yiannis72 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Χαλκά στη μύτη βάζανε στους δούλους που φέρνανε από την Αφρική στο Αμερικάνικο Νότο να μαζεύουν βαμβάκι. Είστε με τα καλά σας ρε; Και κάπως έτσι κατάλαβα τι είναι το septum piercing . Μην κάνεις bullying στην κοπέλα ρε.Όταν άκουγες εσύ αυτούς τους σαταναδες στη μουσικη και σταυροκοπιοντουσαν οι γύρω σου,σου άρεσε που σου την πέφτανε; Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από yiannis72
HALF EVIL Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, yiannis72 είπε Και κάπως έτσι κατάλαβα τι είναι το septum piercing . Μην κάνεις bulling στην κοπέλα ρε.Όταν άκουγες εσύ αυτούς τους σαταναδες στη μουσικη και σταυροκοπιοντουσαν οι γύρω σου,σου άρεσε που σου την πέφτανε; Υπάρχουν και άλλα μέρη του σώματος για piercing , δεν είμαι κατά. 1
kostasbm Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 καποτε περναγαμε σκουλαρικι για 2 βραδυα και το βγαζαμε για να μη μας πλακωσουν οι δικοι μας.....ομως περασε και αυτη η μπορα και τωρα τρυπαμε οτι ναναι......θα περασει και αυτη ......και θα μεινουν οι τρυπες....δεν ειμαι κατα αλλα στη μυτη π.χ σε περιπτωση κρυολογηματος το βγαζουμε για να φυσησουμε ??? αποριες ενος παλιογερου ...........
MariaLog Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 οχι, φυσας μαζι με το σκουλαρικι προσεκτικα, πιεζεις απο πιο ψηλα την μυτη για να μην ερεθισεις το σημειο της τρυπας. οι πιο τακτικοι χρησιμοποιουν ρινικο διαλυμα μετα για να καθαρισουν τα υπολειμματα της μυξας
debss23 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Στις 9/7/2022 στις 10:49 ΠΜ, kostasbm είπε καποτε περναγαμε σκουλαρικι για 2 βραδυα και το βγαζαμε για να μη μας πλακωσουν οι δικοι μας.....ομως περασε και αυτη η μπορα και τωρα τρυπαμε οτι ναναι......θα περασει και αυτη ......και θα μεινουν οι τρυπες....δεν ειμαι κατα αλλα στη μυτη π.χ σε περιπτωση κρυολογηματος το βγαζουμε για να φυσησουμε ??? αποριες ενος παλιογερου ........... Την ίδια απορία έχω και εγώ ωστόσο αλλά θα μάθουμε τον χειμώνα εντάξει γενικά τα σκουλαρίκια είναι στη μόδα και θεωρω πως θα συνεχίσουν να είναι απλά είναι διαφορετικό εάν το κανεις συνειδητά. Ωστόσο συνήθως οι τρύπες εάν δεν τις έχεις για πολύ καιρό κλείνουν (όχι πάντα) δεν είναι κάτι το σπουδαίο..
SabotazNic Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΚΕΡ There, I said it 1
SabotazNic Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Τι είναι τα τσοκερ πάλι; 😜 https://www.google.com/search?client=opera&q=τσοκερ&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
HALF EVIL Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε https://www.google.com/search?client=opera&q=τσοκερ&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 Αυτά είναι ωραία. 1
SabotazNic Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, HALF EVIL είπε Αυτά είναι ωραία. Δες μονο τον λαιμο σε παρακαλω 1
MariaLog Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Αυτά είναι ωραία. εχω παρει στον σκυλο μου ενα
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, SabotazNic είπε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΚΕΡ There, I said it Όπως και στο οτιδήποτε, είναι εάν το υποστηρίζεις. Σε κάποιον μπορεί να είναι αστείο και φρικαλεότητα, και σε άλλον να τον κάνει σούπερ σέξι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα