KortexGR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Καλησπέρες! Έχω στην κατοχή μου ένα MacBook Pro 2018-2019 μοντέλο. Το μηχάνημα σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό για την ηλικία του και την κατάσταση του, ωστόσο τον τελευταίο καιρό ζεστένεται ακραία πολύ. Πέραν αυτού, η μπαταρία του τα έχει φτύσει τελείως και ψάχνω κάποιο καλό service που θα μπορεί να μου κάνει καθαρισμό και αλλαγή μπαταρίας. Επικοινώνησα με την iStorm αλλά μου είπαν ότι δεν αναλαμβάνουν καθαρισμούς. Όσο για την μπαταρία, ρώτησα για τιμή σχετικά με την αντικατάσταση και δε μου απάντησαν -- προτείνοντάς μου αντιθέτως να πάω το μηχάνημα για έναν "τεχνικό έλεγχο" που κάνουν ο οποίος κοστίζει 35 ευρώ και βάση αυτού θα αποφάσιζαν εάν χρειάζεται όντως αλλαγή η όχι η μπαταρία (το αστείο είναι το ίδιο το battery utility το λέει από μόνο του). Κατά συνέπεια, ξέρει κανείς κάποιο καλό και αξιόπιστο μαγαζί εδώ στην περιοχή της Θεσσαλονίκης που να αναλαμβάνει κάτι τέτοιο;
M A T R I X Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Εγώ θα προτιμούσα authorised reseller, αλλά από τη στιγμή που είσαι εκτός εγγύησης, μπορείς να πας σε όποιο κατάστημα θέλεις. Αρχικά θα σου πρότεινα να πας από εκεί και να αναφέρεις αυτό για την μπαταρία, και όχι από το τηλέφωνο. Πέρα από την iStorm, γιατί δεν ξέρω τους ανθρώπους στο συγκεκριμένο κατάστημα, μπορείς να δεις online για καταστήματα στην περιοχή σου. Το Milaraki είδα ότι έχει καλά reviews, αλλά και πάλι δεν ξέρω κατά πόσο είναι αληθινά reviews. Σε κάθε περίπτωση, θα πρότεινα να βρεις 1-2 και να πας από εκεί.
gagarin Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Στις 7/7/2022 στις 6:08 ΜΜ, KortexGR είπε Καλησπέρες! Έχω στην κατοχή μου ένα MacBook Pro 2018-2019 μοντέλο. Το μηχάνημα σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό για την ηλικία του και την κατάσταση του, ωστόσο τον τελευταίο καιρό ζεστένεται ακραία πολύ. Πέραν αυτού, η μπαταρία του τα έχει φτύσει τελείως και ψάχνω κάποιο καλό service που θα μπορεί να μου κάνει καθαρισμό και αλλαγή μπαταρίας. Επικοινώνησα με την iStorm αλλά μου είπαν ότι δεν αναλαμβάνουν καθαρισμούς. Όσο για την μπαταρία, ρώτησα για τιμή σχετικά με την αντικατάσταση και δε μου απάντησαν -- προτείνοντάς μου αντιθέτως να πάω το μηχάνημα για έναν "τεχνικό έλεγχο" που κάνουν ο οποίος κοστίζει 35 ευρώ και βάση αυτού θα αποφάσιζαν εάν χρειάζεται όντως αλλαγή η όχι η μπαταρία (το αστείο είναι το ίδιο το battery utility το λέει από μόνο του). Κατά συνέπεια, ξέρει κανείς κάποιο καλό και αξιόπιστο μαγαζί εδώ στην περιοχή της Θεσσαλονίκης που να αναλαμβάνει κάτι τέτοιο; Milaraki service
dask24 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μπορείς να δοκιμάσεις στο κοντινότερο Chipaki! Απλά θα σε βγάλω εκτός Θεσσαλονικής, προς Βόλο μεριά.
kormos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Στις 7/7/2022 στις 6:08 ΜΜ, KortexGR είπε Καλησπέρες! Έχω στην κατοχή μου ένα MacBook Pro 2018-2019 μοντέλο. Το μηχάνημα σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό για την ηλικία του και την κατάσταση του, ωστόσο τον τελευταίο καιρό ζεστένεται ακραία πολύ. Πέραν αυτού, η μπαταρία του τα έχει φτύσει τελείως και ψάχνω κάποιο καλό service που θα μπορεί να μου κάνει καθαρισμό και αλλαγή μπαταρίας. Επικοινώνησα με την iStorm αλλά μου είπαν ότι δεν αναλαμβάνουν καθαρισμούς. Όσο για την μπαταρία, ρώτησα για τιμή σχετικά με την αντικατάσταση και δε μου απάντησαν -- προτείνοντάς μου αντιθέτως να πάω το μηχάνημα για έναν "τεχνικό έλεγχο" που κάνουν ο οποίος κοστίζει 35 ευρώ και βάση αυτού θα αποφάσιζαν εάν χρειάζεται όντως αλλαγή η όχι η μπαταρία (το αστείο είναι το ίδιο το battery utility το λέει από μόνο του). Κατά συνέπεια, ξέρει κανείς κάποιο καλό και αξιόπιστο μαγαζί εδώ στην περιοχή της Θεσσαλονίκης που να αναλαμβάνει κάτι τέτοιο; Η απόσταση είναι σχετική πλέον στις ημέρες μας... Ο χρόνος αναμονής ανταλλακτικών αυτή την περίοδο θα το καθορίσει. Θα σου έλεγα να κοιτάξεις γενικά επίσημο σερβις που να δεχτεί βάση sn την επισκευή του. Μπορείς συνεπώς να επικοινωνήσεις και με την iSystem αν θες, τηλεφωνικά για εμένα. Μφχ
aret1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Στις 7/7/2022 στις 6:08 ΜΜ, KortexGR είπε Καλησπέρες! Έχω στην κατοχή μου ένα MacBook Pro 2018-2019 μοντέλο. Το μηχάνημα σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό για την ηλικία του και την κατάσταση του, ωστόσο τον τελευταίο καιρό ζεστένεται ακραία πολύ. Πέραν αυτού, η μπαταρία του τα έχει φτύσει τελείως και ψάχνω κάποιο καλό service που θα μπορεί να μου κάνει καθαρισμό και αλλαγή μπαταρίας. Επικοινώνησα με την iStorm αλλά μου είπαν ότι δεν αναλαμβάνουν καθαρισμούς. Όσο για την μπαταρία, ρώτησα για τιμή σχετικά με την αντικατάσταση και δε μου απάντησαν -- προτείνοντάς μου αντιθέτως να πάω το μηχάνημα για έναν "τεχνικό έλεγχο" που κάνουν ο οποίος κοστίζει 35 ευρώ και βάση αυτού θα αποφάσιζαν εάν χρειάζεται όντως αλλαγή η όχι η μπαταρία (το αστείο είναι το ίδιο το battery utility το λέει από μόνο του). Κατά συνέπεια, ξέρει κανείς κάποιο καλό και αξιόπιστο μαγαζί εδώ στην περιοχή της Θεσσαλονίκης που να αναλαμβάνει κάτι τέτοιο; Πρώτα απ΄ όλα πας "ΜΟΝΟ" σε authorised reseller, επίσημη αντιπροσωπεία κλπ. Ο λόγος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τρέχει επίσημο πρόγραμμα αντικατάστασης ανταλλακτικών πληκτρολογίου μπαταρίας κλπ και να πάρεις ένα νέο από ανταλλακτικά μηχάνημα. Καλό καλοκαίρι!
KortexGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ guys! Το milaraki το είχα κατά νου. Τους έστειλα εάν εμαιλ για ερωτήσεις αλλά δε μου απάντησαν. Μάλλον θα πάω μια βόλτα από εκεί.
kormos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 11 ώρες πριν, KortexGR είπε Σας ευχαριστώ πάρα πολύ guys! Το milaraki το είχα κατά νου. Τους έστειλα εάν εμαιλ για ερωτήσεις αλλά δε μου απάντησαν. Μάλλον θα πάω μια βόλτα από εκεί. Δεν είναι καλό σημάδι όταν δεν αποκρίνονται στο αυτονόητο Μφχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα