Προς το περιεχόμενο

Hacker υποστηρίζει ότι έκλεψε δεδομένα ενός δισεκατομμυρίου Κινέζων πολιτών από την αστυνομία της Σαγκάης

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Lomar είπε

Το ξέρεις οτι υπάρχει συμπίεση σωστά;

Μου θύμισες πρίν λίγα χρόνια που παίζαμε σε σπίτι φίλου το One must Fall 2097 και μας έλεγε ότι συμπίεσε το Indiana Jones: Fate of Atlantis 20 φορές, και το έκανε από 5 δισκέτες μία.

Και οι υπόλοιποι της παρέας λέγαμε ουάο.

Επεξ/σία από panther_512
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, bazzil είπε

ναι. Και με έναν γίνεται. Ο χρόνος ειναι το ζήτημα, τόσο στο κατέβασμα όσο και στην αποθήκευση - επεξεργασία. Στην καλύτερη περίπτωση θες 2+ μέρες  με γραμμή 1gbps  για να τα κατεβάσεις. Μέσα σ αυτό το διάστημα κάποιος θα έπαιρνε χαμπάρι.

όχι θες 1 μέρα με μια 1gbps γραμμή[EDIT: έκανα λάθος στους υπολογισμούς μου όντως θέλεις 52 ώρες (2 μέρες και 4 ώρες) με 1gbps αλλά κατα τα άλλα ισχύουν τα ίδια]
ή θες 2,4 5,2ώρες με 10gbps γραμμή ή 1,2 2,6 ώρες με 2 10gbps γραμμή  ή 14,4 31,2 λεπτά με 100 γραμμές του 1gbps κτλ κτλ 

Γενικά ο μόνος περιορισμός ειναι το συνολικό output των server της αστυνομίας της σαγκάης αλλά επειδή μιλάμε για Σαγκάη

NQVNBFg.png

Και τα κεντρικά τους μοιάζουν κάπως έτσι 

How to deal with the blacklisted company in China?

Δεν νομίζω να έχουν πχ 10 pc με windows xp για σερβερ σαν την ελληνική αστυνομία :P 

Όχι μόνο λόγω εμφάνισης αλλά λόγω αριθμών φαντάσου πόσοι αστυνομικοί (και άρα υπολογιστές που θα πρέπει να ειναι σε δίκτυο για να σηκώσουν την χαρτούρα της ημέρας ) και πόσοι πολίτες χρειάζεται να εξυπηρετούνται δεν γίνεται πχ να κρεμάει στις 100.000 επισκέψεις θα ειναι αριθμός συνηθισμένος για να μην πω μικρός. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper

6 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

όχι θες 1 μέρα με μια 1gbps γραμμή ή θες 2,4 ώρες με 10gbps γραμμή ή 1,2 ώρες με 2 10gbps γραμμή  ή 14,4 λεπτά με 100 γραμμές του 1gbps κτλ κτλ 

Γενικά ο μόνος περιορισμός ειναι το συνολικό output των server της αστυνομίας της σαγκάης αλλά επειδή μιλάμε για Σαγκάη

NQVNBFg.png

Δεν νομίζω να έχουν πχ 10 pc με windows xp για σερβερ σαν την ελληνική αστυνομία :P 

Όχι μόνο λόγω εμφάνισης αλλά λόγω αριθμών φαντάσου πόσοι αστυνομικοί (και άρα υπολογιστές που θα πρέπει να ειναι σε δίκτυο για να σηκώσουν την χαρτούρα της ημέρας ) και πόσοι πολίτες χρειάζεται να εξυπηρετούνται δεν γίνεται πχ να κρεμάει στις 100.000 επισκέψεις θα ειναι αριθμός συνηθισμένος για να μην πω μικρός. 

Δεν τα έκλεψε απο την αστυνομία 

The seller also claimed the unsecured database had been hosted by Alibaba Cloud, a subsidiary of Chinese e-commerce giant Alibaba.

https://edition.cnn.com/2022/07/05/china/china-billion-people-data-leak-intl-hnk/index.html

7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν τα έκλεψε απο την αστυνομία 

The seller also claimed the unsecured database had been hosted by Alibaba Cloud, a subsidiary of Chinese e-commerce giant Alibaba.

https://edition.cnn.com/2022/07/05/china/china-billion-people-data-leak-intl-hnk/index.html

Τεσπα το νόημα ειναι ότι ο περιορισμός ειναι το πόσο upload συνολικά έχουν οι server απο όπου αυτός έκλεψε τα δεδομένα το alibaba cloud εννοείται ότι έχει "άπειρο" upload. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και θα ζούσε  ακόμη? δύσκολο το βλεπω

χρηστης XYLAZINE πρέπει ναι είναι

Μιλαμε για ΚΙΝΑ κράτος με αρχές και @@

και οχι για Athens Pride

Επεξ/σία από panagiotou

3 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

όχι θες 1 μέρα με μια 1gbps γραμμή[EDIT: έκανα λάθος στους υπολογισμούς μου όντως θέλεις 52 ώρες (2 μέρες και 4 ώρες) με 1gbps αλλά κατα τα άλλα ισχύουν τα ίδια]
ή θες 2,4 5,2ώρες με 10gbps γραμμή ή 1,2 2,6 ώρες με 2 10gbps γραμμή  ή 14,4 31,2 λεπτά με 100 γραμμές του 1gbps κτλ κτλ 

NQVNBFg.png

Ωραία έρευνα!!! Ο ενδοιασμός μου ειναι στο hacker. Ενα άτομο. Θα πρέπει να το μελετούσε πολύ καιρό και να έκανε απο πολλά μέρη σύνδεση - οπως γράφεις - για να μη γίνει αντιληπτός αλλα και για να κατεβάσει τόσο μεγάλο όγκο δεδομένων. Εκτός αν ειναι ομάδα αλλά για το ποσο που ζητάει μάλλον δεν είναι ή αν είχε κάποιος απο μέσα...

Τελικά τα δώσανε; 

4 hours ago, panther_512 said:

Μου θύμισες πρίν λίγα χρόνια που παίζαμε σε σπίτι φίλου το One must Fall 2097 και μας έλεγε ότι συμπίεσε το Indiana Jones: Fate of Atlantis 20 φορές, και το έκανε από 5 δισκέτες μία.

Και οι υπόλοιποι της παρέας λέγαμε ουάο.

το καταλαβαίνεις οτι δεν υπάρχει σχέση μεταξύ της στομαχιάς του φίλου σου και της δικής μου υπόθεσης, σωστά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...