papresa Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Από τα πρώτα χρόνια των παρόχων σταθερής τηλεφωνίας είχα πάει σε πάροχο με πάγιο Cosmote, τελευταίος πάροχος που ήμουν, λόγω εξαγοράς του προηγούμενου ήταν η hol. Ήμουν ικανοποιημένος. Απλά κάποια στιγμή παρουσιάστηκε ένα τεχνικό πρόβλημα και η Cosmote έριχνε την ευθύνη στην hol, εκείνη στην Cosmote. Με αποτέλεσμα, γνωρίζοντας ότι το πρόβλημα είναι στην πρώτη, αναγκάστηκα να σταματήσω την συνεργασία μου με την hol, λέγοντας τους πως αν αποκτήσουν δίκτυο στην Σαμοθράκη, θα είμαι από τους πρώτους πελάτες... Όπως θα ήμουν σε οποιαδήποτε εταιρεία πλην Cosmote... Μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει κάποια εταιρεία, εκτός της forthnet που κάποια στιγμή απέκτησε ένα δίκτυο αλλά όχι σε ολόκληρο το νησί, εγώ δεν καλυπτόμουν και δεν το έψαξα ξανά. Σήμερα μου είπε μία γνωστή ότι μίλησε με Wind η οποία πλέον είναι ένα με forthnet/Nova και μέσω συντεταγμένων της είπε ότι βρίσκεται στο δίκτυο. Ρώτησε τι γίνεται με τεχνικό αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα και της είπαν ότι υπάρχει στην Αλεξανδρούπολη. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία πως εξυπηρετούνται από τον συγκεκριμένο όμιλο τεχνικά ζητήματα και κυρίως πόσο γρήγορα; Σίγουρα δεν είμαστε η μοναδική περίπτωση, θα υπάρχουν και άλλες περιοχές με παρόμοια προβλήματα... Επίσης με την ποιότητα σε αντίστοιχες περιπτώσεις τι συμβαίνει; Η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη, συμφέρει η αλλαγή... Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από papresa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papresa Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Τίποτα, καμία απάντηση, από κανέναν...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 υπαρχει κανονικα ιδιοκτητο δικτυο στην αλεξανδρουπολη. τωρα αν πιανει εσενα εκει που εισαι δεν ξερω. ειναι κανονικα οσο ξερω αστικο κεντρο με φυσικη συνεγκατασταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα