Προς το περιεχόμενο

Septum piercing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Έχω αποφασίσει να κάνω ένα septum απλά θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει περίπτωση να μολυνθεί διότι είμαι ιδιαιτέρως επιρρεπής σε μολύνσεις και η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι. (θα γίνει βεβαια με βελόνα) Επίσης, έχω ακούσει πως πρέπει να το καθαρίζω με φυσιολογικό όρο αλλα και κρεμα fucidin για ενα μήνα, ισχύει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) 😁

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άμα είχαμε το χάρισμα να βλέπουμε τα μελλούμενα, θα είχαμε θησαυρίσει, και τώρα θα είμασταν στις Μπαχάμες, κοπέλα μου. 😋

Διάλεξε ένα αξιόπιστο μαγαζί, τήρησε ευλαβικά τις οδηγίες που θα σου δώσει και όλα θα πάνε καλά. Αν συμβεί κάτι, το αντιμετωπίζεις κείνη την ώρα. Μην προκαταβάλεις αρνητικά.

Επεξ/σία από Mrs. Hyde
Δημοσ.
10 ώρες πριν, debss23 είπε

Καλησπέρα σε όλους! Έχω αποφασίσει να κάνω ένα septum απλά θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει περίπτωση να μολυνθεί διότι είμαι ιδιαιτέρως επιρρεπής σε μολύνσεις και η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι. (θα γίνει βεβαια με βελόνα) Επίσης, έχω ακούσει πως πρέπει να το καθαρίζω με φυσιολογικό όρο αλλα και κρεμα fucidin για ενα μήνα, ισχύει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) 😁

Aφου έχεις πρόβλημα με μολύνσεις μην το κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.
10 hours ago, debss23 said:

κανεις δεν μπορει να σου πει τι θα γινει και πως θα αντιδρασει ο οργανισμος σου.αν το κανεις πρεπει να τηρεις ολα αυτα που θα σου πουν.πλυσεις αλοιφες κτλ

προχτες ιδια συζητηση

https://www.insomnia.gr/forums/topic/493792-πρόβλημα-με-piercing/page/3/#comment-59305212

κατα τα αλλα προσωπικη συμβουλη και μπορεις να με να μας γραψεις εκει που δεν πιανει μελανι. α.αξιζει να παρεις το ρισκο?ολοι σε μικρη ηλικια θελουμε να ξεχωρισουμε.βρες κατι πιο πρωτοτυπο απο κατι που εχει γινει μοδα και το κανουν ολοι επειδη ειναι της μοδας.βαρεθηκα εξω να βλεπω δυο καθημερινα πραγματα.τατουαζ και σκουλαρικια.φαντασια μηδεν πλεον. οτι κανει η μαζα. ηλικια να υποθεσω εισαι around 20

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οποιαδηποτε ανοιχτη πληγη μπορει να μολυνθει, ασχετα με το ποσο καλα το καθαριζεις.  παιζει ρολο το περιβαλλον, ο οργανισμος, το υλικο, το μερος που θα το κανεις, τα εργαλεια σωστα αποστειρωμενα κτλ κτλ .

αν εχεις θεμα με μολυνσεις, ευαισθητος οργανισμος, θα προτεινα να μη το κανεις, δεν αξιζει την μελλοντικη ταλαιπωρια

Επεξ/σία από MariaLog
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαλκά στη μύτη βάζανε στους δούλους που φέρνανε από την Αφρική στο Αμερικάνικο Νότο να μαζεύουν βαμβάκι. Είστε με τα καλά σας ρε; 

Επεξ/σία από HALF EVIL
  • Like 2
Δημοσ.
3 hours ago, debss23 said:

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις ❤️ 

αφου θες να το κανεις καντο.απλα προσεχε αν δεις τπτ παραξενο.1000 φορες να μην πετυχει και να την αφησεις να κλεισει παρα να τρεχεις με οτιδηποτε ιατρικο

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

αφου θες να το κανεις καντο.απλα προσεχε αν δεις τπτ παραξενο.1000 φορες να μην πετυχει και να την αφησεις να κλεισει παρα να τρεχεις με οτιδηποτε ιατρικο

Ναι εννοείται αυτό η υγεία προέχει, σε ευχαριστώ πολύ! 😙

• Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, debss23 said:

Ναι εννοείται αυτό η υγεία προέχει, σε ευχαριστώ πολύ! 😙

το ειπα επειδη σε πολλους κανουν θεμα αλλα επιμενουν να μην αφηνουν πχ η τρυπα να κλεισει και μετα βλεπεις πολλα παραξενα αλλο τοσο που μιλαμε για μυτη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, poulinos είπε

το ειπα επειδη σε πολλους κανουν θεμα αλλα επιμενουν να μην αφηνουν πχ η τρυπα να κλεισει και μετα βλεπεις πολλα παραξενα αλλο τοσο που μιλαμε για μυτη

Ναι εμένα όταν είχε μολυνθεί το αυτι μου και τις 3 φορές επέμεναν να μην βγάλω το σκουλαρίκι. Βέβαια εγώ το ειχα βγάλει γιατί υπέφερα και διότι δεν φαινόταν καν από το πρήξιμο..

Επεξ/σία από debss23
Δημοσ.
3 hours ago, debss23 said:

Ναι εμένα όταν είχε μολυνθεί το αυτι μου και τις 3 φορές επέμεναν να μην βγάλω το σκουλαρίκι. Βέβαια εγώ το ειχα βγάλει γιατί υπέφερα και διότι δεν φαινόταν καν από το πρήξιμο..

κλασσικες βλακειες.μην το βγαλεις και θα γινει καλα καποια στιγμη.να δω αν θα παρουν την ευθυνη αν γινει κατι χειροτερο.αλλα μετα θα σου πουν οτι εσυ δεν τηρησες αυτα που σου ειπαν. το ευκολο ο καθενας να δινει ιατρικες συμβουλες. αν εγινε με το αυτι σου προβλημα τοτε με την μυτη δεν ξερω τι θα γινει που ειναι πολυ πιο ευαισθητη και παιρνει πολυ περισσοτερο χρονο αποκαταστασης ετσι και αλλιως. απο εκει κ περα εσυ αποφασιζεις.προσωπικα δεν θα το κανα για πολλους λογους

Δημοσ.
5 ώρες πριν, debss23 είπε

Σκέψου μηπως είσαι αλλεργική στο μέταλλο. 

Δημοσ.
Just now, masteripper said:

Κάποτε έγιναν επαναστάσεις και χύθηκε αίμα με το τσουβαλι για να βγούνε οι χαλκάδες...τώρα παρακαλάνε και πληρώνουν από πάνω... Απλώς παρακμη

χαλαρωστε. και καποτε τατουαζ εκαναν οι φυλακισμενοι.εχουμε ετος 2022.ο καθενας κανει οτι θελει και καμια σχεση το septum με τις εποχες που αναφερετε. να επαναφερουμε και τις φουστες τοτε μονο στις γυναικες επειδη καποτε δεν φοραγαν jean. μπροστα κοιταμε. το να μην σου αρεσει κατι δεκτο αλλα δεν μπορεις να συγκρινεις τα σκουλαρικια με εποχες δουλων ή με κατι που γινοταν ποσα χρονια πισω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...