icenex Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Επειδή το σετ της υπογραφής είτε η μητρική είτε επεξεργαστής παρέδωσε πνεύμα(το εστειλα στο σέρβις κ περιμένω τα κακα μαντάτα)σκέφτηκα ότι προτιμότερο ειναι να πάω σε μια πιο σύγχρονη πλατφορμα αν ναι ποια προτείνετε κ ποιον επεξεργαστή.Σκεφτομαι να αλλάξω μόνο αυτά τα 2 εφόσον υπάρχει συμβατότητα με αυτες τις μνήμες και ψύξη. Άλλη λύση είναι να βρω μεταχειρισμένο ανταλλακτικό αλλά να είμαι ειλικρινής δεν θεωρώ ότι αξίζει εσείς τι λέτε; Τέλος το pc είναι επί το πληστον για παιχνίδια κ λίγο σέρφινγκ.Και για μπάτζετ υπολογίζω κοντά στα 500 για αυτά τα 2 βέβαια και φθηνότερη λύση τύπου 200 εφόσον έχω επιδόσεις ίδιες η και καλύτερες από τον 6850κ δεν θα με χαλασει αν κρίνετε ότι δεν αξίζει να δώσω τόσα λεφτά για τις υπάρχουσες πλατφόρμες. Αν υπάρχει λύση για να μου βγάλει ο υπολογιστής μια 5ετια ας δώσω κ 500 το θέμα μου είναι να μην χρειαστεί να τα αλλάξω όλα και στήνω νέο pc από την αρχή.
leros2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, icenex είπε Επειδή το σετ της υπογραφής είτε η μητρική είτε επεξεργαστής παρέδωσε πνεύμα(το εστειλα στο σέρβις κ περιμένω τα κακα μαντάτα)σκέφτηκα ότι προτιμότερο ειναι να πάω σε μια πιο σύγχρονη πλατφορμα αν ναι ποια προτείνετε κ ποιον επεξεργαστή.Σκεφτομαι να αλλάξω μόνο αυτά τα 2 εφόσον υπάρχει συμβατότητα με αυτες τις μνήμες και ψύξη. Άλλη λύση είναι να βρω μεταχειρισμένο ανταλλακτικό αλλά να είμαι ειλικρινής δεν θεωρώ ότι αξίζει εσείς τι λέτε; Τέλος το pc είναι επί το πληστον για παιχνίδια κ λίγο σέρφινγκ.Και για μπάτζετ υπολογίζω κοντά στα 500 για αυτά τα 2 βέβαια και φθηνότερη λύση τύπου 200 εφόσον έχω επιδόσεις ίδιες η και καλύτερες από τον 6850κ δεν θα με χαλασει αν κρίνετε ότι δεν αξίζει να δώσω τόσα λεφτά για τις υπάρχουσες πλατφόρμες. Αν υπάρχει λύση για να μου βγάλει ο υπολογιστής μια 5ετια ας δώσω κ 500 το θέμα μου είναι να μην χρειαστεί να τα αλλάξω όλα και στήνω νέο pc από την αρχή. Έχεις σκοπό να αλλάξεις κάρτα γραφικών ? Γιατί αν μείνεις με την 2070, δεν θα χρειαστείς ποτέ κάτι παραπάνω απο ένα 12400f με μια b660 2
icenex Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, leros2004 είπε Έχεις σκοπό να αλλάξεις κάρτα γραφικών ? Γιατί αν μείνεις με την 2070, δεν θα χρειαστείς ποτέ κάτι παραπάνω απο ένα 12400f με μια b660 Μελλοντικά ναι θα αλλάξω σίγουρα μάλλον θα αλλάξω σε αυτήν την γενιά που θα έρθει 4000 η όπως θα λςγεται.Σκεφτομουν για ακριβή λύση για τα δεδομένα μου έναν 12600κ γιατί να πάω σε 12400φ θα θέλω κοντά 200 ευρώ για τον επεξεργαστή χίλιες φορές να πάω σε 10400 αν είναι να πάω σε φθηνή λύση που παιζει στα 120.Πιο πολύ ρωτάω κ τι επιλογές έχω και στην amd μεριά,αλλά από το λίγο που έψαξα για gaming επιδόσεις καλύτερα να παω σε ιντελ Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από icenex
nickol-us Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Αν κάνεις μόνο gaming, δεν έχουν νόημα οι τόσο πολλοί πυρήνες. Τα καλύτερα value αυτή τη στιγμή για gaming είναι 12400(f) και 5600(x). Aν ανέβεις σε πυρήνες, θες και κάπως πιο ακριβές μητρικές, μετά καλύτερο value πάει ο 12700f, έχει καλύτερο vfm από 12600k ειδικά εφόσον το oc δεν είναι στα σχέδιά σου. 4
leros2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, nickol-us είπε ειδικά εφόσον το oc δεν είναι στα σχέδιά σου. Ναι ειδικά το oc σε gaming έχει φοβερά αποτελέσματα. Έχει πεθάνει εδώ και 2 γενιές cpu... Ότι γίνεται πλέον με τις μνήμες και αυτό σε περιορισμένα σενάρια gaming 2
icenex Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 39 λεπτά πριν, nickol-us είπε Αν κάνεις μόνο gaming, δεν έχουν νόημα οι τόσο πολλοί πυρήνες. Τα καλύτερα value αυτή τη στιγμή για gaming είναι 12400(f) και 5600(x). Aν ανέβεις σε πυρήνες, θες και κάπως πιο ακριβές μητρικές, μετά καλύτερο value πάει ο 12700f, έχει καλύτερο vfm από 12600k ειδικά εφόσον το oc δεν είναι στα σχέδιά σου. Μου απαντησες και στο αλλο θεμα τελικα το πηγα το συστημα της υπογραφης σε τεχνικο να το δουνε και περιμενω τα αποτελεσματα.Λογικα περιμενω ειτε μητρικη ειτε επεξεργαστη να μου μεινε στο χερι οτιδηποτε αλλο θα μου κανει εντυπωση. Και τωρα εξεταζω την περιπτωση να μην μπλεκω να αγοραζω μεταχειρισμενο επεξεργαστη ή μητρικη μιας και τα λεφτα που ζητανε στις αγγελιες ειναι πολλα και ειναι προτιμοτερο να πουλησω το λειτουργικο κομματι πχ τον επεξεργαστη εστω και 50-70 ευρω οχι 100-120 που ζητανε καποιοι εδω μεσα ενω με 120 ευρω παιρνεις 10400f που ειναι καλυτερος απο τον 6850κ και για mb ζητανε απο 150€ και πανω..Κοινως δεν βρισκω λογικη στο να παω σε τετοια λυση εκτος αν δεν μου εβγαιναν τα λεφτα.Πραγματικα απορω με τις τιμες στις αγγελιες δινεις 120 για 10400f και αλλο ενα 100αρικο για mb πουλαω το λειτουργικο κομματι εδω για να τσιμπησω ενα μερος των χρηματων που θα δωσω για cpu/mb και θα μου εβγαινε η δουλεια κοντα μια η αλλη αν υπολογισεις οτι θα επαιρνα παρομοιο συστημα με αυτο που εχω με την εγγυηση του και σιγουρα πιο φρεσκια πλατφορμα.Τεσπα για αυτο σκεφτομαι νεα πλατφορμα να μπορω να κουμπωσω επιτελους και εναν M2 της προκοπης. Το ξερω οτι επι το πληστον στα παιχνιδια πολλοι πυρηνες ειναι αχρειαστοι την δεδομενη στιγμη αλλα επειδη εγω τις πλατφορμες στην ουσια της παντρευομαι και τις κραταω χρονια επιτηδες ριχνω λεφτα και παιρνω ενα πιο δυνατο επεξεργαστη ωστε να μου βγαλει μια 5ετια για πλακα.Οποτε σκεφτομουν τον 12600k γιατι στον μελλον ισως του κανω λιγο oc περα απο αυτο θα μπορουσα να παω στον 12600f αλλα λεω να κρατησω τα onboard γραφικα σε περιπτωση που καει καμια καρτα να εχω pc εστω για σερφαρισμα αφου η διαφορα αυτων των 2 στη τιμη ειναι 10 ευρω. Ε ποσο θα θελω για μητρικη 200 ευρω δεν ειναι καλα?Υπολογιζω 500€ μπατζετ πανω κατω να διαθεσω για αυτα τα 2.Τον ειδα τον 12700f αλλα ειναι πιο ακριβος και ελαχιστα πιο αργος απο τον 12600k οποτε που ειναι το καλυτερο value το οτι εχει 2 πυρηνες παραπανω?Το ειπες και μονος σου αχρειαστοι ειναι στα παιχνιδια.Να φανταστω σε amd μερια δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο σε αυτα τα λεφτα? Τι εχεις να προτεινεις σε μητρικη για τον 12600K και λογικα θα χρειαστω και ψυξη απο οτι καταλαβαινω οποτε αυτη η λυση παει πιο ακριβα.. Αλλιως φθηνη λυση και προσωρινη για τα επομενε 2-3 χρονια παω σε κανεναν 10400f που λογικα δεν θα χρειαστει να αλλαξω ψυξη και θα ταιριαζει ο h80i
nickol-us Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, icenex είπε Και τωρα εξεταζω την περιπτωση να μην μπλεκω να αγοραζω μεταχειρισμενο επεξεργαστη ή μητρικη μιας και τα λεφτα που ζητανε στις αγγελιες ειναι πολλα και ειναι προτιμοτερο να πουλησω το λειτουργικο κομματι πχ τον επεξεργαστη εστω και 50-70 ευρω οχι 100-120 που ζητανε καποιοι εδω μεσα ενω με 120 ευρω παιρνεις 10400f που ειναι καλυτερος απο τον 6850κ και για mb ζητανε απο 150€ και πανω..Κοινως δεν βρισκω λογικη στο να παω σε τετοια λυση εκτος αν δεν μου εβγαιναν τα λεφτα.Πραγματικα απορω με τις τιμες στις αγγελιες δινεις 120 για 10400f και αλλο ενα 100αρικο για mb πουλαω το λειτουργικο κομματι εδω για να τσιμπησω ενα μερος των χρηματων που θα δωσω για cpu/mb και θα μου εβγαινε η δουλεια κοντα μια η αλλη αν υπολογισεις οτι θα επαιρνα παρομοιο συστημα με αυτο που εχω με την εγγυηση του και σιγουρα πιο φρεσκια πλατφορμα Πολυ-συζητημένο το θέμα με τις αγγελίες, δε βγάζεις άκρη... καθένας πουλάει όσο θέλει, ωστόσο οι αγγελίες που βλέπεις δεν έχουν βρει ακόμη αγοραστή(ίσως και λόγω της τιμής...) Λύσεις υπάρχουν άπειρες, το θέμα είναι τι ψάχνεις... μπορείς να πας σε 12100f και να κάνεις αναβάθμιση με την έλευση της 14ης γενιάς που θα έχουν μερική πτώση οι τιμές, θα έχουν κυκλοφορήσει και οι πιο δυνατοί raptor Μπορείς να δεις λύση προσωρινή με τον 10400... Αρκετά κοντά σε επιδόσεις κάποιο σετ r5 5500 με μια b450 (όλα καινούργια μεχρι 200) 9 λεπτά πριν, icenex είπε Το ξερω οτι επι το πληστον στα παιχνιδια πολλοι πυρηνες ειναι αχρειαστοι την δεδομενη στιγμη αλλα επειδη εγω τις πλατφορμες στην ουσια της παντρευομαι και τις κραταω χρονια επιτηδες ριχνω λεφτα και παιρνω ενα πιο δυνατο επεξεργαστη ωστε να μου βγαλει μια 5ετια για πλακα.Οποτε σκεφτομουν τον 12600k γιατι στον μελλον ισως του κανω λιγο oc περα απο αυτο θα μπορουσα να παω στον 12600f αλλα λεω να κρατησω τα onboard γραφικα σε περιπτωση που καει καμια καρτα να εχω pc εστω για σερφαρισμα αφου η διαφορα αυτων των 2 στη τιμη ειναι 10 ευρω. Πιο δυνατός σε αντοχή στο χρόνο ο 12700, όχι πιο αδύναμος, με περισσότερους πυρήνες. 12600f δεν βγάζει, εκτός αν εννοείς kf. 11 λεπτά πριν, icenex είπε Ε ποσο θα θελω για μητρικη 200 ευρω δεν ειναι καλα?Υπολογιζω 500€ μπατζετ πανω κατω να διαθεσω για αυτα τα 2.Τον ειδα τον 12700f αλλα ειναι πιο ακριβος και ελαχιστα πιο αργος απο τον 12600k οποτε που ειναι το καλυτερο value το οτι εχει 2 πυρηνες παραπανω?Το ειπες και μονος σου αχρειαστοι ειναι στα παιχνιδια.Να φανταστω σε amd μερια δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο σε αυτα τα λεφτα? Τι εχεις να προτεινεις σε μητρικη για τον 12600K και λογικα θα χρειαστω και ψυξη απο οτι καταλαβαινω οποτε αυτη η λυση παει πιο ακριβα.. Για amd σου απάντησα μια budget λύση. Στο επίπεδο του 12600k ο ανταγωνιστής 5800x δε φαίνεται να υπερτερεί κάπου για να τον προτιμήσεις. Στην κατηγορία του 12400f έχει τον 5600(x) σε καλά σχετικά λεφτά και με καλές επιδόσεις (εφάμιλλες του 12400) Μητρική, αν μιλάμε και για oc τότε πάμε για μια όχι απο τις φτηνότερες z690, κατά συνέπεια ξεκινάμε γύρω στα 200 όπως είπες. Η πιο πολυσηζυτημένη ως δυνατή και vfm, msi pro z690 a Ψύξη ξεκινάς ως ελάχιστο freezer duo αν όμως ενδιαφέρεσαι για oc τότε θα πρέπει να δαπανήσεις αρκετά παραπάνω. Deepcool ak 620 με πολύ καλές κριτικές, arctic liquid freezer ii σε υδρόψυξη επίσης πολύ καλή, κορυφή στον αέρα μένει η noctua νομίζω 1
icenex Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, nickol-us είπε Πολυ-συζητημένο το θέμα με τις αγγελίες, δε βγάζεις άκρη... καθένας πουλάει όσο θέλει, ωστόσο οι αγγελίες που βλέπεις δεν έχουν βρει ακόμη αγοραστή(ίσως και λόγω της τιμής...) Λύσεις υπάρχουν άπειρες, το θέμα είναι τι ψάχνεις... μπορείς να πας σε 12100f και να κάνεις αναβάθμιση με την έλευση της 14ης γενιάς που θα έχουν μερική πτώση οι τιμές, θα έχουν κυκλοφορήσει και οι πιο δυνατοί raptor Μπορείς να δεις λύση προσωρινή με τον 10400... Αρκετά κοντά σε επιδόσεις κάποιο σετ r5 5500 με μια b450 (όλα καινούργια μεχρι 200) Πιο δυνατός σε αντοχή στο χρόνο ο 12700, όχι πιο αδύναμος, με περισσότερους πυρήνες. 12600f δεν βγάζει, εκτός αν εννοείς kf. Για amd σου απάντησα μια budget λύση. Στο επίπεδο του 12600k ο ανταγωνιστής 5800x δε φαίνεται να υπερτερεί κάπου για να τον προτιμήσεις. Στην κατηγορία του 12400f έχει τον 5600(x) σε καλά σχετικά λεφτά και με καλές επιδόσεις (εφάμιλλες του 12400) Μητρική, αν μιλάμε και για oc τότε πάμε για μια όχι απο τις φτηνότερες z690, κατά συνέπεια ξεκινάμε γύρω στα 200 όπως είπες. Η πιο πολυσηζυτημένη ως δυνατή και vfm, msi pro z690 a Ψύξη ξεκινάς ως ελάχιστο freezer duo αν όμως ενδιαφέρεσαι για oc τότε θα πρέπει να δαπανήσεις αρκετά παραπάνω. Deepcool ak 620 με πολύ καλές κριτικές, arctic liquid freezer ii σε υδρόψυξη επίσης πολύ καλή, κορυφή στον αέρα μένει η noctua νομίζω Ειχα σκοπο καποια στιγμη να παω σε νεα πλατφορμα αλλα το υπολογιζα σε 1-2 χρονια απο τωρα, δυστυχως το συστημα ειχε αλλα σχεδια και για αυτο λεω να παω σε οτι λυση υπαρχει τωρα γιατι αν περιμενω την 14 γενια μπορει να ερθει του χρονου τετοια εποχη.Ουτως η αλλως η νεα γενια σε αλλο σοκετ δεν θα ειναι? Λεω να παω σε 12600k επειδη ειναι πιο φθηνος (απο τον 12700) και αφου ειναι ηδη overkill για τα δεδομενα μου και με τα λεφτα που θα γλυτωσω απο τον 12700 να τα διαθεσω για να παω σε υδροψυξη, παραδοξως αυτην κοιτουσα που μου προτεινες..Γιατι το μπατζετ το υπολογιζω κοντα στα 500+ και αφου απο οτι βλεπω θα χρειαστω και υδροψυξη θα πρεπει να κανω εκπτωσεις. https://www.skroutz.gr/s/20850548/Arctic-Liquid-Freezer-II-360-Υδρόψυξη-Επεξεργαστή-Τριπλού-Ανεμιστήρα-120mm-για-Socket-AM4-1200-115x.html#reviews βεβαια θα τσεκαρω αν χωραει στο κουτι αλλιως θα παρω αυτην με τα 2 ανεμιστηρια. μητρικη αυτη κοιτουσα που μου ειπες κιολας.https://www.skroutz.gr/s/32225032/MSI-Pro-Z690-A-DDR4-Motherboard-ATX-με-Intel-1700-Socket.html Οσο για τον 12600f ναι εκανα λαθος τον 12600kf εννοουσα.Πραγματικα εχω πελαγωσει με την βλακεια λεω επειδη εκατσε ετσι η φαση να παρω κατι και να ησυχασει το κεφαλι μου για τα επομενα 4-5 χρονια. 12600k+msi pro z690+artic=χοντρικα για αυτα θελω 600€ και να ευχομαι να υπαρχει συμβατοτητα με τις μνημες μου γιατι τον βλεπω να τον τελειωνω τον υπολογιστη τα χριστουγεννα Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από icenex
nickol-us Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, icenex είπε Ειχα σκοπο καποια στιγμη να παω σε νεα πλατφορμα αλλα το υπολογιζα σε 1-2 χρονια απο τωρα, δυστυχως το συστημα ειχε αλλα σχεδια και για αυτο λεω να παω σε οτι λυση υπαρχει τωρα γιατι αν περιμενω την 14 γενια μπορει να ερθει του χρονου τετοια εποχη.Ουτως η αλλως η νεα γενια σε αλλο σοκετ δεν θα ειναι? Λεω να παω σε 12600k επειδη ειναι πιο φθηνος αφου ειναι ηδη overkill για τα δεδομενα μου και με τα λεφτα που θα γλυτωσω απο τον 12700 να τα διαθεσω για να παω σε υδροψυξη, παραδοξως αυτην κοιτουσα που μου προτεινες..Γιατι το μπατζετ το υπολογιζω κοντα στα 500 και αφου απο οτι βλεπω θα χρειαστω και υδροψυξη θα πρεπει να κανω εκπτωσεις. https://www.skroutz.gr/s/20850548/Arctic-Liquid-Freezer-II-360-Υδρόψυξη-Επεξεργαστή-Τριπλού-Ανεμιστήρα-120mm-για-Socket-AM4-1200-115x.html#reviews μητρικη αυτη κοιτουσα που μου ειπες κιολας.https://www.skroutz.gr/s/32225032/MSI-Pro-Z690-A-DDR4-Motherboard-ATX-με-Intel-1700-Socket.html Οσο για τον 12600f ναι εκανα λαθος τον 12600kf εννοουσα. Γιου νόου μπετερ που λεν και στο χωριό μου... απλά για να ξεκαθαρίσω τι είπα, καθώς μάλλον σε μπέρδεψα... είπα οτι μπορείς να πας πολύ οικονομικά με τον i3 12100f, βαζοντας παρακαταθήκη μια καλή μητρική. Η 12η γενιά θα αναβαθμίσει ακόμα μια γενιά(13η/raptor lake). Όταν λοιπόν φτάσουμε στην 14η γενιά(meteor), οι επεξεργαστές της 13ης (όπου θα μπορείς να αναβαθμίσεις) θα έχουν μια πτώση τιμής και θα είναι ευκαιρία για να αναβαθμίσεις τον i3 σου. Σημειωτέoν, στα περισσότερα παιχνίδια, με εξαίρεση κάποια βαριά multiplayer, ο 12100 αφήνει κάτι 10400 πολύ μακριά...
Λύση icenex Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Λύση Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Γιου νόου μπετερ που λεν και στο χωριό μου... απλά για να ξεκαθαρίσω τι είπα, καθώς μάλλον σε μπέρδεψα... είπα οτι μπορείς να πας πολύ οικονομικά με τον i3 12100f, βαζοντας παρακαταθήκη μια καλή μητρική. Η 12η γενιά θα αναβαθμίσει ακόμα μια γενιά(13η/raptor lake). Όταν λοιπόν φτάσουμε στην 14η γενιά(meteor), οι επεξεργαστές της 13ης (όπου θα μπορείς να αναβαθμίσεις) θα έχουν μια πτώση τιμής και θα είναι ευκαιρία για να αναβαθμίσεις τον i3 σου. Σημειωτέoν, στα περισσότερα παιχνίδια, με εξαίρεση κάποια βαριά multiplayer, ο 12100 αφήνει κάτι 10400 πολύ μακριά... Ναι δεν καταλαβα τι εννοουσες γιατι σταματησα να παρακολουθω τα της τεχνολογιας εκτενεστερα, οποτε δεν εχω γνωση για ολους τους επεξεργαστες εκει εξω. Δεν προκειται να μπω σε τετοια χωραφια ωστε να κανω αναβαθμιση μετα σε επεξεργαστη 13ης γενιας, να το πω και αλλιως θα το παντρευτω το συστημα οπως εκανα και με τον 6850k.Οποτε δεν υπαρχει λογος να παμε σε τετοια σεναρια γιατι δεν αλλαζω συχνα hardware(εκτος αν καει κατι,καλη ωρα οπως τωρα) αν εξαιρεσεις τις καρτες γραφικων που και παλι αλλαζω γενια παρα γενια.Ειχα 970 πηγα σε 2070 και παει λεγοντας. Απλα πιο πολυ ρωταω για να παρω τα μεγιστα με το ποσο που εχω στην διαθεση μου κοινως τα 500€ που αναγκαστικα θα το ανεβασω στα 600 γιατι απο οτι εψαξα δεν υπαρχει συμβατοτητα με τον h80i.Ευχομαι μονο να μην με κρεμασουν οι μνημες γιατι μετα θα θελω αλλο ενα 100αρικο Και οπως καταλαβαινεις εχω ηδη ξεπερασει το budget και αν παω σε 12700 θα ανεβει αλλο ενα 100αρι και αν χρειαστω τελικα κ ραμ παμε στο συνολο 200 οποτε φτανουμε στα 800 ευρω κοινως σχεδον καινουργιο pc απο την αρχη.Ram ισως αλλαξω αργοτερα αν τελικα δουλεψουν αυτες αλλιως βλεπουμε.Το πολυ πολυ να περιμενω τον επομενο μισθο για να παρω και ram εκτος αν πουλησω τα δικα μου κομματια εδω μεσα και τσιμπησω κατι απο τα μεταχειρισμενα.Ας δω τι θα γινει τελικα και αν φτιαχτει το pc γιατι στην θεωρια καλα τα λεμε. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από icenex
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα