icenex Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Μετα απο ψαξιμο ειδα οτι δεν εχουν τραγικες διαφορες οι επιδοσεις στα παιχνιδια αναμεσα σε dual και quad channel απλα επειδη εχουν μπει ανορθoδοξα αναρωτιεμαι αν οντως δουλευουν ως dual βεβαια θα το τσεκαρω μολις παω σπιτι με το cpuz για σιγουρια.Γιατι αν τις βλεπει σαν single εκει οντως υπαρχει μια σημαντικη διαφορα που σε καποια παιχνιδια φτανει εως και 30% λιγοτερα fps ενω dual vs quad ειναι 2-3% διαφορες δηλαδη μιλαμε 3-5 fps διαφορα.
icenex Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Μετα απο λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ βρηκα οτι μπορεις να τσεκαρεις κατα ποσο δουλευει το συστημα σου σε single/dual/quad channel μεσω του προγραμματος cpuz στην καρτελα του memory φαινεται πανω δεξια στην φωτο που εβαλα. Εκανα λοιπον το εξης αφησα πανω μια ram και οταν ανοιξα το προγραμμα εκει μου εγραφε single μετα το δοκιμασα με 2 ram και μου εγραφε dual και μολις δοκιμασα με τις 4 παροτι δεν ειναι στην διαταξη που συστηνει ο κατασκευαστης μου δειχνει να δουλευει σε quad channel.Θελω να πιστευω οτι ισχυει οπως και να εχει θα πορευτω ετσι μιας και δεν καταφερα να δουλεψω τις αλλες slot και λιγο που κοιταξα τα παιχνιδια δεν ειδα καποια πτωση στις επιδοσεις.Οποτε μιας και στην ουσια προκειται για gaming pc εγινε η δουλεια μου παροτι ανορθοδοξα. Τεσπα ευχαριστω και παλι ολους οσους ασχοληθηκαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα