gianso Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να κάνω ορισμένες ερωτήσεις αναφορικά με εγκατάσταση Fiber συνδεσης σε μη Πρωτη Κατοικία - SFBB Επιδότηση. Πέρσι πήρα κουπόνι για την 1η Κατοικία μου και έγινε η εγκατάσταση / όλα οκ και έχω κάθε μήνα έκπτωση στο πάγιο. Στο εξοχικό μου (πολυκατοικία) έβαλαν στον πάνω όροφο Οπτική και περάστηκαν όπωσ πρέπει κουτιά σε κάθε όροφο (για επόμενες συνδέσεις). 1 ) Μιας και έχω πάρει ήδη κωδικό για την 1η Κατοικία μου , μπορω να πάρω 2ο κωδικό από το SFBB για επιδότηση παγίου σε 2η σύνδεση ? Οι 2 συνδέσεις είναι στο ίδιο όνομα, μήπωσ για τη 2η μπορω να διακόψω και να τη φερω σε αλλο ονομα για να παρω την επιδοτηση σε αλλο ΑΦΜ ? 2) Μιας και έχει φέρει άλλοσ την οπτική ήδη στη πολυκατοικία οι χρόνοι σύνδεσησ ειναι καλύτεροι , δεν απαιτείται μελέτη κτλπ σωστά ? Επισης εστω οτι δε δικαιουμαι 2ο κωδικό επιδότησης το κόστοσ σύνδεσης ειναι 50 euro (ασχετα αν την εχει φερει αλλοσ ηδη στον οροφο) ? 3) Ο OTE στο site αναφέρεται σε επιδότηση παγίου μονο σε FIBER 100 & 200 αλλα ο ελεγχοσ διαθεσημότητας στη περιοχή / τηλέφωνο δείχνει και πρόγραμμα 50αρι χωρίς όμωσ - εγγύηση ταχύτητασ όπωσ εχουν στο 100αρι - δεν αναφέρει κάποια επιδότηση στο παγιο με το κουπόνι SFBB. Εχει κανεισ εμπειρια με OTE 50 FIBER (δε το αναφερουν ομωσ ωσ fiber στα πακετα τουσ οπωσ τα FIBER 100 / 200) αλλά δεν το αναφέρουν και ωσ ADSL , οποτε τι ειναι ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
jkoukos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 1. Koυπόνι δίδεται ανά ΑΦΜ άπαξ μία φορά. Δεν μεταβιβάζεται, δεν μεταφέρεται. Σε άλλο ΑΦΜ μπορείς να πάρεις αρκεί να είναι κάτοχος της γραμμής ή να κάνει νέα σύνδεση. 2. Δεν χρειάζεται τίποτα εκτός της σύνδεσης από τον κατανεμητή ορόφου προς το διαμέρισμα, που θα το αναλάβει ο πάροχος που θα επιλέξεις. Το κόστος είναι πάλι το ίδιο και θα το πληρώσεις εκτός αν το κάνει δώρο ο πάροχος. 3. Όταν δεν αναφέρεται πακέτο σύνδεσης για FTTH, εννοεί VDSL είτε από αστικό κέντρο (έως 50Mbps) είτε από FTTC καμπίνα.
gianso Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, jkoukos είπε 1. Koυπόνι δίδεται ανά ΑΦΜ άπαξ μία φορά. Δεν μεταβιβάζεται, δεν μεταφέρεται. Σε άλλο ΑΦΜ μπορείς να πάρεις αρκεί να είναι κάτοχος της γραμμής ή να κάνει νέα σύνδεση. 2. Δεν χρειάζεται τίποτα εκτός της σύνδεσης από τον κατανεμητή ορόφου προς το διαμέρισμα, που θα το αναλάβει ο πάροχος που θα επιλέξεις. Το κόστος είναι πάλι το ίδιο και θα το πληρώσεις εκτός αν το κάνει δώρο ο πάροχος. 3. Όταν δεν αναφέρεται πακέτο σύνδεσης για FTTH, εννοεί VDSL είτε από αστικό κέντρο (έως 50Mbps) είτε από FTTC καμπίνα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα