Levs Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Εγω μίλησα με wind χθες και ειπε δεν ξερουμε τιποτα ακομη για διπλασιασμο. Ελπιζω απο Οκτώβρη που θα επιστρεψω στο σπιτι με το 100αρη, να εχουν ξεκινησει τις αναβαθμισεις. 😀Στο χωριο την 50αρα οτε, που πιανει 28 δεν πιστευω να την αναβαθμισουν. γτ εδω καλα καλα δεν πιανει 30.. 😅
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 29 minutes ago, Levs said: να εχουν ξεκινησει τις αναβαθμισεις. Να έχουν ανακοινώσει έστω. 😛
hln3 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Levs είπε Εγω μίλησα με wind χθες και ειπε δεν ξερουμε τιποτα ακομη για διπλασιασμο. Ελπιζω απο Οκτώβρη που θα επιστρεψω στο σπιτι με το 100αρη, να εχουν ξεκινησει τις αναβαθμισεις. 😀Στο χωριο την 50αρα οτε, που πιανει 28 δεν πιστευω να την αναβαθμισουν. γτ εδω καλα καλα δεν πιανει 30.. 😅 Well, don't be so sure ...
Πανος999 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 3η βδομαδα κ ακομα ψαχνουν να βρουν το εσωτερικο σφαλμα που δν τους αφηνει να προχωρησουμε σε 2πλασιασμο..Φανταζομαι αν παω σε 100αρ με παραπανω λεφτα θα λυθει το εσωτερικο προβλημα!! 1
vasalex2 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Να καταθέσω και τη δική μου εμπειρία με το παραμύθι της δωρεάν αναβάθμισης από τη Vodafone, στην οποία είμαι αδιάλειπτα συνδρομητής από την εποχή της hol, πάνω από 20ετια. Ζητάω χθες βράδυ από το chat της εφαρμογής να μάθω πότε θα ισχύσει και στην περίπτωση μου η δωρεάν αναβάθμιση από 24αρα που έχω τώρα, στην αμέσως επόμενη ταχύτητα κι η απάντηση που παίρνω είναι ότι δεν δικαιούμαι τέτοια προσφορά κι ότι αν θέλω να αναβαθμίσω την ταχύτητα πρέπει να τους πληρώσω 9 € παραπάνω στο μηνιαίο πάγιο. Εύλογα κάνω την ερώτηση ότι το δελτίο τύπου της εταιρίας μιλάει για δωρεάν διπλασιασμό στους υφιστάμενους πελάτες συμβολαίου. Η απάντηση? Ναι, όπου αυτό είναι εφικτό, αλλά στην περίπτωση σας δεν υπάρχει δυνατότητα για 50αρα σύνδεση. Και τότε γιατί μου ζητάτε επιπλέον χρήματα? ξαναρωτάω. Ααααα, θα σας βάλουμε σε λίστα αναμονής κι επειδή επεκτείνουμε το δίκτυο μας με ταχύτατους ρυθμούς, μόλις ερθει και στην περιοχή σας θα σας ειδοποιήσουμε, ήταν η απάντηση κι εκεί κατάλαβα ότι το παραμύθι δεν είχε τελειωμό. Σημειωτέον ότι μένω σε προάστιο της Αθήνας, όπου συχνά πυκνά η Vodafone με έπρηζε να μου αναβαθμίσει την ταχύτητα και γι αυτό σήμερα το πρωί κάλεσα τηλεφωνικά την εταιρία να μάθω τι πραγματικά συμβαίνει. Αυτή τη φορά η απάντηση ήταν η εξής: Φυσικά και υπάρχει δυνατότητα για αναβάθμιση στην περιοχή σας (μέχρι 200αρα) απλά δεν μπορούμε να σας την δώσουμε, γιατί πληρώνετε χαμηλό πάγιο. Δώστε μας τα επιπλέον χρήματα και γίνεται η αλλαγή άμεσα. Μα, επιμένω εγώ, η vodafone είπε προ καιρού ότι η ταχύτητα του internet αναβαθμίζεται δωρεάν και πουθενά δεν λέει ότι οι συνδρομητές που πληρώνουν χαμηλό πάγιο δεν την δικαιούνται. Η τηλεφωνήτρια ανένδοτη στο ποίημα της, οπότε αποτέλεσμα μηδέν. Κούρασα με το κείμενο μου, αλλά φτάνει η κοροϊδία. Φυσικά είμαι για άλλο πάροχο, ακόμα κι αν είναι ακριβότερος, τουλάχιστον να μην με εμπαίζει με τέτοιο τρόπο. 1
Gulik Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, vasalex2 είπε Να καταθέσω και τη δική μου εμπειρία με το παραμύθι της δωρεάν αναβάθμισης από τη Vodafone, στην οποία είμαι αδιάλειπτα συνδρομητής από την εποχή της hol, πάνω από 20ετια. Ζητάω χθες βράδυ από το chat της εφαρμογής να μάθω πότε θα ισχύσει και στην περίπτωση μου η δωρεάν αναβάθμιση από 24αρα που έχω τώρα, στην αμέσως επόμενη ταχύτητα κι η απάντηση που παίρνω είναι ότι δεν δικαιούμαι τέτοια προσφορά κι ότι αν θέλω να αναβαθμίσω την ταχύτητα πρέπει να τους πληρώσω 9 € παραπάνω στο μηνιαίο πάγιο. Εύλογα κάνω την ερώτηση ότι το δελτίο τύπου της εταιρίας μιλάει για δωρεάν διπλασιασμό στους υφιστάμενους πελάτες συμβολαίου. Η απάντηση? Ναι, όπου αυτό είναι εφικτό, αλλά στην περίπτωση σας δεν υπάρχει δυνατότητα για 50αρα σύνδεση. Και τότε γιατί μου ζητάτε επιπλέον χρήματα? ξαναρωτάω. Ααααα, θα σας βάλουμε σε λίστα αναμονής κι επειδή επεκτείνουμε το δίκτυο μας με ταχύτατους ρυθμούς, μόλις ερθει και στην περιοχή σας θα σας ειδοποιήσουμε, ήταν η απάντηση κι εκεί κατάλαβα ότι το παραμύθι δεν είχε τελειωμό. Σημειωτέον ότι μένω σε προάστιο της Αθήνας, όπου συχνά πυκνά η Vodafone με έπρηζε να μου αναβαθμίσει την ταχύτητα και γι αυτό σήμερα το πρωί κάλεσα τηλεφωνικά την εταιρία να μάθω τι πραγματικά συμβαίνει. Αυτή τη φορά η απάντηση ήταν η εξής: Φυσικά και υπάρχει δυνατότητα για αναβάθμιση στην περιοχή σας (μέχρι 200αρα) απλά δεν μπορούμε να σας την δώσουμε, γιατί πληρώνετε χαμηλό πάγιο. Δώστε μας τα επιπλέον χρήματα και γίνεται η αλλαγή άμεσα. Μα, επιμένω εγώ, η vodafone είπε προ καιρού ότι η ταχύτητα του internet αναβαθμίζεται δωρεάν και πουθενά δεν λέει ότι οι συνδρομητές που πληρώνουν χαμηλό πάγιο δεν την δικαιούνται. Η τηλεφωνήτρια ανένδοτη στο ποίημα της, οπότε αποτέλεσμα μηδέν. Κούρασα με το κείμενο μου, αλλά φτάνει η κοροϊδία. Φυσικά είμαι για άλλο πάροχο, ακόμα κι αν είναι ακριβότερος, τουλάχιστον να μην με εμπαίζει με τέτοιο τρόπο. Καταλαβαίνω ότι θύμωσες, και με το δίκιο σου (κάτι αντίστοιχο συνέβη και σε εμένα), αλλά αν συνεχίζεις να ψάχνεις για καλύτερες ταχύτητες, αξίζει να ελέγξεις εάν τυχόν σου δίνουν διπλασιασμό της τωρινής με μηδενική αύξηση λογαριασμού μέσα από το app της Vodafone. 1
vasalex2 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Gulik είπε Καταλαβαίνω ότι θύμωσες, και με το δίκιο σου (κάτι αντίστοιχο συνέβη και σε εμένα), αλλά αν συνεχίζεις να ψάχνεις για καλύτερες ταχύτητες, αξίζει να ελέγξεις εάν τυχόν σου δίνουν διπλασιασμό της τωρινής με μηδενική αύξηση λογαριασμού μέσα από το app της Vodafone. Ευχαριστώ για την υπόδειξη, αλλά δεν υπάρχει τέτοια προσφορά. Και έχεις δίκιο, εξοργίζομαι ναι, γιατί προσπαθούν με παραμύθια να κρατήσουν συνδρομητές. Όταν προ μηνών ξεκίνησε η cosmote την δωρεάν αναβάθμιση των συνδρομητών της, η vodafone προσπάθησε με ασφαλιστικά μέτρα να το αποτρεψει κι όταν απέτυχε σε αυτό, μοιραία ακολούθησε. Αλλά να που το παραμύθι πάει σύννεφο. Για αυτό μακριά.
tasos-e Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Έκανα αναβάθμιση από 50 σε 100 μέσα από το vodafone app χωρίς να μιλήσω με κάποιον,την είχαν σαν προσφορά για εμένα μόνο,ήρθε την προηγούμενη βδομάδα και τώρα είναι έτοιμο χωρίς πρόβλημα. Το πόσο παρέμεινε το ίδιο. Ίσως να την δίνουν σιγά σιγά και όχι σε όλους μαζί.
Doubt Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Άλλο από 50 σε 100 κι άλλο από "ως 24 ADSL" σε 50 VDSL. 1
hln3 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, vasalex2 είπε Να καταθέσω και τη δική μου εμπειρία με το παραμύθι της δωρεάν αναβάθμισης από τη Vodafone, στην οποία είμαι αδιάλειπτα συνδρομητής από την εποχή της hol, πάνω από 20ετια. Ζητάω χθες βράδυ από το chat της εφαρμογής να μάθω πότε θα ισχύσει και στην περίπτωση μου η δωρεάν αναβάθμιση από 24αρα που έχω τώρα, στην αμέσως επόμενη ταχύτητα κι η απάντηση που παίρνω είναι ότι δεν δικαιούμαι τέτοια προσφορά κι ότι αν θέλω να αναβαθμίσω την ταχύτητα πρέπει να τους πληρώσω 9 € παραπάνω στο μηνιαίο πάγιο. Εύλογα κάνω την ερώτηση ότι το δελτίο τύπου της εταιρίας μιλάει για δωρεάν διπλασιασμό στους υφιστάμενους πελάτες συμβολαίου. Η απάντηση? Ναι, όπου αυτό είναι εφικτό, αλλά στην περίπτωση σας δεν υπάρχει δυνατότητα για 50αρα σύνδεση. Και τότε γιατί μου ζητάτε επιπλέον χρήματα? ξαναρωτάω. Ααααα, θα σας βάλουμε σε λίστα αναμονής κι επειδή επεκτείνουμε το δίκτυο μας με ταχύτατους ρυθμούς, μόλις ερθει και στην περιοχή σας θα σας ειδοποιήσουμε, ήταν η απάντηση κι εκεί κατάλαβα ότι το παραμύθι δεν είχε τελειωμό. Σημειωτέον ότι μένω σε προάστιο της Αθήνας, όπου συχνά πυκνά η Vodafone με έπρηζε να μου αναβαθμίσει την ταχύτητα και γι αυτό σήμερα το πρωί κάλεσα τηλεφωνικά την εταιρία να μάθω τι πραγματικά συμβαίνει. Αυτή τη φορά η απάντηση ήταν η εξής: Φυσικά και υπάρχει δυνατότητα για αναβάθμιση στην περιοχή σας (μέχρι 200αρα) απλά δεν μπορούμε να σας την δώσουμε, γιατί πληρώνετε χαμηλό πάγιο. Δώστε μας τα επιπλέον χρήματα και γίνεται η αλλαγή άμεσα. Μα, επιμένω εγώ, η vodafone είπε προ καιρού ότι η ταχύτητα του internet αναβαθμίζεται δωρεάν και πουθενά δεν λέει ότι οι συνδρομητές που πληρώνουν χαμηλό πάγιο δεν την δικαιούνται. Η τηλεφωνήτρια ανένδοτη στο ποίημα της, οπότε αποτέλεσμα μηδέν. Κούρασα με το κείμενο μου, αλλά φτάνει η κοροϊδία. Φυσικά είμαι για άλλο πάροχο, ακόμα κι αν είναι ακριβότερος, τουλάχιστον να μην με εμπαίζει με τέτοιο τρόπο. Από περιέργεια, τι ακριβώς πάγιο έχεις; Επίσης είναι με συνδυατική έκπτωση ή χωρίς;
vasalex2 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 26 λεπτά πριν, hln3 είπε Από περιέργεια, τι ακριβώς πάγιο έχεις; Επίσης είναι με συνδυατική έκπτωση ή χωρίς; 13,5 Ευρώ το οποίο μου δόθηκε πριν 2 χρόνια με συνδυαστική έκπτωση μετατροπής καρτοκινητού σε συμβόλαιο και για το οποίο φυσικά ούτε λόγος να γίνεται ότι μπορεί να ανανεωθεί σε αυτήν την τιμή. Και με την ευκαιρία αντιγράφω αυτολεξεί από το δελτίο τύπου της vodafone "Οι συνδρομητές θα μεταφερθούν στην αμέσως επόμενη εμπορικά διαθέσιμη ταχύτητα internet, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, διατηρώντας την τιμή του υφιστάμενου προγράμματός τους". Που λέει ότι οι έχοντες χαμηλό πάγιο δεν το δικαιούνται? Θα κάνω και μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ για αυτήν την συμπεριφορά και θα τους χαιρετίσω. 1
akaloith Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) εχεις τα δικια σου αλλα και το 13.5 ειναι κομματακι χαμηλο για ρουτερ, αναβαθμισεις κτλ μαλλον δε θα πρεπε εξ αρχης να δωσουν 13,5 παγιο σε σταθερη γραμμη εκει εγινε η πατατα οι αλλοι παροχοι ποσο σου δινουν την 50αρα; θεωρω οτι θα πρεπε να στο δωσουν 18,60 οσο δηλαδη δινουν την 24αρα που θα γινει 50αρα το +9 ευρω ειναι του στυλ οκ αρκετα μπηκαμε μεσα μαζι σου καιρος να δωσεις και τιποτα επισης εχε υποψιν οτι η μανα μου εμεινε 14 μερες χωρις τηλεφωνο για την μεταβαση adsl -> vdsl (να γινει η τηλεφωνια voip) γιατι προφανως τα καναν θαλασσα στην αναβαθμιση ταχυτητας απο 50 σε 100 πιο δυσκολο να τα σκατωσουν και δε πληρωνουν και ρουτερ κτλ τελος για να καθεσαι 20 χρονια στην εως 24 φανταζομαι δε σου ειναι απαραιτητη η 50αρα αλλα ξαφνικα εγινε μιας που ειναι τσαμπα, υποτιθεται αν οντως δε σου ειναι το 13,5 ειναι ενα θεσπεσιο παγιακι Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από akaloith
vasalex2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, akaloith είπε εχεις τα δικια σου αλλα και το 13.5 ειναι κομματακι χαμηλο για ρουτερ, αναβαθμισεις κτλ μαλλον δε θα πρεπε εξ αρχης να δωσουν 13,5 παγιο σε σταθερη γραμμη εκει εγινε η πατατα οι αλλοι παροχοι ποσο σου δινουν την 50αρα; θεωρω οτι θα πρεπε να στο δωσουν 18,60 οσο δηλαδη δινουν την 24αρα που θα γινει 50αρα το +9 ευρω ειναι του στυλ οκ αρκετα μπηκαμε μεσα μαζι σου καιρος να δωσεις και τιποτα επισης εχε υποψιν οτι η μανα μου εμεινε 14 μερες χωρις τηλεφωνο για την μεταβαση adsl -> vdsl (να γινει η τηλεφωνια voip) γιατι προφανως τα καναν θαλασσα στην αναβαθμιση ταχυτητας απο 50 σε 100 πιο δυσκολο να τα σκατωσουν και δε πληρωνουν και ρουτερ κτλ τελος για να καθεσαι 20 χρονια στην εως 24 φανταζομαι δε σου ειναι απαραιτητη η 50αρα αλλα ξαφνικα εγινε μιας που ειναι τσαμπα, υποτιθεται αν οντως δε σου ειναι το 13,5 ειναι ενα θεσπεσιο παγιακι Μόνο που το 13.5 τελειώνει τον άλλο μήνα και τώρα μου ζητάνε 17 και κάτι ψιλά. Αλλά στον διπλασιασμό της ταχύτητας, ανένδοτοι. Όχι μονά-ζυγά δικά τους.
Doubt Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, vasalex2 είπε Μόνο που το 13.5 τελειώνει τον άλλο μήνα και τώρα μου ζητάνε 17 και κάτι ψιλά. Αλλά στον διπλασιασμό της ταχύτητας, ανένδοτοι. Όχι μονά-ζυγά δικά τους. Αν σου κάνουν 24 σε 50 με 17 και κάτι, είναι πολύ πολύ εντάξει. 13,5 είναι κλοπή και ο υπάλληλος που θα το έκανε θα έτρωγε "ξύλο". Εντάξει είπαμε.. να ζητάμε το δίκιο μας.. αλλά..
akaloith Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 τελικα μπηκε και η 50αρα υπαρχει τροπος να δω το μεγιστο που μπορει να πιασει η γραμμη ασχετο αν τωρα ειναι κλειδωμενη στα 50;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα