Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, haris_216 είπε

αναλώνονται μόνο σε ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε μηνύσεις (μην βυθίζετε τον ανεμιστήρα μέσα στην μπανιέρα σαν προπέλα για βαρκάκι ή μην βάλετε το δάχτυλό σας όταν περιστρέφεται

Για να φτασουν στο σημειο να τα γραψουν αυτα βεβαια πα να πει οτι καποιος τα εκανε... 

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιοι ανεμιστήρες έχουν λειτουργία ύπνου.

Δηλαδή σε αυτή τη λειτουργία ο έλικας δεν περιστρέφεται με την ιδια ταχύτητα. Ρίχνει στροφές, μετα ανεβάζει κτλ...

Ίσως είναι αυτό.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε

Επειδή έχω 2-3 τέτοιους ανεμιστήρες...είναι απλά για το φωτάκι και τίποτα άλλο.

δε μπορει καποιο παλαβο λογο υπαρξης θα εχει

Δημοσ.

Εχεις δοκιμασει να το πατησεις η να το κρατησεις πατημενο οταν είναι σβηστος ο ανεμιστήρας;

Ειχα πολυ παλια εναν που οταν κραταγες πατημενο το κουμπι χωρις να ειναι αναμενος, γυρναγε δεξια αριστερά 

Δημοσ.

Αν το δεις καλυτερα ειναι το συμβολα της Umbrella Corporation οποτε μαλλον θα γινεις zombie

ή αν το δεις λιγο πλαγια φερνει στο σημα του nuclear.

Γενικά εγω δεν θα το πάταγα!

Δημοσ.

Λαμπάκι νυκτός είναι για να μπορείς να κλείσεις μεταξύ ύπνου και ξύπνιου τη νύχτα τον ανεμιστήρα καί όχι να τον πάρεις αγκαλιά!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, czarjuly είπε

δε μπορει καποιο παλαβο λογο υπαρξης θα εχει

Αν ανακαλύψεις να κάνει κάτι άλλο περα από το πολύ απλό και προφανές που όντως κάνει...μας λες :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά λύθηκε το μυστήριο του κουμπιού σήμερα μου απάντησαν από το κατάστημα ως εξής "το κουμπί αυτό είναι για να ανάβει το φωτάκι που βρίσκεται πάνω στον ανεμιστήρα έτσι ώστε να μη πέφτεις επάνω του όταν λειτουργεί στο σκοτάδι"....😂

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Τελικά λύθηκε το μυστήριο του κουμπιού σήμερα μου απάντησαν από το κατάστημα ως εξής "το κουμπί αυτό είναι για να ανάβει το φωτάκι που βρίσκεται πάνω στον ανεμιστήρα έτσι ώστε να μη πέφτεις επάνω του όταν λειτουργεί στο σκοτάδι"....😂

Άρα σε μετατρέπει εσένα σε έναν εν δυνάμει oscillator 😂😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...