SPY_oo7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Οχι δεν μπορει να σε υποχρεωσει ο εργοδοτης σου να φορεσεις μασκα.ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.Αυτη την στιγμη η μασκα στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους δεν ειναι υποχρεωτικη πλην καποιον εξαιρέσεων.Αν δεν ανήκεις σε αυτες τις εξαιρέσεις λοιπον κανενας εργοδότης δεν μπορει να σε υποχρεωσει να φορας μασκα.ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙ....... Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από SPY_oo7
SabotazNic Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, SPY_oo7 είπε Οχι δεν μπορει να σε υποχρεωσει ο εργοδοτης σου να φορεσεις μασκα.ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.Αυτη την στιγμη η μασκα στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους δεν ειναι υποχρεωτικη πλην καποιον εξαιρέσεων.Αν δεν ανήκεις σε αυτες τις εξαιρέσεις λοιπον κανενας εργοδότης δεν μπορει να σε υποχρεωσει να φορας μασκα.ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙ....... Υπάρχει κάτι που να λέει ότι ο εργοδότης δεν μπορεί να το υποχρεώσει? Δεν νομίζω. Αχ, δεν μπορώ να βλέπω γκρίνια. Φορούσαμε μάσκα για 2 καλοκαίρια εμείς στα εστιατόρια μέσα στις κουζίνες. Ζήσαμε 1
AntiCambeR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Μπορείς να παραιτηθείς αν νομίζεις ότι υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Γιατί να χαρίσει την αποζημίωση; 1 φορά παραιτήθηκα και το έχω μετανιώσει, γιατί με ανάγκασαν έμμεσα.Εμεινα χωρίς ταμείο ανεργίας και χωρίς χρήματα. Επόμενη φορά δεν θα υπάρξει. 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Γιατί να χαρίσει την αποζημίωση; 1 φορά παραιτήθηκα και το έχω μετανιώσει, γιατί με ανάγκασαν έμμεσα.Εμεινα χωρίς ταμείο ανεργίας και χωρίς χρήματα. Επόμενη φορά δεν θα υπάρξει. Δεν χρειάζεται να μείνεις άνεργος όταν δηλώνεις παραίτηση. Ιδανικά, βρίσκεις μια άλλη εργασία πρώτα και δηλώνεις μετά παραίτηση. Ούτε το ταμείο ανεργίας θα περιμένεις, ούτε θα μείνεις σε ένα περιβάλλον που σε διώχνει με την συμπεριφορά του.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Γιατί να χαρίσει την αποζημίωση; 1 φορά παραιτήθηκα και το έχω μετανιώσει, γιατί με ανάγκασαν έμμεσα.Εμεινα χωρίς ταμείο ανεργίας και χωρίς χρήματα. Επόμενη φορά δεν θα υπάρξει. Αφου δεν θέλει λεμε να φοράει μάσκα.Δεν μπορεί.
SPY_oo7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 10 hours ago, SabotazNic said: Υπάρχει κάτι που να λέει ότι ο εργοδότης δεν μπορεί να το υποχρεώσει? Δεν νομίζω. ΩΣ ΤΡΙΠΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΣΑΝΤΑΣ λεω οτι: Υπαρχει μονο ο νομος .Εσυ φοραγες μασκα γιατι ο αποφασισαν οτι ετσι πρεπει.Τωρα αποφασισε οτι δεν χρειάζεται και δεν φορας.ΔΕΝ μπορει λοιπον κάποιος να σε υποχρεωσει να το κανείς εφόσον ο νόμος ειναι πανω απο όλους ..... 10 hours ago, SabotazNic said: Αχ, δεν μπορώ να βλέπω γκρίνια. Φορούσαμε μάσκα για 2 καλοκαίρια εμείς στα εστιατόρια μέσα στις κουζίνες. Ζήσαμε Αμα σου αρεσει τοσο και τη συνήθισες φορα την ακομα δεν σε εμποδιζει κανεις.Να την επιβάλεις στον υπαλληλο σου δεν μπορεις ομως βαση οσων ισχύουν αυτη την στιγμη τουλαχιστον. Υπαρχουν βεβαια και αυτοι που φορανε μασκα ενω οδηγουν μονοι τους στο αυτοκινητο και εχουν και τα παραθυρα κλειστα κατακαλοκαιρο.Η απολυτη παράνοια...... 1
SabotazNic Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 18 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε Τωρα αποφασισε οτι δεν χρειάζεται και δεν φορας.ΔΕΝ μπορει λοιπον κάποιος να σε υποχρεωσει να το κανείς εφόσον ο νόμος ειναι πανω απο όλους ..... Δεν χρειάζεται /= δεν είσαι υποχρεωμένος.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 46 minutes ago, SPY_oo7 said: ΩΣ ΤΡΙΠΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΣΑΝΤΑΣ λεω οτι: Υπαρχει μονο ο νομος .Εσυ φοραγες μασκα γιατι αποφασισαν οτι ετσι πρεπει.Τωρα αποφασισε οτι δεν χρειάζεται και δεν φορας.ΔΕΝ μπορει λοιπον κάποιος να σε υποχρεωσει να το κανείς εφόσον ο νόμος ειναι πανω απο όλους ..... Αμα σου αρεσει τοσο και τη συνήθισες φορα την ακομα δεν σε εμποδιζει κανεις.Να την επιβάλεις στον υπαλληλο σου δεν μπορεις ομως βαση οσων ισχύουν αυτη την στιγμη τουλαχιστον. Υπαρχουν βεβαια και αυτοι που φορανε μασκα ενω οδηγουν μονοι τους στο αυτοκινητο και εχουν και τα παραθυρα κλειστα κατακαλοκαιρο.Η απολυτη παράνοια...... Ναι δεν μπορεί να σε υποχρεώσει αν η επιχείρηση δεν ανήκει στο ΦΕΚ που είναι υποχρεωτική Αλλά ως εργοδότης/επιχειρηματίας μιας και είναι ιδιοκτήτης της επιχείρησης που εργάζεται ο φίλος μας μπορεί άνετα να τον απολύσει ή να τον οδηγήσει (υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι) σε παραίτηση μην ξεχνάς υπάρχει πάρα πολύς κόσμος εκεί έξω που ψάχνει για δουλειά... Εκτός και αν όλοι βολεύονται να κάνουν τους σερβιτόρους ή τους διανομείς ή τις εποχιακές δουλειές στα τουριστικά μέρη/νησιά Τότε πάω πάσο Επίσης θα πρότεινα να είστε λίγο συγκρατημένοι γιατί από Σεπτέμβριο έρχονται δύσκολα (ήδη στην Ε.Ε. τα ζουν) και όσο περνάει ο καιρός τόσο θα δυσκολεύουν...
Haldol Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Γιατί να χαρίσει την αποζημίωση; Εάν θέλει ο ίδιος να φύγει, θα παραιτηθεί. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Αποζημίωση "χαρίζεις" εάν παραιτηθείς "για να μη σ' απολύσει" (που δε βλέπω το λόγο να συμβεί).
SPY_oo7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, ikorolis είπε Αλλά ως εργοδότης/επιχειρηματίας μιας και είναι ιδιοκτήτης της επιχείρησης που εργάζεται ο φίλος μας μπορεί άνετα να τον απολύσει ή να τον οδηγήσει (υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι) σε παραίτηση μην ξεχνάς υπάρχει πάρα πολύς κόσμος εκεί έξω που ψάχνει για δουλειά... Συνοψιζοντας λοιπον πες απλα οτι συμφωνείς μαζι μου .Δεν μπορει να τον υποχρεωσει μπορει μονο να τον απολυσει.Απο εκει και περα ο καθενας αποφασιζει τι αξιζει περισσοτερο.Πρωσωπικα ο αυτοσεβασμος μετραει περσσοτερο απο ενα εργοδοτη.Δουλεια θα βρω.................
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε Συνοψιζοντας λοιπον πες απλα οτι συμφωνείς μαζι μου .Δεν μπορει να τον υποχρεωσει μπορει μονο να τον απολυσει.Απο εκει και περα ο καθενας αποφασιζει τι αξιζει περισσοτερο.Πρωσωπικα ο αυτοσεβασμος μετραει περσσοτερο απο ενα εργοδοτη.Δουλεια θα βρω................. Δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο Γιατί δεν ξέρω σε ποιο τομέα εργάζεται ο συνομιλητής μας που ξεκίνησε το θέμα Αν ο τομέας/επιχείρηση αναφέρεται στο ΦΕΚ που έχει δημοσιευτεί και είναι υποχρεωτικό το να φοράς μάσκα τότε τσάμπα διαμαρτύρεται Αν όμως δεν αναφέρεται λέει την αντίρρηση του/πρόβλημα του και ή θα παραμείνει στην εργασία του αν είναι σωστός ο εργοδότης ή θα τον απολύσει/οδηγήσει σε παραίτηση αν είναι λάθος ο εργοδότης. Στην πολυεθνική εταιρεία που εργάζομαι πάντως όσοι είναι μόνοι τους στο γραφείο δεν φοράνε μάσκα απαραίτητη προυπόθεση να τηρείται η απόσταση των γραφείων - να υπάρχουν ανοικτά παράθυρα Αν υπάρχουν παραπάνω άτομα από τον προβλεπόμενο αριθμό του γραφείου τότε φοράνε όλοι μάσκα Δεν θα παραμείνω στο γεγονός ότι αν και εμβολιασμένοι αν και φοράμε μάσκα κολλήσαμε και θα ξανά κολλήσουμε κτλ...
SPY_oo7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ikorolis είπε Αν ο τομέας/επιχείρηση αναφέρεται στο ΦΕΚ που έχει δημοσιευτεί και είναι υποχρεωτικό το να φοράς μάσκα τότε τσάμπα διαμαρτύρεται κλαρκ οδηγαει.............Αυτη την στιγμη μονο στους χωρους υγειας ειναι υποχρεωτικη η μασκα. Συνοψιζοντας λοιπον πες απλα οτι συμφωνείς μαζι μου .Δεν μπορει να τον υποχρεωσει μπορει μονο να τον απολυσει.Απο εκει και περα ο καθενας αποφασιζει τι αξιζει περισσοτερο.Πρωσωπικα ο αυτοσεβασμος μετραει περσσοτερο απο ενα εργοδοτη.Δουλεια θα βρω................. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από SPY_oo7
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, ikorolis είπε Δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο Γιατί δεν ξέρω σε ποιο τομέα εργάζεται ο συνομιλητής μας που ξεκίνησε το θέμα Αν ο τομέας/επιχείρηση αναφέρεται στο ΦΕΚ που έχει δημοσιευτεί και είναι υποχρεωτικό το να φοράς μάσκα τότε τσάμπα διαμαρτύρεται Αν όμως δεν αναφέρεται λέει την αντίρρηση του/πρόβλημα του και ή θα παραμείνει στην εργασία του αν είναι σωστός ο εργοδότης ή θα τον απολύσει/οδηγήσει σε παραίτηση αν είναι λάθος ο εργοδότης. Στην πολυεθνική εταιρεία που εργάζομαι πάντως όσοι είναι μόνοι τους στο γραφείο δεν φοράνε μάσκα απαραίτητη προυπόθεση να τηρείται η απόσταση των γραφείων - να υπάρχουν ανοικτά παράθυρα Αν υπάρχουν παραπάνω άτομα από τον προβλεπόμενο αριθμό του γραφείου τότε φοράνε όλοι μάσκα Δεν θα παραμείνω στο γεγονός ότι αν και εμβολιασμένοι αν και φοράμε μάσκα κολλήσαμε και θα ξανά κολλήσουμε κτλ... Κλαρκ δουλευει σε αποθήκη. Ελπίζω πάντως το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην εργασία του να ειναι η μάσκα.Και επίσης να είναι αρκετό καιρό εκεί ώστε αν τον απολύσουν λόγω μάσκας να δικαιούται αποζημίωσης.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, SPY_oo7 είπε κλαρκ οδηγαει.............Αυτη την στιγμη μονο στους χωρους υγειας ειναι υποχρεωτικη η μασκα. μήπως λέω δεν είστε ενημερωμένοι? ή δεν έχετε διαβάσει καλά το ΦΕΚ καθώς εγώ βλέπω από την γειτονιά μου (κέντρο αθήνας - παγκράτι) αλλά και από τις μετακινήσεις μου σπίτι-εργασία-σπίτι να φοράνε μάσκα οι εργαζόμενοι σε σούπερ μάρκετ - κρεοπωλεία ακόμα και σε καταστήματα όπως κωτσόβολος/γερμανός σε τράπεζες επίσης αλλά και σε οργανισμούς όπως cosmote/δεη/ευδαπ εννοείται ότι ως πελάτης θα φορέσω μάσκα όπου κρίνω ότι χρειάζεται λόγω κόσμου και αποστάσεων που δεν τηρούνται.
SPY_oo7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Για βρες το να δουμε τι λεει γιατι εγω τωρα που ημουν στο σουπερ μαρκετ δεν φοραγε κανενας.Αλλο εθελοντικα και αλλο τι λεει ο νομος αυτη την στιγμη τουλαχιστον.Στις δομές υγείας και στα μεσα μαζικης μεταφορας.Μην παραπληροφορείς τον κοσμο........ Επισης και το μαγαζι σου παρανομει. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από SPY_oo7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα