Προς το περιεχόμενο

Septum piercing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Χαλκά στη μύτη βάζανε στους δούλους που φέρνανε από την Αφρική στο Αμερικάνικο Νότο να μαζεύουν βαμβάκι. Είστε με τα καλά σας ρε; 

Και κάπως έτσι κατάλαβα τι είναι το septum piercing .

Μην κάνεις bullying στην κοπέλα ρε.Όταν άκουγες εσύ αυτούς τους σαταναδες στη μουσικη και σταυροκοπιοντουσαν οι γύρω σου,σου άρεσε που σου την πέφτανε; :P

Επεξ/σία από yiannis72
Δημοσ.
Μόλις τώρα, yiannis72 είπε

Και κάπως έτσι κατάλαβα τι είναι το septum piercing .

Μην κάνεις bulling στην κοπέλα ρε.Όταν άκουγες εσύ αυτούς τους σαταναδες στη μουσικη και σταυροκοπιοντουσαν οι γύρω σου,σου άρεσε που σου την πέφτανε; :P

Υπάρχουν και άλλα μέρη του σώματος για piercing :P, δεν είμαι κατά. 

• Like 1
Δημοσ.

καποτε περναγαμε σκουλαρικι για 2 βραδυα και το βγαζαμε για να μη μας πλακωσουν οι δικοι μας.....ομως περασε και αυτη η μπορα και τωρα τρυπαμε οτι ναναι......θα περασει και αυτη ......και θα μεινουν οι τρυπες....δεν ειμαι κατα αλλα  στη μυτη π.χ σε περιπτωση κρυολογηματος το βγαζουμε για να φυσησουμε ???  αποριες ενος παλιογερου ...........

Δημοσ.

οχι, φυσας μαζι με το σκουλαρικι προσεκτικα, πιεζεις απο πιο ψηλα την μυτη για να μην ερεθισεις το σημειο της τρυπας. οι πιο τακτικοι χρησιμοποιουν ρινικο διαλυμα μετα για να καθαρισουν τα υπολειμματα της μυξας

Δημοσ.
Στις 9/7/2022 στις 10:49 ΠΜ, kostasbm είπε

καποτε περναγαμε σκουλαρικι για 2 βραδυα και το βγαζαμε για να μη μας πλακωσουν οι δικοι μας.....ομως περασε και αυτη η μπορα και τωρα τρυπαμε οτι ναναι......θα περασει και αυτη ......και θα μεινουν οι τρυπες....δεν ειμαι κατα αλλα  στη μυτη π.χ σε περιπτωση κρυολογηματος το βγαζουμε για να φυσησουμε ???  αποριες ενος παλιογερου ...........

Την ίδια απορία έχω και εγώ ωστόσο αλλά θα μάθουμε τον χειμώνα :) εντάξει γενικά τα σκουλαρίκια είναι στη μόδα και θεωρω πως θα συνεχίσουν να είναι απλά είναι διαφορετικό εάν το κανεις συνειδητά. Ωστόσο συνήθως οι τρύπες εάν δεν τις έχεις για πολύ καιρό κλείνουν (όχι πάντα) δεν είναι κάτι το σπουδαίο.. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, SabotazNic είπε

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΚΕΡ

There, I said it

Όπως και στο οτιδήποτε, είναι εάν το υποστηρίζεις. Σε κάποιον μπορεί να είναι αστείο και φρικαλεότητα, και σε άλλον να τον κάνει σούπερ σέξι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...