SPY_oo7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Οκ την επομενη φορα θα κραταω φοτο.Επεξεργασμενο Λες να φανταστηκα το πληρεξουσιο με το 100% ελευθερας Δημοσ. Παρασκευή στις 11:33 πμ (επεξεργασμένο) Επειδή η πολυκατοικία όπου μένω έχει κάμερες ασφαλείας σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους εξωτερικούς (στην περίμετρο της πολυκατοικίας που είναι η εξωτερική όψη των καταστημάτων της πολυκατοικίας και την κεντρική είσοδο με συνδυασμό φώτα με κύτταρο) και εσωτερικούς (εντός/εκτός κεντρικής εισόδου - σε κάθε όροφο που κοιτάει σκάλα και ανελκυστήρα - λεβητοστάσιο - κλιμακοστάσιο - ταράτσα) να σας ενημερώσω ότι είναι νόμιμη η εγκατάσταση τους είτε πάρει άδεια από την αρμόδια αρχή ο διαχειριστής είτε όχι αρκεί να μην καταγράφουν ήχο και φυσικά να μην καταγράφουν δημόσιο δρόμο/πεζοδρόμιο. εμείς μάλιστα έχουμε άδεια για την καταγραφή έως 30 ημέρες καθώς χάρη στις κάμερες εξωτερικού χώρου οι αρμόδιες δικαστικές/αστυνομικές αρχές εξιχνίασαν υπόθεση κλοπών/διαρρήξεων σε καταστήματα της περιοχής εδώ να σημειώσω ότι η πρόσβαση στον χώρο του καταγραφικού επίσης καταγράφεται από κάμερες και έχουν δικαίωμα να δουν το υλικό μόνο οι αρμόδιες δικαστικές/αστυνομικές αρχές κανείς άλλος ούτε καν ο εκάστοτε διαχειριστής. ότι αφορά τις κάμερες αν θέλει διαμέρισμα να βάλει υπάρχει επίσης νόμιμος τρόπος και παράνομος τρόπος εγώ έχω διαλέξει τον νόμιμο τρόπο και έχω βάλει κάμερα ασφαλείας και βλέπει την πόρτα του διαμερίσματος μου από εξωτερική άποψη - εσωτερικά στο διαμέρισμα και εξωτερικά στην βεράντα. υπάρχει και άλλος τρόπος επίσης μπορείς να βάλεις ένα Κουδούνι/Κάμερα ή να βάλεις στο ματάκι της πόρτας επίσης κάμερα γενικά από όσα έχω καταλάβει πλέον η αρμόδια αρχή δεν δίνει πλέον σημασία στις κάμερες ασφαλείας για αυτό και γίνεται ο κακός χαμός... μπροστά στην προστασία της περιουσίας σου και της ζωής όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα βέβαια η κάμερα ασφαλείας δεν αποτρέπει από μόνη της τα σωστά μέτρα ασφαλείας αποτρέπουν να ασχοληθεί οποιοσδήποτε αν χρειαστεί χρόνο που θα κινδυνεύει να τον συλλάβουν έτσι δουλεύει και η πολυκατοικία μας πλέον με τις κάμερες ασφαλείας/κεντρική πόρτα ασφαλείας+ρολό ασφαλείας ο άλλος δεν ρισκάρει... Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:37 πμ από ikorolis ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από SPY_oo7
PaulStaram Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, costas1973 είπε Κανένα καταστατικό δεν είναι υπεράνω των νόμων. Κρίνετε παράνομο και καταχρηστικό ….επιτέλους με τους νομικούς από τα Lidl!! Καλησπέρα , έχεις κάτι συγκεκριμένο να αναφέρεις με καταστατικό που κρίθηκε πάρανομο και καταχρηστικό απο κάποιον νόμο, η θα συνεχίσουμε να διαβάζουμε αόριστες μπουρδολογίες.
vgeovai Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Στις 8/7/2022 στις 11:53 ΠΜ, Klausx είπε Όποιος λέει είναι παράνομες είναι μέχρι να τον κλέψουν, μετά τρέχει σαν ποντικάκος να βάλει κάμερες και συναγερμούς. Προληπτικά πράγματα δεν κάνει ποτέ ο Έλληνας είναι στο dna του μάλλον... Είχαμε έναν μικρό κήπο με μαρουλάκια κάποτε σε παλιό σπίτι τα οποια έμπαιναν και τα κλέβανε. Βάλαμε κάμερες να κοιτάνε ΜΟΝΟ τον κήπο και έφερε ο γείτονας τέσσερις φορες την αστυνομία. Όταν τον ληστέψανε και του αδειάσανε το σπίτι όμως μια χαρά ζήταγε υλικό από της κάμερες, που και να υπήρχε, δεν θα του το δίναμε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, PaulStaram είπε Καλησπέρα , έχεις κάτι συγκεκριμένο να αναφέρεις με καταστατικό που κρίθηκε πάρανομο και καταχρηστικό απο κάποιον νόμο, η θα συνεχίσουμε να διαβάζουμε αόριστες μπουρδολογίες. Άνοιξε το Google και διάβασε …….. μην περιμένεις μασημένη τροφή. Και μακρυά από μπουρδολογους δικηγόρους που σκοπό έχουν να τρέχεις σε δικαστήρια για να τους πληρώνεις…..
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 17 ώρες πριν, SPY_oo7 είπε Έχεις μια ταση να γραφεις τα πρωσωπικα σου βιωματα και πεπραγμενα και να τα αναγάγεις σε νόμους και κανονες που επιβαλει το κρατος.Δεν εισουνα μονο εσυ διαχειρηστης σε πολυκατοικια Η αληθεια ειναι απλη και ξεκαθαρίζεται απο την αρχη πρωσωπικων δεδομένων https://www.dpa.gr/el/enimerwtiko/thematikes_enotites/eisagwgi_videoepitirisi/oikies_videoepitirisi 6. Απαιτείται ομοφωνία των ενοίκων για την εγκατάσταση συστήματος βιντεοεπιτήρησης σε κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικίας; Σύμφωνα με την οδηγία 1/2011 απαιτείται απόφαση του οργάνου που είναι αρμόδιο για τη διαχείριση της πολυκατοικίας (π.χ. Γενική Συνέλευση ιδιοκτητών, όπως αυτή ορίζεται στον κανονισμό της πολυκατοικίας, με ποσοστά ανά ιδιοκτησία κ.λπ.) (βλ. άρθρο 15 της Οδηγίας 1/2011). Αν ο κανονισμός της πολυκατοικίας προβλέπει ήδη την εγκατάσταση του συστήματος βιντεοεπιτήρησης, τότε απλά ακολουθείται ό,τι ορίζεται στον κανονισμό, χωρίς να απαιτείται απόφαση της Γ.Σ. Αν δεν προβλέπεται από τον κανονισμό της πολυκατοικίας η εγκατάσταση, απαιτείται συναπόφαση των 2/3 των ενοίκων. Αυτό σημαίνει ότι οι ένοικοι θα εκφράσουν γνώμη μόνο για το αν επιθυμούν ή όχι τη λειτουργία του συστήματος βιντεοεπιτήρησης. Επισημαίνεται ότι για τη λήψη της απόφασης αυτής σε κάθε (κατοικημένο) διαμέρισμα αναλογεί μία ψήφος. Μόνο κατόπιν της θετικής γνώμης των ενοίκων, δίνεται η δυνατότητα στη Γ.Σ. της πολυκατοικίας να αποφασίσει για την εγκατάσταση. 5. Επιτρέπεται η εγκατάσταση συστήματος βιντεοεπιτήρησης σε κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικίας και από ποιον; Η εγκατάσταση καμερών σε κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικίας για την ασφάλεια των χώρων αυτών και των προσώπων που διέρχονται από αυτούς επιτρέπεται μόνο από το όργανο που είναι αρμόδιο για τη διαχείριση της πολυκατοικίας. Η Αρχή έχει κρίνει στο παρελθόν (βλ. απόφαση 95/2015) ότι σε περιπτώσεις πολυκατοικιών και συγκροτημάτων κατοικιών, υπεύθυνος επεξεργασίας μπορεί να είναι μόνο η ένωση προσώπων των συνιδιοκτητών, η οποία λειτουργεί μέσω της Γ.Σ. των συνιδιοκτητών και του οικείου κανονισμού, όταν υπάρχει τέτοιος. Οι κάμερες του συστήματος βιντεοεπιτήρησης δεν επιτρέπεται να ελέγχουν την πρόσβαση στα κατ’ ιδίαν διαμερίσματα ενώ τα δεδομένα πρέπει να διατηρούνται το πολύ έως σαράντα οκτώ (48) ώρες (βλ. άρθρο 15 της Οδηγίας 1/2011). ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ>>>>>>>>>> Επειδή απευθύνεσαι σε εμένα προσωπικά χωρίς να με γνωρίζεις και κέρδισες επάξια φυσικά μια θέση στην "Μαύρη Λίστα" λόγω των προσωπικής προσβολής/ειρωνείας θα σου απαντήσω ότι βαδίζω πάντα με ότι λέει η ισχύουσα νομοθεσία (ελληνική/ευρωπαική). Επίσης και εγώ από ανώνυμους χρήστες που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα επειδή διάβασαν την ιστοσελίδα της αρμόδιας αρχής προσωπικών δεδομένων αλλά δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν το συγκεκριμένο θέμα και να διαβάσουν ότι υπάρχει άδεια (η οποία είναι αναρτημένη μαζί με το προειδοποιητικό σήμα ότι ο χώρος παρακολουθείται/καταγράφεται) υπογεγραμμένη από την αρμόδια αρχή προσωπικών δεδομένων που ορίζει ποιος είναι ο διαχειριστής του υλικού που καταγράφουν οι κάμερες και ποιος έχει πρόσβαση σε αυτό. Ότι αφορά την άδεια καταγραφής υλικού επίσης υπήρχε υπογραφή της αρμόδιας αρχής προσωπικών δεδομένων και των αρμόδιων δικαστικών/αστυνομικών αρχών που ορίζουν το μέγιστο όριο αποθήκευσης ανά συσκευή αποθήκευσης στις 30 ημέρες (συγκεκριμένα το σύστημα έχει καταγραφή/αποθήκευση 24ωρών , 48ωρών , 7 ημερών , 30 ημερών. Το σύστημα παρακολούθησης/καταγραφής είναι εγκατεστημένο στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (εξωτερικούς/εσωτερικούς) Ότι αφορά την απόφαση για την εγκατάσταση του συστήματος καταγραφής και καμερών ασφαλείας έγινε με ότι προβλέπεται στο καταστατικό της πολυκατοικίας και βάση της ισχύουσας νομοθεσίας δηλαδή Γ.Σ. στην οποία ψήφισαν οι 20 ιδιοκτήτες (συμπεριλαμβανομένου και εμένα ως ιδιοκτήτη/διαχειριστή) υπήρχε ένα χαρτί στο οποίο έβαζες ένα ναι/οχι , συμφωνώ/διαφωνώ , όνομα/επώνυμο και υπογραφή επίσης στο χαρτί αυτό υπήρχαν αναλυτικά ότι εργασία θα γινόταν και το κόστος αυτής και από ποιος θα επιβαρυνθεί (ευτυχώς η πολυκατοικία μας είχε αποθεματικό καθώς εκτός από αυτό που παρέλαβα από τους προηγούμενος σε αυτό έμπαινε και ο "μισθός διαχειριστή".)
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, costas1973 είπε Άνοιξε το Google και διάβασε …….. μην περιμένεις μασημένη τροφή. Και μακρυά από μπουρδολογους δικηγόρους που σκοπό έχουν να τρέχεις σε δικαστήρια για να τους πληρώνεις….. Στόχος του καταστατικού είναι να ρυθμίσει όλα αυτά τα ζητήματα και μικροπράγματα που δε ρυθμίζει η νομοθεσία. Τέτοια ζητήματα είναι το βάψιμο της πρόσοψης του κτιρίου, το αποθεματικό, η τοποθέτηση κεραίας ή ηλιακού θερμοσίφωνα στην ταράτσα, επισκευές σε κοινόχρηστους χώρους, επισκευές υδρορροής, άναμμα καλοριφέρ, μόνωση ταράτσας, βάψιμο τοίχων ή τι γίνεται που κάποιος ιδιοκτήτης δεν εξοφλεί τα κοινόχρηστα. Σε περίπτωση όμως που η νομοθεσία διαφέρει από το καταστατικό τότε υπερισχύει η νομοθεσία.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε Οκ την επομενη φορα θα κραταω φοτο.Επεξεργασμενο Λες να φανταστηκα το πληρεξουσιο με το 100% ελευθερας Δημοσ. Παρασκευή στις 11:33 πμ (επεξεργασμένο) Επειδή η πολυκατοικία όπου μένω έχει κάμερες ασφαλείας σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους εξωτερικούς (στην περίμετρο της πολυκατοικίας που είναι η εξωτερική όψη των καταστημάτων της πολυκατοικίας και την κεντρική είσοδο με συνδυασμό φώτα με κύτταρο) και εσωτερικούς (εντός/εκτός κεντρικής εισόδου - σε κάθε όροφο που κοιτάει σκάλα και ανελκυστήρα - λεβητοστάσιο - κλιμακοστάσιο - ταράτσα) να σας ενημερώσω ότι είναι νόμιμη η εγκατάσταση τους είτε πάρει άδεια από την αρμόδια αρχή ο διαχειριστής είτε όχι αρκεί να μην καταγράφουν ήχο και φυσικά να μην καταγράφουν δημόσιο δρόμο/πεζοδρόμιο. εμείς μάλιστα έχουμε άδεια για την καταγραφή έως 30 ημέρες καθώς χάρη στις κάμερες εξωτερικού χώρου οι αρμόδιες δικαστικές/αστυνομικές αρχές εξιχνίασαν υπόθεση κλοπών/διαρρήξεων σε καταστήματα της περιοχής εδώ να σημειώσω ότι η πρόσβαση στον χώρο του καταγραφικού επίσης καταγράφεται από κάμερες και έχουν δικαίωμα να δουν το υλικό μόνο οι αρμόδιες δικαστικές/αστυνομικές αρχές κανείς άλλος ούτε καν ο εκάστοτε διαχειριστής. ότι αφορά τις κάμερες αν θέλει διαμέρισμα να βάλει υπάρχει επίσης νόμιμος τρόπος και παράνομος τρόπος εγώ έχω διαλέξει τον νόμιμο τρόπο και έχω βάλει κάμερα ασφαλείας και βλέπει την πόρτα του διαμερίσματος μου από εξωτερική άποψη - εσωτερικά στο διαμέρισμα και εξωτερικά στην βεράντα. υπάρχει και άλλος τρόπος επίσης μπορείς να βάλεις ένα Κουδούνι/Κάμερα ή να βάλεις στο ματάκι της πόρτας επίσης κάμερα γενικά από όσα έχω καταλάβει πλέον η αρμόδια αρχή δεν δίνει πλέον σημασία στις κάμερες ασφαλείας για αυτό και γίνεται ο κακός χαμός... μπροστά στην προστασία της περιουσίας σου και της ζωής όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα βέβαια η κάμερα ασφαλείας δεν αποτρέπει από μόνη της τα σωστά μέτρα ασφαλείας αποτρέπουν να ασχοληθεί οποιοσδήποτε αν χρειαστεί χρόνο που θα κινδυνεύει να τον συλλάβουν έτσι δουλεύει και η πολυκατοικία μας πλέον με τις κάμερες ασφαλείας/κεντρική πόρτα ασφαλείας+ρολό ασφαλείας ο άλλος δεν ρισκάρει... Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:37 πμ από ikorolis ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ Αν έκανες έναν κόπο να διαβάσεις την περιβόητη ιστοσελίδα της αρχής προσωπικών δεδομένων θα έβλεπες ένα κομμάτι που λέγεται GDPR και σε αυτό το κομμάτι αναφέρεται με σαφήνεια ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του συντάκτη/συγγραφέα όπως φυσικά και η αποθήκευση άρα με το δικό σου μήνυμα που αναδημοσιεύει και κατά δική σου ομολογία αποθηκεύει γραπτά μου μηνύματα/σχόλια στα οποία είμαι ο συντάκτης/συγγραφέας παραβιάζεις την ισχύουσα νομοθεσία και προκαλείς νομικά προβλήματα στην ιστοσελίδα insomnia.gr Επειδή δεν ζήτησες την γραπτή άδεια μου για να αναδημοσιεύσεις δικό μου μήνυμα παρακαλώ πολύ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ και να γράψεις την δική σου απάντηση αλλιώς γνωρίζεις ποια θα είναι η συνέχεια. Το πληρεξούσιο που είχα από τους ιδιοκτήτες όταν ήμουν διαχειριστής είναι ίδιο με το πληρεξούσιο που έχει η σημερινή διαχειρίστρια της πολυκατοικίας και θα είναι ίδιο και με το επόμενο πληρεξούσιο για την επόμενο-η διαχειριστή/ια και δημιουργήθηκε για συγκεκριμένους λόγους. Οι σημαντικές αποφάσεις στην πολυκατοικία μας παίρνονται μέσω Γ.Σ. και όπως αναφέρω σε έγγραφό που υπάρχουν εμφανή τα κουτάκια ΝΑΙ/ΟΧΙ , ΣΥΜΦΩΝΩ/ΔΙΑΦΩΝΩ και φυσικά το ανάλογο πεδίο ΟΝΟΜΑ/ΕΠΩΝΥΜΟ/ΥΠΟΓΡΑΦΗ. αυτά προς γνώση και συμμόρφωση. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από ikorolis
dkmaster Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 34 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε ΔΕΝ εκανε συνελευση λειτουργει ελευθερα λογο πληρεξουσιου. Το τι λεει η κυρια σπυροπουλου δεν μπωρω να το ψαξω.Ειδα οτι μου εβαλες.Το δικο μου λινκ αφορα το νομο και οχι ερμηνεια δικηγορικου γραφειου. Οκ, πλέον μου επιβεβαίωσες ότι απλά δεν διαβάζεις τα μηνύματά μας. Σου έβαλα τον σύνδεσμο της οδηγίας 1/2011 από το σάιτ της αρχής προστασίας δεδομένων, σε επόμενο ποστ μετά της κυρίας σπυροπούλου, και σου είπα μάλιστα να διαβάσεις την παράγραφο, μια γραμμή ακριβώς από εκεί που σταμάτησες να διαβάζεις στο pdf του νόμου που σου παρέθεσα, τονίζω και πάλι από τη σελίδα της αρχής προστασίας δεδομένων όπου αναφέρει σε περίπτωση κλοπή τρίτου τι ισχύει.
PaulStaram Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, costas1973 είπε Άνοιξε το Google και διάβασε …….. μην περιμένεις μασημένη τροφή. Και μακρυά από μπουρδολογους δικηγόρους που σκοπό έχουν να τρέχεις σε δικαστήρια για να τους πληρώνεις….. Το να ζητάς αποδείξεις ότι δεν πετάει ο γαίδαρος είναι μασημένη τροφή και την λύση στο να βρείς αποδείξεις είναι να μασήσεις οτι θα σου σερβίρει η google.Αν η google γράφει ότι τα γαιδούρια πετάνε παεί να πει ότι έτσι είναι, αν η google γραφεί ότι τα γυφτοσκόπια είναι η μακεδονία έγω θα πρέπει να το δεχτώ, Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, vasilllis είπε Στο αναφερα γιατί υποθέτω εκει έγκειται το βασικό πρόβλημα.Στην παρανομη παρακολούθηση. Άρα εσυ εισαι σίγουρος οτι δεν τις παρακολουθεί κανεις. Οι λοιποι δεν ξερουν αν τις παρακολουθεις εσυ. Η καταγραφη που αναφέρεις (αν κάποιος έκανε/κάνει δολιοφθορα) χάνεται.... σε δύο -τρεις μέρες οπότε δεν υφίσταται . ΥΓ. Εξαιρετική πρόταση παντως ωστε να χρησιμοποιείται για εγκατάσταση σε πολυκατοικίες που φοβούνται την παρακολούθηση. Στην επισυναψη που εχεις κανει στην απάντηση σου δεν βλεπω κάτι διαφορετικό απο αυτο που του απαντάς. Όχι είναι σίγουροι όλοι οι ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας ότι δεν παρακολουθεί/βλέπει το υλικό που προκύπτει από την παρακολούθηση/καταγραφή για τους παρακάτω λόγους Δεν υπάρχει εγκατεστημένος ενεργός εξοπλισμός και καλωδίωση τηλεπικοινωνιακής σύνδεσης που να οδηγεί στον χώρο που είναι το καταγραφικό οποίος είναι κλειδωμένος. Όταν δημιουργήθηκε η εγκατάσταση ήταν παρών όλοι οι ιδιοκτήτες όπως ήταν παρών και έβλεπαν τι κάνει ο τεχνικός και ο διαχειριστής (στην συγκεκριμένη περίπτωση εγώ). Όταν κλείδωσε/σφραγίστηκε ο χώρος και παραδόθηκαν τα κλειδιά στον (εκάστοτε) διαχειριστή της πολυκατοικίας μαζί με του λεβητοστασίου/καυστήρα/ανελκυστήρα. 1 ώρα πριν, SPY_oo7 είπε Αν διάβαζες (γιατί δεν το κάνεις φυσικά) θα έβλεπες ότι ζητήθηκε η άδεια/πρόσβαση στο χώρο να δουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας προκειμένου οι αρμόδιες δικαστικές/αστυνομικές αρχές να εξιχνιάσουν σωρεία διαρρήξεων/ληστειών σε καταστήματα της περιοχής και επειδή χάρη στο υλικό που έτυχε να υπάρχει στο καταγραφικό βρήκαν τους υπεύθυνους των παράνομων πράξεων δόθηκε η γραπτή άδεια να κρατάμε νόμιμα το υλικό έως 30 ημέρες γιατί πριν γινόταν παράνομα.
The_Other_One Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Όχι που δεν θα αρχίζατε την φαγωμάρα. 🍿 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, PaulStaram είπε Καλησπέρα , έχεις κάτι συγκεκριμένο να αναφέρεις με καταστατικό που κρίθηκε πάρανομο και καταχρηστικό απο κάποιον νόμο, η θα συνεχίσουμε να διαβάζουμε αόριστες μπουρδολογίες. Συγνώμη που επεμβαίνω στην αναμεταξύ σας συζήτηση ο συνομιλητής ανάφερε το παράδειγμα με τα "κατοικίδια ζώα συντροφιάς" που σε πάρα πολλά καταστατικά πολυκατοικιών απαγορεύονται εδώ έρχεται σε σύγκρουση όμως με την ισχύουσα νομοθεσία που επιτρέπει τα κατοικίδια ζώα συντροφιάς έτσι υπερισχύει η ισχύουσα νομοθεσία. Το ίδιο πράγμα περί απαγόρευσης κατοικίδιων ζώων συντροφιάς αναφέρεται και στο καταστατικό του 1960 αλλά βάση της ισχύουσας νομοθεσίας έγινε παράκαμψη από μένα που είμαι ιδιοκτήτης κατοικίδιου ζώου συντροφιάς (τώρα γάτου παλιότερα σκύλου) και για να είμαι εντάξει προς όλους εκείνη την ημέρα έγινε Γ.Σ. με τα γνωστά ΝΑΙ/ΟΧΙ , ΣΥΜΦΩΝΩ/ΔΙΑΦΩΝΩ , ΟΝΟΜΑ/ΕΠΩΝΥΜΟ/ΥΠΟΓΡΑΦΗ και το συμπλήρωσαν όλοι οι ιδιοκτήτες και αφορούσε την παράκαμψη του σχετικού άρθρου του καταστατικού της πολυκατοικίας που αφορούσε την απαγόρευση για τα κατοικίδια ζώα συντροφιάς και την αντικατάσταση του από το άρθρο της ισχύουσας νομοθεσίας. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από ikorolis
Klausx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 50 λεπτά πριν, vgeovai είπε Είχαμε έναν μικρό κήπο με μαρουλάκια κάποτε σε παλιό σπίτι τα οποια έμπαιναν και τα κλέβανε. Βάλαμε κάμερες να κοιτάνε ΜΟΝΟ τον κήπο και έφερε ο γείτονας τέσσερις φορες την αστυνομία. Όταν τον ληστέψανε και του αδειάσανε το σπίτι όμως μια χαρά ζήταγε υλικό από της κάμερες, που και να υπήρχε, δεν θα του το δίναμε. Για ρίξε μία ματιά αν έβαλε κάμερες να του φωνάξεις εσύ την αστυνομία τώρα... χαχα. Έχω κάμερες στο σπίτι εδώ και χρόνια, μία φορά έκανε κάποιος κίνηση και μόλις άκουσε ότι αν με ενοχλήσουν θα περάσει πολεοδομία για έλεγχο στα σπίτια τους έγιναν οι καλύτεροι γείτονες.... Υποκρισία φουλ όλοι με 100 παρανομίες στα σπίτια τους θέλουν να έχουν και άποψη περί νομοθεσίας. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις