Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Herald είπε

Είπα εγώ ότι οι νόμοι δεν πρέπει να τηρούνται;

Συνεχίζεις τις προσβολές,, ΧΑΙΡΟΜΑΙ που οι πράξεις σου συμφωνούν με την άποψη μου. Η ελευθερία μου να προσβληθώ σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία σου να μιλήσεις. Τα βρήκαμε, τα συμφωνήσαμε, άψογα!

Μόνο καθρεφτάκι δεν μου έχεις πει… 😅

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Waiss είπε

Πωωωω ρεεεε προσβολαααα....

Είναι τραγελαφικό, ο υποστηρικτής της απαγορεύσης της "προσβολής" με προσβάλλει και στα 5 ποστ που μου απάντησε :P 

4 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μόνο καθρεφτάκι δεν μου έχεις πει… 😅

Δεν χρειάζεται να σου πώ τίποτα, οι πράξεις με βγάζουν ολόσωστο :P 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Herald είπε

Είναι τραγελαφικό, ο υποστηρικτής της απαγορεύσης της "προσβολής" με προσβάλλει και στα 5 ποστ που μου απάντησε :P 

Αν το αντέχει ο εγωισμός σου, κάνε μου μήνυση… 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Αν το αντέχει ο εγωισμός σου, κάνε μου μήνυση… 

Τι μήνυση, εγώ θα υπερασπιστώ με την ζωή μου το δικαίωμα σου να με προσβάλλεις. Εσύ είσαι αυτός που θέλει να κάνει μηνύσεις σε όσους τον προσβάλλουν, ενώ ο ίδιος προσβάλλεις αβέρτα. Γιαυτό μου φαίνεται αστεία η στάση σου :P 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, @11h είπε

μένει να μας πείς ποιά είναι αυτή η αδιάφθορη αρχή που δεν θα ορίζει το αδίκημα έτσι ώστε να φιμώσει τους επικριτές της.

Οι ιδιες αρχες που οριζουν ηδη και τα υπολοιπα αδικηματα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Herald είπε

Τι μήνυση, εγώ θα υπερασπιστώ με την ζωή μου το δικαίωμα σου να με προσβάλλεις. Εσύ είσαι αυτός που θέλει να κάνει μηνύσεις σε όσους τον προσβάλλουν, ενώ ο ίδιος προσβάλλεις αβέρτα. Γιαυτό μου φαίνεται αστεία η στάση σου :P 

Το τι υποστηρίζω είναι ξεκάθαρο, εσύ δεν ξέρεις από που να πιαστείς και γενικολογείς…

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Το τι υποστηρίζω είναι ξεκάθαρο, εσύ δεν ξέρεις από που να πιαστείς και γενικολογείς…

Το τι υποστηρίζεις στα λόγια είναι ξεκάθαρο, όπως ξεκάθαρο είναι πώς οι πράξεις σου πάνε κόντρα σε αυτά που λές ότι υποστηρίζεις. Με έχεις προσβάλλει 6-7 φορές ήδη :P 

Δημοσ.

Κινέζοι και Ιάπωνες ανώμαλοι.γιαυτο παλιά στα iPhone μπορεί και ακόμα δεν ξέρω δεν υπήρχε σιγαση στον ήχο της κάμερας.για να ακούγονται οι ανωμαλαρες όταν τραβούσαν κάτω από τις φούστες των κοριτσιών.

μεσα όλοι παλιοκοπριτες

Δημοσ.

Το τι υποστηρίζεις στα λόγια είναι ξεκάθαρο, όπως ξεκάθαρο είναι πώς οι πράξεις σου πάνε κόντρα σε αυτά που λές ότι υποστηρίζεις. Με έχεις προσβάλλει 6-7 φορές ήδη :P 

Έχεις συνειδητοποιήσει ότι η καραμέλα έχει λιώσει? Και ξανά λέω αν θέλεις κάνε μου μήνυση να δούμε ποιος έχει δίκιο και ποιος αδικο…

Δημοσ.
4 minutes ago, corr8 said:

Οι ιδιες αρχες που οριζουν ηδη και τα υπολοιπα αδικηματα.

θα αποφασίζουν και για το αν οι πολίτες θα έχουν ελευθερία λόγου και εκφρασής με βάση το τί ορίζουν οι ίδιες ως αδίκημα και χωρίς να ελέγχονται απο αυτούς (θα είναι ήδη φιμωμένοι ή φυλακή). 

Μια χούντα μόνο και μόνο για να μην ακούει η άλλη τη λέξη χοντρή.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, @11h είπε

θα αποφασίζουν και για το αν οι πολίτες θα έχουν ελευθερία λόγου και εκφρασής με βάση το τί ορίζουν οι ίδιες ως αδίκημα και χωρίς να ελέγχονται απο αυτούς (θα είναι ήδη φιμωμένοι ή φυλακή). 

Μια χούντα μόνο και μόνο για να μην ακούει η άλλη τη λέξη χοντρή.

Εσκεμμένα αυτό που έγραψες δεν βγάζει νόημα γιατί ήθελες να καταλήξεις στην τελευταία σου πρόταση…

σκέψου μόνο ότι η νομοθεσία για τα ίδια αδικήματα είναι εδώ και 80 χρόνια η ίδια και χούντα στην Ιαπωνία έχουν να δουν από τον Β παγκόσμιο πόλεμο…

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AtiX είπε

Έχεις συνειδητοποιήσει ότι η καραμέλα έχει λιώσει? Και ξανά λέω αν θέλεις κάνε μου μήνυση να δούμε ποιος έχει δίκιο και ποιος αδικο…

Μα δεν θέλω να σου κάνω μήνυση, μαρέσει η ελευθερία του λόγου ;) Εσύ είσαι που θες να απαγορευτούν οι προσβολές την ώρα που προσβάλλεις συνεχώς

Δημοσ.
Just now, AtiX said:

Εσκεμμένα αυτό που έγραψες δεν βγάζει νόημα γιατί ήθελες να καταλήξεις στην τελευταία σου πρόταση…

σκέψου μόνο ότι η νομοθεσία για τα ίδια αδικήματα είναι εδώ και 80 χρόνια η ίδια και χούντα στην Ιαπωνία έχουν να δουν από τον Β παγκόσμιο πόλεμο…

και τί σχέση έχουν αυτά με όσα εγραψα εγώ; ρε μαν, take a break

Δημοσ.

Μα δεν θέλω να σου κάνω μήνυση, μαρέσει η ελευθερία του λόγου ;) Εσύ είσαι που θες να απαγορευτούν οι προσβολές την ώρα που προσβάλλεις συνεχώς

Όχι, για να παραπονιέσαι δεν σου αρέσει, αν δεν σε ενοχλούσε δεν θα αναφερόσουνα σε αυτό 10 φορές σε 10 ποστ…

οπότε άσε αυτά τα ψευτοπροοδευτικά και τις συμπεριφορές που μαθενετε από το Ίντερνετ και μπες στην ουσία του θέματος…

4 λεπτά πριν, @11h είπε

και τί σχέση έχουν αυτά με όσα εγραψα εγώ; ρε μαν, take a break

Δεν φταίω εγώ αν εσύ κανείς ότι δεν καταλαβαίνεις τι έγραψες…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, AtiX είπε

Όχι, για να παραπονιέσαι δεν σου αρέσει, αν δεν σε ενοχλούσε δεν θα αναφερόσουνα σε αυτό 10 φορές σε 10 ποστ…

οπότε άσε αυτά τα ψευτοπροοδευτικά και τις συμπεριφορές που μαθενετε από το Ίντερνετ και μπες στην ουσία του θέματος…

Μα δεν παραπονιέμαι. Την τραγελαφικότητα του άλλα λέω και άλλα κάνω αποτυπώνω

Σιγά μην με ενοχλήσει τι είπε κάποιος random στο internet.....πας καλά? :P 

Επεξ/σία από Herald
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...