Προς το περιεχόμενο

11 Pro max 256gb or Ι-Phone 13 128gb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, κάποιος που έχει μεταβεί από i phone 11 pro max 256 σε i phone 13 128 έχει κάποια άποψη σχετικά με το εάν αξίζει αυτή η κίνηση? (Άσχετα από την διαφορά χρονολογίας μεταξύ τους , αυτό είναι δεδομένο.) 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Χωρίς να έχω κανένα από τα 2 κινητά, αν δεν έχεις θέμα με τη μπαταρία νομίζω δεν αξίζει η αλλαγή. Πας και σε μικρότερη οθόνη, και μικρότερη μπαταρία. Επίσης νομίζω ότι τα 256gb χώρου αν τα έχεις συνηθίσει, θα σου κακοφανούν τα λιγότερα, ή θα πρέπει να τα χεις στο νου σου πιο συχνά. Θα πρότεινα είτε να περίμενες το iPhone 14 που έρχεται το φθινόπωρο, είτε να δεις μήπως μπορείς να πας για iPhone 13 Pro, για να είσαι τουλάχιστον σε παρόμοια specs. Είμαι και εγώ σε διαδικασία αναζήτησης iPhone, οπότε αν δε προκύψει καμιά καλή προσφορά στο 13άρι (πχ επιστροφή από τράπεζες κλπ) θα περιμένω για τη νέα γενιά.

• Like 2
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κανένα θέμα από άποψη της μπαταρίας παρόλο που το κινητό μου είναι 2 χρόνων τώρα η μπαταρία με 4G όλη μέρα ανοιχτά είτε wi-fi κρατάει τουλάχιστον 2 ημέρες είμαι απόλυτα ικανοποιημένος .Ο μόνος ενδοιασμός μου στο να πάω σε 13 είναι από άποψη χρονολογίας και λίγο καλύτερης οθόνης καθώς και κάμερα, όσο για την μνήμη σίγουρα τα 256 νιώθεις μία ασφάλεια-σιγουριά από άποψη μνήμης αλλά λόγο του ότι δεν είμαι χρήστης που θα πω ότι παίζω games και θα μου χρειαστεί  και έτσι θα έχω θέματα. Anyway ευχαριστώ για την άποψη σου , θα το ψάξω λίγο περισσότερο τότε. 

Δημοσ.
Στις 7/7/2022 στις 5:00 ΜΜ, nek3 είπε

Καλησπέρα, κάποιος που έχει μεταβεί από i phone 11 pro max 256 σε i phone 13 128 έχει κάποια άποψη σχετικά με το εάν αξίζει αυτή η κίνηση? (Άσχετα από την διαφορά χρονολογίας μεταξύ τους , αυτό είναι δεδομένο.) 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αν θα έκανα μετάβαση, κάτι που δεν το είχα κάνει πέρα των άλλων...από πολλές απόψεις

Θα σου έλεγα πως ως χρήστης πρώην του iPhone X όταν έκανα τη μετάβαση σε iPhone 12 είδα μεγάλη αισθητή διαφορά. Στη θέση όμως θα κοίταζα να πάω σε iPhone 13 Pro ή iPhone 13 Pro Max και όχι iPhone 13. (όπως δεν έκανα στην αρχική μου μετάβαση:)

Μφχ

• Like 1
Δημοσ.

Εχω το 13 εδώ και 1 μήνα. Φοβερό σε όλα, μπαταρία 1,5 μέρα με βαριά χρήση και κάμερα φοβερή. Το pro είναι αρκετά πιο ακριβό, σίγουρα εάν μπορείς να διαθέσει τα 200+ € αξίζει, εγώ όμως προτίμησα να μείνω στο απλο και δεν το μετάνιωσα καθόλου. 

• Like 1
Δημοσ.

Η διαφορά ανάμεσα στο απλό και στο προ είναι 265€ που δεν τα λες και λίγα (στην προσφορά που τα βρίσκω εγώ από μεγάλη γνωστή αλυσίδα). Από άποψη μεγέθους τώρα εντάξει στην μηχανή υπάρχει πρόβλημα δεν βολεύει καθόλου το προ μαξ που έχω καθώς και σε πολλά παντελόνια στην τσέπη είναι επίφοβο . Οι λόγοι λοιπόν που έλεγα να μεταβώ σε 13 είναι λόγο μεγέθους (δεν γνωρίζω εάν είναι επαρκές βέβαια - γεμάτη οθόνη ) και οι κάμερες και για ανανέωση της μπαταρίας κανέναν άλλο λόγο δεν βλέπω νομίζω .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nek3 είπε

Η διαφορά ανάμεσα στο απλό και στο προ είναι 265€ που δεν τα λες και λίγα (στην προσφορά που τα βρίσκω εγώ από μεγάλη γνωστή αλυσίδα). Από άποψη μεγέθους τώρα εντάξει στην μηχανή υπάρχει πρόβλημα δεν βολεύει καθόλου το προ μαξ που έχω καθώς και σε πολλά παντελόνια στην τσέπη είναι επίφοβο . Οι λόγοι λοιπόν που έλεγα να μεταβώ σε 13 είναι λόγο μεγέθους (δεν γνωρίζω εάν είναι επαρκές βέβαια - γεμάτη οθόνη ) και οι κάμερες και για ανανέωση της μπαταρίας κανέναν άλλο λόγο δεν βλέπω νομίζω .

Ένας από τους λόγους που έγινε η αλλαγή από εμένα σε μεταγενέστερο του 12 ήταν η οθόνη :)

Ναι μεν και εγώ αρχικό παράγοντα είχα την ευκολία μετακίνησης, τσέπης κλπ αλλά τελικά νωρίς κατάλαβα πως όλα αυτά άνετα τα ανταλλάζω με μεγαλύτερη οθόνη :) 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά η αλλαγή έγινε με 13 pro max , αισθητά καλύτερο τηλέφωνο από το 11 pro max (δεν είχα κανένα παράπονο βέβαια) ,λίγο μεγάλο αλλά με μία σωστή θήκη κάπως σουλουπώνεται 😃

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, nek3 είπε

Τελικά η αλλαγή έγινε με 13 pro max , αισθητά καλύτερο τηλέφωνο από το 11 pro max (δεν είχα κανένα παράπονο βέβαια) ,λίγο μεγάλο αλλά με μία σωστή θήκη κάπως σουλουπώνεται 😃

Πάλι καλά :)

Ξεπέρασε τις προσδοκίες σου ;)

Να το χαρείς!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...