vaggelas1959 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μετά από πολλά κατέληξα στην αγορά του realme gt neo -2-5g η ερώτηση είναι πια επιλογή είναι προτιμότερη τα 8 η τα 12 όπως επίσης από που πρέπει να το αγοράσω ώστε να με καλύπτει η εγγύηση της αντιπροσωπείας,κάθε βοήθεια δεκτή!!
GATE123 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Εγώ στην θέση σου για 25€ θα πήγαινα στο Realme gt 2 που έχει καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερη κάμερα (με OIS)και έρχεται με Android 12. Εννοείται στα 12/256 Αυτή την στιγμή το Neo 2 έχει 402€ https://mr-mobile.gr/shop/realme-gt-neo-2-5g-dual-sim-12gb-256gb-neo-black-eu/?ref=bestprice.gr Το Realme GT 2 έχει 427€ https://greentechno.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=3275&ref=bestprice.gr Υ.Γ τα καταστήματα που έχω βάλει σε καλύπτουν με την εγγύηση και το service τις αντιπροσωπείας.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, vaggelas1959 είπε Μετά από πολλά κατέληξα στην αγορά του realme gt neo -2-5g η ερώτηση είναι πια επιλογή είναι προτιμότερη τα 8 η τα 12 όπως επίσης από που πρέπει να το αγοράσω ώστε να με καλύπτει η εγγύηση της αντιπροσωπείας,κάθε βοήθεια δεκτή!! Διαφορα στη καθημερινοτητα δεν προκειται να δεις τουλαχιστον αμεσα , αν σε 2 χρονια φτασουν τα κινητα να θελουν πανω απο 8GB μνημης μαλλον κατι κανουν λαθος Το Θεμα χωρητικοτητας ειναι που πρεπει να δεις Αν ~100GB σε καλυπτουν , που με σωστη διαχειρηση , και χρηση λιγο cloud λογικα θα εισαι κομπλε Oπως ειπε ο φιλος @GATE123 Αν εχεις την δυνατοτητα να πας σε gt 2 neo 12/256 καλυτερα να κοιταξεις το gt 2
mike_13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Και εγώ ανάμεσα σ αυτά τα δύο είμαι... Το θέμα με το Gt2 είναι με τον επεξεργαστή. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ο 888 έχει θέματα υπερθερμανσης. Υπάρχει όντως πρόβλημα αν ξέρει κανείς?
vaggelas1959 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Και εγώ γι'αυτό δεν αποφασίζω να πάω στον 888 ακούω ότι έχει αποδειχθεί ότι ο 870 είναι πολύ καλύτερος με λιγότερα θέματα,εάν υπάρχει διαφορετική προσέγγιση από φίλους που τον χειρίζονται ας μας διαφωτίσουν.
GATE123 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Έχω δουλέψει 888(όχι σε Realme ) και δεν υπάρχει θέμα υπερθέρμανση. Το μόνο που δεν κοίταξα είναι σε παιχνίδια. Νομίζω ότι εάν υπάρχει κάτι δεν νομίζω να οφείλεται στον επεξεργαστή αλλά στο σύστημα ψύξης διότι λένε ότι και ο SnapD. 8 Gen1 υπερθερμαίνεται (δεν τον έχω δοκιμάσει).
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 15 ώρες πριν, GATE123 είπε Έχω δουλέψει 888(όχι σε Realme ) και δεν υπάρχει θέμα υπερθέρμανση. Το μόνο που δεν κοίταξα είναι σε παιχνίδια. Νομίζω ότι εάν υπάρχει κάτι δεν νομίζω να οφείλεται στον επεξεργαστή αλλά στο σύστημα ψύξης διότι λένε ότι και ο SnapD. 8 Gen1 υπερθερμαίνεται (δεν τον έχω δοκιμάσει). Τα gt 2 /gt 2 pro σε παιχνιδια γινεται αισθητο οτι ζεστενονται , το pro ειδικα αν βαλεις κατι βαρυ και εισαι πουθενα με 30 βαθμους καμια φορα εχει 1-2 σημεια στο πλαισιο που γινεται και λιγο ενοχλιτικο Τωρα αν μιλαμε να τα παρεις στην παραλια που βαραει τερμα ηλιος (οποτε και αναγκαστικα εχεις και φωτεινοτητα στο τερμα που ζεσταινει και αυτο αρκετα την συσκευη ) ναι θα ειναι ενοχλιτικο , Παρολα αυτα καμια απο της 2 συσκευες δεν εχει βγαλει ουτε καποιον μυνημα για υπερθερμανση αλλα και ουτε αντιμετοπεισα προβλημα με μειωμενες επιδοσεις
vaggelas1959 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Όχι φιλαράκια δεν παίζω καθόλου παιχνίδια και ούτε με ενδιαφέρουν,απλά θέλω ένα τηλ να το κρατήσω 3-4 χρόνια χωρίς προβλήματα,με ενδιαφέρει η κάμερα,το λειτουργικό android από ότι μου λένε,και καλή εγγραφή βίντεο τα χρήματα από 300 έως το πολύ 400, άρα τι ψάχνουμε????
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vaggelas1959 είπε Όχι φιλαράκια δεν παίζω καθόλου παιχνίδια και ούτε με ενδιαφέρουν,απλά θέλω ένα τηλ να το κρατήσω 3-4 χρόνια χωρίς προβλήματα,με ενδιαφέρει η κάμερα,το λειτουργικό android από ότι μου λένε,και καλή εγγραφή βίντεο τα χρήματα από 300 έως το πολύ 400, άρα τι ψάχνουμε???? Εφόσον δεν παίζεις παιχνίδια πάρε το realme gt 2 neo ακόμα και το 8/128 θα σε καλύψει απόλυτα(βέβαια και σε αυτό παίζεις ότι θες άνετα) Επίσης το neo έχει λίγο καλύτερη αυτονομία από το gt 2 Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από Inuyasha
B. E. M. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Γειά σας παιδιά, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω και υπάρχει πιθανότητα να είναι άσχετη με το συγκεκριμένο θέμα. Ποια είναι η συνήθης διαδικασία για αγορά ενός smartphone από πωλητή εδώ μέσα στο insomnia? Πολλές αγγελίες γράφουν για αποστολή μετά από κατάθεση χρημάτων... Εγγύηση οι αξιολογήσεις κτλ.. Ποια είναι η καλύτερη διαδικασία;
Nik1239 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 16 λεπτά πριν, B. E. M. είπε Γειά σας παιδιά, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω και υπάρχει πιθανότητα να είναι άσχετη με το συγκεκριμένο θέμα. Ποια είναι η συνήθης διαδικασία για αγορά ενός smartphone από πωλητή εδώ μέσα στο insomnia? Πολλές αγγελίες γράφουν για αποστολή μετά από κατάθεση χρημάτων... Εγγύηση οι αξιολογήσεις κτλ.. Ποια είναι η καλύτερη διαδικασία; ΜΟΝΟ από κοντά 1
tasvar Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 22 λεπτά πριν, Nik1239 είπε ΜΟΝΟ από κοντά Και έλεγχο στα πάντα. Μην πάρεις συσκευή στην οποία έχει γίνει reset και βρίσκεται στην οθόνη που περιμένεις να κάνεις το "στήσιμο". Εκτός αν ο πωλητής, δεχθεί να γίνει επιτόπου η διαδικασία. 1
Fotia Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Διαλεγεις καποιον κοντά στην περιοχη σου ,συνάντηση ,καποιος έλεγχος
GATE123 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, B. E. M. είπε Γειά σας παιδιά, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω και υπάρχει πιθανότητα να είναι άσχετη με το συγκεκριμένο θέμα. Ποια είναι η συνήθης διαδικασία για αγορά ενός smartphone από πωλητή εδώ μέσα στο insomnia? Πολλές αγγελίες γράφουν για αποστολή μετά από κατάθεση χρημάτων... Εγγύηση οι αξιολογήσεις κτλ.. Ποια είναι η καλύτερη διαδικασία; Ότι είπαν οι προηγούμενοι. Ένα επιπλέον σύν που θα πω είναι να έχουν καλές αξιολογήσεις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα