comfuzio Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Που πάμε ξανά; που πήγαμε την πρώτη φορά και πάμε πάλι; Ναι, σίγουρα υπάρχουν μεγάλοι άνθρωποι, τα κινητά υπάρχουν 40 χρόνια στην αγορά, δεν μιλάω για smartphones. Ακόμα και σήμερα μπορείς να βρεις απλό κινητό με κουμπιά όπως είναι ένα ασύρματο στο σπίτι. Όλα τα άλλα είναι να'χαμε να λέγαμε. Όποιος θέλει να βρει λύση βρίσκει και μάλιστα εύκολα! Αν είναι μαλακία κάποιου υπαλλήλου ή συστημική αδυναμία είναι κάτι που δεν θα το μάθουμε ποτέ και μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Μια από αυτές (τις υποθέσεις) είναι και το ανθρώπινο λάθος. Σε μένα που ήμουν επί 1,5 χρόνο στην VF μου μυρίζει κάτι άλλο. Αλλά και αυτό δικιά μου υπόθεση είναι και όπως είπα, είναι και κάτι που δεν θα το μάθουμε ποτέ. Υπόθεση είναι επίσεις και το ότι έπεσες σε υπάλληλο που ήξερε τι του γίνεται. Είναι αρκετά τα μπορεί καθώς αφορά κάτι το οποίο γίνεται από πολλά τμήματα και μεσολαβούν και τρίτοι (ΕΒΔΑΦ/ΟΤΕ για να πω μερικούς) οπότε όπως είπα και πιο πάνω, είναι και κάτι που δεν θα το μάθουμε ποτέ. Δεν ανεβάζαν ποτέ αυτά τα τμήματα το τι κάνανε σαν διαδικασία παρά μόνο "fixed". Το είπα και σε προηγούμενη απάντηση μου ότι είναι σε έναν "κουβά" όπου από εκεί αντλούν τον αριθμό για να τον μετατρέψουν από POTS σε VOIP. Αν είναι σε αυτό το μεταβατικό στάδιο δεν μπορεί ούτε εκτροπή να μπει μέχρι να ολοκληρωθεί. Περαστικά της, σιδερένια, υγεία πάνω από όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaloith Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) εξακολουθεις να κρινεις απο σενα τι κανει ενας 80χρονος ανθρωπος ακομα και με ενα κινητο με πληκτρα οποτε δεν συνεχιζω παραπανω γιατι δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ στο συγκεκριμενο λοιπον παταει λιγο παραπανω το κοκκινο, οπως εχει συνηθισει να παταει το ασυρματο και το κινητο κλεινει τελειως οποτε χανεται ΚΑΘΕ επικοινωνια και δεν εχουμε καβατζα εξτρα σταθερα να χτυπανε αν κλεισει το ενα ευχομαι οι μεγαλοι ανθρωποι που ειναι γυρω σου να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ να λειτουργουν οπως φανταζεσαι & ευχαριστω για τα περαστικα Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2022 από akaloith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Sorry αλλά δεν σε πιάνω, τι θες να πεις; Ότι φαντάζομαι πως λειτουργούν ηλικιωμένοι γύρο μου; Που σε ελεύθερη μετάφραση πάει να πει ότι δεν έχω κανέναν τέτοιας ηλικίας ή καμία επαφή; Είναι επιστημονικής (ή δικιάς μου έστω) φαντασίας άτομα 3ης ηλικίας να κάνουν χρήση κινητής τηλεφωνίας; οκ...μάλλον έχω μεγάλη φαντασία τι να πω; Για να μην κάνει κύκλους η κουβέντα το σταματάω εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Levs Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Για διπλασιασμό ταχύτητας στη wind έχει ακουστεί τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 7 minutes ago, Levs said: Για διπλασιασμό ταχύτητας στη wind έχει ακουστεί τίποτα; Τίποτα ακόμα γμτ. Μου φαίνεται απίθανο να μην ανακοινώσουν, αλλά λογικά είναι απασχολημένοι ακόμα με την εξαγορά τους και merge με Nova. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Σπάω μπάλεc κάθε μέρα στο τεχνικό για το θέμα αυτό, αν μάθω κάτι θα σας πω 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalis412 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) εγινε και σε μενα η δωρεαν αναβαθμιση απο 24 adsl σε 50 vdsl παραθετω τα στατιστικα μου πως τα βλεπετε Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2022 από michalis412 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaloith Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 8/8 - 22/8 (νεα ημερομηνια) κομμενο τηλεφωνο για την "αναβαθμιση" 24 -> 50 mbit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
power_1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 18 ώρες πριν, comfuzio είπε Σπάω μπάλεc κάθε μέρα στο τεχνικό για το θέμα αυτό, αν μάθω κάτι θα σας πω O δυπλασιασμος τον ταχυτητων στη nova-wind δυσκολα θα γινει πριν τη συνχωνευση . Aν γινει θα ειναι το κερασακι στην τουρτα .....της συνχωνευσης ,για μια δυναμικη αρχη του νεου σχηματος και ταυτοχρονα τα νεα 24μηνα συμβολαια του κοινου σχηματος για δεσμευση στη νεα ΝΟVA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, power_1 είπε O δυπλασιασμος τον ταχυτητων στη nova-wind δυσκολα θα γινει πριν τη συνχωνευση . Aν γινει θα ειναι το κερασακι στην τουρτα .....της συνχωνευσης ,για μια δυναμικη αρχη του νεου σχηματος και ταυτοχρονα τα νεα 24μηνα συμβολαια του κοινου σχηματος για δεσμευση στη νεα ΝΟVA. Κοίτα αν δεν γίνει διπλασιασμός, θα ψάξω και γω να δω πως μπορώ να φύγω μιας που έχω κάνει σύμβαση με την wind και όχι με την united. Εκτός και αν επιτέλους μου περάσουν υπαλληλική έκπτωση και πληρώνω κάνα 20άρι για όλα πακέτο. Εκεί ας το αφήσουν 100! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
libitas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Ίσως έχει απαντηθεί ξανά. Κάποιος έγραψε ότι είναι το ίδιο πρόγραμμα αλλά ρωτώ ξανά διότι είδα ότι υπάρχει διαθεσιμότητα για οπτική ίνα στη διεύθυνση κατοικίας μου. Ποια η διαφορά FTTH 100 και Vdsl 100; Έχω το πρόγραμμα Double Play vdsl 50 και μου προσφέρεται δωρεάν διπλασιασμός στα 26,69€. Όμως στην ίδια τιμή προσφέρεται και το FTTH 100, χωρίς να αναφέρεται ο όρος διπλασιασμός. Ποιο να επιλέξω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, libitas είπε Ίσως έχει απαντηθεί ξανά. Κάποιος έγραψε ότι είναι το ίδιο πρόγραμμα αλλά ρωτώ ξανά διότι είδα ότι υπάρχει διαθεσιμότητα για οπτική ίνα στη διεύθυνση κατοικίας μου. Ποια η διαφορά FTTH 100 και Vdsl 100; Έχω το πρόγραμμα Double Play vdsl 50 και μου προσφέρεται δωρεάν διπλασιασμός στα 26,69€. Όμως στην ίδια τιμή προσφέρεται και το FTTH 100, χωρίς να αναφέρεται ο όρος διπλασιασμός. Ποιο να επιλέξω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Aν εχεις την δυνατοτητα για ftth τοτε πας με κλειστα ματια εκει. πραγματικά εγγυημενες ταχυτητες, χωρις να εχεις τον τρομο μην εχει θεμα ο χαλκος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
power_1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, kallair είπε Aν εχεις την δυνατοτητα για ftth τοτε πας με κλειστα ματια εκει. πραγματικά εγγυημενες ταχυτητες, χωρις να εχεις τον τρομο μην εχει θεμα ο χαλκος. Συγουρα ειναι καλυτερο το ftth κι σταθερο internet απλα θα πρεπει να ερθει μεχρι την εισοδο του σπιτιου μετα εσυ αναλαμβανεις .Στην 100αρα vdsl η ανααθμιση γινεται αμεσα στην 100 fiber ο χρονς ενεργοποιησης μπορει να παρει χρονο (απο μερες μεχρι κι πανω απο μηνα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_k1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, power_1 είπε Συγουρα ειναι καλυτερο το ftth κι σταθερο internet απλα θα πρεπει να ερθει μεχρι την εισοδο του σπιτιου μετα εσυ αναλαμβανεις .Στην 100αρα vdsl η ανααθμιση γινεται αμεσα στην 100 fiber ο χρονς ενεργοποιησης μπορει να παρει χρονο (απο μερες μεχρι κι πανω απο μηνα ) Η εγκατάσταση του FTTH γίνεται εξ 'ολοκλήρου από το συνεργείο του κάθε παρόχου. Απλώς, λόγω του ότι είναι λίγα τα συνεργεία τα οποία λειτουργούν για το FTTH καθυστερεί η διαδικασία και χρειάζεται 2-3 μήνες μέχρι την ολοκλήρωση. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την ποιότητα FTTH με χαλκό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaloith Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 8/8 - 22/8 και η μανα μου επιτελους εχει τηλεφωνο επεστρεψε η γραμμη και περναει μεσω voip απο το νεο ρουτερ που το χα συνδεσει εξ αρχης που κοπηκε το τηλ το αν εγιναν τα 24 -> 50 θα το μαθω οταν ξεμπερδεψει απο τον κοβιντ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα