PedroG Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI H ΠPOBΛEΠOMENH HMEPOMHNIA ENEPΓOΠOIHΣHΣ THΣ YΠHPEΣIAΣ ME APIΘMO 2XXXXXXXXXX EINAI 08/12/2022. THN HMEPA ENEPΓOΠOIHΣHΣ ΘA EXETE ΠPOΣΩPINH AΠΩΛEIA YΠHPEΣIAΣ MEXPI NA OΛOKΛHPΩΘEI H METABAΣH. MΠOPEITE NA ΠAPAKOΛOYΘHΣETE EYKOΛA, ΓPHΓOPA KAI ΣE ΠPAΓMATIKO XPONO THN EΞEΛIΞH THΣ AITHΣHΣ ΣAΣ ΠATΩNTAΣ EΔΩ https://www.vodafone.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Μια και σήμερα.. Άντε, με το καλό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 7/12/2022 στις 7:13 ΜΜ, Doubt είπε Μια και σήμερα.. Άντε, με το καλό. ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI H ΠPOBΛEΠOMENH HMEPOMHNIA ENEPΓOΠOIHΣHΣ THΣ YΠHPEΣIAΣ ME APIΘMO 2ΧΧΧΧΧΧΧΧ AΛΛAΞE. H NEA HMEPOMHNIA EINAI 12/12/2022. THN HMEPA ENEPΓOΠOIHΣHΣ ΘA EXETE ΠPOΣΩPINH AΠΩΛEIA YΠHPEΣIAΣ, MEXPI NA OΛOKΛHPΩΘEI H METABAΣH ΣTH NEA YΠHPEΣIA. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από PedroG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 2 και σήμερα, πως κάνεις έτσι; Σιγά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 τα καταφερε η vodafone μετα απο 3 συνεχομενες ακυρωσεις μου Υπερδιπλασιασε την ταχυτητα και απο 12-14 MB στην adsl μου την εφταε 50+ MB και επιπλεον αλλαγη πακετου ομιλιας σε απεριοριστα Εθνικα κλπ κλπ! Αργησα αλλα τα καταφερα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επιτέλους διαθεσιμότητα στην περιοχή μου.Ειχα adsl 24 540 σέ κινητά απεριόριστα σταθερά συν φαμιλη με Ντίσνεϊ στα 17,44€ καί με κάλεσαν μετά από αίτημα μου για 50αρα μαζί με όλα τά προηγούμενα στα 20.11€ καί την κατοσταρα στα 24 καί κάτι.Τελικα επέλεξα την 50αρα, έκανα καλά γιατί σάν νά τό ψιλομετανιωσα ρε γαμωτο που δεν επέλεξα την κατοσταρα.εσεις τί λέτε; Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2022 από bill27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, bill27 είπε Επιτέλους διαθεσιμότητα στην περιοχή μου.Ειχα adsl 24 540 σέ κινητά απεριόριστα σταθερά συν φαμιλη με Ντίσνεϊ στα 17,44€ καί με κάλεσαν μετά από αίτημα μου για 50αρα μαζί με όλα τά προηγούμενα στα 20.11€ καί την κατοσταρα στα 24 καί κάτι.Τελικα επέλεξα την 50αρα, έκανα καλά γιατί σάν νά τό ψιλομετανιωσα ρε γαμωτο που δεν επέλεξα την κατοσταρα.εσεις τί λέτε; Δεν ήταν κακή η προσφορά που σου έκαναν, ίσως μπορείς ακόμη και τώρα να ζητήσεις επιπλέον αναβάθμιση. Θα την εγκρίνουν, κιόλας. Μην ανησυχείς ότι χάθηκε η προσφορά, προλαβαίνεις και σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Gulik είπε Δεν ήταν κακή η προσφορά που σου έκαναν, ίσως μπορείς ακόμη και τώρα να ζητήσεις επιπλέον αναβάθμιση. Θα την εγκρίνουν, κιόλας. Μην ανησυχείς ότι χάθηκε η προσφορά, προλαβαίνεις και σήμερα. Αυτό έκανα!! Πήγα στην κατοσταρα, μου είπαν πώς ή όλη διαδικασία διαρκεί 2 βδομάδες γιατί είναι από ADSL σε Vdsl . ξέρετε ποιο ρούτερ στέλνουν; χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ πχ στην καλωδίωση;Θά πιάνω ακριβώς 100 ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudolf1983 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Παρεα καλημερα λεω να φυγω απο τη wind που εχω με 100 γραμμη γιατι δινω 33 ευρω και να παω στη vodafone Fiber 100 που τη δινει 23 αξιζει η vodafone θα πιανει 100 η μπα,με τη wind λεει 100 και πιανω 100,μενω Νεο κοσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jefm Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα, και εγώ το ίδιο σκέφτομαι να φύγω από 50 VDSL στην Wind και να πάω σε 100 VDSL στην Vodafone, περιοχή Γαλάτσι - Κουρτίου, έχει κανείς εμπειρία απο Voda στη περιοχή, μην μπλέξω ))) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Levs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Να ρωτησω, σε οποιον εχει/ειχε Νova, σας ειχε κανει εσας διπλασιασμο ταχυτητας; εγω εχω wind ..και λεω τωρα που θα ενωθουν που ειδα σε μια διαφημιση, αν γινει και στη wind διπλασιασμος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoavlonitis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Ειναι off topic, αλλα ουτε στη Nova ουτε στη Wind εχουν γινει διπλασιασμοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 27 minutes ago, geoavlonitis said: Ειναι off topic, αλλα ουτε στη Nova ουτε στη Wind εχουν γινει διπλασιασμοι. Κι αν δεν ανακοινωθούν τον άλλο μήνα (11/1 ή αργότερα), δεν βλέπω να γίνονται ποτέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 - Ο διπλασιασμός ταχυτήτων επέφερε μια σειρά από οφέλη στους παρόχους που τον εφάρμοσαν. Απέβλεπε προφανώς σε έμμεσα και σε άμεσα κέρδη και στη μια περίπτωση τουλάχιστον ήταν ενέργεια που είχε σχεδιαστεί από καιρό… - Για να την εφαρμόσουν και οι υπόλοιπες εταιρίες, θα πρέπει αυτή η ενέργεια να τους αποφέρει κάποιο ορατό κέρδος και να είναι σύμφωνη με τον βραχυχρόνιο και τον μακροχρόνιο σχεδιασμό τους. Οι εταιρίες δεν αλλάζουν την αναπτυξιακή και οικονομική πολιτική τους, όταν τους ωθεί προς αυτό ο αντίπαλος. Θα την αλλάξουν μόνο αν αυτή η αλλαγή θα είναι σύμφωνη με τα συμφέροντα τους και την προσπάθειά τους να επιβιώσουν στο δύσκολο οικονομικά και επιχειρηματικά περιβάλλον που δημιούργησαν οι συγκυρίες της τελευταίας δεκαετίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 36 minutes ago, filipN said: Για να την εφαρμόσουν και οι υπόλοιπες εταιρίες, θα πρέπει αυτή η ενέργεια να τους αποφέρει κάποιο ορατό κέρδος και να είναι σύμφωνη με τον βραχυχρόνιο και τον μακροχρόνιο σχεδιασμό τους. Οι εταιρίες δεν αλλάζουν την αναπτυξιακή και οικονομική πολιτική τους, όταν τους ωθεί προς αυτό ο αντίπαλος. Θα την αλλάξουν μόνο αν αυτή η αλλαγή θα είναι σύμφωνη με τα συμφέροντα τους και την προσπάθειά τους να επιβιώσουν στο δύσκολο οικονομικά και επιχειρηματικά περιβάλλον που δημιούργησαν οι συγκυρίες της τελευταίας δεκαετίας. Αν δεν κάνω λάθος η Nova/Wind είχε πει το Αύγουστο/Σεπτέμβριο στην εκδήλωση που έκανε, ότι δεν την συμφέρει να κάνει διπλασιασμούς λόγω τιμών χονδρικής κι ότι είναι στα χέρια της ΕΕΤΤ το πότε θα περάσει ο νέος τρόπος υπολογισμού τους. Νομίζω ότι ψηφίστηκε ο νέος τρόπος, δεν γνωρίζω από πότε θα αρχίσει να εφαρμόζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα