Πανος999 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Εγω εκανα την αναβάθμιση μεσω της εφαρμογής αλλα κανενα σημειο ζωης ακομα..Δεν θα επικοινωνησουν μαζι μου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Πανος999 είπε Εγω εκανα την αναβάθμιση μεσω της εφαρμογής αλλα κανενα σημειο ζωης ακομα..Δεν θα επικοινωνησουν μαζι μου?? Με εμενα δεν επικοινωνησε κανεις. Την επομενη μερα μου εστειλαν το συμβολαιο προς αποδοχη. Το ειδα, μου εκανε και το αποδεχτηκα. Σε 3-4 μερες ηρθε μηνυμα οτι ενεργοποιηθηκα στη νεα ταχυτητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, stcp είπε Με εμενα δεν επικοινωνησε κανεις. Την επομενη μερα μου εστειλαν το συμβολαιο προς αποδοχη. Το ειδα, μου εκανε και το αποδεχτηκα. Σε 3-4 μερες ηρθε μηνυμα οτι ενεργοποιηθηκα στη νεα ταχυτητα. Πολυ ωραια τα λες!!!Χαχαχα...Εγω επικοινωνησα το πρωί κ μου ειπανε οτι δημιουργηθηκε καποιο σφαλμα κνθα μιλησουν μαζι μου μολις το λύσουν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaloith Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) -ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΡΟΧΟ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ VDSL ΚΑΦΑΟ;;;;; πισιδιας 26 νέα σμυρνη;;;;;;;;;;;;;; προσοχη στην αναβαθμιση adsl24 -> vdsl50 εκτος οτι μπορει να τα κανουν θαλασσα οπως στη μανα μου και να μεινεις χωρις τηλεφωνο.... "ο συνδρομητης δεν υπαρχει" χανεις και τη κλασικη τηλεφωνια και σε πανε σε voip που σημαινει οτι θες το δικο τους ρουτερ και οταν εχεις διακοπη ρευματος δεν εχεις τηλεφωνο σημερα παρελαβα το ρουτερ το συνδεσα και η γραμμη ηταν και ειναι νεκρη οποτε περιμενω.... και ενω θα μαθαιναμε ως τις 11/8 τι γινεται, πλεον το καναν 12/8 .... τουλαχιστον δωσαν μια vodafone καρτα sim με απεριοριστο χρονο ομιλιας και MB ΕΚΤΡΟΠΗ δεν γινεται.... Στις 8/8/2022 στις 9:47 ΜΜ, comfuzio είπε Εύχομαι μόνο μην έχεις πέσει πάνω στο συστημικό όπου θα πάει σε ένα εσωτερικό τμήμα για να περαστούν ΟΛΑ χεράτα και θα είσαι κάνα μήνα χωρίς σταθερό..... μπορεις να το κανεις πιο λιανα τι σημαινει αυτο το συστημικο που θα περαστουν ΟΛΑ χερατα;;;;;;;;;;; Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2022 από akaloith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 45 λεπτά πριν, akaloith είπε προσοχη στην αναβαθμιση adsl24 -> vdsl50 εκτος οτι μπορει να τα κανουν θαλασσα οπως στη μανα μου και να μεινεις χωρις τηλεφωνο.... "ο συνδρομητης δεν υπαρχει" χανεις και τη κλασικη τηλεφωνια και σε πανε σε voip που σημαινει οτι θες το δικο τους ρουτερ και οταν εχεις διακοπη ρευματος δεν εχεις τηλεφωνο σημερα παρελαβα το ρουτερ το συνδεσα και η γραμμη ηταν και ειναι νεκρη οποτε περιμενω.... και ενω θα μαθαιναμε ως τις 11/8 τι γινεται, πλεον το καναν 12/8 .... τουλαχιστον δωσαν μια vodafone καρτα sim με απεριοριστο χρονο ομιλιας και MB ΕΚΤΡΟΠΗ δεν γινεται.... μπορεις να το κανεις πιο λιανα τι σημαινει αυτο το συστημικο που θα περαστουν ΟΛΑ χερατα;;;;;;;;;;; Πολλές λεπτομέριες δεν ξέρω μιας που αυτές οι αλλαγές και προβλήματα γίναν αρκετούς μήνες μετά που έφυγα από την VF, ξέρω όμως ότι αν δεν παίξει η voip με το καλημέρα, τότε πάει σε ένα εσωτερικό τμήμα όπου (υποθέτω είναι λίγοι) και περνάνε χειροκίνητα αρκετά entries για πάρα πολύ κόσμο + την κανονική δουλειά τους οπότε ΑΝ είσαι σε αυτήν την κατηγορία, οπλίσου με υπομονή, να καλείς για ρεζέρβα όταν κλείνει αυτόματα, να ξέρεις ότι δεν το αργούν γιατί τα ξύνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaloith Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, comfuzio είπε Πολλές λεπτομέριες δεν ξέρω μιας που αυτές οι αλλαγές και προβλήματα γίναν αρκετούς μήνες μετά που έφυγα από την VF, ξέρω όμως ότι αν δεν παίξει η voip με το καλημέρα, τότε πάει σε ένα εσωτερικό τμήμα όπου (υποθέτω είναι λίγοι) και περνάνε χειροκίνητα αρκετά entries για πάρα πολύ κόσμο + την κανονική δουλειά τους οπότε ΑΝ είσαι σε αυτήν την κατηγορία, οπλίσου με υπομονή, να καλείς για ρεζέρβα όταν κλείνει αυτόματα, να ξέρεις ότι δεν το αργούν γιατί τα ξύνουν. μα δεν ηταν καν ο καιρος για την αναβαθμιση κατι εγινε νωριτερα.... υποτιθεται θα ερχοταν μηνυμα τη προηγουμενη μερα κτλ -ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΡΟΧΟ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ VDSL ΚΑΦΑΟ;;;;; πισιδιας 26 νέα σμυρνη;;;;;;;;;;;;;; Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2022 από akaloith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XghosT7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Ξεκίνησαν τα παρατράγουδα. Σήμερα αναβαθμίστηκα στην 200άρα με πρώτη βλάβη να μην μπορώ να ανανεώσω καμία σελίδα / κατεβάσω κάτι παρόλου που συγχρόνιζα και να χρειαστεί να μου στείλουν καινούργιους κωδικούς για ταυτοποιήση Internet 2 φορές, τους πέρασα manually και δούλεψε την 2η φορά. Η άλλη βλάβη είναι πιο περίπλοκη, δεν συγχρονίζω 200 αλλά 120-130Mbps και το περίεργο εδώ είναι ότι δοκίμασα πάνω από 5 συσκευές αλλά σε καμία δεν μπορώ να κατεβάσω με μεγάλυτερη ταχύτητα από 99-101Mbps, είναι λες και υπάρχει κόφτης ενώ έχω παραπάνω συγχρονισμό. Εν τέλη καταλήξαμε με το τηλεφωνικό κέντρο να μου στείλουν τεχνικό από κοντά να ελέγξει πόσα πιάνω στο κουτί του ΟΤΕ, εγώ τους είπα ότι νομίζω κάποιο λάθος παίχτικε με την παραμετροποιήση μου στην καμπίνα και αυτή την στιγμή είμαι σε κάρτα 17Α / κάρτα με κόφτη σε προφίλ για 200άρα (35B). Μου είπαν πως κάτι τέτοιο δεν γίνετε και τους εξήγησα ότι έχω κόφτη στην ταχύτητα ενώ συγχρονίζω περισσότερο μου κάνει ο τεχνικός "Αν κύριε είσασταν σε κάρτα 17α η κάτι δεν ήταν σωστό δεν θα είχατε 20άρι Upload". Παρακάτω φωτογραφίες να κρίνετε και εσείς. Πιο πρόσφατο Speedtest στην 200άρα: Παλιά Speedtests με το ίδιο Router σε 100άρα: Συγχρονισμός μου τώρα: Συγχρονισμός μου πριν: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Αφού σου λέει 35Β στον συγχρονισμό τώρα που έβαλες, δεν έχεις το attainable από ότι φαίνεται για να πας τόσο. Και το speedtest από τι είναι; PC με ethernet ή κοροϊδία με wifi; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XghosT7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, comfuzio είπε Αφού σου λέει 35Β στον συγχρονισμό τώρα που έβαλες, δεν έχεις το attainable από ότι φαίνεται για να πας τόσο. Και το speedtest από τι είναι; PC με ethernet ή κοροϊδία με wifi; Τα speedtest που ανέβασα είναι από υπολογιστή με κάρτα 1Gbps και καλώδιο CAT5E. Επίσεις, αποσύνδεσα όλες της Wifi συσκευές για να κάνω τους ελέγχους. Έκανα Speedtests και με 5ghz Wifi, τα ίδια και εκεί. Θεωρείς απίθανο να είμαι 35B προφίλ σε κάρτα με κόφτη ταχύτητας 100Mbps down αλλά χωρίς κόφτη σε Upload?. Η να είναι άλλο πρόβλημα παραμετροποιήσεις... Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2022 από XghosT7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Κοίτα από current sync και max speed που βλέπω δεν έχεις και τα τρελά μέγιστα και έχεις και CRC. Οπότε καλά θα κάνει να περάσει τεχνικός και να το δει από κοντά. Αν όμως δεν σου κατεβάζει με τίποτα πάνω από 12.5-13mb/s μου μυρίζει κόλλημα στο provision της vf, πάρε 13840 αν έχεις ήδη ανοιχτή βλάβη -που θα έχεις για να περάσει τεχνικός- και πες να δουν στο "skynet" τι προφίλ σου έχουν. Στο λέω έτσι για να του ψαρώσεις λίγο. Πιο παλιά πριν το "skynet" ήταν ένα άλλο tool και θα σου έλεγα να τους πεις να σου κάνουν ένα "refresh AAA" και θα έφτιαχνε αλλά δεν υπάρχει τώρα αυτό το tool... Εσύ από την πλευρά σου μπορείς να κάνεις ένα reset το router -αφού έχεις τα credentials και ξέρεις πως να τα βάλεις πάλι- μπας και κόλλησε τίποτα στο router. Ειδικά αν δεν το κάνατε reset μετά την αλλαγή γραμμής. Reset με την οδοντογλυφίδα στο πίσω μέρος μέχρι να σβήσουν όλα τα led εκτός power έτσι; Προσοχή! Όλες οι ρυθμίσεις του router (wifi ssid/pwd), portforwarding και άλλα θα χαθούν και θα πάνε στα εργοστασιακά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XghosT7 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Στις 12/8/2022 στις 6:37 ΜΜ, comfuzio είπε Κοίτα από current sync και max speed που βλέπω δεν έχεις και τα τρελά μέγιστα και έχεις και CRC. Οπότε καλά θα κάνει να περάσει τεχνικός και να το δει από κοντά. Αν όμως δεν σου κατεβάζει με τίποτα πάνω από 12.5-13mb/s μου μυρίζει κόλλημα στο provision της vf, πάρε 13840 αν έχεις ήδη ανοιχτή βλάβη -που θα έχεις για να περάσει τεχνικός- και πες να δουν στο "skynet" τι προφίλ σου έχουν. Στο λέω έτσι για να του ψαρώσεις λίγο. Πιο παλιά πριν το "skynet" ήταν ένα άλλο tool και θα σου έλεγα να τους πεις να σου κάνουν ένα "refresh AAA" και θα έφτιαχνε αλλά δεν υπάρχει τώρα αυτό το tool... Εσύ από την πλευρά σου μπορείς να κάνεις ένα reset το router -αφού έχεις τα credentials και ξέρεις πως να τα βάλεις πάλι- μπας και κόλλησε τίποτα στο router. Ειδικά αν δεν το κάνατε reset μετά την αλλαγή γραμμής. Reset με την οδοντογλυφίδα στο πίσω μέρος μέχρι να σβήσουν όλα τα led εκτός power έτσι; Προσοχή! Όλες οι ρυθμίσεις του router (wifi ssid/pwd), portforwarding και άλλα θα χαθούν και θα πάνε στα εργοστασιακά! Καλησπέρα και πάλι, αντί να κάνω factory reset αποφάσισα να βάλω το H288A της Nova πάνω και συγχρόνισα καλύτερα: Ήρθε φίλος με laptop και δικό του CAT6 ethernet για να κάνουμε Speedtests. Ολοκληρώσαμε αρκετά Speedtests και με αυτό το ρούτερ αλλά πάλι, το ίδιο φαινόμενο. Ενώ έχω κλειδώσει 151Mbps πάνω από 99-101Mbps ΔΕΝ μπόρεσα να κατεβάσω σε ΚΑΝΕΝΑΝ Server (Speedtest.net,Nvidia Drivers, Google Drive me IDM, Random αρχεία με IDM). Παρακάτω φωτογραφία από τον συγχρονισμό μου τώρα: Πιστέυω έπεσα σε σπάνια περίπτωση και κάτι "περιέργο" συμβαίνει. Λέω "περιέργο" γιατί από την πρώτη κιόλας βλάβη, δεν έβγαζε νόημα να μην μπορώ να ταυτοποιηθώ ΑΥΤΟΜΑΤΑ στο DSLAM και να χρειαστεί να βάλω χειροκίνητα κωδικούς.Δεν αντλέί μόνο του συστημικά τους κωδικούς? αυτό έχω παρατηρίσει. Σε ένα άλλο Forum μου είπε ένα παιδί ότι η ταχύτητα κατεβάσματος θα διορθωθεί σε 2-3 μέρες. Τον ρώτησα τι φάση? γιατί γίνετε αυτό και μου είπε είναι συστημικό κόλλημα της Voda που πάιρνει Χ μέρες να ξεκολλήσει. Η μπορεί να είναι και αυτό που λες εσύ αλλά στην προσπάθεια να τους ψαρώσω με το SkyNet απέτυχα. Θα μου στείλουν τεχνικό από κοντά μου είπαν. Δεν ξέρω που μπορεί να βοηθήσει αυτό εκτός από το να μάθω για ποίο λόγο δεν πιάνω 200Mbps που για την ώρα πιστέυω συνδέεται με το "περιέργο" πρόβλημα και έχω λάθος παραμετροποιήση ενώ είμαι σε 35B profil (πολλές 200άρες έχουν Attainable 220-270Mbps). Μπορεί να έχει κολλήσει και το DSLAM στην καμπίνα κάπως, γιαυτό δεν με ταυτοποιήσε με αυτόματους κωδικούς όταν ολοκληθώθηκε η αναβάθμιση μου σε 200 επειδή δεν ήξερε πως να το κάνει λόγο του κολλήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Κοίτα έχουν ένα σύστημα όλοι οι πάροχοι με το πρωτόκολλο (tr-069) που μιλάει με μια βάση που έχουν περάσει ότι στην τάδε καμπίνα, τάδε κάρτα, τάδε πόρτα ο πελάτης αυτός έχει αυτά τα credentials και το απλοποιούν με το να θέλει το [email protected] (ή ότι βάλει ο κάθε πάροχος) αυτό το κομμάτι καμιά φορά τρώει σκάλωμα και είτε θα φτιάξει μόνο του όταν κάνει κάτι provision ή δεν θα φτιάξει ποτέ. Θα το δείτε και σε adsl με router εμπορίου ή άλλου παρόχου που μια το βάζετε και παίζει με το καλημέρα και μετά από "χ" χρόνο δεν κάνει login και πρέπει να περάσετε manual credentials. Τώρα τι και γιατί κανείς δεν ξέρει ή αν κάποιος ξέρει δεν μας το έχει πει. Γενικά κακό δεν είναι να περάσεις manual credentials, είναι κάτι εύκολο. Το θέμα είναι άμα δεν ξέρεις πως και πρέπει να σου λέει ο άλλος από το τηλ και να φάει 20' κλήση και να βλέπεις τους TL στο κέντρο να βγάζουν αφρό γιατί η κλήση πέρασε τα 7' χαχα Στείλε αν θες σε prive ποιος είναι ο υπεύθυνος παρακολούθησης σου να δω γιατί δεν ψάρωσε! Βασικά πότε κάλεσες; όχι σήμερα που είναι κλειστό το 2nd έτσι; Για το dslam να κόλλησε, δεν μου έτυχε ποτέ, αν ήταν δεν θα σου έδινε το upload κτλ, άρα είναι οκ για μένα από εκεί. Το sync θα το δει τεχνικός στα σίγουρα ίσως πάει και ΟΤΕ αν δεν φτάνει στην εισαγωγή τόσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaloith Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 8/8 - 15/8 κομμενο το σταθερο και βλεπουμε για την αναβαθμιση απο ads24 -> vdsl50 ... τουλαχιστον 9/8 δωσαν sim με απεριοριστα εκτροπη ΓΙΟΚ, ο αριθμος "δεν αντιστοιχει σε συνδρομητη" που μπορω να τους στειλω εγγραφο αιτημα να μη τολμησουν να χρεωσουν λογαριασμο για το μηνα που κοπηκε το τηλ;;;;;;;; Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2022 από akaloith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 10 ώρες πριν, akaloith είπε 8/8 - 15/8 κομμενο το σταθερο και βλεπουμε για την αναβαθμιση απο ads24 -> vdsl50 ... τουλαχιστον 9/8 δωσαν sim με απεριοριστα εκτροπη ΓΙΟΚ, ο αριθμος "δεν αντιστοιχει σε συνδρομητη" που μπορω να τους στειλω εγγραφο αιτημα να μη τολμησουν να χρεωσουν λογαριασμο για το μηνα που κοπηκε το τηλ;;;;;;;; Αν έχεις ανοιχτή βλάβη θα γίνει αποχρέωση όταν υπάρχει αποκατάσταση και κλείσει η βλάβη. Αν εκδοθεί λογαριασμός ενώ η βλάβη είναι ανοιχτή, δεν θα έχει την πίστωση μέσα, θα μπει σε επόμενο. Αν το πρόβλημα όμως είναι μόνο το σταθερό μην περιμένεις και τίποτα τρελό από έκπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaloith Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 δεν μ ενδιαφερει να λαβω 4 ευρω εκπτωση.... για 1 βδομαδα βλαβης και βλεπουμε κανονικα δε πρεπει να πληρωσω τιποτα για το λογαριασμο σταθερου το νουμερο ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ εδω και μια βδομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα