aspirini Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 βλεπω ολοι λετε οτι ηταν σουπερ μονο εγω το παρατησα δηλαδη ? ΕΙδα 3-4 επεισοδια νομιζω και επειδη κοιμηθηκα 2 φορες δεν το ξαναεβαλα.
cd2matheos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 o will bayers μπορει να φερει μεγαλες ανατροπες η eleven εχει την εγχρωμη φιλη της που ειχε βρει στον γ κυκλο με εξαιρετικες υπερφυσικες δυνατοτητες οι οποιες μπορουν να χρησιμοποιηθουν εναντια στον venca η σειρα εχει πολλα να δωσει ακομη
Waiss Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, culnar είπε Γενικά ταινίες/σειρές τύπου "kids in bikes" δε θα υπήρχαν αν οι γονείς έδιναν σημασία στο τι κάνουν τα παιδιά τους. Στο E.T. είχαν εξωγήινο στο σπίτι και δεν είχαν πάρει χαμπάρι οι γονείς. Για το woke κομμάτι, πετούν υπονοούμενα ότι ο will είναι gay από τη 2η season, νομίζω ότι αν δεν ήταν σειρά netflix που συνήθως βάζει lgbtq+ χαρακτήρες μόνο και μόνο για να τους βάλει δε θα ενοχλούσε τόσο. Εγώ προσωπικά δεν ένοιωσα ότι μου τρίβουν την ατζέντα τους στη μούρη σε αυτή τη περίπτωση. Μην ξεχνάμε και την λεσβία της παρέας φυσικά, που κάνει αχ βαχ να κάνει ψαλιδακια με την άλλη την κοκκινομάλλα Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από Waiss
Eloy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Οτι άξιζε, ήταν η 1η σαιζόν... Κι αυτό γιατί είχε την 80'ς ατμόσφαιρα - νοσταλγική για πολλούς απο εμάς - και την ανάλογη μουσική... Αλλά μετά απο 1-2 σαιζόνς το χορταίνεις κι αυτό. Απο εκεί και πέρα, κάθε νέα σαιζόν είναι επανάληψη της προηγούμενης με καινούργιο εχθρό σε διαφορετικό φόντο που τον νικούν πάντα στο τελευταίο επεισόδιο (φυσικά)... Πολύ υπερεκτιμημένη σειρά (και βασική πρωταγωνίστρια)... εντιτ - Α, μην ξεχνάμε και το 1 λεπτού καταπληκτικό μουσικό θέμα της εισαγωγής σε όλες τις σαιζόνς που δημιουργεί την ανάλογη θετική προδιάθεση. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από Eloy
vasilissouvlaki Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 23 ώρες πριν, Leleouras είπε καλή σειρά αλλά απίστευτα overrated κατ εμέ ναι δικιο εχεις καλυτερα το game of thrones με πηδηματα αδελφια ξαδελφια 1
Pikita Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Πραγματικά με κούρασε τον τελευταίο κύκλο βαριεμαι να τον δω.
vasilissouvlaki Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μια χαρά είναι πολύ καλύτερο από άλλες μακακιες
AlexaGalaxy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Ωραία σειρά και το 4 διέφερε αρκετά από τα προηγούμενα. Θα συμφωνήσω οτι επιτέλους και λίγο metal!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα