Paragontas-x Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος οικονομικός τρόπος να φορτίσω την μπαταρία του lenovo g700 από ένα φορητό πχ power bank για να κρατάει πολύ περισσότερο η μπαταρία που έχει το laptop; Επειδη θα είμαι σε σημείο που δεν έχει καθόλου ρεύμα. Αν υπάρχει κάτι σε φορητό power bank που να μπορώ να φορτίσω το συγκεκριμένο laptop θα σας παρακαλούσα να μου πείτε τι. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο φορτιστής του εν λόγο laptop έχει ένα ορθογώνιο βύσμα και βγάζει 20volt 4.5a. Αν υπάρχει και κάποιος μετατροπέας ώστε να το μπορώ να το συνδέσω στο power bank ακόμα καλητερα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από Paragontas-x
Aris_ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 πάρε 220v από το cigar φις του αμαξιού αν μπορείς και κανε εκεί την φόρτιση
Paragontas-x Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς εδώ που είμαι μας φέρνουν με αμαξι και μας αφήνουν. Αν είχα αμάξι θα έκανα αυτό που προτείνεις άλμα δυστυχώς δεν έχω γι αυτό και ψάχνω κάτι να μπορώ να φορτίσω το λαπτοπ κάτι σαν power bank για λαπτοπ Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από Paragontas-x
jim_p Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Ενα τετοιο χρειαζεσαι. https://www.skroutz.gr/s/30961339/Anker-PowerHouse-II-400-Φορητός-Σταθμός-Ενέργειας-108k-mAh-300-W-388-8-Wh-220-AC-60W-USB-C-PD.html Χωρις πλακα, ενα powerbank θα βγαζει 5v/2a στην καλυτερη, που δεν φτανει ουτε για την οθονη σε μηδεν φωτεινοτητα σε ενα λαπτοπ των 90w. Επισης, κανενα λαπτοπ δεν φορτιζει απο τη usb του.
tasvar Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, jim_p είπε Επισης, κανενα λαπτοπ δεν φορτιζει απο τη usb του. Αν έχει type-c τότε φορτίζει. Το συγκεκριμένο δεν έχει δυστυχώς. Υπάρχει κάτι σαν αυτό αν ψάξετε στην αγορά. Στο συγκεκριμένο κατάστημα είναι εξαντλημένο. (Δεν γνωρίζω και σε τι τιμή είναι)... https://www.e-shop.gr/sandberg-powerbank-20000-for-laptop-85w-p-PER.572563?lkws_11754=62c70ee0-4c57-3624-fbd5-da0f2e15ded8 Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από tasvar
Paragontas-x Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Λογικά κάτι τέτοιο θα κάνει αλλά είναι τρομερά ακριβό φίλτατε. Με βάση αυτό τουλάχιστον. Κατι πιο οικονομικό το πολύ μέχρι 50 ευρώ δεν παίζει? Και το ορθογώνιο βύσμα που έχει το λαπτοπ μου ξέρεις πως λέγεται για να φροντίσω να βρω και ανταπτορα γι' αυτό. Ο φορτιστής πάντως είναι αυτός της φωτογραφίας. Σκέφτομαι να αγοράσω έναν μετατροπέα σαν αυτόν, και μετά ένα power bank σαν αυτό. Πιστεύεται ότι θα υπάρξει πρόβλημα αν το power bank είναι περισσότερα volt από 20 και λιγότερα από 3.5a που θέλει το laptop για να φορτίσει? Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από Paragontas-x
Aris_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Ούτε μόνο ηλιακό πάνελ του κάνει θέλει πολλά μαζί και με το κύκλωμα πάει ψηλά το μαλλί και είναι μόνο μεχρι το απόγευμα https://www.e-shop.gr/fotoboltako-panel-srm-5p-5wp-12v-p-SOL.110108
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Να πάρεις και άλλη/άλλες μπαταρίες αν βγαίνει αυτή που έχεις;
Paragontas-x Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Για να πάρω άλλη μπαταρία είναι πολύ ακριβότερο από αυτό που σκέφτομαι να κάνω παραπάνω. Όχι τόσο το ηλιακό της υπόθεσης μιας και ούτε αυτό αυτό αλλά να πάρω ένα Power bank που να βγάζει 20v 3.5a και να πάρω και τον μετατροπέα από lenovo power jack to usb-c και να φορτίζω τη μπαταρία του laptop με αυτό το power bank. Δες το πιο πάνω ποστ μου και θα καταλάβεις.
Dr_Pepper Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 7/7/2022 στις 6:16 ΜΜ, Paragontas-x είπε Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος οικονομικός τρόπος να φορτίσω την μπαταρία του lenovo g700 όχι θες 90 watt powerbank που ειναι λίγα και όχι φθηνά και αυτό ΑΝ μπορεί να φορτίσει το λαπτοπ μέσω usb type C αλλά ένα γρήγορο googlαρισμα είδα ότι δεν έχει καν usb type C οπότε το ξεχνάς (ακόμη και αν έχει δεν σημαίνει ότι μπορεί να φορτίσει απο εκει θα πρέπει να το ψάξεις στο manual αλλά δεν νομίζω να μπορεί το συγκεκριμένο απλά δεν ειμαι 100% σίγουρος είμαι 95% ) οπότε θες powerbank + inverter που πάλι δεν ειναι φθηνά. πχ Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από Dr_Pepper
Paragontas-x Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μου φαίνετε λες υπερβολικά πολλά. Με βάση τα 20v 3.a που βγάζει το τροφοδοτικό που ήταν πακέτο με το λαπτοπ θέλω απλά 65watt. Με βάση κάτι calculator σε watt που βρήκα και έβαλα αυτα τα νούμερα. Όσο για το αν έχει usb-c όντως δεν έχει άλλα θα πάρω έναν αντάπτορα που μετατρέπει αυτό το κίτρινο βύσμα που έχουν τα laptop σε usb-c. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από Paragontas-x
Dr_Pepper Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Μου φαίνετε λες υπερβολικά πολλά. Με βάση τα 20v 3.a που βγάζει το τροφοδοτικό που ήταν πακέτο με το λαπτοπ θέλω απλά 65watt. Με βάση κάτι calculator σε watt που βρήκα και έβαλα αυτα τα νούμερα. Ναι δεν είδα την εικόνα που έβαλες πιο κάτω απλά googlara για ανταλλακτικό τροφοδοτικό για lenovo g700 στα γρήγορα και είδα ότι ειναι 90 watt τεσπα δεν αλλάζει κάτι σε αυτό που είπα πάντως ούτε 65watt δεν ειναι μικρό powerbank, δεν είχα δει και το ποστ του tsar δηλαδή ότι υπάρχουν powerbank με αντάπτορες για να κουμπώνουν κατευθείαν με την κατάλληλη επαφή σε διάφορα λάπτοπ αλλά και πάλι δεν ειναι φθηνό και φυσικά μην περιμένεις απο αυτό το πραματάκι να τροφοδοτήσει το λάπτοπ σου πάνω απο μια ώρα
Paragontas-x Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μια χαρά φτηνό είναι το power bank έχω βρει ένα 3000mah με 60 ευρώ και ειναι και 65watt. Απλά δεν έχω τον αντάπτορα από βύσμα του lenovo σε usb-c για αυτό δεν το έχω πάρει ακόμα. Δες προηγούμενο ποστ μου έχω και λινκ με ότι έχω βρει. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από Paragontas-x
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 20 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Όσο για το αν έχει usb-c όντως δεν έχει άλλα θα πάρω έναν αντάπτορα που μετατρέπει αυτό το κίτρινο βύσμα που έχουν τα laptop σε usb-c. Kαι ποιος σου είπε ότι μπορεί να φορτίζει έτσι;Βλεπω να το κάνεις πυροτέχνημα . 6 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Μια χαρά φτηνό είναι το power bank έχω βρει ένα 3000mah με 60 ευρώ και ειναι και 65watt. 3000?Ουτε κινητό δεν φορτίζει! 1
Paragontas-x Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Λάθος μου 30.000mah εννοούσα. Δείτε το προηγούμενο ποστ μου αναφέρω και το power bank αλλά και το μετατροπέα. Και όσο για το πυροτέχνημα που λες έχω διαβάσει ότι όλα τα power bank έχουν σύστημα μέσα που διαβάσει πόσα watt ζηταει η κάθε συσκευή που θα του συνδέσεις γιατί το power bank που έχω πει πιο πάνω δεν είναι μόνο για κινητά και λαπτοπ αλλά σχεδόν για τα πάντα. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από Paragontas-x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα