stcp Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/deltia-typou/20220707-i-vodafone-prosferei-se-noikokyria-kai-epicheiriseis-pollapla-ofeli-mazi-me-dorean-diplasiasmo-ton-tachytiton/ Να το δουμε και να μην το πιστεψουμε! Αληθεια, το αντιστοιχο πονημα της Cosmote σε τι φαση βρισκεται? Ειδε καποιος διπλασιασμο ταχυτητας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyxeros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Ο πεθερος μου που εχει ΟΤΕ απο 100 πιανει τωρα 190. Η αλλαγη εγινε μεσα σε 1 μηνα περιπου μετα την ανακοινωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 54 minutes ago, stcp said: Αληθεια, το αντιστοιχο πονημα της Cosmote σε τι φαση βρισκεται? Ειδε καποιος διπλασιασμο ταχυτητας? Μια χαρά προχωράει, εξάλλου έχουν πει ότι θα γίνονται μέχρι το τέλος της χρονιάς, όχι μαζεμένοι οι πάντες σε πχ 1-2 μήνες. Ελπίζω να ανακοινώσει σύντομα κι η Nova-Wind. Δεν θα με χαλάσει καθόλου μια 200Mbps VDSL στα 29.90 που δίνω για 100Mbps στη Wind, τα 55 ευρώ που έχουν αυτή τη στιγμή είναι τραγικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 έχει να γίνει του Χ.Ε. ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Λοιπόν, περίμενα πολύ καιρό να δώσει 100Mbps η Voda στο σπίτι μου (για κάποιο λόγο διαθεσιμότητα μέχρι 50, ενώ η καμπίνα είναι στα 10 μέτρα). Έχω 50 και δίνω 18Ε/μήνα. Μπήκα τώρα στην εφαρμογή και μου έχει βγάλει καινούργια προσφορά (με 24μηνη δέσμευση, είχα άλλον 1 χρόνο συμβόλαιο στα 50) στα 100Mbps με 15,7E/μήνα!!! Τι γίνεται? Είναι ο 2πλασιασμός που διαφημίζουν? Έχει γίνει λάθος? Έχει κάποιο λάκκο? Να ρίξω μια αποδοχή κι ό,τι γίνει? Περιμένω να με καλέσουν για διευκρινήσεις (λέμε τώρα...). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dask24 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Εγώ πάντως την έβαλα την προσφορά! Δεν είχε κάτι ύποπτο η όλη φάση! Τελικά, την πέρασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δεν ξερω αν ειναι αυτη η προσφορα. Εγω πχ ξερω οτι στην περιοχη μου υποστηριζεται η ταχυτητα 200mbit. Μπηκα στην εφαρμογη απο περιεργεια κ μου βγαζει σαν προσφορα το fiber 100 triple play με δωρο vodafoneTV με disney+. Στα 29,86€ Αυτη την στιγμη πληρωνω 28.86€ για την 100αρα και το vodafonetv με disney+ μου ειναι παντελως αχρηστο (εχω ηδη disney+, μεταξυ αλλων κ μου ερχεται κ πιο φθηνα επειδη το εκανα μεσω τουρκιας). οποτε για τα δικα μου δεδομενα, αυτη η "προσφορα" ειναι ακριβη για μενα. ελπιζω να γινει προσφορα για αναβαθμιση σε 200αρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 17 ώρες πριν, dask24 είπε Εγώ πάντως την έβαλα την προσφορά! Δεν είχε κάτι ύποπτο η όλη φάση! Τελικά, την πέρασες; Φιλε την εβαλα. Ειμαι με 100 πλεον, απεριοριστα σταθερα κ 6ωρες κινητα με 15,7Ε το μηνα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dask24 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Αυτά είναι! Άντε και εις ανώτερα μας εύχομαι (βλ. 200αρα) χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giama Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Και στη δική μου γραμμή έχει βγάλει αναβάθμιση από 24 σε 50 στην ίδια τιμή. Όμως τελικά το πακέτο τηλεφωνίας που μου έχουν στην προσφορά δωρεάν αναβάθμισης ταχύτητας είναι διαφορετικό (χειρότερο) από αυτό που έχω... Οπότε προσέξτε όλες τις παραμέτρους πριν αποδεχτείτε την προσφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδή έμπαινα στην εφαρμογή και δεν μου έβγαζε προσφορά διπλασιασμού δωρεάν, παρα μονο 100αρα με το disneyplus στα σχεδον 30€, επικοινωνησα μαζί τους στο τσατ της εφαρμογής. Αφού πρώτα επιβεβαίωσα ότι υποστηρίζει 200αρα η περιοχή μου, ρώτησα για ποιον λόγο δεν έχω στην εφαρμογή προσφορά για 200αρα ενώ σε άλλους έχει πάει. Και μου είπε ότι όντως υπάρχει προσφορά αναβάθμισης στα 200mbps στα 29,06 -1 ευρώ για έκδοση ηλεκτρονικού λογαριασμού. Μου έστειλε την προσφορά ηλεκτρονικά σε email και την αποδέχτηκα. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2022 από kallair 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosaek2121 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, kallair είπε Επειδή έμπαινα στην εφαρμογή και δεν μου έβγαζε προσφορά διπλασιασμού δωρεάν, παρα μονο 100αρα με το disneyplus στα σχεδον 30€, επικοινωνησα μαζί τους στο τσατ της εφαρμογής. Αφού πρώτα επιβεβαίωσα ότι υποστηρίζει 200αρα η περιοχή μου, ρώτησα για ποιον λόγο δεν έχω στην εφαρμογή προσφορά για 200αρα ενώ σε άλλους έχει πάει. Και μου είπε ότι όντως υπάρχει προσφορά αναβάθμισης στα 200mbps στα 29,06 -1 ευρώ για έκδοση ηλεκτρονικού λογαριασμού. Μου έστειλε την προσφορά ηλεκτρονικά σε email και την αποδέχτηκα. Ίδιο ακριβώς και εγώ. Ακριβης την ίδια διαδικασία έκανα και μου είπε δεν βλέπω κάτι για δωρεάν αναβάθμιση αλλά έχουμε μια προσφορά 29.05 και με το Ebill 28.05 για 200 mbps, χωρίς όμως το Vodafone tv με το Disney+. Το αποδέχθηκε γιατί και για τα 100 έδινα 28.60 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Στις 18/7/2022 στις 5:10 ΜΜ, Giama είπε Και στη δική μου γραμμή έχει βγάλει αναβάθμιση από 24 σε 50 στην ίδια τιμή. Όμως τελικά το πακέτο τηλεφωνίας που μου έχουν στην προσφορά δωρεάν αναβάθμισης ταχύτητας είναι διαφορετικό (χειρότερο) από αυτό που έχω... Οπότε προσέξτε όλες τις παραμέτρους πριν αποδεχτείτε την προσφορά. Κάτι μου λέει οτι όλη η ιστορία γίνεται για να σπρώξουν αυτούς με την 24αρα γραμμή, σε vdsl. Ειναι πολλοί αυτοί που αρνούνται να πάνε σε vdsl (όπως κι εγώ) και ίσως το κάνουν για να τσιμπήσεις. Εμένα πχ με έχουν πρήξει να βάλω vdsl. Γιατί τόση πρεμούρα; Πολλοί θα θεωρήσουν μια καλή προσφορά τον διπλασιασμό, αλλά δεν ξέρω με την λήξη του συμβολαίου τους αν έχουν τις ίδιες προσφορές ή χειρότερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 6 minutes ago, thant said: Πολλοί θα θεωρήσουν μια καλή προσφορά τον διπλασιασμό, αλλά δεν ξέρω με την λήξη του συμβολαίου τους αν έχουν τις ίδιες προσφορές ή χειρότερες. Σε 2 χρόνια μιας κι ανανεώνεται το 24μηνο, αν έχουμε ακόμα ίδιες τιμές, τότε θα είναι πολύ άσχημα τα πράγματα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 16 hours ago, thant said: Κάτι μου λέει οτι όλη η ιστορία γίνεται για να σπρώξουν αυτούς με την 24αρα γραμμή, σε vdsl. Ειναι πολλοί αυτοί που αρνούνται να πάνε σε vdsl (όπως κι εγώ) και ίσως το κάνουν για να τσιμπήσεις. Εμένα πχ με έχουν πρήξει να βάλω vdsl. Γιατί τόση πρεμούρα; Πολλοί θα θεωρήσουν μια καλή προσφορά τον διπλασιασμό, αλλά δεν ξέρω με την λήξη του συμβολαίου τους αν έχουν τις ίδιες προσφορές ή χειρότερες. Γιατί θέλουν να τους πάνε ολους σε voip για να γλυτώσουν τις έξτρα υποδομες που έχει η adsl τηλεφωνία. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα