peponas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Ειμαι στην φαση αναβαθμισης υπολογιστη και επειδη ειμαι απο τους ανθρωπους που αν δεν χαλασουν τα κραταω για πανω απο 5ετια θα ηθελα να καταλαβω κατα ποσο αξιζει να περασω σε ddr5 και ποσο stable ειναι atm(μην κανω τον beta tester και μου σπασουν τα νευρα) καθως επισης και ποιες να κοιταζω για να μην ξηλωθω.(προτασεις και σε mb δεν με χαλανε). Cpu σκοπευω να παρω τον 12700kf και gpu περιμενω 3070. το pc ειναι 99% για gaming και το rgb δεν με ενδοιαφερει. Σας ευχαριστω.
Aris_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 οχι ακόμα εκτος και δεν σε νοιάζουν τα extra λεφτά, οι καλες ddr5 που θα δεις μια ελάχιστη διαφορά είναι ακόμα ακριβές 3
Aten-Ra Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, peponas είπε Ειμαι στην φαση αναβαθμισης υπολογιστη και επειδη ειμαι απο τους ανθρωπους που αν δεν χαλασουν τα κραταω για πανω απο 5ετια θα ηθελα να καταλαβω κατα ποσο αξιζει να περασω σε ddr5 και ποσο stable ειναι atm(μην κανω τον beta tester και μου σπασουν τα νευρα) καθως επισης και ποιες να κοιταζω για να μην ξηλωθω.(προτασεις και σε mb δεν με χαλανε). Cpu σκοπευω να παρω τον 12700kf και gpu περιμενω 3070. το pc ειναι 99% για gaming και το rgb δεν με ενδοιαφερει. Σας ευχαριστω. Η διαφορά του 12700Κ με τον 12700KF είναι μόλις 20 ευρώ, προσωπικά η θα έβλεπα τον 12700 στα 370 ευρώ που έχει και CPU Cooler η τον 12700Κ στα 430 ευρώ που έχει και iGPU, δεν αξίζει ο KF για μόλις 20 ευρώ λιγότερα από τον Κ.
peponas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 22 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Η διαφορά του 12700Κ με τον 12700KF είναι μόλις 20 ευρώ, προσωπικά η θα έβλεπα τον 12700 στα 370 ευρώ που έχει και CPU Cooler η τον 12700Κ στα 430 ευρώ που έχει και iGPU, δεν αξίζει ο KF για μόλις 20 ευρώ λιγότερα από τον Κ. Και 10 ευρώ να ήταν για ποιον λόγο να τα δόσω για ένα παντελώς άχρηστο feature? Δεν θέλω να παίξω έξυπνος. Απλά ρωτάω τι σκεπτικό
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 34 λεπτά πριν, peponas είπε Και 10 ευρώ να ήταν για ποιον λόγο να τα δόσω για ένα παντελώς άχρηστο feature? Δεν θέλω να παίξω έξυπνος. Απλά ρωτάω τι σκεπτικό backup και μεταπωλητικη αξια. ειναι χρησιμη η igpu 5
Eloy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, peponas είπε Και 10 ευρώ να ήταν για ποιον λόγο να τα δόσω για ένα παντελώς άχρηστο feature? Δεν θέλω να παίξω έξυπνος. Απλά ρωτάω τι σκεπτικό Γιατί αν μια μέρα πατήσεις το κουμπί στον υπολογιστή και δεν πάρεις εικόνα, βάζοντας το hdmi στην igpu θα γλυτώσεις τον μισό χρόνο του debugging. Γιατί η διαφορά τιμής είναι ελάχιστη και δεν επιβαρύνει την απόδοση της cpu. Γιατί αν ασχολείσαι με επεξεργασία βιντεο/εικόνας, θα κάνεις πιο καλά την δουλειά σου με επεξεργαστή που διαθέτει ΚΑΙ igpu... Oi encoders/decoders που έχει η Intel στις igpu είναι καλύτεροι απο αυτούς που έχουν και οι καλές κάρτες γραφικών και τα μοντέρνα προγράμματα επεξεργασίας ξέρουν πότε και γιατί να στείλουν τμήματα της επεξεργασίας στην igpu. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα