Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκει που εισαι λες δεν εχει ρευμα

Ποσο θα δωσει το powerbank των 30000mah που λες και τι εξτρα ποσοστο θα κερδισεις σε χρονο με το λαπτοπ?

Και που θα ξαναφορτισεις μετα λαπτοπ και powerbank?

Δεν βλεπω να κανεις δουλεια μ'αυτο που σκεφτεσαι.

Επεξ/σία από triplex1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Λάθος μου 30.000mah εννοούσα.

Δείτε το προηγούμενο ποστ μου αναφέρω και το power bank αλλά και το μετατροπέα.

Και όσο για το πυροτέχνημα που λες έχω διαβάσει ότι όλα τα power bank έχουν σύστημα μέσα που διαβάσει πόσα watt ζηταει η κάθε συσκευή που θα του συνδέσεις γιατί το power bank που έχω πει πιο πάνω δεν είναι μόνο για κινητά και λαπτοπ αλλά σχεδόν για τα πάντα.

Ναι εγώ θα σου έλεγα να πάρεις καλύτερα 2η μπαταρία.. 

Πόση ώρα κρατάει η μπαταρία σου; σκέψου ότι αυτή ειναι 44000mah (στα 20V! ) 

30000 mah μου φαίνεται μούφα νούμερο για το μέγεθος της συσκευής και όντως ψάχνοντας τα spec βρήκα αυτό 

image.png.840ab86328605803399d2051ee8360c6.png

Σίγουρα ειναι πιο κάτω και απο 1800mAH που λέει γιατί δεν μας λέει πόσα volt ειναι οι μπαταρίες που μάλλον θα ειναι 1,5 

και με 75% efficiency (δηλαδή κάθε 1 watt που θα ξοδεύει θα δίνει 0,75 Watt στην συσκευή σου) 

Και γενικά εγώ τις κινεζιές δεν εμπιστεύομαι ιδιαίτερα όσο αφορά τα νούμερα που δηλώνουν 

Δεν νομίζω να φορτίσει ιδιαίτερα την μπαταρία σου , λέει ότι μπορεί να φορτίσει mac book air (45w) σε 110 λεπτά λολ 

Επίσης δεν ξέρω καταπόσο ειναι "απλό" το να μετατρέψεις USBC σε συμβατική επαφή γιατί το USBC έχει ξεχωριστά κανάλια που μεταφέρει ρεύμα δεν στέλνει σε ένα πιν 20v με μιας αλλά λιγότερα volt σε 4 πιν  (νομίζω 5, 9, 3,3  αλλά δεν είμαι σίγουρος και βαριέμαι να ψάξω για το πως τα μοιράζει ακριβώς πάντως σίγουρα δεν στέλνει 20v σε ένα pin)

Τέσπα σαν powerbank αν και κινεζιά φαίνεται ποιοτικό οπότε δεν θα χαραμίσεις τα λεφτά σου απλά δεν νομίζω να κάνει για την δουλειά που θέλεις εφόσον το ζαχαρώνεις αγόρασε το και πες μας αν τελικά κάνει για την δουλειά. 

και να την κάνει όμως πάλι δεν θα δεις κάνα σπουδαίο αποτέλεσμα στην καλύτερη να "αντέξει" όσο μια επιπλέον μπαταρία 

πάντως κάνε την αγορά σίγουρα ειναι αρκετά καλό για να φορτίζει κινητά κτλ θα σου μείνει δηλαδή δεν θα χαραμιστεί οπότε πάρτο και βγάλε και εμένα απο την απορία μην ξεχάσεις να ποστάρεις :P 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, triplex1 είπε

εκει που εισαι λες δεν εχει ρευμα

Ποσο θα δωσει το powerbank των 30000mah που λες και τι εξτρα ποσοστο θα κερδισεις σε χρονο με το λαπτοπ?

Και που θα ξαναφορτισεις μετα λαπτοπ και powerbank?

Δεν βλεπω να κανεις δουλεια μ'αυτο που σκεφτεσαι.

Θα δώσει κανονικά 65watt το power bank όσο δηλαδή χρειάζεται για να φορτιστεί η μπαταρία του λαπτοπ.

Όταν τελειώσουν και τα δυο λογικό είναι να τα φορτίσω όταν πάω σπίτι μου από τη πρίζα.

Δεν είμαι μόνιμα στο μέρος που δεν έχει ρεύμα ξέρεις.

7 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Ναι εγώ θα σου έλεγα να πάρεις καλύτερα 2η μπαταρία.. 

Πόση ώρα κρατάει η μπαταρία σου; σκέψου ότι αυτή ειναι 44000mah (στα 20V! ) 

30000 mah μου φαίνεται μούφα νούμερο για το μέγεθος της συσκευής και όντως ψάχνοντας τα spec βρήκα αυτό 

image.png.840ab86328605803399d2051ee8360c6.png

Σίγουρα ειναι πιο κάτω και απο 1800mAH που λέει γιατί δεν μας λέει πόσα volt ειναι οι μπαταρίες που μάλλον θα ειναι 1,5 

και με 75% efficiency (δηλαδή κάθε 1 watt που θα ξοδεύει θα δίνει 0,75 Watt στην συσκευή σου) 

Και γενικά εγώ τις κινεζιές δεν εμπιστεύομαι ιδιαίτερα όσο αφορά τα νούμερα που δηλώνουν 

Δεν νομίζω να φορτίσει ιδιαίτερα την μπαταρία σου , λέει ότι μπορεί να φορτίσει mac book air (45w) σε 110 λεπτά λολ 

Επίσης δεν ξέρω καταπόσο ειναι "απλό" το να μετατρέψεις USBC σε συμβατική επαφή γιατί το USBC έχει ξεχωριστά κανάλια που μεταφέρει ρεύμα δεν στέλνει σε ένα πιν 20v με μιας αλλά λιγότερα volt σε 4 πιν  (νομίζω 5, 9, 3,3  αλλά δεν είμαι σίγουρος και βαριέμαι να ψάξω για το πως τα μοιράζει ακριβώς πάντως σίγουρα δεν στέλνει 20v σε ένα pin)

Τέσπα σαν powerbank αν και κινεζιά φαίνεται ποιοτικό οπότε δεν θα χαραμίσεις τα λεφτά σου απλά δεν νομίζω να κάνει για την δουλειά που θέλεις εφόσον το ζαχαρώνεις αγόρασε το και πες μας αν τελικά κάνει για την δουλειά. 

και να την κάνει όμως πάλι δεν θα δεις κάνα σπουδαίο αποτέλεσμα στην καλύτερη να "αντέξει" όσο μια επιπλέον μπαταρία 

πάντως κάνε την αγορά σίγουρα ειναι αρκετά καλό για να φορτίζει κινητά κτλ θα σου μείνει δηλαδή δεν θα χαραμιστεί οπότε πάρτο και βγάλε και εμένα απο την απορία μην ξεχάσεις να ποστάρεις :P 

Έχεις να προτείνεις κανένα πιο αξιόπιστο power bank που να μην πρέπει να πληρώσω μια περιουσία?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Paragontas-x είπε

Θα δώσει κανονικά 65watt το power bank όσο δηλαδή χρειάζεται για να φορτιστεί η μπαταρία του λαπτοπ.

Όταν τελειώσουν και τα δυο λογικό είναι να τα φορτίσω όταν πάω σπίτι μου από τη πρίζα.

Δεν είμαι μόνιμα στο μέρος που δεν έχει ρεύμα ξέρεις.

Ολικη εκφορτιση και φορτιση θα ''ξεπατωσεις'' τις μπαταριες και απο τα δύο , εγω αυτο ξερω και να το θυμασαι που στο λεω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Έχεις να προτείνεις κανένα πιο αξιόπιστο power bank που να μην πρέπει να πληρώσω μια περιουσία?

όχι συνεχίζω να πιστεύω αυτό που έγραψα 1ο προηγούμενο ποστ μου :P  

Ούτε αυτό πιστεύω να κάνει δουλειά αλλά αν την κάνει θα ειναι οριακά (θα είναι δηλαδή σαν να είχες μια 2η μαμά μπαταρία ο συνολικός χρόνος χρήσης) 

αν και έχω αμφιβολίες αλλά σε παροτρύνω να το αγοράσεις γιατί κατα τα άλλα φαίνεται καλό, θα σου μείνει δηλαδή δεν θα ειναι άχρηστο και θα ήθελα να δω αν μπορεί να ανταπεξέλθει  :P  περιμένω να μας πεις :) 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dr_Pepper είπε

ναι θα πρέπει να βρεί κάποιον στην ελλάδα όμως (όχι ότι δεν πιστεύω πως έχει απλά βαριέμαι να ψάξω) γιατί απο αλιμπάμπα θα του έρθει σε κάνα 2μηνο 

το eshop πχ εχει πανελακι 40watt στα 46,4 ευρω , ενα ρυθμιστη φορτισης απλο να παρει θελει 10-15 ευρω , απο κανενα κινεζομαγαζο απ'αυτα που εχουν ανοιξει στην χωρα μας τα τελευταια χρονια θα βρει κανα inverter της πλακας στα 500watt ισα-ισα να κανει τη δουλεια του , απ'οτι θυμαμαι γυρω στο 30αρι τα πουλουσαν και αμα εχει και μια παλιομπαταρια αυτοκινητου που να στεκεται λιγο καλα την εκανε την δουλεια του.

Δεν ειπα να παρει του ali , για να το δει το εβαλα , εκτος αν βαριεται να ψαξει

Πες ποιος τρολαρει να σε καταλαβουμε καλυτερα

Δημοσ.

Αλλά επίσης δεν ειμαι 100% σίγουρος ότι αυτό που σκέφτηκες δεν θα δουλέψει γιατί αφήνω μια πιθανότητα (αν δεν είναι τέρμα μούφα τα νούμερα) να δουλέψει οριακά (εξήγησα πιο πάνω τι εννοώ) και έχω όντως απορία οπότε μιας και σκέφτεσαι να το αγοράσεις στην χειρότερη θα σου μείνει ένα κατα τα άλλα καλό powerbank οπότε πάρτο δοκίμασε το και πες μας μετά αν κάνει την δουλειά και πως την κάνει (δηλαδή μπορείς να δουλέψεις το λαπτοπ κανονικά ή πρέπει να ειναι σβηστό και να περιμένεις να φορτίσει, σε πόσο χρόνο φορτίζει την μπαταρία του στο 100% αν μπορεί να φτάσει στο 100% και γενικά πόσο επιπλέον χρόνο χρήσης σου δίνει) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...