Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω εναν 2400g με 2 σπασμένα pins. Το πήγα σε έναν τεχνικό μήπως μπορέσει να βρει μια λύση και μου είπε να του βρω αλλο ryzen χαλασμένο να πάρει τα pins και να τα κολλήσει.

Επειδή αυτό ειναι αρκετά δύσκολο εως ακατόρθωτο πιστεύω, υπάρχει κάποια άλλη λύση να τον κάνω να λειτουργήσει; Αν βρω κάποιον αρχαίο athlon πχ δεν θα ταιριάζουν τα pin;

Ευχαριστώ πολυ.

Δημοσ.

Αρκεί να ταιριάζουν, δε νομίζω οτι χαλάει κάποιος ryzen για να φτιάξει ryzen

Παρακάτω video που παίρνει donοr pins από turion και τα βάζει σε 3700x

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Αρκεί να ταιριάζουν, δε νομίζω οτι χαλάει κάποιος ryzen για να φτιάξει ryzen

Παρακάτω video που παίρνει donοr pins από turion και τα βάζει σε 3700x

Τι να πω.. ειχα εναν athlon 965 και πήγα αλλα δυστυχώς δεν έκανε.. μαλλον την πατήσαμε άσχημα..

Δημοσ.

Αντί να ψάχνεις να βρεις επεξεργαστές, καλύτερα ψάξε να βρεις άλλο τεχνικό που θα έχει τα πιν και θα σου κάνει τη δουλειά που θες

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Αντί να ψάχνεις να βρεις επεξεργαστές, καλύτερα ψάξε να βρεις άλλο τεχνικό που θα έχει τα πιν και θα σου κάνει τη δουλειά που θες

Εδώ που είμαι φίλε μου δεν υπάρχει τίποτα δυστυχώς..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε

Τον δοκιμάσατε και δεν δουλεύει;

Δυστυχώς δεν τον δοκίμασα. Ο τεχνικός μου είπε όμως οτι οι συγκεκριμένες γραμμές χρησιμοποιούνται και δεν είναι απλά ground..

Σκέφτομαι να του πω να ξηλώσει 2 νεκρα pins και να τα βάλει αν γίνεται κατι τέτοιο.. αλλιώς με βλέπω για eBay αν και δεν ξερω τι παίζει με το τελωνείο..

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Ο τεχνικός μου είπε όμως οτι οι συγκεκριμένες γραμμές χρησιμοποιούνται και δεν είναι απλά ground..

Αν είναι έτσι τότε...

... αυτή ίσως φαίνεται καλή λύση:

2 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Σκέφτομαι να του πω να ξηλώσει 2 νεκρα pins και να τα βάλει

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου έλεγα να το στείλεις για να στο φτιάξω όπως έχω κάνει σε αμέτρητα ryzen ,αλλά μεταφορικά πήγαινε έλα και εργασία στο 2400g δεν σε συμφέρει μην σπαταλάς χρόνο και κοίτα για επεξεργαστή. Καλή συνέχεια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Liapisftw είπε

Καλησπέρα

Έχω εναν 2400g με 2 σπασμένα pins. Το πήγα σε έναν τεχνικό μήπως μπορέσει να βρει μια λύση και μου είπε να του βρω αλλο ryzen χαλασμένο να πάρει τα pins και να τα κολλήσει.

Επειδή αυτό ειναι αρκετά δύσκολο εως ακατόρθωτο πιστεύω, υπάρχει κάποια άλλη λύση να τον κάνω να λειτουργήσει; Αν βρω κάποιον αρχαίο athlon πχ δεν θα ταιριάζουν τα pin;

Ευχαριστώ πολυ.

Δοκίμασε να «χώσεις» 2 συρματάκια στις θέσεις της μητρικής που αντιστοιχούν στα σπασμένα ποδαράκια.
Φρόντισε να έχουν αρκετό ύψος για να ακουμπάνε στον επεξεργαστή όταν αυτός κουμπώσει αλλά να είναι και σχετικά χοντρά ώστε να μην λυγίσουν από την πίεση και ακουμπήσουν σε κάποιο διπλανό.

Βάλε τον επεξεργαστή επάνω και δοκίμασε.

Επεξ/σία από dpolal
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...