lector Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, haris_216 είπε αναλώνονται μόνο σε ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε μηνύσεις (μην βυθίζετε τον ανεμιστήρα μέσα στην μπανιέρα σαν προπέλα για βαρκάκι ή μην βάλετε το δάχτυλό σας όταν περιστρέφεται Για να φτασουν στο σημειο να τα γραψουν αυτα βεβαια πα να πει οτι καποιος τα εκανε... 1
thant Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Κάποιοι ανεμιστήρες έχουν λειτουργία ύπνου. Δηλαδή σε αυτή τη λειτουργία ο έλικας δεν περιστρέφεται με την ιδια ταχύτητα. Ρίχνει στροφές, μετα ανεβάζει κτλ... Ίσως είναι αυτό.
czarjuly Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 10 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε Επειδή έχω 2-3 τέτοιους ανεμιστήρες...είναι απλά για το φωτάκι και τίποτα άλλο. δε μπορει καποιο παλαβο λογο υπαρξης θα εχει
ulalume Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Εχεις δοκιμασει να το πατησεις η να το κρατησεις πατημενο οταν είναι σβηστος ο ανεμιστήρας; Ειχα πολυ παλια εναν που οταν κραταγες πατημενο το κουμπι χωρις να ειναι αναμενος, γυρναγε δεξια αριστερά
great Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Αν το δεις καλυτερα ειναι το συμβολα της Umbrella Corporation οποτε μαλλον θα γινεις zombie ή αν το δεις λιγο πλαγια φερνει στο σημα του nuclear. Γενικά εγω δεν θα το πάταγα!
sarakats85 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Λαμπάκι νυκτός είναι για να μπορείς να κλείσεις μεταξύ ύπνου και ξύπνιου τη νύχτα τον ανεμιστήρα καί όχι να τον πάρεις αγκαλιά!
_Biohazard_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, czarjuly είπε δε μπορει καποιο παλαβο λογο υπαρξης θα εχει Αν ανακαλύψεις να κάνει κάτι άλλο περα από το πολύ απλό και προφανές που όντως κάνει...μας λες
czarjuly Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Τελικά λύθηκε το μυστήριο του κουμπιού σήμερα μου απάντησαν από το κατάστημα ως εξής "το κουμπί αυτό είναι για να ανάβει το φωτάκι που βρίσκεται πάνω στον ανεμιστήρα έτσι ώστε να μη πέφτεις επάνω του όταν λειτουργεί στο σκοτάδι"....😂 1
Helionar Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 43 λεπτά πριν, czarjuly είπε Τελικά λύθηκε το μυστήριο του κουμπιού σήμερα μου απάντησαν από το κατάστημα ως εξής "το κουμπί αυτό είναι για να ανάβει το φωτάκι που βρίσκεται πάνω στον ανεμιστήρα έτσι ώστε να μη πέφτεις επάνω του όταν λειτουργεί στο σκοτάδι"....😂 Άρα σε μετατρέπει εσένα σε έναν εν δυνάμει oscillator 😂😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα