αρχισουν στην περιοχη δοκιμες σε 100αρες.. ουτε καν 200αρες.

εν τω μεταξυ τον εχουν σε 35b και η γραμμη φτανει τα 280... λολ.

Δεν θέλει να δώσει εμπορικό πακέτο προς το παρόν, λογικά θα το δώσει όταν ολοκληρωθεί το merge με τη Wind.

• Like 1
Δημοσ.

Για να καταλάβετε πόσο ΓΥΦΤΟΙ είναι με όλη την έννοια της λέξης τέλη του 2020, με παίρνει η Cosmote και δε μου ανανεώνει το φοιτητικό συμβόλαιο που είχα και έχω στα 15,92. Τους παίρνω μου λένε δε γίνεται και μας χρωστάτε 40 ευρώ. Τους απαντώ κοφτά, κόψτε το κι από εμένα δεν παίρνετε ούτε 1 λεπτό και θα πάω στη Vodafone. Μετά από μια μέρα με παίρνουν τηλ, ρωτάνε τι πρόβλημα υπάρχει τους εξηγώ, κι αφού το..."κοιτάξανε" μου δώσανε προσφορά στα 15,,29. Τα ίδια έκανε και η Vodafone τις προάλλες, δεν έδινε τα 26 ευρώ για 50αρα VDSL, κι μόλις τους λες φεύγω πάω αλλού, αμέσως να σε κρατήσουν οι γύφτοι. Για όσους λοιπόν αναρωτιέστε πως θα πάρετε τις τιμές που εσείς θέλετε, χτυπήστε τους εκεί που πονάνε, στην τσέπη. Δεν είναι απλά γύφτοι, εγώ προσωπικά τα ονομάζω καρτελ, δεν έχουν καμία διαφορά από τους εμπόρους λευκής "ζάχαρης". Ο ένας πουλάει "ζάχαρη" ο άλλος πουλάει γραμμές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...